marski86

marski88

Katariina Lillqvist pilkkaa vammaisia
25.2.2008 21:38 HaukanRauta

Ohjaaja Katariina Lillqvist pilkkaa vammaisia. Hän tekee pilaa invalidien ja vammaisten apuvälineistä, joita nämä tarvitsevat toimintakykynsä ylläpitämiseksi ja kipujen hillitsemiseksi. Miksi?

Irvailuanimaatiossaan "Uralin pihlaja" Lillqvist "paljastaa" suuren salaisuuden, että Mannerheim pukeutui joskus korsettiin - ja vakuudeksi hän on pukenut Mannerheimia esittävälle nukelle tummanpunaisen naisten pitsikorsetin rintakuppeineen kaikkineen, sekä lisäksi selvästi osoittaa että kyse oli poikien homoeroottisesta leikistä.

Jos Lillqvist olisi viitsinyt tutustua alkeellisimpiinkaan historiallisiin lähteisiin ja elämänkertoihin Mannerheimista, hänelle olisi selvinnyt, että Mannerheim piti kyllä tukikorsettia erittäin kivuliaan selkävammansa takia - mutta kyseessä oli lääketieteellinen vammaisen apuväline, eikä todellakaan mikään homoleikkien transuhepene.

Tunnen monia sotainvalideja, ja myös siviilissä vammautuneita, ja tiedän, millaisia tuskia selkävammat aiheuttavat. Eivät nämäkään miehet korseteistaan paljoa puhele, vaan pitävät ne ennemmin vaatteitten alla, mutta jos ne ilmi tulevat, ihmiset kyllä yleensä ymmärtävät millaisista korseteista on kyse. Lillqvist on ilmeisesti jäänyt ala-aste-tasolle, jolloin julmat ja ymmärtämättömät koulukiusaajat nurkan takaa huutelevat vammaisille pilkkalällätyksiä.

Tsaarin lähettämänä tutkimusmatkailijana ja tiedustelijana Mannerheim ratsastaessaan poikki Venäjän sairastui ja vammautti selkänsä. siitä tukikorsetti.

Mutta Lillqvist mainitseekin, ettei hän oikeastaan tarvitse mitään historiallisia lähteitä, hänellä kun on korkeampitasoista tietoa = Pispalan punikkimummojen kahvipöytäjuorut. Lillqvist oikein rehvastelee sillä, että Pispalassa on oikein kansanperinne irvailla Mannerheimia, liikuttavaa, miten läpi sukupolvien tällainen kaunis kansanperinne kukoistaa. Jos Lillqvistin punikkimummo oli oikein nähnyt Mannerheimilla korsetin ja kertoili siitä kahvipöydässään, nousee mieleen myös näinkö hotellihenkilökunta yleensä kertoilee kakkien alusvaatteet ja apuvälineet, mitä sattuvat näkemään, ammattietiikka huipussaan.

Ylpeänä Lillqvist vielä toteaa, että näin hän osoittaa, että vastarinta vielä elää! Siis mikä ihmeen vastarinta? Vastustaako hän Suomen itsenäisyyttä, minkä Mannerheim sankarillisten sotilaittemme kanssa pelasti peräti kolmessa sodassa? Olisiko Lillqvist onnellisempi jos punikit olisivat voittaneet 1918 ja Suomi olisi liittynyt bolsheistiseen Neuvostoliittoon? Jos pispalalaisia niin kovasti tämä Suomen itsenäisyys vielä riepoo, niin hehän voisivat julistautua itsenäisiksi ja perustaa uuden mini-Neuvostoliiton, se tavaramerkki kun taitaa olla nyt vapaana, ja varmaan ainakin Serbia ja Venäjä tunnustaisivat heidät.

Irvailkoon rauhassa tämä Lillqvist, hänen alkeelliset irvailunsa eivät alenna sankarin ja suurmiehen arvoa, mikä tunnustetaan niin Suomessa kuin Venäjällä.

Mutta se, että Lillqvist pilkkaa vammaisia näitten apuvälineistä osoittaa, että Lillqvist on hyvin kylmä ihminen.

2

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pilkka osua nilkkaan

      Mannerheim oli täysi opportunisti, joka kaavaili useasti sotien välisessä Suomessa vallankaappausta. Marski pelleineen löytyi muun muassa Mäntsälänkin taustalta. Nykypäivänä tuommoiset upotettaisiin suohon.

    • tsurppa

      Tämmöiset lillqvistit tekee mitä vaan että saavat julkisuutta. Nälkätaitelija joka ei taiteellaan pääse esille tekee siitä herjaava jotta ihmiset reagoisivat. Ei sillä siten ole enää taiteen kanssa mitään tekemistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe