Skorppareista

FemaleSkorpion

Olisin kyllä sitä mieltä että skorppari miehet on ns. helpompia kuin naiset,olen huomannut sen monesti.
Itse olen juuri se tyypillinen skorppari kaikkine "vikoineni" ja tiedostan olevani "vaikea" ihminen mutta sitten taas tapaamani skorppari miehet on jotenkin helpompia,en tunnista samoja piirteitä miehistä kuin naisista,pitäisi skorpparimiehille olla eri horoskoopit kuin naisille :)
En kai pohjimmiltani usko että ihmiset voi luokitela syntymäajan perusteella mutta pakko kuitenkin myöntää että minä olen luonteeltani ja olemukseltani juuri se mitä horoskoopit väittävät että ehkä siinä on sitten oltava perää,ja kuitenkin tunnistan usein skorpparin (varsinkin naispuoleisen) ilman että tiedän heidän edes olevan skorppiooneja.
Tällä jutulla nyt ei oikein ollut mitään tarkotusta kunhan totesin että minusta nämä ns. tyypilliset skorppioonin luonteenpiirteet sopii paremmin naisiin kuin miehiin.
Onko kukaan muu huomannut samaa ilmiötä?

7

1925

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin se menee

      mutta listasta ottaisin sen vaikean ihmisen -kuvan pois, koska skorpioni muistaa vääryydet, eikä jätä kostamatta tai anna ihmisten pelata itsellään, eivätkä nuo ole vaikean ihmisen luonteenpiirteitä mielestäni.
      Sitten toista luokkaa on ne vittumaiset skorpparit, jotka ovat yleensä ikuisia lapsia; todellakin mustavalkoisia ja hemmetin KATEELLISIA, suuttuvat ykskaks (mikä ei kuulu kypsän skorpparin luonteeseen), murjottavat, valittavat ja arvostelevat ihmiset heti ensinäkemältä "lissu, lutka" yms. Ei osaa joustaa ja aina pitää tehdä kuten hän haluaa. Nämä ihmiset ovat ehkä juuri niitä pahimpia skorppareita. Esimerkiksi kypsät kalaihmiset ovat aivan ihania tyyppejä, mutta sitte taas nämä äärimmäisyyskalat, jotka eivät ole luottamuksen arvoisia, koska eivät osaa sanoa kellekkään EI ja haluavat auttaa aina toisia ja ajautuu sitten jopa pettämään tai itsesääliin.

      Joka merkistä löytyy niitä äärimmäisyyksiä ja epäkypsiä yksilöitä, ja ne ottaa pattiin.
      Mutta kypsä ja elämää kokenut skorpparinainen on juuri sitä mitä hänestä sanotaankin; uskollinen, intohimoinen, salaperäinen, fiksu, mustavalkoinen ja omistushaluinen, eli siis ei pelkkiä hyveitä kuitenkaan;) mutta eihän kukaan ole täydellinen...

      Sori kun pilkkua viilaan, mutta horoskoopit ovat mielestäni TÄYTTÄ TOTTA ja näin ollen syntymäajan perusteella voi luokitella ihmisiä luonteenpiirteisiin. On poikkeuksia ja on niitä iltasanomien päivähoroskooppien lukijoita jotka tulevat väittämään että "horoskoopit on paskaa". Tuskin on paljon astrologiaa tutkinut, sillä itse erotan heti esimerkiksi skorpionit, kalat ja leijonat. Vesimieskin voi erottua joukosta aina välillä...Johtuu ehkä siitä että olen niin paljon lukenut horoskooppeja, että tyyppien horoskooppimerkkejä voi arvailla ja yleensä ne osuu oikeaan...

      t. skorpparinainen

    • mun kulta

      skorpionimies on kyllä ihan horoskooppinsa kaltainen mut me sovitaan toisillemme oikein hyvin, monta vuotta jo :)

    • kylläkään

      pidä paikkaansa. Kun seurustelen skorpparimiehen kansssa ja kyllä hän on tosiaan aivan tarpeeksi vaikea. Vaikeampaa en ole vielä tavannut.

      • itse olet

        merkiltäsi, oletko kauan tuntenut kyseisen skorpionimiehen?


      • vesimiesN
        itse olet kirjoitti:

        merkiltäsi, oletko kauan tuntenut kyseisen skorpionimiehen?

        ja tällä hetkellä eron partaalla.Sen vuoksi että skorpioni ei hyväksy eikä tule toimeen lapseni kanssa eikä myöskään lemmikkini koiran kanssa.
        ainaista riitaa, ainaista halveksuntaa, mollaamista yms. Luovutan, vaikka en haluaisi,lapseni takia ennen kaikkea. Nyt on pakko sanoa että loppuu. sydän itkee.


      • olemme kihloissa
        vesimiesN kirjoitti:

        ja tällä hetkellä eron partaalla.Sen vuoksi että skorpioni ei hyväksy eikä tule toimeen lapseni kanssa eikä myöskään lemmikkini koiran kanssa.
        ainaista riitaa, ainaista halveksuntaa, mollaamista yms. Luovutan, vaikka en haluaisi,lapseni takia ennen kaikkea. Nyt on pakko sanoa että loppuu. sydän itkee.

        tarkoitus oli mennä naimisiin, mutta ei taida niin käydä. Muutimme yhteen. Asuneet 5kk, Yhdessä olemme olleet melkein puolitoista vuotta.


      • edellinen
        olemme kihloissa kirjoitti:

        tarkoitus oli mennä naimisiin, mutta ei taida niin käydä. Muutimme yhteen. Asuneet 5kk, Yhdessä olemme olleet melkein puolitoista vuotta.

        seksuaalisesti sovimme yhteen täydellisesti. Molempien mielipide. Mutta nää haukkumiset, arvostelut, mollaamminen on pistänyt jarrua päälle tosi rankasti omalta kohdaltani. En anna itsestäni mitään ja mieskin sen on huomannut. Ei vaan ymmärrä miksi, enkä kerro. Paras mies, joka ymmärtää siinä suhteessa mua erittäin hyvin. Mutta ei auta sekään pian enää. Se on joko mies tai lapsi. Hänellä kolme lasta edellisestä avioliitosta.
        Mustasukkainen, vanhempi mies, jolla ei aina vehkeet toimi enää. Sen voin antaa anteeksi. Sitten kun on seksiä, se on parasta mitä voi kuvitella ja enemmän. Harvoin. Ikinä en löydä sellaista enää, olen siitä varma. Emme ole enää nuoria. Lapseni on murrosikäinen, itsepäinen ja herkkäluonteinen. Yksinäisyys odottaa jälleen kerran.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      662
      4906
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3529
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      155
      3268
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2518
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2339
    6. 257
      1923
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1477
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1373
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe