vaimon pillulle munaa

pervo

muita miehiä ja naisia joita kiihottaa kun saa asetella vieraan miehen kalua oman vaimon vakoon

27

13616

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aisurimies

      Minäkin nautin suunnattomasti kun saan asetela vieraan miehen kullia vaimoni kiimaselle pillulle ja saan vieressä katsella ja runkkailla kun vaimo ja vieras mies nussii kiimasesti. On myös ihanaa seksitellä vieraan miehen kanssa vaimon runkatessa vieressä.

    • kiihottaa..

      kovasti, kun kesäisin mökki naapurin leskirouva asettelee minun kullia oman muijani huulien väliin. Välillä suuhun ja välillä häpärien väliin. Se jo tuntuu ihan kivalta kun vieras nainen pitelee mulkusta kiinni ja vetelee esinahkaa. Joskus on mietitty, että pitäisiköhän nussia naapuria palkaksi, mutta toistaiseksi on saanut toimia pelkästään kiilapoikana. En muista miten homma sai alkunsa, mutta nyt jatkunut jo usean vuoden ajan. Saunassa käydään usein kolmisin, ja minä nussin muijaani välillä ihan vaan kiihotuksen vuoksi. Muovimulkkua olen joskus naapurille työntänyt, ja tyytyväinen se ollut siihenkin..

    • Toinen aisuri

      Pääsen katselemaan vaimoni naimista vieraan kanssa noin kolmen kuukauden välein, ja aina se on yhtä kiihottavaa. Jo katseleminen, kun he valmistautuvat paritteluun saa kullini melkein laukeamaan. Yleensä vaimoni asettuu selälleen ja levittää jalkansa. Otan kiinni vieraasta kullista ja liikuttelen sitä muutaman kerran edestakaisin häpyhuulten välissä ennen kuin ohjaan sen vitun aukolle, ja koko ajan vieras mies työntelee lantiotaan kiimaisesti alaspäin ja vaimoni nostelee yhtä kiimaisesti lantiotaan saadakseen vieraan kullin sisälleen. Lähes aina kulli luiskahtaa muutaman kerran ulos, jolloin runkaan sitä muutaman kerran ja taas vetelen sitä edestakaisin huulien välissä, kun kumpikin heiluttaa lantiotaan saadakseen kullin osumaan vitun aukkoon ja uudestaan sisälle. Orgasmin lähestyessä miesten kivekset nousevat ylös kullin viereen, joillakin ne peräti häviävät sinne sisälle, ja puristelen niitä kevyesti. Kullin juurta painellessa tuntee, miten se lauetessa nykii, ja tiedän, että nyt se roiskii siemennesteet sisälle vaimooni.

      • devilalone

        Jees kiihotuksen seuraamiseen kun lopuksi pääsee sisälle tapahtumaan kivikovalla kalulla.
        Nuorempana noita juttuja oli useammin,välillä tosin tyhjän nyhjäisi. Nykyään
        vaimon pillu on tuttu juttu eikä panemalla pilaannu kunhan edes hämähäkinseitit pidetään loitolla.
        Kiihottuu vieraan kullin saamispuheista ja riettailuista muttei tikkua ristiin asian eteen.
        Minun kulli kuulemma riittää..
        Melko tyydyttävä tilanne nykyään kun 2 tussua vuorotellen tarjolla,mustasukkaisuus vaan riesana tytöillä. Joka perkeleen asiasta pitää riidellä.


      • Anonyymi

        Olin nuorempana usein reissuhommissa ja varsinkin kesäisin minulla oli vaimo usein mukana reissussa. Aika moni työkaverini on päässyt vuosien aikana laskemaan mällinsa ihana vaimoni pilluun, josta minä sitten miesten läsnäollessa ne nyolen puhtaaksi. Jotkut kavereistani ovat bi-suuntautuneita ja silloin olen saanut itskin munaa anukseeni. Tosi upeaa..


    • Ja minä katson

      Paras asento on kun vaimo ratsastaa jalat harallaan vieraan miehen kahta puolta ja nojaa taaksepäin. Katselen kun vieras kulli liukuu vitussa ja uppoaa tummanpunaisten, paisuneitten huulian välistä vaimooni munia myöten. Tässä asennossa kulli luiskahtaa helpolla ulos ja ohjaan terskan vitun aukolle, kun vaimo jotenkin tuskaisen kiireellä painaa itseään alaspäin saadakseen kullin äkkiä takaisin sisälleen. Kun pari on lauennut, tulen siihen päälle ja liukkaille, ja vaimo saa olla voileipäkakun herkullisin osa kannikkaiden välissä.

    • myös aisuri

      On se kiihottavaa katseltavaa kun vaimo saa vierasta. Iso munaa. Hänellä on pitkään ollut "rakastaja" joka hoitelee häntä meillä viikottain. Rakastajalla on jopa asuntomme avain ja hän saa tulla aina kun panettaa.
      Nykyisin teemme niin, että pääsen vain liukkaille. Tietenkin ensin nuolen hänen pillunsa rakastajan spermoista. Se on mahtava tunne kun pistää kielen vaimon pillulle ja alkaa nuolla sitä puhtaaksi. Se saa kullini aina seisomaan. Ja sitten työntää sen hänen hyvin nussittuun vittuun. Vain muutama työntö ja laukean. Sitten he taas jatkavat rakastelua ja minä menen raukeana sohvalle löhöämään odottaen jospa pääsisin vielä nuolemaan liukkaita ja kenties nussimaan jos vaan saan kullini seisomaan.

      • Markus

        Isokullinen kestävä kaveri joka nussii taidolla rouvanne seitsemänteen taivaaseen.

        [email protected]


    • Kuin astutuksessa

      Vaimoni lempiasento on takaapäin. Hän asettuu kontalleen ja reidet levitettynä painaa olkapäänsä sängyn peitteelle. Eihän naisen sisälle niin vaan mennä, vaan vieras joutuu tökkimään kivikovalle kullilla pillun rakoa tai vaimo ohjaa sen kädellä aukkoon. Kullini on jäykkänä, kun vieras työntää omansa juurta myöten vaimooni ja munapussit alkavat läpsyttää häpyhuulia vasten. Otan vieressä kuvia, mutta parhaat kuvat saan silloin, kun vieras kumartuu vaimoni selkään ja puristelee samalla tissejä. Siinä on kiimaista parittelun tuntua, ikään kuin vaimo olisi astutuksessa.

    • Kyllä se on himo juttu kun saa olla aisankannattaja ihan kirjaimellisesti. Ja kyllä se vaimokin tykkää, eihän se muuten onnistuisi.

    • Aviovaimoakin

      Meillä oli vieras pari "sitä varten", ja hitaasti tanssiessa vaatteet vähenivät. En ole koskaan kaivannut pitkää esileikkiä, joten ehdotin toiseen huoneeseen menoa. Kun tulimme sieltä toinen pari vielä lämmitteli, mutta lähtivät lopulta rakastelemaan. Katselin sitä avoimesta ovesta ja oli pakko mennä lähemmäksi. Kullin luiskahtaessa ulos vieraasta pillusta ohjasin sen nopeasti takaisin. Kohta oli uudestaan valmis ja uusintakierros vieraan miehen kanssa alkoi.

      • vain liukkaille

        Vapaapäivä, minulla ja vaimollani. Astuttaja tulee puolelta päivin hoitamaan vaimoani. Astuu hänet edestä ja takaa moneen kertaan. Ensin kuitenkin runkkaan miehen kyrvän panokuntoon. Sitten ohjaan sen vaimoni märkään vakoon ja saan katsella astutusta aivan läheltä. Hyväilen miehen palleja ja olen valmiina auttamaan jos kyrpä luiskahtaa vaimoni pillusta ulos.
        Mies laukeaa ja laskee lastinsa vaimoni pillukarvoille. Asetun heti hänen haarojen väliin ja nuolen pillun puhtaaksi. Kullini seisoo jämäkästi, mutta vielä ei ole aika päästä liukkaille. Mies haluaa astua vaimoni vielä moneen kertaan ja vasta sitten on minun vuoro.
        Runkkaan taas kyrvän panokuntoon ja nuolen sen puhtaaksi pillun limoista. Sitten asetan sen jälleen pillun huulille. Uusi astutus ja laukeaminen. He lepäävät ja haen heille juotavaa. Jään odottamaan omaa vuoroani. Se on vasta illalla.


      • vain liukkaille
        vain liukkaille kirjoitti:

        Vapaapäivä, minulla ja vaimollani. Astuttaja tulee puolelta päivin hoitamaan vaimoani. Astuu hänet edestä ja takaa moneen kertaan. Ensin kuitenkin runkkaan miehen kyrvän panokuntoon. Sitten ohjaan sen vaimoni märkään vakoon ja saan katsella astutusta aivan läheltä. Hyväilen miehen palleja ja olen valmiina auttamaan jos kyrpä luiskahtaa vaimoni pillusta ulos.
        Mies laukeaa ja laskee lastinsa vaimoni pillukarvoille. Asetun heti hänen haarojen väliin ja nuolen pillun puhtaaksi. Kullini seisoo jämäkästi, mutta vielä ei ole aika päästä liukkaille. Mies haluaa astua vaimoni vielä moneen kertaan ja vasta sitten on minun vuoro.
        Runkkaan taas kyrvän panokuntoon ja nuolen sen puhtaaksi pillun limoista. Sitten asetan sen jälleen pillun huulille. Uusi astutus ja laukeaminen. He lepäävät ja haen heille juotavaa. Jään odottamaan omaa vuoroani. Se on vasta illalla.

        Vaimoni astutus perjantaina sujui hyvin. Astuttaja pani häntä kaksi kertaa ja sain nuolla välillä pillun puhtaaksi ja myös astuttajan kyrvän.
        Toisen kerran hän astui kunnolla takaapäin ja sain katselle aivan läheltä toimitusta. Upeasti oriin kyrpä liikkui vaimoni pillussa ja sai vaimoni huutamaan nautinnosta. Mies laukesi ja sain nuolla taas pillulta hänen spermansa. Sitten pääsin liukkaille.
        En tarvinnut montaakaan työntöä kun laukesin. Vaimoni kävi suihkussa ja pukeutui. Sitten he lähtivät ulos syömään. Minä jäin kotiin runkkailemaan ja pistämään paikat kuntoon.
        Illalla vaimoni soitti ja kertoi menevänsä miehen luokse yöksi. Lauantai aamupäivällä saisin sitten nuolla hänen hyvin astuttua pilluaan ja kenties pannakin. Jäin odottamaan lauantaita.
        Puolen päivän aikaan vaimoni tuli kotiin. Mies oli mukana. Tiesin heti, että pääsisin taas seuraamaan kunnon astutusta. Joimme hieman viiniä ja vaimoni kertoi edellisestä illasta. Hän nosti hameensa ylös ja sain nuolla hänen nussittua pilluaa. Se oli taivaallisen makuinen.
        Sitten oli vuorossa taas uusi astutus. Asetuin sängylle selälleni ja vaimoni tuli kontalleen päälleni niin, että hänen ihana pillunsa oli aivan kasvojeni edessä. Astuja asettui hänen taakseen ja aloin runkata hänen kyrpäänsä kuntoon. Nopeasti se jäykistyi oriin kyrväksi ja ohjasin sen vaimoni liukkaaseen pilluun.
        Mies alkoi työnnellä hitaasti. Katselin aivan vierestä tuota upeaa näkyä. Astuja pyysi minua hyväilemään pallejaan. Pistin käteni hänen haaroilleen ja hyväilin niitä. Mies työnteli kiivaammalla tahdilla. Vielä muutama kunnon työntö ja hän oli laukeamassa. Hän otti kyrpänsä ulos pillusta ja ruiskuitti lastinsa suoraan naamalleni ja osan suuhuni. Olin aivan kliimaksissa.
        Vaimoni painoi pillunsa naamalleni ja hankasi itselleen orgasmin. Minulla seisoi tanakasti ja pyysin päästä liukkaille, mutta vaimoni sanoi, että ei vielä. Sitten myöhemmin illalla.
        Illalla sitten pääsin liukkaille Astuttaja katseli vierestä toimitustani ja kommentoi sitä. Ja en tarvinnut montaakaan työntöä kun laukesin.
        Astuttaja lähti ja eteisessä pyysin häntä tulemaan vielä sunnuntaina, mutta hänellä oli muita kiireitä. Hän kuitenkin lupasi tulla seuraavalla viikolla ja pyysi, että pitäisin vaimoni kiimaisena enkä missän nimessä yrittäisikään päästä pillun päälle vaan kiihottaisin häntä vain kielelläni. Lupasin sen ja innokkaana jäin odottamaan ensiviikkoa.

        Ps. Astuttaja tulee tänään. Tai itseasiassa hän on jo meillä astumassa taas vaimoani. Minulla on nyt kiire kotiin ja taas ilalla pääsen liukkaille. Tuskin jaksan odottaa.


      • tällainen tapaus
        vain liukkaille kirjoitti:

        Vaimoni astutus perjantaina sujui hyvin. Astuttaja pani häntä kaksi kertaa ja sain nuolla välillä pillun puhtaaksi ja myös astuttajan kyrvän.
        Toisen kerran hän astui kunnolla takaapäin ja sain katselle aivan läheltä toimitusta. Upeasti oriin kyrpä liikkui vaimoni pillussa ja sai vaimoni huutamaan nautinnosta. Mies laukesi ja sain nuolla taas pillulta hänen spermansa. Sitten pääsin liukkaille.
        En tarvinnut montaakaan työntöä kun laukesin. Vaimoni kävi suihkussa ja pukeutui. Sitten he lähtivät ulos syömään. Minä jäin kotiin runkkailemaan ja pistämään paikat kuntoon.
        Illalla vaimoni soitti ja kertoi menevänsä miehen luokse yöksi. Lauantai aamupäivällä saisin sitten nuolla hänen hyvin astuttua pilluaan ja kenties pannakin. Jäin odottamaan lauantaita.
        Puolen päivän aikaan vaimoni tuli kotiin. Mies oli mukana. Tiesin heti, että pääsisin taas seuraamaan kunnon astutusta. Joimme hieman viiniä ja vaimoni kertoi edellisestä illasta. Hän nosti hameensa ylös ja sain nuolla hänen nussittua pilluaa. Se oli taivaallisen makuinen.
        Sitten oli vuorossa taas uusi astutus. Asetuin sängylle selälleni ja vaimoni tuli kontalleen päälleni niin, että hänen ihana pillunsa oli aivan kasvojeni edessä. Astuja asettui hänen taakseen ja aloin runkata hänen kyrpäänsä kuntoon. Nopeasti se jäykistyi oriin kyrväksi ja ohjasin sen vaimoni liukkaaseen pilluun.
        Mies alkoi työnnellä hitaasti. Katselin aivan vierestä tuota upeaa näkyä. Astuja pyysi minua hyväilemään pallejaan. Pistin käteni hänen haaroilleen ja hyväilin niitä. Mies työnteli kiivaammalla tahdilla. Vielä muutama kunnon työntö ja hän oli laukeamassa. Hän otti kyrpänsä ulos pillusta ja ruiskuitti lastinsa suoraan naamalleni ja osan suuhuni. Olin aivan kliimaksissa.
        Vaimoni painoi pillunsa naamalleni ja hankasi itselleen orgasmin. Minulla seisoi tanakasti ja pyysin päästä liukkaille, mutta vaimoni sanoi, että ei vielä. Sitten myöhemmin illalla.
        Illalla sitten pääsin liukkaille Astuttaja katseli vierestä toimitustani ja kommentoi sitä. Ja en tarvinnut montaakaan työntöä kun laukesin.
        Astuttaja lähti ja eteisessä pyysin häntä tulemaan vielä sunnuntaina, mutta hänellä oli muita kiireitä. Hän kuitenkin lupasi tulla seuraavalla viikolla ja pyysi, että pitäisin vaimoni kiimaisena enkä missän nimessä yrittäisikään päästä pillun päälle vaan kiihottaisin häntä vain kielelläni. Lupasin sen ja innokkaana jäin odottamaan ensiviikkoa.

        Ps. Astuttaja tulee tänään. Tai itseasiassa hän on jo meillä astumassa taas vaimoani. Minulla on nyt kiire kotiin ja taas ilalla pääsen liukkaille. Tuskin jaksan odottaa.

        Meillä on ollut kaverin kanssa sopimus, että hän saa naida vaimoani aina kun vaimo vaan haluaa, olin minä paikalla tai en. Heidän seksikertoja oli kerrasta parista kuukaudessa, aina viikonlopun pikapanoihin joita oli silloin tällöin pari kolme viikonlopun aikana. Minun ja vaimoni seksikerrat olivat normaalia, lähes päivittäistä harrastusta.

        He tekivät omat sopimuksensa panoistaan ja minä en puuttunut siihen millään tavalla. Välillä tuli tekstiviestejä että hän on juuri saanut kullia tai muuta vastaavaa ja välillä olin itse mukana riennoissa. Heidän välisiä kertoja oli useammin silloin kun minä olin reissussa ja taas vähemmän kun olin kotona. Mutta mehukasta ja vasta pantua pillua oli kyllä tarjolla aina kun minua ajatus alkoi innostamaan.

        Pari vuotta sitten sattui olemaan taas pidempi reissu Saksaan ja vietin siellä kuukauden verran, ja kävin vain kaksi kertaa viikonlopun viettämässä Suomessa. Koko kuukauden olin selibaatissa ja muutama viikko sitä ennen ja sen jälkeen oli ollut varsin hiljaista vaimoni kanssa. Töitä oli todella paljon kasautunut ja se verotti voimia.

        Pari viikkoa suomeen palaamisen jälkeen vaimo pudotti pommin, kertomalla jännittyneenä että oli raskaana kaverille. Kysyin vielä että onko varma kanssa että on kaverin ja vaimo sanoi että sataprosenttisen varma, koska me ei oltu oltu hommissa pitkään aikaan. Lievästi sanottuna kyseinen uutinen oli melko pysäyttävä. Eikä vähiten siitä syystä että kaverilla oli omakin vaimonsa joka on ollut autuaan tietämätön näistä järjestelyistä.

        Vaimo ilmoitti että hän haluaa pitää lapsen ja että me kasvatamme sen kuin omanamme. Kyllä se lyhyen harkinnan jälkeen minullekin sopi. Eihän se periaatteessa mikään vahinko ollut, kun siemenet olivat kuitenkin ystävältä saatu ja vauva oli ollut silloin tällöin harkinnassa. Tietysti se oli ollut yllättävä uutinen kun siementen lähde oli kuitenkin hieman erikoinen. Mutta väliäkö sillä kun lapsi on vain terve.

        Muistan sen kun seuraavana viikonloppuna, muutaman päivän päästä vaimoni kerrottua uutisen, olimme makuuhuoneessa rakastelemassa, kaverin nussiessa vaimoani takaapäin. Sanoin kaverille että tiedätkö että meille tulee vauva. Kaveri vähän hätkähti sitä mutta sanoi että joo tiedän, tiennyt jo pari viikkoa. Siinä nostattelin kaverin kiihkoa kommentoimalla kuinka se oli saanut mun vaimon tiineeksi ja kuinka vaimoni tykkäsi siitä. Laukesin siinä samalla kun vaimokin alkoi huohottamaan heidän loppusuorallaan riettaita, kiihottamalla kaveria kuinka hän kantaa ja synnyttää hänen lapsensa ja kuinka kaveri saa rakastella häntä kun hänellä on iso maha.

        Oli todella perverssiä katsella heitä sitten myöhemmin kun vatsa alkoi kunnolla näkymään ja tiesi että minusta tulee isä, vaikka lapsi ei olekaan minun.

        Ensimmäisen viikon aikana tuli puhuttua asiat halki ihan vakavalla naamalla ja sovittua että tästä ei tulisi mitään jälkipuheita tai vaatimuksia, kaveri lapsen kummiksi ja sillä hyvä.

        Nyt tietysti kun poika on kasvanut, on elämäkin seesteytynyt, eikä ryhmäsessioita ole enää ollut. Niille tuli kokonaan stoppi synnytyksen jälkeen vaikka mitään sopimuksia lopettamisesta ei olekaan tehty. Elämä muuttui aika kertarysäyksellä ja kaverillekin tuli ihan vasta oma lapsi.


      • mutta onneksi...
        tällainen tapaus kirjoitti:

        Meillä on ollut kaverin kanssa sopimus, että hän saa naida vaimoani aina kun vaimo vaan haluaa, olin minä paikalla tai en. Heidän seksikertoja oli kerrasta parista kuukaudessa, aina viikonlopun pikapanoihin joita oli silloin tällöin pari kolme viikonlopun aikana. Minun ja vaimoni seksikerrat olivat normaalia, lähes päivittäistä harrastusta.

        He tekivät omat sopimuksensa panoistaan ja minä en puuttunut siihen millään tavalla. Välillä tuli tekstiviestejä että hän on juuri saanut kullia tai muuta vastaavaa ja välillä olin itse mukana riennoissa. Heidän välisiä kertoja oli useammin silloin kun minä olin reissussa ja taas vähemmän kun olin kotona. Mutta mehukasta ja vasta pantua pillua oli kyllä tarjolla aina kun minua ajatus alkoi innostamaan.

        Pari vuotta sitten sattui olemaan taas pidempi reissu Saksaan ja vietin siellä kuukauden verran, ja kävin vain kaksi kertaa viikonlopun viettämässä Suomessa. Koko kuukauden olin selibaatissa ja muutama viikko sitä ennen ja sen jälkeen oli ollut varsin hiljaista vaimoni kanssa. Töitä oli todella paljon kasautunut ja se verotti voimia.

        Pari viikkoa suomeen palaamisen jälkeen vaimo pudotti pommin, kertomalla jännittyneenä että oli raskaana kaverille. Kysyin vielä että onko varma kanssa että on kaverin ja vaimo sanoi että sataprosenttisen varma, koska me ei oltu oltu hommissa pitkään aikaan. Lievästi sanottuna kyseinen uutinen oli melko pysäyttävä. Eikä vähiten siitä syystä että kaverilla oli omakin vaimonsa joka on ollut autuaan tietämätön näistä järjestelyistä.

        Vaimo ilmoitti että hän haluaa pitää lapsen ja että me kasvatamme sen kuin omanamme. Kyllä se lyhyen harkinnan jälkeen minullekin sopi. Eihän se periaatteessa mikään vahinko ollut, kun siemenet olivat kuitenkin ystävältä saatu ja vauva oli ollut silloin tällöin harkinnassa. Tietysti se oli ollut yllättävä uutinen kun siementen lähde oli kuitenkin hieman erikoinen. Mutta väliäkö sillä kun lapsi on vain terve.

        Muistan sen kun seuraavana viikonloppuna, muutaman päivän päästä vaimoni kerrottua uutisen, olimme makuuhuoneessa rakastelemassa, kaverin nussiessa vaimoani takaapäin. Sanoin kaverille että tiedätkö että meille tulee vauva. Kaveri vähän hätkähti sitä mutta sanoi että joo tiedän, tiennyt jo pari viikkoa. Siinä nostattelin kaverin kiihkoa kommentoimalla kuinka se oli saanut mun vaimon tiineeksi ja kuinka vaimoni tykkäsi siitä. Laukesin siinä samalla kun vaimokin alkoi huohottamaan heidän loppusuorallaan riettaita, kiihottamalla kaveria kuinka hän kantaa ja synnyttää hänen lapsensa ja kuinka kaveri saa rakastella häntä kun hänellä on iso maha.

        Oli todella perverssiä katsella heitä sitten myöhemmin kun vatsa alkoi kunnolla näkymään ja tiesi että minusta tulee isä, vaikka lapsi ei olekaan minun.

        Ensimmäisen viikon aikana tuli puhuttua asiat halki ihan vakavalla naamalla ja sovittua että tästä ei tulisi mitään jälkipuheita tai vaatimuksia, kaveri lapsen kummiksi ja sillä hyvä.

        Nyt tietysti kun poika on kasvanut, on elämäkin seesteytynyt, eikä ryhmäsessioita ole enää ollut. Niille tuli kokonaan stoppi synnytyksen jälkeen vaikka mitään sopimuksia lopettamisesta ei olekaan tehty. Elämä muuttui aika kertarysäyksellä ja kaverillekin tuli ihan vasta oma lapsi.

        Tällaisia sattuu. Olimme silloin 20-vuotiaita ja yhden toisen parin kanssa kesämökillä. Olin kyllä pannut merkille jo kauan tyttökaverini ja miehen silmäpelin ja puristelut. Istuimme toisen neidin kanssa mökissä ja ihmettelimme, missä tyttökaverini ja neidin mies ovat. menin hakemaan heitä saunakamarista ja yllätin parin naimassa. Mies pomppasi pystyyn ja tyttöni levitettyjen jalkojen yhtymäkohdasta näki, että naiminen oli hoidettu loppuun asti.

        Mentiin mökkiin ja tyttöni ja mies menivät heti toiseen makuuhuoneeseen. Kerroin toiselle naiselle tapahtumasta ja halusin naida minäkin puolestani. Hän ei halunnut, mutta lopulta suostui ja makasi kuin kuollut kala allani. Seinän takaa kuului koko ajan naimisen ääntä, ja ilmeisesti tyttöni ja mies nussivat illalla uudestaa vielä pari kertaa ja aamulla ainakin kerran uudestaan.

        Kun tyttöystäväni lähti sitten aamupesulle saunaan, menin perässä. Hän otti paperiliinan pois vitun raosta ja sormilla koettelin, että hyvin on liukastettu. Kysyin ehkäisystä, ja tyttöystäväni ilme kauhistui. Hänellä oli pillerien vaihto, ja juuri tällä kuukautisten välillä ei ollut mitään ehkäisyä ja juuri nyt oli paras aika tulla raskaaksi.

        Sovimme neljästään naima-asiat kertomatta toiselle tytölle mahdollisesta tiinehtymisestä, ja tyttöystäväni kertoi miehelle ehkäisyongelman. Kaksi viikkoa kului jännittäessä. Olin työni vuoksi kaukana Keski-Suomessa, ja puhelinlinja pysyi kuumana. Mitään ei tapahtunut parin viikon jälkeen, ja aika kului. Soittelimme keskenämme monta kertaa päivässä. Astutus näytti onnistuneen loistavasti eikä isästä ollut epäselvyyttä. Kolme viikon päästä tyttöystäväni soitti, että aamulla pikkuhousut olivat olleet ihan punaiset. Enpä tiedä, onko kenelläkään koskaan raskauden keskeytyminen tuntunut niin ihanalta.


      • DerKomissaar
        vain liukkaille kirjoitti:

        Vapaapäivä, minulla ja vaimollani. Astuttaja tulee puolelta päivin hoitamaan vaimoani. Astuu hänet edestä ja takaa moneen kertaan. Ensin kuitenkin runkkaan miehen kyrvän panokuntoon. Sitten ohjaan sen vaimoni märkään vakoon ja saan katsella astutusta aivan läheltä. Hyväilen miehen palleja ja olen valmiina auttamaan jos kyrpä luiskahtaa vaimoni pillusta ulos.
        Mies laukeaa ja laskee lastinsa vaimoni pillukarvoille. Asetun heti hänen haarojen väliin ja nuolen pillun puhtaaksi. Kullini seisoo jämäkästi, mutta vielä ei ole aika päästä liukkaille. Mies haluaa astua vaimoni vielä moneen kertaan ja vasta sitten on minun vuoro.
        Runkkaan taas kyrvän panokuntoon ja nuolen sen puhtaaksi pillun limoista. Sitten asetan sen jälleen pillun huulille. Uusi astutus ja laukeaminen. He lepäävät ja haen heille juotavaa. Jään odottamaan omaa vuoroani. Se on vasta illalla.

        Ja sitten heräsit käsi ämpärissä kun 'vaimo' oli jo lähtenyt töihin...


    • Taas vierasta vaimolle

      Siitä on puoli vuotta, kun vieras mies kävi meillä. Eilen sitten saunottiin ja mentiin puhtaina ja alastomina kaikki kolme sänkyyn. Vaimoni oli kyljellään ja suutelin häntä, kun taas vieraamme oli hänen takanaan. Ohjasin vieraamme kullin vittuun ja tunsin, miten vaimoni joka työnnöllä liikahti minua vasten. Hän laukesi ensin huohottaen, ja sitten oli vieraamme vuoro. Minä tulin lopuksi velttona makaavan ja tyydytetyn vaimoni päälle ja viimeistelin yhteisen iltaseremoniamme.

    • VaimonPilluaYstäville

      En nuole spermoja pillusta vaikka muuten kyllä nuolen vaimoni pillua.
      Haiuan vaimoa naimaan muitakin miehiä eikä vaimo pistä pahakseen.

    • Nahaton

      Voi teitä onnellisia,joilla tuollainen vaimo... Nopeasti laukeavana ohjaisin niin mielelläni vanhemman miehen paksun jortikan vaimokullan pullealle kummulle...

    • Olderpa

      Fantasioita usein siitä, ettäs vaimo ottaisi vierasta ja itse pääsisin liukkailla. Hyväksyisin sen, että vaimo antaisi vieraalle ilman minun paikalla oloani, mutta mieluiten katselisin ja vieraan lopetettua ottaisin juuri vaimon sisällä olleen kalun suuhuni ja nuolisin se puhtaaksi ja heti nauttimaan liukkaasti.

      • Anonyymi

        Tietysti lapatossu tumpelo tumputtaa vieressä kun sonni kyntää jakorasia horoa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietysti lapatossu tumpelo tumputtaa vieressä kun sonni kyntää jakorasia horoa

        Mitäs olet hähähä


    • Anonyymi

      Mikäpä olisi sen kiihottavampaa kuin katsella vaimoa ja hyväillä suuria rintojaan , saisi samalla nuorelta mieheltä kovaa kyrpää. Kahden tai kolmen spermauksen jälkeen pääsisin reisiensä väliin omalla kalullani naimaan. Olemme molemmat noin 60 vuotiaita kun nuori uros olisi noin 25v...

      • Anonyymi

        Delaa kuiva kurppa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Delaa kuiva kurppa

        Hyppää narikkaan vajakki buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Delaa kuiva kurppa

        Mitäs et delaa kurppa.


    • Anonyymi

      H­­­ei! Om­a str­­­eam. Sisäänkäynti k­­­aiki­­lle, jotk­­­a haluavat pi­tää ha­uskaa 👉 http://aram-us.com/H/N6c1K9

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1569
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      20
      1209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1049
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1031
    6. 4
      932
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      928
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      921
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      902
    Aihe