Reklamaatio Elisalle

12114

Tietääkö kukaan osoitetta mihin voi lähettää Elisalle reklamaation? kyseessä 3 g-tietokoneyhteys, joka toimii hitaasti ja välillä ei ollenkaan.

9

5730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tee..........

      Kannattakohan valittaa vastaus kuitenkin että normaalia on.Minulle luvattiin nopeus jopa 2 Mbit/s , tuokin normaalia.(tuossa vastaus)
      Näinolleen ruuhkaisimpina aikoina nopeudet saattavat jäädä vähän alhaisemmiksi
      kuin hiljaisempina hetkinä. Saavuttamanne nopeudet ovat kuitenkin ihan
      normaali 3G-nopeuksia eikä kyse ole 3G-katveesta, eli on aivan normaalia, että nopeus tippuu hetkittäin 44.42 kbit/s.

      • J. tuominen

        Jos nopeus on alle 57 kbit/s, yhteys toimii tuolloin gsm-verkossa ja kyseessä on 2G-nopeus.


      • Mega Viestintä
        J. tuominen kirjoitti:

        Jos nopeus on alle 57 kbit/s, yhteys toimii tuolloin gsm-verkossa ja kyseessä on 2G-nopeus.

        Eipäs näy tietoa riittävän kaikilla kommentinantajilla.
        Puhelimeni on pakotettu käyttämään 3G yhteyttä (siihen löytyy valikko puhelimesta)siitä huolimatta nopeudet laskee ajoittain alle 50 kbit/s. Niin eikä tuo vielä mitään viime lauantaina yhteys katkesi 14 kertaa vaikka olin netissä vain muutaman tunnin esimerkiksi.
        2G-nopeus jää yleensä kaikissa mittauksissa alle 50 kbit/s. 180.43 kbit/s juuri nyt,kaukana luvatusta.


      • urakalla...
        Mega Viestintä kirjoitti:

        Eipäs näy tietoa riittävän kaikilla kommentinantajilla.
        Puhelimeni on pakotettu käyttämään 3G yhteyttä (siihen löytyy valikko puhelimesta)siitä huolimatta nopeudet laskee ajoittain alle 50 kbit/s. Niin eikä tuo vielä mitään viime lauantaina yhteys katkesi 14 kertaa vaikka olin netissä vain muutaman tunnin esimerkiksi.
        2G-nopeus jää yleensä kaikissa mittauksissa alle 50 kbit/s. 180.43 kbit/s juuri nyt,kaukana luvatusta.

        Luvatut nopeudet eivät toimi edes parhailla peittoalueilla. Voit tehdä reklamaation sähköpostilla, käsittely aika yli kuukausi.


      • antaa
        urakalla... kirjoitti:

        Luvatut nopeudet eivät toimi edes parhailla peittoalueilla. Voit tehdä reklamaation sähköpostilla, käsittely aika yli kuukausi.

        täällä:

        http://www.elisa.fi/yhteydenotto/


      • Testaafa

        ELISA/Saunalahti - molemmilla järjestelmät ovat alimitoitettuja. 2MB:n sopimuksen mukaiset mitatut ADSL-nopeudetkin vaappuvat 70kb:n ja 1800 kB:n välillä. Kysyin taannoin asiaa ja vastaus oli, jotta "lupaamme enintään 2MB" - mitään ALARAJANOPEUTTA ei ole luvattu. Valitus pitää tehdä kuluttajsuojaviranomaisille, jotka taas sanovat että pallo on toimittajalla - ainut asia, mikä auttaa on haastaa yhtiö oikeuteen - ja siinäkin häviää, koska mitään alarajanopeustakuuta ei ole olemassa.


    • Nimetön

      Itellä kanssa on 2v sopimus 2meg. mokkulasta. Asun 3g alueella, enkä oo missään vaiheessa päässy sillä 2m tasoseen nopeuteen. Enimmäkseen palaa se vaaleansininen väri siinä. Yhteys pätkii useasti.
      Aatelkaa. Soitin tekntukeen jossa miulle neuvottiin asetuksia, jos ne vaikka auttais. kysyin että jos ei ala toimimaan, saako sopimuksen irtisanotuksi?Hän sanoi että ehdottomasti. Hän kirjaa koneelle keskustelumme. Noh. soitimpa sitten parin päivän päästä uudelleen ja erityyppi vastasi puhelimeen. Hän sanoi että irtisanoutuminen ei oo mahdollista, eikä löydä keskusteluamme heidän koneeltaan. (siinä vaiheessa miulla katkes päässä suonet) :DD voi jumakeuta! yt sitten oon tehny elisalle reklamaation. Saa nähdä kauan siinäkin menee.. En ala kuitenkaan missään nimessä 2v maksamaan semmosesta liittymästä mikä ei edes kunnolla toimi.

      • Sris

        5.8.2008

        Mokkula on tällä hetkellä selkeästi mobiilioperaattorien lempituote, sillä sitä menee paljon kovan kysynnän takia. Se on tietyllä tavalla myös tämän hetken muotituote ja osittain siksi, koska siihen on kohdistettu kohtuuttomia odotuksia.

        Ensinnäkin, mokkuloiden toimivuus on esitetty julkisuudessa hieman eri tavalla kuin mitä se todellisuudessa on. Mokkula toimii kaikkialla, missä matkapuhelin kuuluu. Ja se on totta. Mutta kyse onkin siitä, millä nopeudella se toimii eri alueilla. Hankintatilanteessa kannattaa varmistua siitä, että kyseisen operaattorin kuuluvuuskartan mukaan mokkula toimii siellä ja vieläpä halutulla nopeudella! Eri operaattoreilla on erilainen kattavuus, joten jos on vaikka harkinnan alla ottaakko Soneran vai Elisan mokkula, niin molempien kartat kannattaa katsoa etukäteen. Ne voi usein tarkistaa jo omalla ajalla ennen ostosta vaivatta netissä. Googleen hakusana 'matkaviestinverkko operaattorin nimi'.

        Mokkulan nopeuksissa on eroja. Tarjolla on kaikkea 384 - 2 Mbps asti. Tällä hetkellä on kuitenkin tilanne se, että yli 1mbps tukevaa 3G verkkoa löytyy vain aivan eteläisimmästä Suomesta ja täälläkin on aukkoja nopeudessa. Yli yhden megabitin 3G verkko onkin vielä tulevaisuuden juttu, joka on tulossa ja vieläpä varmasti kahden vuoden sisällä, mutta tällä hetkellä 1mbps nopeampaa nopeutta ei kovin monella paikkakunnalla saa. Useimmat operaattorit sallivat nopeuden noston ja joskus myös laskun sopimuskaudella, joten toistaiseksi on turha hötkyillä nopeuden suhteen.

        Eri operaattorien mokkuloista:
        MikroBitin mokkulavertailun mukaan Elisalla on kattavin, mutta Soneralla laadukkain verkko. DNAn ja Saunalahden mokkulat pätkivät ja artikkelissa mainittiin että myös Elisan mokkula pätkii, koska se ei löydä aina oikeaa verkkoa ja toimii hitaamman verkon nopeudella vaikka olisit 3G verkon piirissä. Omana kommenttina lisäisin tähän vielä, että kaikki operaattorit tarjoavat kuuluvuutta siellä, missä muilta operaattoreilta se puuttuu! Kyse on vain siitä että löytää itselleen parhaan operaattorin.

        - Yhdenkään operaattorin 3G verkko ei peitä koko Suomea. Siellä, missä Elisalta löytyy verkosta aukko, niin Soneran tai muun operaattorin verkko paikkaa sen.

        - Kaikki tämän hetken mokkulat ovat määräaikaisella sopimuksella myytäviä, maksaa laitteen heti tai osissa kuukausimaksun yhteydessä. Eri operaattorit perustelevat liittymiensä määräaikaisuudet eri tavoin.

        Toivottavasti tästä tuli faktaa kansalle jonkin verran, sillä itsekin mokkulamyyjänä näitä luuloja mokkulasta tulee vastaan usein ja sitten petytään kun elämä ei olekkaan yhtä televisiomainosta. :)

        Oikein hyvät syksyt kaikille!


    • Anonyymi

      Minä sain Elisaan reklamaation lähettämistä varten tällaisen osoitteen:
      [email protected]
      Asiani ei liittynyt liittymiin millään lailla, joten ilmeisesti sinne voi lähettää mitä asioita vaan koskevia reklamaatioita. En tiedä. En löytänyt Elisan sivuilta tietoa. Laittavat sieltä ainakin sitten, toivottavasti, eteenpäin.
      Kirjotin reklamaation wordissä ja tallensin sen pdf-muotoon. Ja vaateen lopuksi että haluan kirjallisen vastauksen asiaan. Saa nähdä tuleeko..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1110
    Aihe