Onko kenelläkään kokomeusta opiskelusta kauppatieteiden maisteriksi työn ohella ja missä ko. tutkinnon suorittanut. Kokemuksia vailla...
Kauppatieteiden maisteriksi työn ohella
12
13773
Vastaukset
- Ekonomiksi
Entäpä ekonomiksi? Se kiinnostaisi itseä.
- tämä sitten?
onko kukaan opiskellut ylempää korkeakoulututkintoa kauppatieteelliseltä alalta?
- maisteri saa
Ekonomin arvonimen.
- Ekonomi/KTM
maisteri saa kirjoitti:
Ekonomin arvonimen.
Kauppatieteiden maisteri on se tutkinto, eli 160 opintoviikkoa.
En nyt sitten tiedä tuosta työn ohella opiskelusta, siellä on läsnäolopakko kielissä ja monissa muissakin harjoituksissa.
Etkös sinä voi saada aikuisopintotukea ja jäädä opintovapaalle.
Nykyisin siellä taitaa olla tutkinnon suoritusaika, joten työn vuoksi et voisi venyttää opintojasi kovin pitkään. sama on kaikissa yliopistoissa nykyisin.
Onko sinulla jotain aiempaa koulutusta, josta voisit saada hyväksiluettua opintoja, esim. merkonomi, tradenomi tms. - KTM-opiskelija
Ekonomi/KTM kirjoitti:
Kauppatieteiden maisteri on se tutkinto, eli 160 opintoviikkoa.
En nyt sitten tiedä tuosta työn ohella opiskelusta, siellä on läsnäolopakko kielissä ja monissa muissakin harjoituksissa.
Etkös sinä voi saada aikuisopintotukea ja jäädä opintovapaalle.
Nykyisin siellä taitaa olla tutkinnon suoritusaika, joten työn vuoksi et voisi venyttää opintojasi kovin pitkään. sama on kaikissa yliopistoissa nykyisin.
Onko sinulla jotain aiempaa koulutusta, josta voisit saada hyväksiluettua opintoja, esim. merkonomi, tradenomi tms.Nykyään kauppatieteiden maisterin tutkinnon laajuus on 120 opintopistettä (HUOM! tukintorakenne on muuttunut). Toisen asteen tutkinnon suorittamisesta, kuten esimerkiksi yo-merkonomi, ei tietääkseni missään kauppakorkeassa/yliopistossa hyväksi lueta mitään opintoja. Se on siis toisen asteen tutkinto ja sillä siisti. Työn ohessa opiskelu on melko rankkaa, mutta siihen kyllä pystyy, mikäli on nopea oppimaan ja jos monet opiskeltavat asiat ovat jo valmiiksi tuttuja. Kuten jo joku tuossa aiemmin mainitsikin, esimerkiksi kieltenkursseilla on läsnäolopakko.
Jos olet suorittanut alemman korkeakoulututkinnon (esim. liiketalouden tradenomi), on mahdollista hakea suoraan suorittamaan kauppatieteen maisterin tutkintoa, mutta tällöin työn ohessa opiskeleminen tuskin onnistuu, esimerkiksi HSE:n nettisivuilla sanotaan aivan suoraan, että maisterin tutkinnon suorittaminen kahdessa vuodessa työn ohessa ei tule onnistumaan. Opiskeleminen on todella kokopäiväistä. - työttömiä
KTM-opiskelija kirjoitti:
Nykyään kauppatieteiden maisterin tutkinnon laajuus on 120 opintopistettä (HUOM! tukintorakenne on muuttunut). Toisen asteen tutkinnon suorittamisesta, kuten esimerkiksi yo-merkonomi, ei tietääkseni missään kauppakorkeassa/yliopistossa hyväksi lueta mitään opintoja. Se on siis toisen asteen tutkinto ja sillä siisti. Työn ohessa opiskelu on melko rankkaa, mutta siihen kyllä pystyy, mikäli on nopea oppimaan ja jos monet opiskeltavat asiat ovat jo valmiiksi tuttuja. Kuten jo joku tuossa aiemmin mainitsikin, esimerkiksi kieltenkursseilla on läsnäolopakko.
