Kymco agility fat 50

kymconuudet2008

Kymcon sivut ovat nyt päivittyneet ja uudet mallit löytyvät sieltä. Itseäni alkoi välittömästi kiinnostamaan tuo uudistettu agility, eli agility fat.

kuva
http://www.kymco.fi/kuvat/kymco/agility.jpg
värejä
http://www.kymco.nl/modellen.php?prod_groep_ID=2&afb_small=KG10CA

"UUTTA FAT mallissa on integroiduilla vilkuilla varustettu leveämpi etumaski.
Nykyaikainen ja taloudellinen 4-tahti moottori on hiljainen ja miellyttävä voimanlähde." -Kymcon sivuilla sanotaan. Ja kyllä tuo omaan silmään leveämmällä etumaskilla paremmalta näyttää.

Uutta mallia on kehuttu kaikin puolin edulliseksi, hyväksi ja käytännölliseksi kulkuneuvoksi. Se on kestävä ja vikoja ei ole ilmennyt. Hinnaksi sille on annettu edulliset n.1200€.

Mitäs työ sanotte tästä? Omia kokemuksia?

15

12478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Thoni

      Enpä usko, että kyseisessä ajoneuvossa on muuta vaihtunut kuin ulkonäkö. Samalla tekniikalla pyörii. Aikaisemmista Agilityistä voin kokemuksella sanoa, että kestäähän se kun huolta pitää. Yksinkertainen tekniikka yhdistettynä oikeisiin huoltoväleihin ja kunnossapitoon.

      Ongelmat joita tekniikan puolella on ja joita kannattaa "korjailla":

      -sähköliitokset eristää kosteudelta paremmin.
      -tulppa vaihtaa tarpeeksi usein, jotta ei jätä tien päälle
      -öljyt tarkistaa tankatessa (jotkut mallit syövät uskomattoman määrän öljyä /100km.

      • Artorius

        On tossa pakko olla samaa tekniikka hyvin pitkälle, koska tehot ja vääntö on pysynyt täysin saman. Tosiaalta voi järkevästi myös kysyä, että mitä muutoksia tekniikkaan olisi tarvinnut tehdä, jos väännön ja tehon ei tarvitsisi siinä ohella muuttua miksikään. Nooh, onhan siinä intergroidut vilkut.

        Fat 50
        http://www.masco.fi/kymco/agilityf50.html
        City 50
        http://www.masco.fi/kymco/agilityc50.html

        Se on kyllä totta, että kokoa ja näinollen painoakin cityssä on enemmän, mikä saattaa lisätä polttoaineen kulutusta, mutta 16' renkaat saattaa olla se paras puoli tuossa cityssä, jos pitempiä matkoja taittaa. En tiedä sitten miten paljon se rengaskoko vaikuttaa polttoaineen tai bensan kulutukseen, ehkä se jopa tasaa sen mikä painossa hävitään.


      • Artorius

        Niin toisinsanoen, voi kysyä, että on ko suurempi rengaskoko sen 400e arvoinen? :)


    • ffffmkhj

      olen ostanut tuon mutta en ole vielä ajanut joten paha sanoa :) toivottavasti on hyvä!

    • jjape112

      Ostin itse juuri vastaavan :) ajettu n. 800km mitään ongelmaa ei ole tullut vastaan! ainoa,kun on ollut yön yli ulkona niin kestää ennenkuin moottori lämpenee ja pääsee huippunopeuksiin nikoittelee jos lähtee heti ajamaan,mutta ei ole kauhea ongelma menee noin,3-5 min ennekuin pääsee lähtemään itse polttelen yhden tupakan ennekuin lähden siinä se aika =)

    • itelläon

      Ite oon tuon kymco agilityn kanssa hankkinu pari päivää sitten. 220km ajettu ja hyvin on pelittäny; kiihtyy suhteellisen nopeasti ja on helppo käsitellä.

      Olen huomannut omassa kymcossani pientä häikkää bensamittarissa, kerran olen käynyt jo korjauttamassa, mutta sama vika ilmaantui takaisin jo seuraavana päivänä. Mittari näyttää täysin tyhjää vaikka olisi juuri käynyt tankin täyttämässä. Myös nopeusmittarissani on ollut pientä heittoa ja se näyttääkin n. 1-5km/h nopeampaa vauhtia kuin oikeasti ajaakaan. Muita vikoja en omasta kymcostani ole itse löytänyt.

      Semmoinen kysymys olisi tuohon sisäänajoon, että miten pitkään olette itse ajaneet ennenkuin olette lopettaneet tuon hidastelun. Itse kuulin vasta 140km ajettuani, että mopo kuuluisi sisäänajaa, eli ensimmäiset 500km tulisi ajaa 30-35km/h. Itse kuitenkin rymistelin ensimmäiset 140km melkeinpä kaasu pohjassa. Eli mitä vaikutuksia siinä on jos ajaa ensimmäiset 140km kaasu pohjassa? Onko tilanne vielä korjattavissa jos ajan seuraavat 300-400km tuota 30-35km/h vauhtia?

      Joka tapauksessa kyseinen vempain on hinta/laatusuhteeltaan yksi markkinoiden parhaista ja kaikille ketkä eivät halua ostaa yli 1300e maksavaa skootteria, tämä soveltuu erinomaisesti.

      • joku tyyppi

        Itsellä on kymco agility vm 2007, ja ajelin sillä siisäänajon ja käytännössa kaikki muutki ajot vähän yli 50 km/h vauhdilla, siis omaan mittariin reilut 50, en kuitenkaan kaasu pohjassa, kun se tuntuu kulkevan kiltisti vähän yli 50 vähän pienemmälläkin kaasulla, ja samalla tavalla siis ajoin sen sisäänajon ja ei siinä ole mitään ongelmia ollut, käy kuin kello:) itselläkin oli aluksi sitä, siis sisäänajovaiheessa että kylmällä moottorilla ei meinaa eteenpäin päästä, kun kone alkaa booaamaan, mutta sekin on loppunut :) olen nyt ajanut 6500km ja olen ollut erittäin tyytyväinen agilityyn :)


      • moponhankkija

        mitä meinaa intergroidut vilkut??
        paljon kulkee teillä joilla on fat??
        kiihtyykö se mihinkään tai kuinka kauan menee suurinpiirtein että mittarissa on 45km/h?


    • vihastunut

      Ostettiin kymco agility "fat" 50, ja rupesin näin jälkeenpäin kattelemaan, että eipä ole fat, vaan ihan pelkkä agility. Vilkut ovat siis erilaiset. Luulisi, että jos liikkeessä on punaisen skootterin kohdalla kyltti TM:n testivoittajasta, fatista, ja ja minulta kysytään haluanko punaisen vai oranssin, saisin samanmallisen? Lisäksi toinen peili puuttuu. Vituttaa hieman, mutta en jaksa alkaa valittamaan, kun skootteri toimii kuitenkin. Voisi ehkä kysellä isältä, mitä kuitissa lukee.

      • symssooo

        Itellä on Kymco Agility fat 09 . Ajoin sisään ajot (500km) sillee et vaan tasaseen kiihyttelin. Sitten jossai 1100km kohal huomasin et välil ei ota sähköstarttii vasemman puolen jarrusta. No sit tuli 2000km huolto sanoin siitä, mut ei nää tehny mitää sano vaa et tarkkaile asiaa ja jos ei pelitä nii tuo tänne (tekee sitä vieläkin harvoin). No sitten ajoin semmoset 1000km, sitten palo lyhyet valot. No ajoin sit pari päivää parkeil ja eikös neki sitten palanu. Nyt ajelen ilman valoja ja pitkillä. En jaksa ite ruveta vaihtelee polttimoita. Tekevät sitten sen siinä 4000km huollos...


    • kymco

      paljon toi kymco menee vakiona?? että tarviiko viriosaa että menee 55km/h??

    • stelsu

      mun on se, ja on ollu tosi hyvä ! mut nyt oon myymässä sitä kun saan mopoauton heti sen myytyäni. ehdokkaita ostajia ??

      • hehanna

        Joo no itseasiassa Oulussa ois kiinnostunu ostaja :)


      • lälläripyörä

        myös e-pohjanmaalla.


    • 2007 kymco

      yli 8 tuhatta kilometriä takana ja ei ole kertaakaan hajonnut tai jättänyt tielle ja tosin olen vienyt aina merkki huoltoon tiettyjen kilometrien välillä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      31
      2110
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      7
      1846
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1321
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1210
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1195
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      12
      1117
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1061
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1025
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    10. 12
      997
    Aihe