"Kalojen

fyysisiä olemuksia"

"Kalalla on usein pehmeä iho, ohuet silkinhienot hiukset, vaaleat silmät ja kalpea iho. Monilla on ryppyjen sijasta hymykuoppia, ja kalamies on usein altis ennenaikaiseen vanhenemiseen. Kalan kasvonpiirteet ovat ilmeikkäät, veistokselliset ja hyvin persoonalliset. Tälle tähtimerkille on ominaista poikkeuksellinen sirous, ja kalan koko ilme voi muuttua eloisaksi hänen rentoutuessaan.

Tämän tyypin terveydentila voi olla jokseenkin hauras, mutta jos hän on tasapainoinen ja toimii viisaasti, hän voi nauttia hyvästä terveydestä. Hänen jalkansa ovat herkät ja alttiit tapaturmille."

11

2292

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • aloitt.

   ..teksti, ominaisuuksia kuulostais oikeemmalta.

  • Mulla ainakin

   kalauroksena on karkeat maantien väriset hiukset, mitä niitä nyt vieläon jälelläreunamilla. Eikä mun konteissa mitään heikkouksia ole.

  • tuntemilla

   kalamiehillä on vaaleat silmät ja kalpea iho ja on ne jotenkin sirojakin!

  • miten sitten

   esim. afrikkalaisen,aasialaisen tms syntyperän omaava kala? Eiköhän ole ihan geeneistä kiinni :D mäkin tunnen monen näköistä,kokoista ja mallista kalaa.

   • kalat

    Minulla on synnyinlahjana mustat paksut laineikkaat hiukset, vaaleanharmaat silmät ja tumma,hunajansävyinen iho... että ei kyllä täsmää. Hymykuoppa kyllä löytyy. Minusta kyse on enempi olemuksesta, kuinka itsensä "kantaa" kuin ulkoisista värityksistä tai piirteistä.


   • ...
    kalat kirjoitti:

    Minulla on synnyinlahjana mustat paksut laineikkaat hiukset, vaaleanharmaat silmät ja tumma,hunajansävyinen iho... että ei kyllä täsmää. Hymykuoppa kyllä löytyy. Minusta kyse on enempi olemuksesta, kuinka itsensä "kantaa" kuin ulkoisista värityksistä tai piirteistä.

    0len kalat, mulla on ruskeat paksut hiukset ja ruskeat silmät.
    Ei ulkonäkö liity horoskooppiin, eikö se ole geeneistä kiinni?


  • FisuFemale

   Geeneistähän tietyt piirteet periytyy sekä suomalaisesta syntyperästä. Mutta kyllä, minulla on hennot ja silkinhienot hiukset. Kyllä, minulla on sinivihreät vaaleat silmät. Kyllä, minulla on kalpea iho ja hankala ruskettua kesällä. Ryppyjä on tullut, lähinnä naururyppyjä :) Minua on kutsuttu ilmeikkääksi ja valokuvat ei onnistu koskaan, en pysty olemaan paikoillani ;) Yksi kauneimmista kohteliaisuuksista on, että profiilini on kuin ikoni, sillä kasvoni ovat kuulemma veistokselliset ja kauniit (makuasioista ei voi kiistellä, sillä omasta mielestäni en ole mitenkään klassinen missityyppi)... Mutta kaikki johtuu geeneistä ja perimästä. Voiko yleistää, että kaikki leijonat ovat dominoivan kauniin ja komean näköisiä, vaa´at salaperäisen vietteleviä jne...

  • 457364945

   mun tuntemilla on enempi ryppyinen iho, paksut hiukset, vaaleat silmät, melkein harmaa iho, ennen aikojaan vanhentunut..juu. veistokselliset myös, kauniit silmät, sirot kädet, hauras terveys kyllä, jalat juuri nimenomaan huonossa kunnossa

  • nyt ymmärrän, en itse onnek...

   koska kalathan uivat, mihin niitä jalkoja uidessa tarvitaan.

  • kalaN

   Olen melko pieni (160 cm) ja siro. Tummatukkainen ja ruskeasilmäinen. Vaalea iho, mutta ruskettuu auringossa. Huono verenkierto, palelen aina. Stressi aiheuttaa monenlaista fyysistä vaivaa, vaikkei se päällepäin näykään.

   Kalatyyppejä on yhtä paljon kuin kaloja on meressä, että kyllä meitä löytyy jos jonkilaisesta vonkaleesta kultakaloihin :)

  • ......

   Jaahas..no mulla on tummat normaalit/paksut hiukset, vihreät silmät (ei vaaleat), ja vaalea iho kyllä, mikä ruskettuu auringossa. Hymykuoppa on. Siro olen, mutta kasvotkin on sirot eikä veistokselliset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2224
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2003
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1811
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1354
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1332
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1291
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1124
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   980
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   916
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   898
  Aihe