Rahaa unessa

-Se ylin pelle-

Mitä raha tarkoittaa unissa?

Näin unta, että olin kaupassa ja maksoin ostokseni ja minun piti saada takaisin vähän päälle 400€ mutta sainkin 501€. Ja lähdin sitten ulos niinkun en olis huomannu saaneeni liikaa takaisin. Lähdin juoksemaan jollekkin kapealle kujalle pakoon, sillä luulin että joku olisi juossut perääni ylimääräisten rahojen vuoksi. Ketään ei kuitenkaan tullut ja sain pitää rahat. Sain rahat setelinä ja euronkolikkona.

Toinen uni oli sellainen, että minulla oli iso kipollinen rahaa ja otin säästöpossun ja ajattelin laskea sen ison kipon rahat. Ja silti vielä pölleiön rahaa vaikka kipossa oli runsaasti käteistä kolikoina.

Mitä tää vois tarkottaa?

1

404

  Vastaukset

  • Hei vaan
   Yleensä numerot, myös rahaan liittyvät, viittaavat johonkin sinuun liittyvään asiaan kuten päivämääriin, päivien, viikkojen kuukausien tai vuosien lukumääriin tms.
   Nyt voisit laskea unennäkemisen yöstä eteenpäin ensin 400 vrk, sitten 501. Mitä päiämääriä tuli esiin, sinulle merkittäviä jollakin tapaa? Paina mieleesi ne.
   Entä jos lasket taaksepäin, mitä merkittävää oli tapahtunut yli vuoden takaisissa ajoissa?
   Jotkut luvut ovat sellaisia, että niistä kannattaa tipauttaa nollat perästä pois mutta koska tuo 501 on oikeaan lukuarvoon päättyvä, on ehkä syytä huomioida 400:ssa myös nuo kaksi nollaa.

   Ne voivat olla myös konkreettisesti rahaa merkitseviä summia. Ehkä jonkin velan määrä, mikä sinulla on vielä maksettavana. Tai olet aikeissa ottaa vippiä? Tai olet juuri tuollaisen summan tarpeessa nyt kun lasket laskujesi määrän? Onko rahaa tulossa jostain tuonkaltainen summa?
   Hiukan viittaisi kyllä jonkinlaiseen vilpillisyyteen tuo kaupasta ulos juoksu mutta sen ei oikeassa elämässä tarvitse olla mitään kovin kummoista sillä alitajuntahan liioittelee aina tehden kärpäsistä härkäsiä, kuten sanotaan.

  SEISKA.FI

  • Huh huh! Perjantai-illan leffaa tähdittävä näyttelijä Holly Hunter on 62-vuotiaana kuumempi kuin kolmekymppisenä - katso kuvat jos et usko!
  • Mitä ihmettä?! Random hitsarimies korvasi Oku Luukkaisen uudella musavideolla - katso!
  • Ex-tangokuningas Aki Samuli esittelee maatilansa uudessa videosarjassa – kevään kauhujen yö jäi vahvasti mieleen!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   389
   11274
  2. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   5099
  3. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   115
   4494
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   149
   3359