BLOSIUS

SAUNAPENA

Ollaan pyytämässä blosiukselta tarjousta n.5 neliön wc.n remontista jossa on sauna. Onko kellään hajuakaan mitä tämä voisi kustantaa? Aiomme uusia kaiken. Entä työn laatu tai aikataulujen pitävyys?

44

4541

  Vastaukset

  • homma kirjallisena aikatauluineen ja SANKTIOINEEN paperille ja maksat vasta kun olet hyväksynyt työn .

   • Uskomatonta Hill Bill paskaa kirjoitat.

    Joo joku tekee sun kanssa sopparin et luotottaa koko kylpyhuoneen ja tekee valmiiksi. Lopulta kun tila on saatu valmiiksi niin vedä kuluttajariitalautakuntaan niin saat vielä noin 2,5vuoden maksuajan.

    .


  • Meille ainakin teki kylppäriremontin 2 vuotta sitten yks hyvä porukka Vantaalta, oli hieno jälki ja hinta kohdallaan, kolme viikkoa kesti. En löytänyt numeroa tähän hätään, mutta löysin koneelta sähköpostin. taso.rt@gmail.com

  • Blosius tekee meille parasta aikaa suht täydellistä sauna/kylppäriremonttia. Kaksi asentajaa remppaa samaan aikaan meidän ja naapurin asuntoja ja täytyy sanoa että olen positiivisesti yllättynyt työn edistymisestä ja siisteydestä. Tarjous sijoittui hinnaltaan keskivaiheille vajaasta kymmenestä tarjouksesta ja oli luokkaa vähän yli 10 kiloeuroa. Remontti on nyt reilusti yli puolessavälissä eikä ainakaan toistaiseksi ole mitään valittamista, toivottavasti ei tulekaan.


   • sijoittajan puhetta . Tee vielä tv mainos


   • 6332 kirjoitti:

    Eikös Blosius myy nuo remontit eteenpäin pikkufirmoille. Ainakin tilinpäätöstietojen perusteella heillä ei ole omia työntekijöitä nimeksikään?

    Milloin se muuten on perustettu. Inoassa tieto että vuonna 2009?

    http://www.finder.fi/Rakennussaneerausta/Blosius-Kylpyhuoneremontit Oy/VANTAA/toiminta/911922

    Puustelli se on.


  • myyjoo,porukka vaihtuu tiuhaan .
   Puustelli Group omistaa nykyään

   • Jep. Meillä meni pari vuotta sitten tehdyssä Blosius-saunaosastoremontissa sekä pohjustustöiden, laatoituksen ja puutöiden osalta täysin pieleen. Tarjousvaiheessa luvattiin ammattitaidolla kaikki valvonnasta hyvän rakennustavan mukaiseen tulokseen asti, mutta toisin kävi. Blosiuksen porukka kävi korjaamassa monta kertaa tulosta ja vielä antoivat hyvitystäkin.
    Mutta, mutta.... sutta ei muuta muuksi edes valkopesukaan.....harmittaa vaan niin saamaristi....


   • polkan tahtiin...... kirjoitti:

    Jep. Meillä meni pari vuotta sitten tehdyssä Blosius-saunaosastoremontissa sekä pohjustustöiden, laatoituksen ja puutöiden osalta täysin pieleen. Tarjousvaiheessa luvattiin ammattitaidolla kaikki valvonnasta hyvän rakennustavan mukaiseen tulokseen asti, mutta toisin kävi. Blosiuksen porukka kävi korjaamassa monta kertaa tulosta ja vielä antoivat hyvitystäkin.
    Mutta, mutta.... sutta ei muuta muuksi edes valkopesukaan.....harmittaa vaan niin saamaristi....

    Ja heille on turha valitella, koska ovat ammattilaisia, 3000 remppaa tehty tällä samalla tyylillä...


   • polkan tahtiin...... kirjoitti:

    Jep. Meillä meni pari vuotta sitten tehdyssä Blosius-saunaosastoremontissa sekä pohjustustöiden, laatoituksen ja puutöiden osalta täysin pieleen. Tarjousvaiheessa luvattiin ammattitaidolla kaikki valvonnasta hyvän rakennustavan mukaiseen tulokseen asti, mutta toisin kävi. Blosiuksen porukka kävi korjaamassa monta kertaa tulosta ja vielä antoivat hyvitystäkin.
    Mutta, mutta.... sutta ei muuta muuksi edes valkopesukaan.....harmittaa vaan niin saamaristi....

    Tosi harmi ettei remontti onnistunut. Blosius Kylpyhuoneremontit Oy yritti kai silti parhaansa?


  • " Saunapena "

   Remonttisi maksaa 10000 euroa , kun itse osallistut jätteiden kuljetukseen ja työtä edeltävään suojaustyöhön eli muovien laittoon ,ettei koko huusholli ole pölyn peitossa.

  • Nyt täytyy minunkin kommentoida. Mikään ei mennyt putkeen Blosiuksen tekemässä kylpyhuonereontissa. Yksi seinä tehtiin 3 kertaa uusiksi, saumasilikonit on kuin kyynärpäällä vedetyt, laatat ei ole linjassa ja muutenkin työn laatu on suhteettoman huonoa ja siivo remontin jälkeen aivan uskomaton. Remontti venyi alkuperäisestä arviosta yli 3 viikkoa ja hyvitystä kaikesta tarjottiin 190 euroa, mikä on reilusti alle prosentti koko homman kustannuksista. Nyt on paikalle tulossa erillinen tarkastaja ja sen jälkeen katsotaan mihin homma johtaa. Blosiuksen tapauksessa taitaa olla erittäin tärkeää kenet sieltä saa remonttia tekemään, meidän tapauksessa osui väärä remonttimies paikalle. Ja tässä tapauksessa ei tunnu siltä, että Blosius olisi yrittänyt parhaansa, päin vastoin.

  • www.vastuullinenyritys.fi

  • Meillä ei ole mitään muuta kuin positiivista sanomista Blosiuksesta. Törkeen siistiä jälkeä ja aikataulussa oli.

   • Pahasti valehdeltiin meille Tammiston pisteessä. Muka omat asentajat. Oli aliurakitsija. Urakoitsijahaukkui Blosiuksen etteivät ne ite tiedä suunnitellessaan mitään kylpyhuoneista. Se oli ikävää kuultavaa mutta kun remontti oli "valmis" . Tajusin itsekkin. Tässä vedettiin kuluttajaa höplästä pahasti.
    Tuotteetkin ovat eri kuin olen tilannut
    En pääse pesukoneeni luokse ja jos menen suihkuun (ennen oli amme ). Sieltä e mahdu pois.
    Alakaappi osuu wc istuimeen,ei aukea kokonaan.
    Peiikaappi liian alhaalla
    Enää ei voi mieheni ajaa partaa peilin edessä kun rasia jätettiin peilikaapin taakse
    Olen surun murtama


   • Harvalla rakennus tai remonttiliikkeellä on enää omia miehiä vähintään 70% tmi ja alihankkijayrityksiä sekä vuokratyö miehiä


  • Sama juttu, positiivista täältäkin. Remppa venyi viikon pitkäksi, mutta työn jälki on oli todella hyvää.

  • Yhdyn OivaSiidin kokemuksiin! Lisäksi työ viivästyi ja jälki oli ala-arvoista! En suosittele kyseistä firmaa kenellekään! Taloyhtiöstämme tehtiin kuntoarvio. Tarkastaja kävi kylpyhuoneessamme ja totesi, että työn jälki on todella huonoa.

  • Ei kai, meillä ilmeni juuri viikolla että rakennustavassa on oikaistu. Meillä on jokin piilosokkeli tms? Ei ole laitettu alajuoksua tai jotain puuta oikein. En tiedä. Meillä halkesi laatat jonossa ja kävi vasta taloyhtiön joku tekninen tarkastaja joka koputteli ja teki koeporat alareunaan. ulkoseinä ja kaukaa suihkulta.
   Sokkeli jossain lattiaa alempana en tajua. lisäksi oli kosteutta siellä joku villa osuu levyyn.
   Saa nähä kui käy. Reilu vuos rempasta ja pitäs myydä kämppä. pitää olla yhteydessä siihen myyjään sieltä?

  • EN suosittele Blosiusta.työn jälki yhden työtekijän osalta aivan moitteetonta,loput tekijät aivan onnettomia.mitään hyvitystä emme saaneet pieleen menneestä työstä.
   JA KAIKKI PITI MAKSAA ETUKÄTEEN!!!Olkaa siis tarkkoja heidän kanssa.

  • voi hyvät hyssykät!
   -koskaan ei makseta etukäteen..uunot..
   -aina aikataulu koska alkaa ja koska VALMIS ja jos myöhässä niin kunnon sanktiot.
   -pitääkö hinta sisällään kaiken?
   -Eikä ikinä pidä tilata mitään mikä myydään aliurakoitsijoille koska jos jotain reklamoitavaa niin kaikki nostelee käsiään "ei kuulu mulle,ota yhteyttä.."
   ja tekijä pitää löytyä myös jatkossakin koska märkätiloissakin 10 vuoden vastuu!

  • aina kuuluu pääurakoitsijalle kaikki vastuu jos aliurakoitsija tai työntekijä tekee, aivan sama, tässähän nyt vaan on se että kyllä oman yrityksen perustaa hyvät työntekijät, ja ne huonommat jää toisen palvelukseen, en väitä että näin aina on mutta pääsääntöisesti on takuulla näin, itse kyllä ottaisin mieluummin suoraan jonkun hyvän tekijän enkä isoa remppafirmaa jotka antavat urakan eteenpäin, arvatkaa kuka välistävedon maksaa ASIAKAS ELI TYNTILAAJA ELI LASKUN MAKSAJA

  • Meille Blosius teki kylpyhuoneen, saunan ja WC:n täysremontin ja ei voi olla kuin tyytyväinen. Kaikki sujui niin kuin pitikin, aikatauluissa pysyttiin ja kaikesta pystyi sopimaan. Ja maksu oli vasta jälkikäteen. Voin suositella. Varmaan tietysti asentajasta riippuu myös millaista jälkeä tekevät.

  • Remontti alkoi viimeviikolla, mutta työmiestä ei vieläkään näy... lähti käymään kaupassa ja ei koskaan palannut. Toivottavasti ei olisi sattunut mitään pahempaa!

  • Blosius yritti viilata linssiin rankasti: oli sitä mieltä, että viemäriputken siirron (n. 30 cm) suunnittelu maksaa 6000 euroa, sitten voivat tehdä tarjouksen kylppäristä. Ei tullut kauppaa.

  • Kyl luulisi että Blosius tekee hommansa kunnolla kuten lupaa jos liikevaihtoa on 3.5€ miljoonaa 2015 vuonna niin siihen muutama kylppäri kyllä mahtuu ja jos menisi pieleen homma niin olisihan täällä pitkä lista itkijöitä. Taitaa olla harvoja jotka tekee kiinteään hintaan koko paketin ja lasku vasta kun remontti valmis ja hyväksytty.

   • Nyt voi kattoa uudelleen miten vaihdon suunta menee


   • ManninenM kirjoitti:

    Nyt voi kattoa uudelleen miten vaihdon suunta menee

    Menee alaspäin ja kovaa. Menee vielä jatkossakin.


  • Ei kannata pyytää. Lahkolaisten firma ja surkeat alihankkijat.

   • Juuri näin!!!


  • Uudistimme kylpyhuoneen ilman saunaa, sanottiin että remontti kestää n.3 viikkoa. Nyt on
   mennyt jo 2 kuukautta ja jälki on järkyttävä!!! Loppua ei ole tiedossa.....

   • Joo kuulostaa ihan todelliselta toi sun viesti :D Vähän haisee katkeruus tekstissä.


   • Lohjan.remontti kirjoitti:

    Joo kuulostaa ihan todelliselta toi sun viesti :D Vähän haisee katkeruus tekstissä.

    Kyllä hieman haisee katkeruus kirjoittajasta tosiaan. Ehkä toiset vaan osaa hommat tehdä reilusti ja toiset itkee täällä kun ei pärjää.


   • Tahallista mustamaalausta. Blosiukselle maksetaan aina vasta kun remppa valmis. Ei etukäteen mitään. Onko heidän asentajista/remonttimiehistä jollain huonoja -oikeita huonoja kokemuksia? Työnjäljestä? Jos niin mitä?


   • SAAkertoa kirjoitti:

    Tahallista mustamaalausta. Blosiukselle maksetaan aina vasta kun remppa valmis. Ei etukäteen mitään. Onko heidän asentajista/remonttimiehistä jollain huonoja -oikeita huonoja kokemuksia? Työnjäljestä? Jos niin mitä?

    Meillä kylppärin jälki oli jäätävää. Kävivät "korjaamassa" virheet ja nyt vinossa olleet laatat on vain hieman enemmän suorassa kun aiemmin.. Lasku tungetaan neuvottelematta kurkusta alas kun remontti on valmis, vaikka meidänkin remonttin myöhästyi monella kuukaudella. Voisi laittaa kuluttajariitalautakuntaan valitusta vetämään. Jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt maksaa muutama satanen enemmän ja ottaa joku pätevä firma tekemään homma.


  • Kuka nykyään omistaa Blosiuksen?

  • Tollasia kylttejä joka paikassa kauhee kasa pitkin pääkaupunkiseutua. Ajan paketteja työkseen ja sama mihin meene tulee "työmaa kyltti" vastaan. Varmaan vielä tietää että niitä ei saa lain mukaan tollei lätkiä miten sattuu. Ilmainen mainos johon ei ole edes lupaa.

   Serkkuni näytti vielä tarjousta jonka hän pyysi tältä firmalta. Miten pienessä kylppärin kopissa voi olla rakennustarvike ja jäte+rahdit yli tuplat kuin vastaaviin tarjouksiin. Ehkä se kunnon kate pitää sinne piilottaa sitten.

  • Remontti kesken ja timpuri hävisi...! Bluffaus a`la Blosius, kiertäkää kieski kaukaa!!!

  • No sehän meni sit vahvasti. Voi prkl...

  • Naapurihuoneistoihin on tehty 2 kylppäriremonttia.
   Tekijänä juuri Blosius.
   1 remontti,viime toukokuussa.
   2 remontti vielä meneillään,valmistuu kesä / heinäkuun vaihteessa.

   Sitten 1 keittiöremontti tehty huhtikuussa.Puustellin hommia.

   Ei ole tarkempaa tietoa hinnoista.
   Nehän vaihtelee materiaalien ja tarvikkeiden mukaan,mitä asiakas on halunnut.

   • Siitä oma mainos tänne piti saada. Tietääkseni se on juuri tapauskohtainen hinta aina remontille. Vielä kun se lopputulos vastaisi saatua hintaa, siinä on pieni haaste.

    Itse en ole kylpyhuoneremonttia tehnyt. Yhden miehen firmassa on aivan eri hinta remontille ja isommassa tietenkin kovempi. Ehkä se hinta ei aina ole se tärkein näissä remonteissa. Veikkaisin myös kattoremontteja on eri hintaisia, mihin se valinta perustuu? Tuskin ainakaan se hinta.


  • KIERRÄ KAUKAA!

   Liikevaihto laskenut jo monta vuotta ja menossa tappiolle ? eli kysykää tuoreet taloustiedot.

   Henkilöstö vaihtunut myös, tj käyttäytyy erikoisesti mm. haistattelee asiakkaille.

   Lupauksista huolimatta ei ole omia asentajia eikä kukaan valvo alihankkijoita, ei löydy työmaapäällikköjä!? Väärää tavaraa asennetaan ja vääriin paikkoihin.

   ÄLKÄÄ MAKSAKO ETUKÄTEEN NÄILLE MITÄÄN! JA MUISTAKAA TAKUUAIKA, EIVÄT TULE MITÄÄN VAPAAEHTOISESTI KORJAAMAAN!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   200
   3864
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   116
   2316
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   111
   1010
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   579