Jos olet suorittanut alemman korkeakoulututkinnon (esim. liiketalouden tradenomi), on mahdollista hakea suoraan suorittamaan kauppatieteen maisterin tutkintoa, mutta tällöin työn ohessa opiskeleminen tuskin onnistuu, esimerkiksi HSE:n nettisivuilla sanotaan aivan suoraan, että maisterin tutkinnon suorittaminen kahdessa vuodessa työn ohessa ei tule onnistumaan. Opiskeleminen on todella kokopäiväistä.Näille aloille ei kannata lukea, koska heitä on pilvin pimein työttöminä ja jopa hanttihommissa.
- Talouspäällikkönä
työttömiä kirjoitti:
Näille aloille ei kannata lukea, koska heitä on pilvin pimein työttöminä ja jopa hanttihommissa.
Siis mille aloille tarkoitit, ei ihan selviä noilla pelkillä nimikkeillä, maistereitakin koulutetaan joka alalle. Kyllä maisterit ja tradenomitkin työllistyvät, jos sinulla on vankka taloushallinnon osaaminen, heille löytyy aina töitä, toisin on taas mm. markkinointi, viestintä, perus tilinpito ym. saat varautua olemaan työttömänä pitkän tovin.
- Kp
Talouspäällikkönä kirjoitti:
Siis mille aloille tarkoitit, ei ihan selviä noilla pelkillä nimikkeillä, maistereitakin koulutetaan joka alalle. Kyllä maisterit ja tradenomitkin työllistyvät, jos sinulla on vankka taloushallinnon osaaminen, heille löytyy aina töitä, toisin on taas mm. markkinointi, viestintä, perus tilinpito ym. saat varautua olemaan työttömänä pitkän tovin.
Niin tosiaankin taloushallinnon AMMATTILAISISTA on pulaa. Tilitoimistot tulevat tarvitsemaan alan ammatti-ihmisiä tulevaisuudessa enenmässä määrin.
- työläisMies
Suoritin koko yliopiston harrasteena, eli olin täysipäiväisesti töissä koko ajan. Helppoa, tosin joskus iltaisin saattoi väsähtää kirjojen äärellä. Kolmessa vuodessa olin kandidaattitasolla ja kolmessa ja puolessa vuodessa periaatteessa oli jo gradun aloittaminen mahdollista. Pidin tuossa vaiheessa kolmen vuoden tauon ja valmistuin seitsämän vuoden opiskelun jälkeen. Suurin kitka oli ruotsin kieli, jonka kurssin tein kolmen vuoden miettimisen jälkeen. Kun ruotsi oli poissa alta, niin paperit olivat keväällä käsissä.
Eli olen sitä mieltä, että yliopisto-opiskelun voi vaivatta suorittaa harrasteena töiden ohella. Hyvää on se, että asuu omassa talossa, on rahaa eikä ole ongelmaa opintolainojen kanssa (asuntolainan kanssa kylläkin) Työkokemusta on jo reippaasti ja todellakaan työmarkkinoilla liikkuminen ei ole vaikeata.
Eli kaikille niille, jotka ovat sitä mieltä, että työssä käyminen hidastaa opintoja - se on vain itsestä kiinni, ei se oikeasti opintoja hidasta.- Taistopennanen
Onko totta vai viilaatko linssiin??
- vaasaanvain
Vanha ketju. Aluksi Avoimen kursseille, jotka ajoitetaan iltaan ja lauantaihin. Netissä voi nykyään opiskella aika paljon, jopa kielikursseja kameran kanssa. Kun olet suorittanut pääaineestasi 50op kieliä matikkaa, voit hakea Avointa väylää sisään. Sitten vain kandikurssille k-työtä tekemään ja kandiksi pääsee aika helposti. Voit ottaa opintovapaata kiireisimpään kurssiaikaan, jos pomo hyväksyy.
Vaasassa käy ihan pk-seudultakin opiskelijoita.
Sitten maisterivaiheessa voit ajoittaa vapaapäiviä t. lomia, jos pitää olla läsnä yliopistolla. - mommen
Kyllä se on ihan yksilöstä kiinni, mihin pystyy. Kauppa"tieteet" on kevyttä kauraa ja opiskelu sujuu nopeastikin normaaliälyiseltä.
Mutta kyllä kokopäivätyö hidastaa vauhtia jokaisella. Vuorokauden tunnit eivät vain riitä kaikkeen. Enkä ymmärrä, miksi opiskelupaikan saanut ei panostaisi opiskeluun. Jälkeenpäin moni harmittelee, että keräsi vain pisteitä mahdollisimman nopeasti oppimatta juurikaan mitään.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik103379MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar681858Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5411566Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin771169Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja61982Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s33948Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt209872- 170823
Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o59806Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3768