Ostin kaupasta siideriuutepurkin(kotivalmistus. nyt olisi tarkoitus maustaa se esim. mansikan makuiseksi.
Mitä mä siihen tarvitsen(mansikkauute-/esanssi?)
Mistä niitä saa
elikkä oliko järjestys tälläinen:
laitan satsin valmiiksi käymiskuntoon, sen jälkeen lisään siihen uutteen/esanssin
Vai vasta ennen pullotusta
Onko kenelläkään kokemusta tälläisestä? pitääkö jotain erityistä muistaa?
mansikkaesanssi
Erno1
1
673
Vastaukset
- Kotiviinin ystävä
Olen kerran pilannut kotiviinini persikanmakuisella esanssilla! Tein vaaleista karviaisista viiniä ja päätin maustaa sen ennen pullottamista, kun viinin maku oli liian pliisua sellaisenaan. Esanssipullo näytti niin pieneltä, että kumosin sen kaiken 30 litran viinipyttyyn ja kyllä makua tuli!
Lopulta joimme sen dieettilimsalla lantrattuna ja se oli hyvää.
Ole siis varovainen maustamisessa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 853627
Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)813260Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.683092On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle702740Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli442242- 651822
Huomenna heitän järjen
romukoppaan ja annan tunteen viedä. Kerran tässä kuitenkin vain eletään. Muistan myös jonkun minua viisaamman sanoneen,271799- 351755
Hyvää huomenta
Hyvää huomenta ja alkavaa viikonloppua ihanalle naiselle! Mitä ikinä teetkään, niin täälä sua yksi miekkonen ajattelee.181709- 601668