Nouseva leijona

Vaakatar

Millainen on nouseva leijona? onko niin, että kuumerkki on sitä mitä nuorempana ollaan, ja nouseva on se miksi tulee?

5

9032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • golden gemini

      Magneettinen, puoleensavetävä, optimistinen, tulee aina huomatuksi vaikkei sitä tietoisesti hakisikaan. Liioitteleva. Huomionhakuinen, tai ainakin huomiosta nauttiva. Ulospäin sosiaalinen, dramaattinen, ylväs. Itsetietoinen. Statuksella on paljon merkitystä; nauttii korkeasta asemasta töissä, kotona, kunhan kokee olevansa tärkeä. Leijona vaikutteiset henkilöt ovat sydämeltään aina lapsia, ja vanhanakin nuorekkaita.

      Nouseva merkki vaikuttaa eniten ulkoiseen habitukseen ja muiden sinusta saamaan ensivaikutelmaan -> tulen merkki lisää pituutta, hiukset usein vaaleat ja leijonamaisesti kammattu taakse. Tummat silmät, hyvä ryhti, luonnostaan atleettinen ja vahva vartalo. Koska leijonan merkki hallitsee sydäntä, siihen liittyvät sairaudet yleisiä. Johtuen siitä että on energinen elää täysillä, on kaikessa mukana totaalisesti, sairauden lannistaessa ei malta pysyä kauaa sängyn pohjalla vaan lähtee usein liian aikaisin takaisin "radalle".

      Hiukset, vaatteet ja ulkonäkö ovat myös tärkeitä hänelle. Kuten leijona -teemaan kuuluu, eräs tuntemani mies(!) käyttää suht paljon rahaa omiin vaatteisiin, hajusteisiin ja koruihin (sormukset, kultaiset korut, ym.) ja on kaikesta tästä huolimatta miehekäs, ja sen voi sanoa jopa korostavan hänen miehisyyttään. Hyvin leijonamaista. Ko. henkilöllä aurinko vaa'assa, mars&venus tosin myös leijonassa.)

      Sanotaan, että kuumerkki vaikuttaa lapsuudessa ja nousevan merkin kaltaiseksi aletaan muuttua pari-kolmekymppisinä. Tai että se alkaa ottamaan valtaa ihmisessä. Nousevan merkin teemat ovat aina läsnä elämässä, leijonalla se voi olla ura, status, harrastukset, jonkinlainen esilläolo.

      Kuu- ja aurinkomerkki, jos ovat hyvin eri maata kuin nouseva (esim. nouseva leijona, kuu&aurinko maamerkissä) voivat "laimentaa" nousevan vaikutusta, jos siis kartalla on paljon maata ja vain nouseva tulimerkki. Tai toisinpäin. Jos taas henkilöllä on esim. aurinko oinas ja nouseva leijona, hän voi olla hyvin räiskyvä ja eloisa persoona. Mitä haen tällä on että kaikki kartalla vaikuttaa, jotkut nousuleijonat eivät välttämättä allekirjoita kaikkea ed. tekstiä, toisiin se sopii erittäinkin hyvin =)

      • tuuliliina4.8

        .. olen aurinkomerkiltäni leijona samoin kuin kuun merkiltä leijona, mutta nousevana minulla on rapu? miesystäväni on taas nouseva leijona, aurinkomerkiltä skorppioni ja kuu neitsyessä.


      • härkä lady

        tuo leijonan vaikutus on todella iso mun elämässä..
        eli miellumin sanoisin että olen leijona ja mulla on sarvet ;)
        ja nämät "Magneettinen, puoleensavetävä, optimistinen, tulee aina huomatuksi vaikkei sitä tietoisesti hakisikaan. Liioitteleva. Huomionhakuinen, tai ainakin huomiosta nauttiva. Ulospäin sosiaalinen, dramaattinen, ylväs. Itsetietoinen. Statuksella on paljon merkitystä; nauttii korkeasta asemasta töissä, kotona, kunhan kokee olevansa tärkeä" on just mun kohdassa oikein ;)


      • golden gemini
        tuuliliina4.8 kirjoitti:

        .. olen aurinkomerkiltäni leijona samoin kuin kuun merkiltä leijona, mutta nousevana minulla on rapu? miesystäväni on taas nouseva leijona, aurinkomerkiltä skorppioni ja kuu neitsyessä.

        Aurinkomerkki on olemuksesi, se mitä olet n 80%

        Kuumerkki kertoo tunteista, kodista, lapsuuden ympäristöstä ja turvallisuuden tarpeesta, läheisesi tuntevat sinut kuumerkkisi mukaan

        Nouseva merkki kertoo, miten ihmiset kokevat sinut ulkoisesti, minkä vaikutelman he saavat sinusta ensitapaamisella, ja henkilökohtaisista intresseistäsi. Vaikuttaa
        aurinkomerkin ohella ulkonäköön.

        Kun otat selvää itsestäsi tai muista, lue tulkintoja näiden valossa.


    • nousuleo myös

      hei!
      nousevia leijonia lankeaa paljon näille leveys- ja pituuspiireille, että suomalaisissa tämä on yksi yleisimpiä nousumerkkejä. toki nousuleijona voi olla juuri kaikkea tuota mitä vaakatar kirjoittaa, mutta mielestäni myös astrologian kirjat ottavat joskus liikaa aurinkomerkeistä suoraan ominaisuuksia nousumerkkeihin....ehkä nousumerkkejä ei kuitenkaan ole niin tutkittu tai oivallettu kuin pitäisi. mutta tosiaan auringon asema kartalla on hyvä tarkastaa, eritoten auringon huonesijainti on tärkeä nousuleijonalle.
      minulla se on nelos huoneessa, eli ravun (kodin) huoneessa ja kyllä tuo nousuleijonaani rapumaisia piirteitä tuo.

      ajatelkaas vaikka tarja halosta nousuleijonan edustajana , ei sovi mielestäni vaakattaren teksti ihan suoranaisesti häneen noin ulkoisesti ainakaan, toki onhan hän valtakunnan ykköspaikalla, tuliseksikin on tempperamenttia joskus sanottu, tukka on punainen, olisiko siinä jotain..? ja täytyy olla melko rohkea tai leijonamaisen leikkisä jos kohentelee bushin solmiota tapaamisella ;)) bush on nousuleijona myös :))
      ...ei kun ehdolle vaan seuraaviin presidentin vaaleihin, vai mitä?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe