Ostin kaupasta siideriuutepurkin(kotivalmistus. nyt olisi tarkoitus maustaa se esim. mansikan makuiseksi.
Mitä mä siihen tarvitsen(mansikkauute-/esanssi?)
Mistä niitä saa
elikkä oliko järjestys tälläinen:
laitan satsin valmiiksi käymiskuntoon, sen jälkeen lisään siihen uutteen/esanssin
Vai vasta ennen pullotusta
Onko kenelläkään kokemusta tälläisestä? pitääkö jotain erityistä muistaa?
mansikkaesanssi
Erno1
1
661
Vastaukset
- Kotiviinin ystävä
Olen kerran pilannut kotiviinini persikanmakuisella esanssilla! Tein vaaleista karviaisista viiniä ja päätin maustaa sen ennen pullottamista, kun viinin maku oli liian pliisua sellaisenaan. Esanssipullo näytti niin pieneltä, että kumosin sen kaiken 30 litran viinipyttyyn ja kyllä makua tuli!
Lopulta joimme sen dieettilimsalla lantrattuna ja se oli hyvää.
Ole siis varovainen maustamisessa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke653306- 1432340
- 921878
- 1711579
- 881468
- 651436
Mitä harrastuksia kaivatullasi on?
Mitä harrastuksia sinulla? Onko teillä yhteisiä harrastuksia?741409- 711205
Mitäs jos hyökkään rakastuneesti kimppuusi
Tuleeko painimatsi vai "painimatsi". Jää nähtäväksi 😂771140Kannattaako suomalaisen nuoren lähteä Thaimaahan au pairiksi? Mitä olet mieltä?
Chiang Mai Pohjois-Thaimaassa kutsuu neljä suomalaista au pairia elämänsä seikkailuun. Arki toisella puolella maailmaa t351098