Osaako joku kertoa, miksen saa documents and settings -kansiosta yhteen poistettuun käyttäjätiliin liittyvää kansiota poistetuksi? Kyseinen käyttäjätili on poistettu ja sen mukana poistettiin kaikki tiedostot, mutta Documents and settings tosiaan edelleen sisältää tuon käyttäjätilin tiedot, eikä niitä saa poistetuksi? Onko siellä joku virus lymyämässä vai olenko vain urpå?
Käyttäjätiedostoja ei voi poistaa!
doc&set
0101
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.