Neitsyt, N & Kauris, M miten saisi vauhtia

Rakastunut Neitsyt

Tämä hurmaava kaurismies on vienyt jalat altani.. suhde etenee vain mielestäni liian verkkaisesti... joten tarvitsen neuvoja miten hurmata kaurismies?

10

2026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asia on niin, että...

      ..vauhtia et saa mitenkään. Kauriille pitää antaa luvattoman paljon aikaa oppia luottamaan ja avautumaan kumppanilleen. Kauris tarkkailee sinua pitkään, ennenkuin tekee päätöksensä.

      Keskity muihin juttuihin, älä roiku kauriissasi, mutta osoita hänelle varmasti ja vahvasti, että haluat juuri hänet.

      Kärsivällisyyttä, sitä tulet tarvitsemaan!! Kaikille kaurismies ei sovi, itse ainakin kaipasin avoimuutta ja hellyyttä. Tsemppiä!

    • kaurikauris

      Elämäää suurempia tunteita!

      • DanielX

        Niinkun äsken mainittiin menee aikaa, ennen kuin kauris mies oppiiluottamaan. Ja jos et ole se oikea, niin hän ei takerru sinuun.

        Olen itse kauris(M) ja toimin juuri näin.


      • Nimetön

        jos kauriin kanssa aiot olla niin elä sanallisesti kauheita lemmen lirkutuksia odota ja jos tämä kauris susta on kiinnostunut tarpeeksi niin se tai tämä on sun vaikka ei ensin siltä tunnu .: t:kauris


      • itsekin olen neitsyt horoskoopiltani ja seurustelen kauris-miehen kanssa. Jo ensimmäisistä treffeistä lähtien löytyi yhteinen sävel ja tunteet seurasivat melkein heti perässä ^^


    • neitsyt N ja kauris M

      Niinpä, miten saada yhteys kaurismieheen? Olen tuntenut jonkin aikaa kaurismiehen. Peruskaurishoroskooppi (luonneanalyysin mukaan). Tuntuu, että hän haluaa olla aika paljon yksin, ei sidoksissa (ilm. erakkoluonne), hänen työnsäkin on sellaista, että on pitkiä aikoja kotoa poissa.
      Kuinkahan pitkään kauris-mies odottelee ja katselee, onko 'tuosta' hänelle 'siipaksi'. Millaisen naisen hän oikeasta haluaa. Miten päästä arkielämässä viileän kuoren alle. Tosin kyllä hän tunteitaan näyttää (hyvinkin) nukkumaan mennessä, mutta entä arki? Yleensä hän haluaa olla yhteydessä ja tekemissä iltasella myöhempään, (itse kun taas olen illantorkku), emme ole juuri tavanneet päiväsaikaan tai tehneet mitään. Käyttääkö hän minua hyväkseen, vai onko se sitä alkututustumista, johon hänellä (horoskoopin mukaan) menee aikaa. Tämä merkki ei ilmeisesti syty kovin uusista asioista/harrastuksista? Tuleekohan tästä mitään, vai laitanko hanskat tiskiin. Hän ei omatoimisesti tule kylään, ellen pyydä. Hankala merkki, kun ei tiedä mitä toisen päässä liikkuu? Onko vast. kokemuksia

      • kaurisMan

        Kauriin pitää olla satavarma, että sinäkin oot tosissasi. Mutta jos ei hän ole tosissaan, niin ei siitä mitään tule. Jos huomaa, ettet ole tosissasi hänen suhteen, laskee hänen tunteet -40 C asteeseen ja sen jälkeen saat kyllä odotella miestä kylään.


      • Rakastunut Neitsyt

        Aivan kuin kirjoittaisit samasta kaurismiehestä... Täma kaurismies on myös työssä jossa hän matkustelee paljon... Tapaamisemme ovat myös hyvin satunnaisia ja aina iltasella... Saattaa mennä pitkiä aikoja, kun herrasta ei kuulu mitään, jonka jälkeen kyllä hän pyytelee anteeksi kiireitään ja osoittaa hellyyttään, kutsuu kullakseen ym... Tämä kissa- ja hiirileikki alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään.. Tiedän, että edellisessä suhteessa tätä kaurismiestä haavoitettiin pahasti, joten olen yrittänyt ymmärtää ja antaa hänelle aikaa... Haluaisin vain päästä häntä lähelle, mutten jaksa enää kovin pitkään odotella onko hän kanssani tosissaan vai ei... Toivottavasti kauriit ja heidän kanssaan elävät voivat laajentaa näkemystäni!!!


      • Neitsyt minäkin

        Näin se on. Iltayhteydenotot, monen päivän tauot...etc. Minun Kauristuttavani haluaa viimeinkin tulla lähemmäksi sanoillaan mutta mitään ei kuitenkaan tapahdu. Tätä samaa on jatkunut jo monta vuotta ja nyt en enää viitsi odottaa. Kuinka hurmaavia kauriit kuvittelee olevansa kun luulevat toisen odottavan ja odottavan hänen suvaitsevaa avautumista. Antaa olla, on maailmassa muitakin miehiä jotka osaa rakastaa ja ovat valmiita itsestään jotain antamaan. Kaurismies on aina järjellä liikenteessä joten romantiikka pitää hakea muualta.


      • kaurismiehen morsian
        Neitsyt minäkin kirjoitti:

        Näin se on. Iltayhteydenotot, monen päivän tauot...etc. Minun Kauristuttavani haluaa viimeinkin tulla lähemmäksi sanoillaan mutta mitään ei kuitenkaan tapahdu. Tätä samaa on jatkunut jo monta vuotta ja nyt en enää viitsi odottaa. Kuinka hurmaavia kauriit kuvittelee olevansa kun luulevat toisen odottavan ja odottavan hänen suvaitsevaa avautumista. Antaa olla, on maailmassa muitakin miehiä jotka osaa rakastaa ja ovat valmiita itsestään jotain antamaan. Kaurismies on aina järjellä liikenteessä joten romantiikka pitää hakea muualta.

        kaurismies taitaa arvostaa aitoutta ja rehellisyyttä. Löytyykö sitä naisista, joiden pitää kirjoitella tällaisille palstoille ja kysellä toisiltaan, miten vokotella miestä? Oksettavaa. Olkaa luonnollisia, niin oikea mies kävelee vastaan, vaikei kauris olisikaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2382
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1990
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      208
      1870
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1661
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe