"Kummitustaloja" Rauman seudulta??

Sechmetian

Eli onko kenelläkään tietoa kummitustaloista tai muuten vaan oudoista paikoista Rauman seudulta tai ylipäätään satakunnasta?

11

3388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nmm,,,,,mmmmmmmm

      Eikös muutamia vuosia sitten tehty juttu että porin teatterin ullakolla asuisi kummitus?

      Tämä kummitus liittyi siihen pari sataa vuotta vanhaan juttuun että joku nainen oli hypännyt katon rajalta suoraan 10 metrin tiputuksen kivikovaan lattiaan ja nykyään hän kummittelee ullakolla.Sydänsuruja taisi olla.

      Vahtimestari ainakin epäilee sillä yöllä kun hän on siellä yövuorossa kuuluu outoja ääniä ovet,liikkuvat ja ullakolla järjestetyt tavarat on heitetty riipin raapin ympäri ullakkoa ja kirjoja luettu.Vahtimestari on itse väittänyt nähneensä jopa vilauksen tästä asukista.

      • Mystical-84

        Olen ollut aikoinani Porin Teatterissa TET:issä yläaste-ikäisenä ja usein kun kuljin yksinäni kiemurtelevia portaita ja pikku käytäviä, niin alkoi ahdistaa ihan hirveesti. Tuli kylmä hiki pintaan ja oli tunne etten ollut yksin. Ja kyllä meinasi vuosia sitten tapahtuneesta mennä aamukahvit väärään kurkkuun kun luin Porin Sanomista tuon kyseisen artikkelin. Kyl olis tullu kakkendaalit housuihin jos olisin vielä nähnytkin ton kummituksen, hui!


    • PÖÖ!

      No mutta tämähän on loistava selitys siihen, miten kammottavan huonoja Porin näyttelijät ovat:
      He pelkäävät koko ajan Teatterin Kummitusta!

      • Pöö ittelles

        Kirjoittaja "pöö!" taitaa olla joku Rauman kaupunginteatterin henkilökunnasta kun on noin kova tarve porilaisia mollata. Eller hur?


    • Nero poltti Rooman

      Rauman kaupungintalon vanhassa osassa on väitetty kummittelevan, siinä entisessä vapaapalokunnan talossa. Siellä on mm. kaupunginvaltuuston istuntosali. Ankara entinen kaupunginjohtaja Nero siellä kuulemma yrittää päteä vielä kuolemansa jälkeenkin yöllä ja illalla. Kaupunginjohtaja Neroa esittävä taulu siellä valtuuston istuntosalissa näyttää monien mielestä pelottavalta. Taulun hahmon silmien katse on erikoinen, pahanenteinen.

      • Mäkkylästä huhuu

        Oliko se sama Nero, joka tarinan mukaan soitti sähkökitaraa itse sytyttämänsä Rauman palon aikana?


      • Anonyymi

        joo meitäkin hän komenteli kun yritettiin jotain viemäriä vaihtaa niin sekin oli aivan huono juttu ja paskathan sieltä valahti syliin mut onneksi saatiin fazerin sinisiä suklaa paloja. ja itselle ainakin maistuu jos niinkun voin sen sanoa ja kyllä hän se kummittelee siellä se nero neropatti jotain outoja tapahtui mutt mitä en tiedä itsekkään enää kuvailla tuota kokemusta sen paremmin joo hei..


    • beläsdynyd

      Lapissa santarannantien varrella heti turajärvelle kääntyneen risteyksen jälkeen on valkoinen talo jonka pihalla on vaalean sininen pienempi rakennus. Tässä pienemmässä rakennuksessa on asunut eräs kylähullu joka kuoli myöhemmin mielisairaalassa. Hullu on joskus liikkunut kirves kädessä pihallamme lähistöllä ja aina välillä näen öisin vaalean hahmon kirves kädessä kuljeskelemassa pihallamme. Kun räpäytän silmiäni, hahmo on kadonnut

      • Tyyne puustinen

        Oletko harkinnut silmälasien hankkimista? Itse voisin suositella erästä kelpo optikkoa. Jos et vieläkään löydä apua vaivaasi, minulla on myös erittäin kelvollinen psykologi jota suosittelen lämpimästi juuri sinulle.


      • Lakia lukeva
        Tyyne puustinen kirjoitti:

        Oletko harkinnut silmälasien hankkimista? Itse voisin suositella erästä kelpo optikkoa. Jos et vieläkään löydä apua vaivaasi, minulla on myös erittäin kelvollinen psykologi jota suosittelen lämpimästi juuri sinulle.

        Tyyne, tiedätkö sinä Suomen laista mitään? Sinusta voisi tehdä julkisen kunnianloukkaus syytteen tuon lauseesi takia. Ihminen ei ole hullu jos näkee hengen joka on ilmestynyt keräten sähkömagneettista virtaa, jonka takia hän pystyy ylipäätänsä näyttäytymään. Voisin suositella sinulle Suomen lain lukemista ja lakkaamasta arvostelemaan taikka kommentoimaan asioihin joista et tiedä mitään.


      • mopo-uuno

        Pelastynyt- Ilmankos pappatunturi kulkee juuri siinä kohtaa niin vauhdikkaasti ylämäkeen. Kun taas Turajärven suunnasta tullessa mopo melkein hyytyy.

        Sinullapa oli selvitys tälle ilmiölle, luulin että on kyse ylikuumenemisesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1675
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1545
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      46
      1411
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1333
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1278
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      10
      1153
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe