Millainen on hyvä suutelija?

Kerro mielipiteesi

1. Huonoimmat kokemuksesi?
2. Parhain tekniikka?

Omat vastaukset:
1. Mies käytti ainoastaan kieltään ja työnsi sitä suoraan kurkkuuni niin että yökötti, lipoi ärsyttävästi. Toinen taas pussasi liian heiveröisesti pelkillä huulillaan, ei tietoakaan himokkuudesta. Yksi suuteli liian isosti, niin että koko leuka oli syljessä sen jälkeen. Onhan noita.
2. Pari helmeäkin on ollut kyllä joukossa. Pidän kielisuudelmasta, kiihkeästä. Suht hidas tempo. Seksikäs ja kiihkeä suudelma on parempi kuin söpöilevä tai romanttinen pusu. Alkuun varovaisemmin huulilla ja himon kasvaessa kieltä mukaan.

10

7930

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..................

      Ainiin, unohtui tärkeä asia: suuhygienia. Ällöttävää jos mies ei ole huolehtinut suun puhtaudesta ja huulet olisi hyvä olla pehmeät eikä rohtuneet.

      • joooo_::

        huono suudelma: sellainen että mies tunkee kielensä mahalaukkuuni ja kuolaa kuin koira.

        Hyvä suudelma: kiihkeä kielisuudelma, jossa huomaa että mies on mukana ;) ei tosiaankaan kuolaa tai mitään. ja tekee jotai myös käsillää, pitää kiinni minusta yms. :)


    • suht usein

      Sillä omaan muutaman kielikorun ja niihin tuppaa jollain tavalla kertyvät sylkeä sisälle joka sitten korun liikkuessa purskahtaa ulos suihkuna. :D Muutaman kerran juuri ennen suutelua kun suuta avaa niin toisen nenänpäähän pärähtää sylkisuihku niin ei kyllä ole kivaa. Itse repeän tässä kohdin hysteeriseen nauruun ja yritän selittää, että se on tää kielikoru, en minä räi! Mutta silti varmaan jokunen ihmetellyt touhua.

      Mutta omiin mielipiteisiini.
      1. Ihme ininä suudellessa tai juuri tuo kuolaaminen pitkin kasvoja tai kieli kurkussa. Eli tiivistettynä, ihminen joka ei ole suudellut paljon tai ketä kukaan ei ole ikinä kehdannut opettaa.

      2. Alkuun muutama pieni pusu pelkille huulille ja sitten keskitytään ylä tai alahuuleen ja oikeastaan kokoajan vaan pussaillaan. Välillä kiihkeämmin, välillä taas rauhoittuen. Kieltä mukaan sen verran välillä, että hieman koskettavat toisiaan. Sitten itse tykkään hirveästi jos poika ottaa kiinni päästä/hiuksista/niskasta/leuasta. Vaihtelevuutta molemmin puolin.

      Kyllä minä ainakin melko herkästi sanon jos joku asia mättää, sillä tykkään itse hirveästi pussailla ja kaula on sellainen paikka mistä kiihottuu ja kovin. Sinnekkin kun voi suudella, sekä korvalehteä vähän näykkästä.

    • jolla on

      tiukka nuttura ja kampa,sekä käy kirkossa usein.Kun hän pääsee papinkirouksesta,hän suutelee taivaallisesti.

    • ***

      Aika paljolti samat jutut kuin ylläolevilla, mutta mainittakoon vielä huonosta suutelusta pureminen. Kevyt näykkäisy voi jossain tilanteessa olla ihan mukava, mutta ei kyllä ollut yhtään kivaa kun erään hölmösti vietetyn illan jälkeen heräs huulet mustelmilla. Prkl...
      Eikä sekään oo kivaa jos kieli tulee vastaan ennen huulia... way, way too much tongue...

    • parasta,,

      kun pussaa huulet vastakkain, eli pojan huulet ja tytön häpyhuulet. Kielet voi ottaa mukaan sitten kun
      pojan kieli löytää klitoriksen...voi kun nyt alkoi kiihottaa ja himo kasvaa ja puntissa alkoi sykkimään ja kohta multa tulee käteen....

    • hff,

      1. Huonoimmat kokemuksesi?
      - Mansikkapurkka tupakka kylmät huulet = karmeaa. Ja se, kun exä suuteli niin kovaa, että omat hampaat hieman uppoaa huuliin -> huulet kipeät. Ja ei suutelemisen kuulu sattua?
      2. Parhain tekniikka?
      - Tilanteesta riippuen kiihkeesti tai hellästi suuteleminen. Kielaritkin välillä ihania. Nykynen poikaystävä ei ollut suudellut ketään ennen minua, ja osaa todella hyvin.. Pidän.

    • yööh:(

      Kamalin kokemus on tämän hetkisen miesystävän kanssa suutelu. Hän ei osaa tehdä edes märättömiä suukkoja vaan niistäkin saan pyyhkiä suuni kuivaksi. Hän on ns. kumihuuli joka venyy ja venyy.. vähän kuin kultakala suutaan avaisi, yhtä märkääkin... ja puuttuu täysin hienovaraisuus. Siis, pistää niin ärsyttämään kun se on niin huonoa.

      Parhain suutelija oli poitsu jolle menetin neitsyyteni, hän kuin osasi lukea naisen ajatukset. En muuta halunnutkaan tehdä kuin suudella häntä. Ikävä sellaista intohimoista ja vahvaa suutelua.

      • joukvaa

        1. Huonoimmat kokemuksesi?
        2. Parhain tekniikka?

        1. huonoin kokemus on se kun mies tunkee kielen mahalaukkuun ja kuolaa päälle... Eikä edes ollu kännissä!

        2. Hmm.. Pitkä ja kiihkeä suudelma, ehkä kielisuudelma. Intohoimoinen suudelma josta huomaa että mieskin nauttii. Sitten mies tekee käsilläkin jotai, pitää musta kiinni, tms.. ;) ääh.. Tahtoo pussailla..


      • minäjostain
        joukvaa kirjoitti:

        1. Huonoimmat kokemuksesi?
        2. Parhain tekniikka?

        1. huonoin kokemus on se kun mies tunkee kielen mahalaukkuun ja kuolaa päälle... Eikä edes ollu kännissä!

        2. Hmm.. Pitkä ja kiihkeä suudelma, ehkä kielisuudelma. Intohoimoinen suudelma josta huomaa että mieskin nauttii. Sitten mies tekee käsilläkin jotai, pitää musta kiinni, tms.. ;) ääh.. Tahtoo pussailla..

        Parhain kokemus on se kun mies ei tunge kieltään suuhun niin etä on tukehtusvaara, vaan mies ottaa 'ohjat', pitää musta kiinni, tekee sen kiihkeästi välillä nopeasti ja välillä hitaasti.. Välillä myös kaulan suutelua, tms...

        Eikä suutelemisen tarvitse johtaa seksiin, sekin on hyvä että mies ei vaan seksin perässä suutele..

        eilen sain kokea tollasen ihanan suudelman, olen ihan taivaissa.. :) paras suudelma pitkiin aikoihin..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe