RapuN+RapuM-Sopivuus?

RapuN82

Sanotaan että kaksi rapua sopisivat toisilleen, mutta eikö ole ristiriitaista, kun molemmat ovat "varovaisia" ja perääntyvät herkästi. Itse olen tapaillut rapumiestä, ja ymmärämme toisiamme, mutta jompi kumpi on kokoajan ottamassa takapakkia. En ole tästä sanonut, sillä teen itse samaa vain siksi kun en ole toisesta varma. Meillä on lisäksi erilaiset elämät kun minulla on lapsi ja hänellä ei, hänellä paljon ystäviä minulla ei.
Tunnen että meillä on niin paljon yhteistä etten halua menettää sitä, mutta välillä on tunne että olemme enemmän kavereita. Puhumme seksistäkin paljon mutta en kyllä mahdottoman intohimoinen ole häntä kohtaan, tosin en ole ollutkaan kuin yhdelle elämäni aikana. Itse olenkin sellainen että minut täytyy "sytyttää" :) Ja koska "mieheni" on yhtä varovainen kuin minä, tuntuu ettei kumpikaan tee aloitetta.
Hän puhuu tunteistaan kyllä enemmän kuin minä, mutta välillä tuntuu että osa on vain puhetta, mutta, koska olen rapu, minusta "tuntuu" aika useakin asia joltain..ongelmallista.
Joten perustelkaa te jotka sanotte että 2 rapua sopii yhteen..

6

1313

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • samassa tilanteessa

   sinulle rapun82 sanoisin et avautukaa toisillenne,olen itse ollu samassa tilanteessa ja huomasin et kun kissa nostettiin pöydälle ja puhuttiin asia selväksi,lähenimme toisiamme ja yhteenkuuluvuuden tunne vain kasvoi...anna ajan kulua ja tutustukaa toisiinne kunnolla,kyllä se intohimokin sieltä löytyy,rapuhan on hirveän varovainen mut älä anna hyvän ihmissuhteen kaatua siihen...onnea teille molemmille..

   • ongelmia tiedossa..

    Olen nouseva rapu ja ihastukseni kohde rapumies.
    Huomannut olen, että meissä on paljon samaa, peruuttelemme vuoron perään ja välillä tunteet roihuaa palavasti. Tuntuu kyllä, että rapumies saa ongelman aikaiseksi melkein mistä tahansa, hänellä on usein vaikeaa tms. Se väsyttää mua, joka olen välillä pessimistisyyteen helposti taipuvainen vaaka.


   • hups_RM
    ongelmia tiedossa.. kirjoitti:

    Olen nouseva rapu ja ihastukseni kohde rapumies.
    Huomannut olen, että meissä on paljon samaa, peruuttelemme vuoron perään ja välillä tunteet roihuaa palavasti. Tuntuu kyllä, että rapumies saa ongelman aikaiseksi melkein mistä tahansa, hänellä on usein vaikeaa tms. Se väsyttää mua, joka olen välillä pessimistisyyteen helposti taipuvainen vaaka.

    En usko, että Vaakanainen ja Rapumies voivat olla yhdessä.


  • rappuraijajaa

   eipä toiminut meillä rapu ja rapu.
   21 vuotta yhdessä josta 11v naimisissa ja nyt tyssäs ihan rapuisista syistä.

  • himppu30

   Kaksi rapua sopivat yhteen=)Kokemusta on..Hiljaa hyvä tulee=)Minä ja mieheni edettiin hitaasti mutta varmasti..Lopputulos on kaksi ihanaa lasta ja rakkausliitto.Ongelmiakin tietysti on ollut ja varmasti tuleekin vielä, mutta kun luottamus syntyy niin intohimon kipinäkin syttyy=)Usko pois..Rapumies on sinun kun annat asioiden edetä rauhassa..

   • [[Bella]]

    Olen tuntenu aika kauan yhen rapu pojan en kä ole saannut siihen minkään laista yhteyttä moneen vuoteen vaikak olemme samalla luokalla ja kaikkea.. hän on välillä nninkuin häntä kiinnosta si mutta välillä ei... mutta kuoitenki olen 1 rapu pojan kanssa seurustellut eikä siittä oikein mitään tullullut kun olimme kuitenkin niin erinlaisia mutta toivottavasti se vielä joskus toteutuisi myös minun kohdallani että rapu rapu....... :) uskon kuitenkin että jos on tarkoitettu jotkut ihmiset yhteen niin ei siinä paljoo horoskoopista ole kyse vaan että rakastaako ja luotta


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1987
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1764
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1257
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1014
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   957
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   88
   900
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   741
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   728
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   703
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   683
  Aihe