Ei seksiä

Mistä apua????

Olemme seurustelleet jo useamman vuoden. Aluksi seksi oli todella hyvää ja mietinkin usein mielessäni, että voiko näin hyvää seksiä ollakaan.

Jonkin ajan päästä tyttöystäväni alkoi torjua yrityksiäni. Lopulta se johti siihen, että en oikein enää viitsinyt yrittää, koska harmitti se ainainen torjuminen. Tilanne on edennyt jo niin pahaksi, että seksiä on ehkä max. 2 kertaa kuussa, jos sitäkään. Kumpikaan ei tee juurikaan aloitteita ja seksiä ei siis ole. Silloin kun seksiä on niin se on edelleen todella hyvää ja molemmat nautimme siitä.

Mitä tässä tilanteessa voisi tehdä? Lähteäkään en halua, koska rakastan tyttöystävääni paljon. Olemme muutamia kertoja jutelleet asiasta, mutta sama jatkuu edelleen. Joskus olen kuullut että kun seksi toimii, niin sitä ei tarvitse ajatella ja jos se taas ei toimi, niin sitä ajattelee melkein koko ajan. Meillä (tai ainakin minulla) tilanne on juuri tämä. Molemmat olemme vielä ihan mukavan näköisiäkin, joten en usko että mistään häpeilemisestä on kiinni.

2

1284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-pihtari

      Siis en nyt tarkoita olla mitenkään ilkeä, mutta... Omalla kohdallani olin ensimmäisessä suhteessani se pihtaaja, koska seksi vain ei ollut hyvää. Mieheni kohteli minua kuin jotain täytettävää nukkea, eikä hänellä ollut aavistustakaan mitä tehdä naiselle. Tyhmyyttäni ja nuoruuttani teeskentelin orgasmin ja mies luuli olevansa hyväkin rakastaja. Ja sitten oli ihan ihmeissään, että miksi ei seksiä ollut vaikka "molemmat nauttii". Enkä hennonnut kertoa, etten ollut koskaan nauttinut seksistä hänen kanssaan.

      Erosimme ja tapasin uuden miehen, joka on aivan ihana sängyssä. Ja nyt viidentoistavuodenkin jälkeen olen melkeinpä innokkaampi rakastelemaan kuin hän!

      Ehkä tyttöystäväsi ei halua loukata tai ei oikein itsekään tiedä, mistä tykkäisi? Yritä puhua ja kannustaa häntä kertomaan. Tai kohteletko häntä vain välineenä, jonka avulla saat orgasmin? Minulle ainakin on tärkeää, että minua kohdellaan ihmisenä ja tämä on miesten kanssa hankalaa, kun mies ei kuitenkaan pysty tuntemaan samaa, mitä nainen miestä kohtaan.

      Totuus on kuitenkin, että ellei mitään sairautta tai vastaavaa ole, niin ei nainen kieltäydy nautinnollisesta seksistä. Huonosta seksistä kylläkin!

      • Saatat olla oikeassa

        Niin voihan olla, että minulla on aivan väärät luulot tilanteesta. Kiitos sinulle asiallisesta viestistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe