Kertokaa mulle...

mitä tehdä

Mitä vikaa mussa on? Kertookaa mulle jookosta.

Suhteeni nykyiseen miesystävääni alkoi, kun hän oli naimisissa. Onneton liitto jne. Tapaamisestamme lähtien meillä on ollut selittämätön yhteys välillämme ja meillä on ollut hyvä toistemme kanssa.

MUTTA: en luota miesystävääni. Se on jatkuva, lähes jokapäiväinen ongelma välillämme. Ja miten tähän on tultu???

Eroa tehdessään mies jätti minut ensimmäisen kerran ja halusi yrittää vielä vaimonsa kanssa.Olin aivan romuna.Meni 2 pvää kun hän jo pyysi päästä takaisin luokseni. Jatkoimme suhdettamme.

Ihanaa onneani kesti taas kuukausi kun sama toistui...Ja taas otin hänet takaisin. Tällä kertaa rakkauteeni häntä kohtaan tuli särö, se pieni epäilyksen poikanen alkoi itämään...Pelko seurasi mukana vaikken sitä mitenkään näyttänytkään.
Tällä kertaa meni 2 kk:tta yhdessä kunnes hän pudotti pommin.Nyt tämä "loppuelämämme" suhde on lopullisesti ohi, asiat on sovittu vaimon kanssa ja he jatkavat liittoansa.
Tästä murtuneena soitin hänen vaimolleen ja halusin kertoa hänelle suhteestamme kaiken.Selvisi että mies oli valehdellut sekä vaimolleen että minulle. Kuitenkin vaimo halusi miehensä takaisin ja sain kuulla kunniani.
Sillä seurauksella,ettei pääni enää kestänyt tätä kolmatta eroa ja paskan puhumista vaan jouduin hakeutumaan sairaalaan hoitoon.
Olin todella huonona, oksensin pahaa oloani enkä halunnut enää jatkaa elämääni.
Minä, joka olen pitänyt itseäni aina selviytyjänä, romahdin niin alas etten pysty sanoin kuvailemaan.

Meni 2 viikkoa kun mies oli taas luonani.Olin kyllä päättänyt ettei tuo mies enää ikinä astu jalallakaan elämääni.
Olin kuitenkin hänen elämänsä nainen ja blää blää blää....Halusin uskoa tuon.

2 kk:tta taas yhdessä ja joulu. Sairastuin vakavasti ja jouduin sairaalaan ja minut leikattiin.Olin todella yksinäinen tuon joulun. Mies kävi katsomassa minua ja piti hyvänä. Pääsin sairaalasta kotiin vähän ennen uutta vuotta. Olin kipeänä leikkaushaavojeni takia.
Sitten tuli taas pommi. Uutena vuotena.Hänen joulunsa ja uusi vuosi eivät olleet samat kuin ennen ja hän ajatteli vaimoaan.Minulla ei tuntunut olevan mitään sijaa hänen elämässään. Päätin taas etten ota häntä takasin vaikka mikä olisi. Edellinen kerta (sairaalareissu) kovetti minut niin että tunnen nyt selviäväni asioista helpommin.

Seuraavana pvänä mies oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan ja suhteemme jatkuu edelleen....


Mutta minussa on jotain hajalla todella pahasti. En osaa enää nauttia rakkaudesta ja rakastamisesta niinkuin suhteemme alussa.Tämärakkaus on käynyt kivillä niin kovin, että rakkaudestani on kadonnut puhtaus ja pyyteettömyys häntä kohtaan. Jäljellä on jatkuva epäily, milloin hän taas jättää minut, vaikka hän on saanut jo eropaperit käteensä.

Suhteessamme on kaikki muuten ok, paitsi tämä asia. Miehen mielestä minun pitäisi unohtaa.

Yritän mutta mitä PRKLETTÄ mussa on vikana sitten etten kykene siihen????? Kylkiäisenä on tullut myös epäily hänen muusta "rehellisyydestään".

4

1109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muut sellaiset tuntemukset

      ovat olemassa koska niihin on jokin syy. Luota tunteisiisi ja tee niin kuin itse parhaaksi näet. PIan huomaat, että sinulle nauretaan kuinka olet ollut sokea rakkaudesta, et ole nähnyt epävarman miehen vaikutusta sinuun, olet varanainen, ikuinen kakkonen. Hyväksy nämä tosiasiat ja tee siirtosi. Haluatko olla kynnysmattona? Laita itsesi hänen paikalle. MIksi sinä käyttäytyisit noin miestä kohtaan, jos niin tekisit? Mitkä olisivat motiivisi?

      Anna itsellesi mahdollisuus itsenäiseen elämään, parempi yksin onnellisena kuin kaksin onnettomana!

    • elämä vielä hymyilee :)

      parempi ihminen kuin tuo mies...toivon että löydät todellisen, aidon ja rehellisen rakkauden...voimia ja hyvää kevättä :):)ps. ja voimia jonain päivänä sanoa hyvästi tälle miehelle...

    • ....

      Mitä oikein kuvittelit tapahtuvan, kun kerta rikoit heidän avioliittonsa..tai syyllistyi hän mieskin siihen. Mutta hänen vaimonsa ei ole syyllinen mihinkään ja pitää hänelläkin olla mahdollisuus korjata avioliittonsa.

    • jalat maassa

      Nyt otat heti asiaksesi jättää tämän sian. Se ei ikinä tule pääsemään tunteissaan eroon vaimostaan. Tai jos pääsee niin ei sinun takiasi. Teillä vain ei ole tulevaisuutta ja sinä ansaitset parempaa kuin tämän apinan. Ja se apina ei ansaitte sinua!! Miten se ero tehdään sinä mietit....no tuskallisesti näemmä kun olet noin helposti uusiksi kiinni siinä aivokääpiössä. Nyt et anna itelles periksi vaan ihan oikeasti sanot sille hyvästi ja aina kaikkiin sen pässin houkutuksiinkin sanot EI EI EI!!! Itke, huuda, veä pää täyteen, kirjota nettiin/päiväkirjaan tuskaasi....tehe mitä vaan mutta ÄLÄ anna periksi. Aika parantaa tuska helpottaa....ei voi tietää kuinka kauan se vie...mutta varmaa on että se tuska loppuu. Ja sinä päivänä kun se loppuu olet vahvempi ja kenties rakastunut (johonki toiseen kuin tähän pukkiin) ja iloisempi....kaikki on taas hyvin :) elämä on kevyt kantaa. Usko minua...olen ollut siellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe