Palstalle kirjoittaminen

lukija.

Olen viimepäivinä lueskellut näitä juttuja täältä. - Ajattelin nyt minäkin ”piristää” kirjoituksellani tätä palstaa. Moneen kirjoitukseen olisi tehnyt mieli vastata, mutta on monesta syystä jäänyt vastaamatta. Syitä on monia, niitä voidaan kutsua yhteisellä nimellä, Parkinsonin tauti.

Parkinsonin tauti dg (=diagnoosi) todetaan keskimäärin n. 60 iän tietämissä. Mitä iäkkäämmäksi mennään sitä vähemmän sairastuneilla on tietokoneita ja vielä vähemmän tietokoneiden hallintaa. Ei vaadi paljoa osaamista kirjoittaa tähän palstalle jos on siihen fyysiset edellytykset kunnossa. Se ei vaan riitä useinkaan. Täytyy osata laajemmaltikin käyttää tietokonetta jollei lähipiiristä sellaista apua löydy.

Parkinsonin tauti on tauti joka voidaan saada hyvinkin nuorena, joten ei ole mistään vanhuusiän sairaudesta kysymys. Nuoremmat hallitseekin useimmat jollakin tasolla, ainakin netin käytön ja voivat halutessaan kirjoitella mm. tänne.
Heilläkin on ainakin pitkään sairastaneilla erilaisia fyysisiä esteitä kuten motoriikan puute kirjoittaa näppäimistöllä, siten että siitä selvän saa.
Tänne ns. yleiselle palstalle täytyy suht sujuvasti kirjoittaa muuten tautia tuntematon viisastelija tarttuu kirjoitusvirheisiin. Parkinsonin tautia sairastavien omat nettisivut on siitäkin hyvät, että siellä ei mokomaan kirjoitus ongelmaan. tartuta tai jos, niin kysytään mitä ko. henkilö tarkoitti. Jokainen kirjoittaa niin kuin taitaa.

Luin alempaa palstalta että joidenkin mielestä tämä palsta voidaan lopettaa Kirjoittajia ei ole riittävästi oli syynä. Yllä kerroin nyt joitakin kirjoittamisen esteitä, - lukijoita kuitenkin on.

Joku terävä-älyinen vihjaisi parkkislaisten omien sivujen olevan oikea mummo-/pappakerho. Tämä henkilö puhuu selvästikin olettamuksesta ei oikeasta tiedosta. Mitä pahaa muuten mummo-/pappakerhossa on? Ikäihmisiä meistä kaikista tulee joskus, jollei täältä aiemmin lähdetä pois.
Sairastuneiden omilla sivuilla kirjoittaa tällä hetkellä arvioilta vajaasta 40 iästä 70 ikäisiä joista aktiivisimmat lienevät 45 – 65 -vuotiaita. Kakkien ikiä ei tietenkään tiedetä. Jäseniä on päälle 150.

Suomi24 parkkis-palsta on vaihtoehto muille vastaaville palstoille ja tämä on avoin kaikille, miksi tämä pitäisi lopettaa? On muitakin palstoja joihin kirjoitetaan vähän syystä tai toisesta. Monille palstoille kirjoitetaan täysin asiattomia kommentteja, tämä ei tee poikkeusta, ikävä todeta näin.

Jatketaan asiallisella linjalla

1

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerrankin

      asiallista tekstiä.Allekirkoituksena "häiriintynyt ärsyttäjä parkkismummo"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      116
      1572
    2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

      Siinä oli niin hyvä olla.
      Ikävä
      59
      1153
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      47
      1000
    4. Tekisin sitä nyt

      Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
      Ikävä
      104
      947
    5. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

      Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
      Kotimaiset julkkisjuorut
      193
      840
    6. Ihana tumma

      Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
      Ikävä
      36
      838
    7. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

      Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
      Ikävä
      30
      763
    8. En kuulu tänäkään vuonna

      juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
      Ikävä
      40
      741
    9. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

      Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
      Ikävä
      31
      722
    10. Muistat varmaan tämänkin nainen

      miten kutsuin sinua ihanaksi, enkä väärässä ollutkaan. Mulle tuli aina hauskoja juttuja mieleen, joita sitten kerroin. J
      Ikävä
      27
      676
    Aihe