"Kummitustaloja" Rauman seudulta??

Sechmetian

Eli onko kenelläkään tietoa kummitustaloista tai muuten vaan oudoista paikoista Rauman seudulta tai ylipäätään satakunnasta?

11

2675

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nmm,,,,,mmmmmmmm

   Eikös muutamia vuosia sitten tehty juttu että porin teatterin ullakolla asuisi kummitus?

   Tämä kummitus liittyi siihen pari sataa vuotta vanhaan juttuun että joku nainen oli hypännyt katon rajalta suoraan 10 metrin tiputuksen kivikovaan lattiaan ja nykyään hän kummittelee ullakolla.Sydänsuruja taisi olla.

   Vahtimestari ainakin epäilee sillä yöllä kun hän on siellä yövuorossa kuuluu outoja ääniä ovet,liikkuvat ja ullakolla järjestetyt tavarat on heitetty riipin raapin ympäri ullakkoa ja kirjoja luettu.Vahtimestari on itse väittänyt nähneensä jopa vilauksen tästä asukista.

   • Mystical-84

    Olen ollut aikoinani Porin Teatterissa TET:issä yläaste-ikäisenä ja usein kun kuljin yksinäni kiemurtelevia portaita ja pikku käytäviä, niin alkoi ahdistaa ihan hirveesti. Tuli kylmä hiki pintaan ja oli tunne etten ollut yksin. Ja kyllä meinasi vuosia sitten tapahtuneesta mennä aamukahvit väärään kurkkuun kun luin Porin Sanomista tuon kyseisen artikkelin. Kyl olis tullu kakkendaalit housuihin jos olisin vielä nähnytkin ton kummituksen, hui!


  • PÖÖ!

   No mutta tämähän on loistava selitys siihen, miten kammottavan huonoja Porin näyttelijät ovat:
   He pelkäävät koko ajan Teatterin Kummitusta!

   • Pöö ittelles

    Kirjoittaja "pöö!" taitaa olla joku Rauman kaupunginteatterin henkilökunnasta kun on noin kova tarve porilaisia mollata. Eller hur?


  • Nero poltti Rooman

   Rauman kaupungintalon vanhassa osassa on väitetty kummittelevan, siinä entisessä vapaapalokunnan talossa. Siellä on mm. kaupunginvaltuuston istuntosali. Ankara entinen kaupunginjohtaja Nero siellä kuulemma yrittää päteä vielä kuolemansa jälkeenkin yöllä ja illalla. Kaupunginjohtaja Neroa esittävä taulu siellä valtuuston istuntosalissa näyttää monien mielestä pelottavalta. Taulun hahmon silmien katse on erikoinen, pahanenteinen.

   • Mäkkylästä huhuu

    Oliko se sama Nero, joka tarinan mukaan soitti sähkökitaraa itse sytyttämänsä Rauman palon aikana?


   • Anonyymi

    joo meitäkin hän komenteli kun yritettiin jotain viemäriä vaihtaa niin sekin oli aivan huono juttu ja paskathan sieltä valahti syliin mut onneksi saatiin fazerin sinisiä suklaa paloja. ja itselle ainakin maistuu jos niinkun voin sen sanoa ja kyllä hän se kummittelee siellä se nero neropatti jotain outoja tapahtui mutt mitä en tiedä itsekkään enää kuvailla tuota kokemusta sen paremmin joo hei..


  • beläsdynyd

   Lapissa santarannantien varrella heti turajärvelle kääntyneen risteyksen jälkeen on valkoinen talo jonka pihalla on vaalean sininen pienempi rakennus. Tässä pienemmässä rakennuksessa on asunut eräs kylähullu joka kuoli myöhemmin mielisairaalassa. Hullu on joskus liikkunut kirves kädessä pihallamme lähistöllä ja aina välillä näen öisin vaalean hahmon kirves kädessä kuljeskelemassa pihallamme. Kun räpäytän silmiäni, hahmo on kadonnut

   • Tyyne puustinen

    Oletko harkinnut silmälasien hankkimista? Itse voisin suositella erästä kelpo optikkoa. Jos et vieläkään löydä apua vaivaasi, minulla on myös erittäin kelvollinen psykologi jota suosittelen lämpimästi juuri sinulle.


   • Lakia lukeva
    Tyyne puustinen kirjoitti:

    Oletko harkinnut silmälasien hankkimista? Itse voisin suositella erästä kelpo optikkoa. Jos et vieläkään löydä apua vaivaasi, minulla on myös erittäin kelvollinen psykologi jota suosittelen lämpimästi juuri sinulle.

    Tyyne, tiedätkö sinä Suomen laista mitään? Sinusta voisi tehdä julkisen kunnianloukkaus syytteen tuon lauseesi takia. Ihminen ei ole hullu jos näkee hengen joka on ilmestynyt keräten sähkömagneettista virtaa, jonka takia hän pystyy ylipäätänsä näyttäytymään. Voisin suositella sinulle Suomen lain lukemista ja lakkaamasta arvostelemaan taikka kommentoimaan asioihin joista et tiedä mitään.


   • mopo-uuno

    Pelastynyt- Ilmankos pappatunturi kulkee juuri siinä kohtaa niin vauhdikkaasti ylämäkeen. Kun taas Turajärven suunnasta tullessa mopo melkein hyytyy.

    Sinullapa oli selvitys tälle ilmiölle, luulin että on kyse ylikuumenemisesta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   4561
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   595
   3682
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2779
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   4
   2562
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   145
   2249
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   108
   1906
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   196
   1019
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   89
   985
  9. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   857
  10. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   243
   806
  Aihe