Ostin kaupasta siideriuutepurkin(kotivalmistus. nyt olisi tarkoitus maustaa se esim. mansikan makuiseksi.
Mitä mä siihen tarvitsen(mansikkauute-/esanssi?)
Mistä niitä saa
elikkä oliko järjestys tälläinen:
laitan satsin valmiiksi käymiskuntoon, sen jälkeen lisään siihen uutteen/esanssin
Vai vasta ennen pullotusta
Onko kenelläkään kokemusta tälläisestä? pitääkö jotain erityistä muistaa?
mansikkaesanssi
Erno1
1
708
Vastaukset
- Kotiviinin ystävä
Olen kerran pilannut kotiviinini persikanmakuisella esanssilla! Tein vaaleista karviaisista viiniä ja päätin maustaa sen ennen pullottamista, kun viinin maku oli liian pliisua sellaisenaan. Esanssipullo näytti niin pieneltä, että kumosin sen kaiken 30 litran viinipyttyyn ja kyllä makua tuli!
Lopulta joimme sen dieettilimsalla lantrattuna ja se oli hyvää.
Ole siis varovainen maustamisessa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 16457
- 10412
- 16347
- 3341
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...13206- 1103
- 090
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä090Kuinka moni palstalaisista on näin hyvässä kondiksessa
76-vuotias rokkari Rick Springfield esittelee elämäntyyliään : https://www.youtube.com/watch?v=GbxHuNy6d68367- 161