Vaimoni ei ole koskaan

?!?!

Vaimoni (30 v.) väittää, ettei ole koskaan harrastanut itsetyydytystä. Nyt kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen alan olla vakuuttunut, että se myös pitää paikkansa. Itse puuhaa harrastan yksin ja vaimonikin nähden. Tosin hän kokee tilanteet kovin noloina.

Vaimoni on myös kovin haluton olemaan nautinnon saamisen kohteena. Antaisin hänelle suuseksiä vaikka joka päivä, mutta en sitä kovin usein saa tehdä. Haluaisin myös itse olla kaiken keskipisteenä, mutta eipä se käy päinsä kun kovin harvoin. Rakastelemme n. kahdesti viikossa ilman isompia erikoisuuksia. Useimmiten vaimoni saa orgasmin, kunhan ensin on pitkän ehdottelun jälkeen asiaan innostunut.

Kysyisin teiltä naiset, jotka ette masturboi, että miksi niin? Luulen, että parisuhteessamme nautinnon tuottaminen toiselle olisi helpompaa, jos vaimoni löytäisi osin kateissa olevan seksuaalisuutensa. Humalassa estot häipyvä, silloin suihinottoa ja anaalia on tarjolla yllin kyllin. Mutta miksi ei selvin päin? Haluaisin apua saman kokeneilta. Itse olen valmis tekemään mitä vain, heti kun vaimoni on valmis lähtemään seikkailuun mukaan.

11

9095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinen mies

      Hän on jostain syystä vain vähän kireä, häveliäs ja estynyt. Mitään pikalääkettä asiaan ei ole, mutta voisit keskustella asiasta hänen kanssaan asiallisesti jos se haittaa sinua.

      Oma avovaimoni ei ole kovin estynyt, mutta persettä antaa omasta halustaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Onhan se ihan hauskaa vaihtelua, vaikken nyt varsinainen anaalimies olekaan.
      Seksiä harrastamme pari kertaa viikossa ja tämä on minusta hieman liian vähän. Olen kertonut tietenkin mielipiteeni seksin määrästä ja odottolen tässä käytännössä onko hän oikeasti lisäämässä erotiikan määrää elämässämme.
      Hän on myös hieman laiska tekemään aloitteita, mutta sitten kun hommiin ryhdytään niin seksi on hyvää ja sitä on pirusti.

      • ttttttt

        "Hän on myös hieman laiska tekemään aloitteita, mutta sitten kun hommiin ryhdytään niin seksi on hyvää ja sitä on pirusti."

        Käytännössä siis 15min höyläys ei tule kysymykseen vaan puhutaan tunneista. hyvä seksi= kaipa tarkoittaa, että vaihtelevia asentoja ja kokeiluja


    • kokemus1001

      Nimittäin ei auta mikään saat odottaa vaikka kuinka kauan. Tulet huomaamaan että jos vaimosi ei muuta tapojaan muutaman vuoden sisään ei se niitä muuta ikinä. Naiset vaan on sellaisia. Meidän miesten on tyytyminen siihen mitä heiltä saa. Eli hae vierasta.

      • ei se siitä

        mihinkääm muutu. Aina ei vain nää asiat mene mielen mukaan. Ollaan oltu vaimon kanssa kimpassa 25 vuotta eikä hänkään tyydyttele itseään ja seksiäkin n 2 kertaa kuussa. (kun vaimo otta viiniä).

        Kun sänkyhommiin päästään niin siinä kyllä vaimo saa monet orgut ja tykkää kovasti.

        Sitä vaan ihmettelen, että kun kerran se on niin mukavaa niin miksi hän ei sitten halua useammin?

        Hoidan lapsia, teen kotitöitä ja muuten olen mielestäni " kunnon isä" ja ihan hyvä roppainen yms. joten nää asiat pitäisi olla kunnossa.

        Tää on vain jotenkin ymmärrettävä, jos toista ei haluta niin minkäs sille voit.


    • seksihottis

      Naisille opetetaan ihan pienestä tytöstä pitäen, että seksi on likaista ja pahaa, ja pillua ei saa antaa.

      Miettikääs nyt. Pikkupojan sukuelin on pippeli tietenkin, ja jo pienet pojat on vehkeistään niin ylpeitä. Ja aikuiset suhtautuu ymmärtävästi, eikö? No, kun pikkutyttö tutkii itseään niin satavarmasti suurin osa vanhemmista kieltää "sen kaivelemisen". Siis SEN, koska pikkutytön sukuelimelle ei ole edes luontevaa nimeä. Miksi sitä sanotaan?

      Tätä kun jatkuu koko lapsuuden ja nuoruuden, niin miten yhtäkkiä aikuiseksi kasvettuaan nainen vapautuisi ja alkaisi ihan estoitta nauttimaan seksistä? Plus että edelleen, jos nainen haluaa seksiä, se on jotenkin "kevytkenkäinen", miehenkipeä, ym...järkkyy.

      Ja muuten, aika monet naiset teeskentelee orgasmeja. Jos niitä saa oikeasti, niin silloin seksistä nauttii niin kovasti että sitä haluaa lisää.

      Yks juttu vielä, E-pillerit on aika tehokkaita haluntappajia, nimim. kokemusta on. Että silleen tehoaa ehkäisynäkin. Siitä vaan ei puhuta kauheesti.

    • KingSalmon

      Nainen (30v.) joka väittää ettei ole harjoittanut itsetyydystä...., valehtelee ja piste. Täysin, ns. "up yours" uskotko häntä tai et.

      Oman kokemukseni (myös ns. "Kansa Taisteli" eli kaverit) mukaan naiset ovat huomattavasti seksuaalisempia kuin me miehet.

      Hmmm..., "Humalassa estot häipyvä, silloin suihinottoa ja anaalia on tarjolla yllin kyllin. Mutta miksi ei selvin päin? Haluaisin apua saman kokeneilta. Itse olen valmis tekemään mitä vain, heti kun vaimoni on valmis lähtemään seikkailuun mukaan."

      Täysin turha heitto tietenkin mutta oletko koskaan kysynyt vaimoltasi pitääkö hän anaalista tai suuseksistä? Meitä kaikkia kun ei ole automaattisesri valettu (itsekin niitä junnuna lukeneena) kaupallisiin muotteihin. Kaikki naiset eivät välttämättä pidä anaalista tai oraaliseksistä ja ei sitä paitsi kaikki miehetkään, riippumatta siitä ,mitä pornolehdet antavat ymmärtää, jotta toimisit naisia tyydyttävällä tavalla.

      Keskustele vaimosi kanssa. Selvin päin. Voihan olla niinkin että teiltä löytyy muutakin seksin suhteen vapauttavia tekijöitä kuin viina.
      Hyvää Kevättä
      /k

    • itsinano

      Meillä on sama juttu, olemme olleet naimisissa n.30v ja kyllä kerrat on pikkuhiljaa harvenneet pariin kertaa ja kertaankin kuukaudessa. Olen joskus yrittänyt ottaa asiaa puheeksi mutta emme kumpikaan pysty siitä keskustelemaan, joskus vaan sellasta pinnallista pientä.Itse haluaisin vaikka joka päivä mutta ei sitä enää viitsi kun se on aina sitä samaa. Kattelenkin youpornista runkkaavia naisia ja runkkaan sitte. No meneehän se näinkin mutta ei tämä aina naurata Olis kantsinut varmaan erota jo aikoja sitte mutta se olis sitte jo isompi asia ja siinä on sitte muita kysymyksiä.

    • siksi että

      Vaimollesi on tapahtunut jotain hyvin pahaa. Hänet on voitu raiskata (tiedän naisia jotka ovat olleet 20v. naimisissa kertomatta siitä miehelle) tai hän on joutunut seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi lapsena. Jos häntä on epämukavasti hyväilty ym. se voi vaikuttaa itsetyydytysvaikeutena.

    • Saanaiida

      Jotkut naiset haluavat estellä omaa miestään, vaikka haluaisivatkin seksiä. Estely ja ajatus siitä, että mies ottaa väkisin, saa heidät syttymään paremmin. Mutta siinä miehen on osattava lukea vaimon mielialaa todella hyvin.
      Suuseksillä aloittaminen voi joillakin naisilla olla sen herkkyyden vuoksi vastenmielistä (se kutittaa ilkeesti)mutta kun klitoris on paisunut, se tuntuu jo hyvälle.
      Opetelkaa puhumaan seksistä toisillenne. Jos rakastelitte eilen illalla, kysy seuraavana aamuna vaikka kahvipöydässä, mikä susta tuntui eilen kaikkein parhaammalta? Jos vaimosi ei vastaa tai ei osaa, kerro itse rehellisesti, mistä itse pidit ja vaihda sitten keskustelua.
      ÄLÄKÄ koskaan arvostele vaimosi seksitaitoja ja vartaloa... jos haluat hänen vapautuvan estoistaan ja yrittämään itsekkin olemaan aktiivisempi.
      Vinkkinä vielä; Osta vaimollesi sauva tai joku muu vempain, jonka otat esileikkiin mukaan. Voit sillä vaikka yllättää vaimosi kun hän on lähellä huippuaan. Mielellään pieni ja veikeä, kuin iso ja musta, sekin tekee seksistä rennompaa ja naisystävällisempää. Sillä sinulla on nyt naistoukka josta pitäisi tulla naisperhonen...ja se on sinun tehtäväsi, että hän muuksi voi muuttua.

    • äyskäri

      kiihotu masturboinnista, vaikka olen yrittänyt monesti vuosien aikana. Mitään likaista tai noloa siihen ei liity, vaan osa hekumaani on miehen fyysinen läsnäolo.

      • Anonyymi

        No kuulkaas kun se nyt vaan on niin jos on ollu naimsissa tai muutenkin yhdessä jo valovuosia niin ei sitä seksiä enää kokoajan kaipaa kumpikaan,se on luonnon laki.
        Nuoret sitten nussivat sitäkin enemmän kuin jo me kalkkikset!


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe