Subway?

Millanen paikka?

Elikkäs olen tällä hetkellä työtön työnhakija.. Olisin kiinnostunut työskennellä subway'lla. Olen täällä kysymässä kokemuksia koska kävin subwayn sivuilla ja sielä taasen niinkuin muillakin yritysten sivuilla lukee että asiakaspalvelu on tärkeää etc. mutta valitettavasti ei aina työntekijät ole sosiaalisia, iloisia asiakaspalvelijoita..
Millainen paikka se on työskennellä?
Satsataanko siihen että työntekijät ovat sitä mitä vaaditaan?
Vaaditaanko koulutus/kokemus, vai opetetaanko työhön?
Millanen palkka?
Saako helposti työtä? Minkälaista? Koko-aikaista, osa-aikaista, kesätyötä?
Muita kokemuksia?

Olisin kiitollinen jos joku viitsisi vastata :)

38

18597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Typykkä08

      Subwa'y työpaikkana on aivan ihana.Työntekiät ovat kaikki nuoria ja kaikki ovat myös toistensa kanssa vapaa-aikana tekemisisissä, ainakin meillä.
      Työhön perehdytetään ja kyllä sen varmasti oppii, jos haluaa. Välillä työ on hektistä, mutta ainakin työpäivä menee silloin nopeasti. Se on kaiken tärkeintä, että asiakas on se "kuningas" vaikka kuinka vituttaisi päivästä toiseen kysellä samoja kysymyksiä ihmisiltä, niin yksikin huonosti palveltu asiakas, niin siitä tulee kyllä heti palautetta..
      Niin ja palkkakin on tosi hyvä verrattuna esim. kaupan-alaan ja jos teet paljon iltavuoroja, niin silloin tulee mukavat lisät palkkaan.

      • Tiina7

        Itse olen mc donaldsilla ja mietin vaihtoa subwaylle. kannattaako?


      • Anonyymi

        Mutta hämeenlinnassa meni ruokahalu kun musta nainen oli tiskin takana. En ole valmis siihen kun musta laittaa ruokaa kädetkin on niin likaisen näköiset. Onneksi kotona oli ruokaa.


      • Anonyymi

        Nuorten työpaikat taitaa kaikki olla sellaisia että epäkohtia on tosi paljon.


    • ...

      Subway on maailman hirvein työpaikka. Nuoria käytetään hyväksi minkä keretään; ei makseta ylityökorvauksia, sairaslomakorvauksia. ÄLKÄÄ MENKÖ SINNE TÖIHIN!!

      • Anonyymi

        Tuo taitaa omalla kokemuksella olla sama jokasessa pikaruoka ketjussa


    • subiin!

      Itselläni on työhaastattelu subiin kohta puoliin. Mukavalta kuulosti ainakin puhelimessa nainen joka minut sinne pyysi. Itse aion kyllä tarkasti seurata työtuntejani yms. PAMiin tulee varmasti liityttyä ja työajat pidetään ylhäällä yms. Täytyy itsestään jotenkin pitää huolta työntekijänä jos ylempi arvoiset tuollaisia ovat kuten monessa paikassa on kirjoitettu. Kokemusta kuitenkin halua ja sinne tahtoisin kovasti päästä töihin. :)

    • laita tää hei nettii

      "ihana paikka
      Subwa'y työpaikkana on aivan ihana.Työntekiät ovat kaikki nuoria ja kaikki ovat myös toistensa kanssa vapaa-aikana tekemisisissä, ainakin meillä.
      Työhön perehdytetään ja kyllä sen varmasti oppii, jos haluaa. Välillä työ on hektistä, mutta ainakin työpäivä menee silloin nopeasti. Se on kaiken tärkeintä, että asiakas on se "kuningas" vaikka kuinka vituttaisi päivästä toiseen kysellä samoja kysymyksiä ihmisiltä, niin yksikin huonosti palveltu asiakas, niin siitä tulee kyllä heti palautetta..
      Niin ja palkkakin on tosi hyvä verrattuna esim. kaupan-alaan ja jos teet paljon iltavuoroja, niin silloin tulee mukavat lisät palkkaan. "

      -------------------
      HEHEEEEE, Subwayn mainososaston vastaus ;)

    • Hyvä Kurkku

      Subwaylla on tosiaan mainostoimisto joka seuraa nettikirjoittelua ja esiintyvät muka kuluttajina ja kirjoittavat positiivista tekstiä.

      Subway Finland nimesi operaation nimellä Hyvä Kurkku ;)
      Meillä oli tästä mainostoimistossa hiljan juttua.

    • leipätyttö

      Subway rules!

    • metrisubi

      Safka kyllä toimii mutta paljonko tuo tuntipalkka oikein on?

    • nomieeee

      Äsken kävin haastattelussa palkaksi lupasivat jotain 9,3/h plus lisät :D

      • Tyypp

        Minkä ikäinen olet


    • heh2000

      9.3e tunti on kyllä aika surkeasti, itselläni ollu jo pitkään se että jos työstä ei tule yli 10euron tunti perse ei nuose aamulla sänkystä ylös. kaupan alalla tosin tämä 10euron maaginen raja ylittyy 36 sentillä ainakin pääkaupungi seutulla eli 10.36e tunti (siis eka vuosi, harjoitteluajan palkka on tietenkin pienempi) Kannattaa ainakin harkita kaupan alaa kanssa jos näihin töihin lähdössä. palkoista saa lisätietoa pam.fi sivuilta tai http://www.pam.fi/fi/tyo/kauppa/Sivut/Kaupanalanpalkat.aspx

    • dadiii

      en mee enää ikinä töihin sellaseen subwayhin mis on joku oma omistajansa... kerran olin kolme päivää töissä helsingissä yhen ämmän ja sen miehen omistamassa mestassa. vaatteet vaihettiin jonku onnettoman SERMIN takana KEITTIÖN puolella. työtehtäviin ei koulutettu ollenkaan. yhtäkään taukoa en saanu pitää minään päivänä. ei tollasta pystyny jaksamaan joten lopetin siihen paikkaan enkä tietenkään saanu palkkaa noilta päiviltä millo olin töissä. ei kiinnostanu sillon yhtään, olin vaa ilone et pääsin pois, myöhemmin vitutti.

      kaverit on kertonu et ne lafkat mitkä ei oo jonkun random pellen omistuksessa on reiluja.

    • tytsy yyyyyyy

      ^ kaikki subwayt käsittääkseni on "random pellejen" omistuksessa? toimii yrittäjäpohjalta.

      riippuu näköjään iha paikasta, ite oon kohta vuoden ollu subissa töissä ja tykkään sikana. :) työtehtävät on mukavan monipuolisia kuitenkin, tykkään asiakaspalvelusta, ja meijän työporukka on ihan mahtava, hengaillaan todellakin vapaa-ajallaki yhessä. yks työkavereista on noussu myös ihan parhaaks kaveriks.
      vitunmoista yleistystä täällä :D

      jos yhtään kiinnostaa ko. työ, kannattaa kokeilla :)

      ja ei, tää ei oo mikään hyvä kurkku peiteoperaatio plaaplaa.....

    • misukKa91

      Olen ollut subilla töissä nyt 2 vuotta ja ihan mahtava paikka
      ihanaa kun työkavereista on tullut parhaimpia kavereita :)

      Oikeest kannattaa tulla Subille töihin! :D

      • voipyhäisä

        nii varmaan....


      • Anonyymi

        Ei kannata. Hirveetä paskaa. Itte ollut kohta vuoden ja mielenterveys alkaa mennä. Porukka ottaa saikkua kun ei vaan kestä enää. Kukaan ei tykkää olla tuolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannata. Hirveetä paskaa. Itte ollut kohta vuoden ja mielenterveys alkaa mennä. Porukka ottaa saikkua kun ei vaan kestä enää. Kukaan ei tykkää olla tuolla.

        Opiskelen 5pv viikossa ja on näköjään osottautunut nyt niin hankalaksi kaikki että pakko vaihtaa johonkin muualle subwayhin tai vaihtaa työpaikkaa kokonaan. Luvataan että on helppo yhdistää kouku ja työ subwaylla mutya täällä ei ainakaan! Mulle lyödään ihan mitä sattuu vuoroja mitä en pysty tekemään koska olen koulussa. Pitää pomolle soittaa ja sanoa että en pysty tälläkään viikolla tekemään vuoroja jotka mulle on laitettu. Soittaminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta, koska kaikki myöd jopa pelkää meijän työnantajaa.


    • lk

      Aikansa kutakin. Riippuen varmaan missä pisteessä on. Työntekijöitä painostetaan irtisanoutumaan heti kun ongelma ilmenee joka on todella epäammattimaista.

    • extyöntekijä vm.2013

      Harjoitteluajan palkka on vajaa 8 euroa, ja harjoittelu ajan jälkeen palkan _pitäisi_ nousta vajaaseen kymppiin. Harjoitteluaika kestää 6kk, koeaika 2kk.
      Palkka ei kuitenkaan nouse, jos työtunteja on kolmessa viikossa alle 60. Ja pomo ei todellakaan laita työtunteja kuin max. 58 kolmelle viikolle, AINA.
      Palkka ei nouse puolenvuoden jälkeen, koska työtunteja on liian vähän, vaan harjoitteluajan palkka jatkuu ja jatkuu..
      Myös sairaslomalta palkka maksetaan vain, jos on otettu ensin yhteyttä liittoon moneen otteeseen.
      Työntekijöitä haukutaan, kytätään valvontakamerasta ja taukoja ei ole.
      Jos vielä kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti hakea subwayhin, lisää paskaylläreitä on luvassa, sillä tässä ei ollut vielä puoliakaan.

    • SuLa

      Ei ole kyl joka paikkakunnalla tuolla tavalla.

    • Subwaysta

      Voiko saada yli 3500e/kk köteen kuussa subilta?? Sitten kiinnostaa jos pääsee tälläsille myyntimiehen ansioille! Vai mitä te suurinpiirteen saatte?

    • lolollooooo

      "Voiko saada yli 3500e/kk köteen kuussa subilta?? Sitten kiinnostaa jos pääsee tälläsille myyntimiehen ansioille! Vai mitä te suurinpiirteen saatte? " :DD Joo, subeja provisiolla myyt kuukaudessa 350 000 kpl :D

    • jeehehe

      Ihan mahtava työpaikka! tuntipalkka on 10euron luokkaa ja ite ollu n. 6kk töissä:)

      • voihyvänenaika

        nii varmaan....


    • Yöh

      Monessa Subwayssä et ainakaan pääse työhaastattelua pitemmälle jos satut omistamaan jonkun tutkinnon. Opiskelijoita otetaan mielellään, ne kun eivät pysty kokopäiväisesti olemaan töissä. Kaverille sanoivat suoraan että "mitä tyhmempi, sen parempi ettet kysele liikoja". Tällaista Salossa. Tosin k.o. Subin "omistaja" on lössähtänyt ulkomaalainen mies joka asiakkaiden läsnäollessa taputtelee työntekijätypyjä takamukselle. Kyseiseen paikkaan etitään uusia työntekijöitä vähä väliä...miksiköhän...

      • fleur4

        Salossa muka lössähtäny ulkomaalaine mies omistajana? Ei kyl oo.. Ite siel töis, ja voin kertoo, ettei oo :-D


      • jmdt
        fleur4 kirjoitti:

        Salossa muka lössähtäny ulkomaalaine mies omistajana? Ei kyl oo.. Ite siel töis, ja voin kertoo, ettei oo :-D

        Hei!

        Ei täällä saa totta puhua. Mistä vain firmasta sopivat eli työntekijöiden laiskimman aineksen valheellisimmat mielipiteet noteerataan


    • Subimies23

      Ite olisin tosiaan todella kiinnostunut tuosta Subwaystä työpaikkana. Onko ihan oikeita kokemuksia jollakulla? Mitä sieltä joskus subeja hakenut, ilmapiiri vaikuttaa hyvältä :) Ja saahan syödä niin paljon kuin haluaa :P

    • hel

      Ei saa syödä subeja niin paljon kun haluaa,, taukoja ei ole ja saikulle on turha yrittää, lennät luultavimmin pihalle jos yrität.

    • vielajaksaa

      Pakko kirjoittaa nyt puolen vuoden subwayssä sandwich artistina työskentelyn jälkeen omasta vähän ikävämmästä kokemuksesta.

      Vielä koittaa jaksaa, vaikka kyseinen Subi jossa olen töissä, on epäreilun ja vähän liian määrätietoisen henkilön omistama.
      Hänellä tuntuu olevan selkeä visio miten hommien pitäisi ravintolassaan sujua, mutta kun asiat eivät täysin näin meneekään, saavat työntekijät lokaa niskaan oikein olan takaa.

      En voi edes laskea kuinka monta kertaa olen joutunut työpäivän jälkeen itkemään, kun olen saanut niin epäreilua kohtelua.
      Tiedän että pian saa riittää, ja tuntuu että pomo tietää sen myös sillä ilmapiiri on todella kireä.

      Pääongelma siis on se, että meidän alle puoli vuotta siellä töissä olleiden oletetaan osaavan AIVAN kaiken, samalla tavalla kuin siellä useita vuosia töissä olleiden. Eikä tämä tietenkään ole mahdollista. Heillä on rutiininsa, me vasta opettelemme (eikä rutiinia edes voi syntyä vähäisistä työtunneista johtuen.)

      Koskaan en ole niin epäreilua kohtelua ja asiatonta palautetta saanut kuin tuolla subwayssä, arvostusta sieltä ei ikävä kyllä saa.
      Mutta muistan tämän aina ensimmäisenä ravintola-alan työpaikkanani, kokemus se huonokin.

    • Anonyymi

      Monet kerrat olen käynyt ostamassa tarjous-Subeja ja joka ikinen kerta myyjät olleett happamia ja kysyneet kyllästyneen näkösinä kysymyksensä hampaiden raosta. Niin ja kuittia ei sitten saa ellei pyydä. Pimeää myyntiä?

      Remix subikin varmaan ihan hyvää mutta hinta
      härski kun pikkuruinen 15cm leivänpätkä maksaa 16 euroa.

      Kaikkein paskinta Subilla on että jos sinne joutuu lähettämään
      s-postia joutuu ankaralle spammaus-listalle jolta ei meinaa
      päästä pois millään. Lukemattomat kerrat olen joutunut moneen
      otteeseen pyytämään että lopettakaa jo SAATANASSA jatkuva
      mainosten postaus.

      • Anonyymi

        Remix maksaa 16e? Ei kyllä todellakaan maksa :D en nyt tarkaa hintaa muista mutta alle 7e


    • Anonyymi

      Hämeenlinnassa goodmannissa sudi aukesi ennen klo10 nyt 11. Kyllä on myöhäiset ajat. Eivät tarvii aikaisia asiakkaita. Ja kun sais kunnon kahvia mutta kammottavia nappulakahvia. Eihän sitä voi juoda. Ei asiakkaista kuunnella

    • Anonyymi

      Lietoon

    • Anonyymi

      Maksaako subway tessin mukaista palkkaa? Lisät kanssa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe