Reklamaatio Elisalle

12114

Tietääkö kukaan osoitetta mihin voi lähettää Elisalle reklamaation? kyseessä 3 g-tietokoneyhteys, joka toimii hitaasti ja välillä ei ollenkaan.

9

5210

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tee..........

   Kannattakohan valittaa vastaus kuitenkin että normaalia on.Minulle luvattiin nopeus jopa 2 Mbit/s , tuokin normaalia.(tuossa vastaus)
   Näinolleen ruuhkaisimpina aikoina nopeudet saattavat jäädä vähän alhaisemmiksi
   kuin hiljaisempina hetkinä. Saavuttamanne nopeudet ovat kuitenkin ihan
   normaali 3G-nopeuksia eikä kyse ole 3G-katveesta, eli on aivan normaalia, että nopeus tippuu hetkittäin 44.42 kbit/s.

   • J. tuominen

    Jos nopeus on alle 57 kbit/s, yhteys toimii tuolloin gsm-verkossa ja kyseessä on 2G-nopeus.


   • Mega Viestintä
    J. tuominen kirjoitti:

    Jos nopeus on alle 57 kbit/s, yhteys toimii tuolloin gsm-verkossa ja kyseessä on 2G-nopeus.

    Eipäs näy tietoa riittävän kaikilla kommentinantajilla.
    Puhelimeni on pakotettu käyttämään 3G yhteyttä (siihen löytyy valikko puhelimesta)siitä huolimatta nopeudet laskee ajoittain alle 50 kbit/s. Niin eikä tuo vielä mitään viime lauantaina yhteys katkesi 14 kertaa vaikka olin netissä vain muutaman tunnin esimerkiksi.
    2G-nopeus jää yleensä kaikissa mittauksissa alle 50 kbit/s. 180.43 kbit/s juuri nyt,kaukana luvatusta.


   • urakalla...
    Mega Viestintä kirjoitti:

    Eipäs näy tietoa riittävän kaikilla kommentinantajilla.
    Puhelimeni on pakotettu käyttämään 3G yhteyttä (siihen löytyy valikko puhelimesta)siitä huolimatta nopeudet laskee ajoittain alle 50 kbit/s. Niin eikä tuo vielä mitään viime lauantaina yhteys katkesi 14 kertaa vaikka olin netissä vain muutaman tunnin esimerkiksi.
    2G-nopeus jää yleensä kaikissa mittauksissa alle 50 kbit/s. 180.43 kbit/s juuri nyt,kaukana luvatusta.

    Luvatut nopeudet eivät toimi edes parhailla peittoalueilla. Voit tehdä reklamaation sähköpostilla, käsittely aika yli kuukausi.


   • antaa
    urakalla... kirjoitti:

    Luvatut nopeudet eivät toimi edes parhailla peittoalueilla. Voit tehdä reklamaation sähköpostilla, käsittely aika yli kuukausi.

    täällä:

    http://www.elisa.fi/yhteydenotto/


   • Testaafa

    ELISA/Saunalahti - molemmilla järjestelmät ovat alimitoitettuja. 2MB:n sopimuksen mukaiset mitatut ADSL-nopeudetkin vaappuvat 70kb:n ja 1800 kB:n välillä. Kysyin taannoin asiaa ja vastaus oli, jotta "lupaamme enintään 2MB" - mitään ALARAJANOPEUTTA ei ole luvattu. Valitus pitää tehdä kuluttajsuojaviranomaisille, jotka taas sanovat että pallo on toimittajalla - ainut asia, mikä auttaa on haastaa yhtiö oikeuteen - ja siinäkin häviää, koska mitään alarajanopeustakuuta ei ole olemassa.


  • Nimetön

   Itellä kanssa on 2v sopimus 2meg. mokkulasta. Asun 3g alueella, enkä oo missään vaiheessa päässy sillä 2m tasoseen nopeuteen. Enimmäkseen palaa se vaaleansininen väri siinä. Yhteys pätkii useasti.
   Aatelkaa. Soitin tekntukeen jossa miulle neuvottiin asetuksia, jos ne vaikka auttais. kysyin että jos ei ala toimimaan, saako sopimuksen irtisanotuksi?Hän sanoi että ehdottomasti. Hän kirjaa koneelle keskustelumme. Noh. soitimpa sitten parin päivän päästä uudelleen ja erityyppi vastasi puhelimeen. Hän sanoi että irtisanoutuminen ei oo mahdollista, eikä löydä keskusteluamme heidän koneeltaan. (siinä vaiheessa miulla katkes päässä suonet) :DD voi jumakeuta! yt sitten oon tehny elisalle reklamaation. Saa nähdä kauan siinäkin menee.. En ala kuitenkaan missään nimessä 2v maksamaan semmosesta liittymästä mikä ei edes kunnolla toimi.

   • Sris

    5.8.2008

    Mokkula on tällä hetkellä selkeästi mobiilioperaattorien lempituote, sillä sitä menee paljon kovan kysynnän takia. Se on tietyllä tavalla myös tämän hetken muotituote ja osittain siksi, koska siihen on kohdistettu kohtuuttomia odotuksia.

    Ensinnäkin, mokkuloiden toimivuus on esitetty julkisuudessa hieman eri tavalla kuin mitä se todellisuudessa on. Mokkula toimii kaikkialla, missä matkapuhelin kuuluu. Ja se on totta. Mutta kyse onkin siitä, millä nopeudella se toimii eri alueilla. Hankintatilanteessa kannattaa varmistua siitä, että kyseisen operaattorin kuuluvuuskartan mukaan mokkula toimii siellä ja vieläpä halutulla nopeudella! Eri operaattoreilla on erilainen kattavuus, joten jos on vaikka harkinnan alla ottaakko Soneran vai Elisan mokkula, niin molempien kartat kannattaa katsoa etukäteen. Ne voi usein tarkistaa jo omalla ajalla ennen ostosta vaivatta netissä. Googleen hakusana 'matkaviestinverkko operaattorin nimi'.

    Mokkulan nopeuksissa on eroja. Tarjolla on kaikkea 384 - 2 Mbps asti. Tällä hetkellä on kuitenkin tilanne se, että yli 1mbps tukevaa 3G verkkoa löytyy vain aivan eteläisimmästä Suomesta ja täälläkin on aukkoja nopeudessa. Yli yhden megabitin 3G verkko onkin vielä tulevaisuuden juttu, joka on tulossa ja vieläpä varmasti kahden vuoden sisällä, mutta tällä hetkellä 1mbps nopeampaa nopeutta ei kovin monella paikkakunnalla saa. Useimmat operaattorit sallivat nopeuden noston ja joskus myös laskun sopimuskaudella, joten toistaiseksi on turha hötkyillä nopeuden suhteen.

    Eri operaattorien mokkuloista:
    MikroBitin mokkulavertailun mukaan Elisalla on kattavin, mutta Soneralla laadukkain verkko. DNAn ja Saunalahden mokkulat pätkivät ja artikkelissa mainittiin että myös Elisan mokkula pätkii, koska se ei löydä aina oikeaa verkkoa ja toimii hitaamman verkon nopeudella vaikka olisit 3G verkon piirissä. Omana kommenttina lisäisin tähän vielä, että kaikki operaattorit tarjoavat kuuluvuutta siellä, missä muilta operaattoreilta se puuttuu! Kyse on vain siitä että löytää itselleen parhaan operaattorin.

    - Yhdenkään operaattorin 3G verkko ei peitä koko Suomea. Siellä, missä Elisalta löytyy verkosta aukko, niin Soneran tai muun operaattorin verkko paikkaa sen.

    - Kaikki tämän hetken mokkulat ovat määräaikaisella sopimuksella myytäviä, maksaa laitteen heti tai osissa kuukausimaksun yhteydessä. Eri operaattorit perustelevat liittymiensä määräaikaisuudet eri tavoin.

    Toivottavasti tästä tuli faktaa kansalle jonkin verran, sillä itsekin mokkulamyyjänä näitä luuloja mokkulasta tulee vastaan usein ja sitten petytään kun elämä ei olekkaan yhtä televisiomainosta. :)

    Oikein hyvät syksyt kaikille!


  • Anonyymi

   Minä sain Elisaan reklamaation lähettämistä varten tällaisen osoitteen:
   asiakaspalvelu.liittymat@elisa.fi
   Asiani ei liittynyt liittymiin millään lailla, joten ilmeisesti sinne voi lähettää mitä asioita vaan koskevia reklamaatioita. En tiedä. En löytänyt Elisan sivuilta tietoa. Laittavat sieltä ainakin sitten, toivottavasti, eteenpäin.
   Kirjotin reklamaation wordissä ja tallensin sen pdf-muotoon. Ja vaateen lopuksi että haluan kirjallisen vastauksen asiaan. Saa nähdä tuleeko..

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   53
   1827
  2. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   1670
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   76
   1545
  4. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   109
   1304
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   50
   1068
  6. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1026
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   77
   1012
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1007
  9. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   883
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   43
   840
  Aihe