PENISTÄ KUTITTAA!

Ja nyt vain asiallisia kommenteja. Mikä vikana, kun peniksen pää hilseilee, lähtee siis sellaisia valkoisia laikkuja, aivan kuin olisi vehe palanut. Sitten sitä kutisee ja löytyypä vielä punaisia näppylöitäkin. Aika tuskallista!
Ilmoita


.....
Ilmoita
Saat hiivatulehdukseen lääkket apteekista.
Ilmoita
Näppylät ei mielestäni kuulu hiivaan.
Sitä on vedelty paljaana sit....?
Ilmoita
Yleensä hiiva tulehdus miehillä on oireeton, mutta naisilla on oireita kuten punoitus ulkosynnyttimissä ja kutina. apteekista on saatavana ilman reseptiä hiiva lääkkeitä. Teille miehille voidetta ja niitä löytyneen eri valmistajan! Ja muistathan että sukupuolikumppanin/kumppaneiden täytyy kanssaa käyttää kyseinen kuuri vaikka oireita ei olisikaan!!!! mutta noi näpyt viittaavat kyllä johonkin sukupuolitautiin joten lääkärin vastaanotolla kannattaa käydä!
1 VASTAUS:
Kiitos asiallisesta vastauksesta.
+Lisää kommentti
Voisiko se sittenkin olla hiivaa, siis jos ne näppylät on vaan semmoisia punaisia "pilkkuja" eikä mitään finnejä tms. Omalla miehelläni oli kans hiivaa kun mulla oli paha hiivatulehdus kerran kauan sitten. Apteekista saat voidetta (daktarin?), ja vaimolle (jos on?) gyno-daktarin-kuuri tai vastaava. Kysy apteekista vielä ohjeet käyttöön. Toinen vaihtoehto, mikä tuli mieleen, on että olisiko se vehkeesi voinut paleltua - miehelläni oli tätä ongelmaa joskus nuorempana, kylmillä ilmoilla tuli noita iho-oireita, paleltumisen ja palamisen oireethan on aika samanlaiset jos ei kyse ole kovin vakavasta vammasta eli iho hilseilee jne. Pakkassäällä kyllä kuivuu muutenkin esim. kyynärtaipeet sun muut, jos siihen on taipumusta....

Oletan ettet ole harrastanut suojaamatonta seksiä jonkun (tautisen) kanssa, mutta jos olet niin kannattaa sitten varmaan tutkia ettei ole mikään tauti kyseessä.
Ilmoita
Linkissä joitakin kuvatuksia taudeista.
Muistuttaako fjongarisi jotain näistä.

http://www.herpes-coldsores.com/std/pictures.htm

Näitä löytyy Googlettamalla enemmänkin.
Ilmoita
nopea tehokas ei kutia
Ilmoita
Kyseessä on todennäköisimmin hiivasienen aiheuttama balaniitti eli esinahan tulehdus. Hoitona mieto saippuvesiapesu ,kuivaus ja apteekin sienivoide 5 vrk ajan . Ahdas esinahka altistaa tälle ongelmalle. Hiiva ei ole varsinaisesti sukupuolitauti, mutta se voi levitä kumppanista toiseen yhdynnän välityksellä
Ilmoita
Akaltas on hypännyt hiiva kulliisi...haiseeko vehkeesi witulle?
Ilmoita
Canestenia 2 viikkoa mulkkuun niin kutinat lähtee
Ilmoita
Kuuluisa tuhkamuna! Se sinua vaivaa.
Ilmoita
Mullaki kutisee
Ilmoita
AIDSin terminaalivaihe. Millaista ruumisarkkua olet ajatellut?
1
Ilmoita
Pojallani 13v on samoja ongelmia mistä se voisi johtua tai mistä se tulee? Penistä kutittaa ja vähän kuulemma punottaa mut ei muuta ei kuulemma kirvele oikeastaan ollenkaan
Ilmoita
Hiiva tai muu bakteeritulehdus. Suosittelen urolla käyntiä, Canesten yms itsehoitokamat ei ainakaan mulla toimineet. Kolmas antibioottikuuri auttoi vaikken muutoin niitä ole isommin syönyt.

Eikä sitten mitään saippuapesuja.
Ilmoita
Itekki oon vasta 13 vuottavanha ja mullakin kutisee en oo kuitenkaan petihommissa olu joten ei voi olla sp:tauti peniksenvarressa ja kiveksissä ja terskassa näppylöitä vaivaa jääkiekko treeneissä kun on munarit jalassa ja välillä muulloinkin nut sitä apua pliis
1 VASTAUS:
Millaset kalsarit sulla on? Jotkut keinokuidut joskus ärsyttää.
Pese ne munasuojat välillä, onko ne liian tiukat kasvaneelle kullille?
Minkä värisii näppylöitä ne on? Munakarvojen kasvukohdissa onkin usein sillasii pienii vaaleita kohoumia nyt vaan tiedoksi.
Miten usein peset munat? Vanha kusi ja mälli voi kanssa kirvellä.
Voit vaikka kokeilla rasvata vehkeet jollain kosteusvoiteella joka ei ärsytä, ihan pusseja ja esinahan alusta myöten.
+Lisää kommentti
nyt tippu munat :(
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

PENISTÄ KUTITTAA!

Ja nyt vain asiallisia kommenteja. Mikä vikana, kun peniksen pää hilseilee, lähtee siis sellaisia valkoisia laikkuja, aivan kuin olisi vehe palanut. Sitten sitä kutisee ja löytyypä vielä punaisia näppylöitäkin. Aika tuskallista!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta