Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

suihinotto perspanon jälkeen?

dfaidufghdauifao

Suostutteko / suostuuko kumppaninne ottamaan suihin heti perseeseen panon jälkeen suoraan persereiästä ulos vedettyä kyrpää pesemättömänä?

Onko kokemuksia?

28

5462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja myös

      syö kakat

    • Kumma kuinka

      pokeleffat vaikuttaa nuorten kollien ajatuksiin. Kannattaa osoittaa kunnioitusta naista kohtaan, eikä vaatia kaikkea mitä näkee viihdeleffoista, se ei ole oikeaa elämää mitä pokessa näytetään.

      • Anonyymi

        Kuka tässä naisia tarttee kun isot ja karvaiset miehekkäät miehet nai?!


    • kokonaisuuteen

      eli selvä juttu, että muijat nuolee sen suolessa käyneen mulkun puhtaaksi.

    • reidilks

      ...omia paskoja, tyhmiäkö kyselet täällä taas?

      • suihinotetaan

        Kyllä minä ainakin otan suihin heti persepanon jälkeen. Ei siinä ole mitään pahaa jos ei ajattele missä kyrpä on aijemmin ollut.


      • Anonyymi

        Ihmekös sun kuontalos haisee paskalle


      • Anonyymi
        suihinotetaan kirjoitti:

        Kyllä minä ainakin otan suihin heti persepanon jälkeen. Ei siinä ole mitään pahaa jos ei ajattele missä kyrpä on aijemmin ollut.

        joo jos on pitkässä varressa sieltä voi vielä tulla


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      jos vielä tulee otan nopeesti suihin

    • Anonyymi

      Joskus irroitellaan puolison kanssa. Vaimo kimppakivana minun ja tuttujen miesten kanssa. Kun miehet innostuvat peppupanoon nuolen ja imen niiden kalut puhtaiksi. Minulle se on huomionosoitus vaimoa kohtaan. Suora siirto pepusta pilluun aiheuttaisi mahdollisesti jälkijuttuja seuraavana päivänä. Kätevä tapa välttää ne.

      • Anonyymi

        Ollaan perheenä mukana maahanmuuttajien kotouttamisryhmässä. Siis paikallista perheelämää ja seurustelu tapoja. Joskus me miehet laitamme tuokaa. Toki myös täytämme astianpesukoneenkin ja siivoamme. Jos meille sattuu saunapäivä toki saunomme ja ja lillumme jutellen poreammeessa. Yleensä meille valikoituu nuoria sinkkumiehiä.
        Ettei heidän paineet kasvasi liian suuriksi. Vaimo antaa minun läsnäollessa miesten tuhjentää siemenensä häneen pilluun. Monille on aivan uusi asia että asian voi hoitaa muutenkin kuin "lähetyssaarnaanja" asennossa. Olenkin kannustanut heitä kokeilemaan vaimon kanssa uusia vaihtoehtoja.
        Yhdyntä vaimon kanssa on fyysiseen nautintoon tutustumista. Peppuseksi rajojen rikkomista. Monelle se on tabu mitä ei pitaisi tedä. Olemme saaneet kaikki kokeilemaan. Joko vaimon kanssa puhumalla kannustavasti tai muiden mamujen esimerkki suorituksen jälkeen. Vaimo on sanonut ettei se hänen pitämä ääni ole yhtään näyteltyä. Peppu panon jälkeen imen ja nuolen niiden palut puhtaaksi. Kokemuksesta tiedämme että he innostuvat sen jälkeen perinteiseen pillunainiin. Pyyhkeellä puhdistanimen oli jotenkin alentavaa. Mitenkään likaisiahan he eivät ole. Kun valmistan heitä pepun jälkeen pilluun he pitävät suoritustani arvonantona.


    • Anonyymi

      Mamut yllättänyt monesti suominaisen. Pano ykköseen ja sit kakkoseen ja lopuksi suuhun puhdistusimuun. Ja aina ilman kortsuu!

    • Eipä tuo vaimo ole sitä koskaan tehnyt. Useita pari on minulle sen kunnian suonut, toisen kanssa niistä ei ollut kovinkaan tarkkaa missä järjestyksessä ja minne sai pistää... Sai vaan panna minne huvittaa ja lataa lopuksi lastit nieluun. Toisdn kanssa muutaman kerran sai nauttia tästä riettaudesta. Jos peppu on hyvin huuhdeltu eihän siinä mitään. Molemmat oli aikaa ennen loputonta nettipornoa

      • Anonyymi

        Huutelun jos hyvin tekee edellisenä päivänä, pitää paastoa ja huuhtelee ennen rakastelua täysin siistiä. Ainoastaan suoli erittää kirkasta limaa kun orgasmin saa. N 46


      • Anonyymi

        Kuulostaa ihan kauniilta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa ihan kauniilta.

        Kyllä siinä on molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus kysymyksessä. Kyllä naiset, jotka ylittää itsensä noissa asioissa on saanut myös huomiota ja hoivaa vastavuoroisesti todella paljon. Vaati muuten itseltäkin eka kerroilla hieman ajatuksen muutosta, että voinko oikeasti työntää suuhun munan suoraan perseestä ja sykkiä lastit sinne. Mutta sitten kyllä alkoi sujumaan... Ihanan rietasta.


    • Anonyymi

      He­­­i! Ku­tsum­­­me sinu­­­t kä­­ym­­ään u­­­ude­­­ss­­­a cha­tis­sa! Mei­­­tä on yl­i mil­joona! 👉 https://seksi24.online/H/K3r5C7

    • Anonyymi

      Mamuna aina imetän suominsisella paljaan kaluni persreikän jälkeen puhtaaksi! Ei kait paskasta kulua voi housuihin pakata!

      • Anonyymi

        Oliko toi viimekertanen muijas? Paskaa suupielissä toi?


    • Anonyymi

      U­­­usi seksi­­­tea­­tteri ava­­utuu Su­­ome­en! Ku­­tsu­­­mme kai­kk­­­i­­. Il­­­moit­­tau­­tumine­n ry­hmä­ämm­e tä­äl­l­­­ä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/G8v5Y8

    • Anonyymi

      Loppurähmät pakoputkeen. Suussa pesu ja kuivaus verhoon. Kadulle ja luovuttaa valkoisen ukkonsa käyttöön!

    • Anonyymi

      -Olin kauan sitten erään muijan kanssa sängyssä, ensin naitiin normaalisti, sitten sanoi nyt takaapäin ja kohta kuului vedä perseeseen. Minähän vedin ja kohta ilmoitin, tulee kohta. Muija sanoi, anna spermat suuhun. Vedin kullin ulos ja hyppäsin sängyn viereen, missä muija kohottautui suu auki ottamaan lastin ja imemään.
      - Kulli oli vaan aivan paskassa ja kun vilkaisin alas, niin terskankin takana oli iso paskakikkare kiinni, lisäksi haju oli aivan kaamea.
      - Oli pakko rynnätä vessaan oksentamaan ja lavuaarissa kullia pesemään ja niin lähti paskat ja hajukin haihtui.
      - Kun kulli vielä seisoi, menin takaisin sängyn viereen sitä suuhun tarjoamaan, mutta eipäs enää kelvannutkaa ja kun tinkasin miksi, sanoi, olisit äsken antanut!
      - Kysyin, olisitko ottanut paskasen kyrvän suuhun, vastasi, olisin!
      - Silleen tuo episodi vaikutti, että suhde hiipui ja loppui sitten kokonaan. Mutta nykyisin, kun luen juttuja, missä naiset moittivat miehiä huonosta hygieniasta, varsinkin intiimialuiden suhteen, päästän pitkän hörönaurun! :D
      - Niin ja tämä juttu on aivan taivahan tosi!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tottahan naiset kakan makuista patukkaa haluavat imeä.
      Kyllähän sinäkin toisen paska kikkareita imisit. 😂

    • Anonyymi

      Hyi helvetti, alkaa oksettaa pelkkä ajatus.

      Paskassa voi olla ties mitä kolibakteeria. Siihen verrattuna kusikin on paljon puhtaampaa, vaikka enpä alkaisi myöskään vittua imemään.

      (Olen siis mies.)

      • Anonyymi

        Moneen kertaan todettu täälläkin, että puhdas peppu ei maistu millekään. Ne jotka harrastaa perseestä suuhun seksiä, osaa myös huolehtia hygieniasta. Toisekseen jos siellä on jotain, on ne sen persettä antavan osapuolen omia bakteerikantoja ts. Ei ole kovinkaan vaarallisia. Ja kyllä, ihanan rietasta ottaa muna perseestä ja sykkiä lasti nieluun.


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2268
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1964
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      83
      1743
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1608
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      37
      1347
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    Aihe