Kissa ja hevonen

Eläinkommunikointi

Tässä pari eläintarinaa Carol Gurneyn nettisivulta ja hänen kirjastaan.

"Jokainen tarina jonka jaan tässä kirjassa korostaa eläinten kuuntelemisen tärkeyttä. Seuraava tarina näyttää miten hienostuneita, ykstyiskohtaisia ja tarkkoja eläinten viestit voivat olla: Yksi järkyttävimmistä tapauksista, joissa olen ollut mukana tapahtui, kun piti löytää Californian Van Nuysin naapurustosta syyllinen, joka ampui autostaan kissoja. Viikon sisällä seitsemän kissaa oli tapettu. Yksi oli kuollut, toisen, Samanthan jalka piti amputoida. Yritin puhua Samanthalle siitä mitä se oli nähnyt, mutta sillä ei ollut paljon sanottavaa. Se vain näytti minulle kuvaa jostakin sinisestä lähtistöllä olevalla parvekkeella.

Naapurit ehdottivat, että puhun Wilmalle, touhukkaalle kissalle joka asui alueella. Wilma kertoi minulle koko tarinan. Se kuvaili nähneensä nuoren, lyhyttukkaisen miehen jolla oli lippalakki päässä väärinpäin, arpi kasvoilla, ja löysät housut jalassa. Miehellä oli T-paita ja mukanaan iso kassi.

Naapuruston komitea levitti Wilman kuvausta ja kaikki lähtivät etsimään. He löysivät parvekkeen missä ampuminen tapahtui. Se oli maalattu siniseksi, ja omistaja, joka osoittautui nuoren miehen isäksi, ajoi sinistä autoa. Nuorella miehellä joka siellä asui todellakin oli iso kassi, ja sen sisällä ase. Tässä on yksi tapaus, jossa kissa selvitti rikoksen. Wilman kuvauksen johdosta rikollinen pidätettiin ja ampumiset loppuivat. Kaikki yhteisön ihmiset olivat kiitollisia Wilman osasta.

Kuten näet, eläimet voivat olla hyvin tarkkaavaisia ja tietoisia ympäristöstään. Usein, heiltä saa yksityiskohtaista tietoa. Meidän pitää myös tarkkailla omia ajatuksiamme eläimen läheisyydessä. Jos ajattelet jotakin tarpeeksi pitkään ja annat ajatukselle paljon energiaa, eläin luultavasti nappaa sen ennen kuin ehdit edes kohdistaa sitä tietoisesti kohti eläintä. Näin tapahtuu, koska ajatuksesi oli voimakas ja koska eläimet ovat telepaattisia.

Asiakas Kunasta, Idahosta, soitti minulle, koska hänen orivarsansa vaikutti kipeältä ja useidenkaan eläinlääkärin vierailujen jälkeen hän ei tiennyt kuinka auttaa sitä. Sen karva putoili, se kutisi kauttaaltaan, eikä mikään lääkitys tepsinyt. Kun pyysin hevosta kertomaan minulle miltä siitä tuntui, tunsin jatkuvasti päässäni ajatuksen, että se oli pettynyt koska se oli orivarsa, eikä tammavarsa.

Sen diagnoosi oli, että se oli allerginen itselleen. Kerroin tämän perheelle, ja he olivat kauhuissaan. Kun varsan äiti oli kantava, koko perhe oli jatkuvasti toivonut tammavarsaa, ja he ajattelivat pettyvänsä, jos varsa on ori. Kuinka tämä orivarsa olisi pitänyt itsestään, kun kukaan muukaan ei aikonut pitää siitä?"


http://elainkommunikointi.blogspot.com/2008/03/kaksi-tarinaa-carol-gurney.html
http://www.animalcommunicator.net/language_of_animals.htm

2

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joopapajoo

      ihme juttua kerrassaan.no tulipa luettua,haukotus

      • tuuli64

        Turhaa laitoit tollasen viestin, jos et tajua asioista. Ole kirjottamatta. Loukkaat toisia ihmisiä omalla typeryydelläsi.
        Sinulla ei ole empaattisia kykyjä...minä uskon, että eläin tulee aina olemaan viisaampi ihmistä.
        Se ei sodi, eikä vaadi turhia. Se on oma itsensä, viaton ja luotettava. Toisin kuin ihmiset.
        Haukkottele ihan rauhassa, kun et muuta osaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      629
      4564
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      49
      3570
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      103
      3461
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3011
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2429
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2364
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2271
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2120
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      2045
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      48
      2013
    Aihe