Tyttö kellarissa! HUH HUH ku

huono!!

Älä missään tapauksessa mene ostamaan tai edes vuokraamaan tällaista leffaa kun tyttö kellarissa jos et halua elämäsi tylsintä puoltoista tuntista vietellä! Enpäs ole vähään aikaan mitään yhtä surkeaa nähnyt...siinä ei tapahdu mitään...ei sitten yhtikäs mitään!!! HUH HUH mitä kaikkea paskaa sitä elokuvaksi väännetään...
Siis täysin ääliö elokuva...

http://www2.homeenter.com/cds/showpage.asp?form_name=product_readmore&nodeid=933362&article_id=231442&maintype=1

Tässä oli kyllä vähän liikaa tähtiä annettu 2/10...se on jo paljon liikaa kyseiselle leffalle!!

http://www.imdb.com/title/tt1173486/

Sua on ainakin varoitettu :D

33

9016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...noir

      olin päättänyt tehdä tästä elokuvasta arvostelun ja katsoin sen väkisin loppuun.
      jos olisin nähnyt kommenttisi elokuvasta ennen elämäni tylsintä puolitoistatuntista, en olisi viettänyt elämäni tylsintä puolitoistatuntista.
      sillä voi luoja! se oli tuskallinen kokemus... oikeasti.
      jos puntaroitte videovuokraamossa Tyttö Kellarissa-leffan ja jonkin toisen välillä.
      ottakaa se toinen.
      ottakaa aina se toinen.

      • joopajooo

        Pitihän se sitten itse tarkistaa, että onko se muka oikeasti niin huono kuin sanotaan... no, onhan se huono mutta on niitä huonompiakin. Tämä yrittää olla melkeinpä taidepätkä kuin kauhua, ikään kuin psykologinen tutkielma sieppaajan ja siepatun suhteesta tms. Leffa on joka tapauksessa visuaalisesti ruma (varmaan ollut tosi halpa digikamera käytössä) ja samat otokset toistuvat yhä uudestaan (nuken nylkytys, roviolla poltto, noidaksi haukkuminen).

        DVD:n kannella ei tosiaan ole mitään tekemistä leffan kanssa, meno ei ylly niin hurjaksi kuin kuvasta luulisi (eikä oikeastaan ylly yhtään miksikään). Kannessahan ei myöskään mainita tekijöiden nimiä (mutta Natascha Kampusch ja Wolfgang Priklopil kyllä mainitaan); ohjaaja on Ulli Lommel ja näyttelijöistä en ollut kuullutkaan.

        Loppujen lopuksi kyseessä huonosti toteutettu halpis, joka kuitenkin yrittää olla enemmän kuin pelkkä kohutapauksen jälkimainingeissa tehty rahastus - pisteet yrityksestä, mutta aina se ei vain riitä.

        Arvosana 4/10.


    • PinkCatz

      Näin kyllä viestisi ennen kuin vuokrasin elokuvan...yleensä minä pidän sellaisista elokuvista mistä toiset ei, oli siis pakko katsoa itse ;)... mutta olit niiiin oikeassa kun olla ja voi! Aivan järkyttävää paskaa!!!

    • Leffailtalaiset

      Katsoimme "Tyttö kellarissa" -elokuvan, jossa tyttö ei siis ollut päivääkään kellarissa.. Elokuvan piti pohjautua itävaltalaisen tytön tarinaan, mutta erityisesti meitä häiritsi se, että elokuvan tyttö oli alusta asti kiintynyt -jopa flirtti - sieppaajaansa. Suoraan sanottuna leffa oli syvältä. Sekavaa sotkua, toistuvia kohtauksia, hämärää tunnelmaa, tylsää.. Takakansi loi väärät odotukset elokuvalle.Epäilimme vakavasti, että kansien sisälle oli joutunut väärä dvd.
      Ihan hämärä. K-18 oli mielestämme perusteeton. Älä tuhlaa elämääsi tämän elokuvan katsomiseen -Wikipediakin on informatiivisempi, jos haluat tutustua Nataschan tarinaan..

    • Juzma

      on kyllä paskin elokuva ikänä !!!

    • ja katsoin

      oikeasti oli niinku niin huono elokuva.. ihan älytöntä, olevinaan kauhu/trilleri??? mitä helvettiä.. booring elokuva ei ois uskonu

    • nolifee

      Oudoin ja tylsin elokuva jonka olen koskaan nähnyt.
      Etukannen tyttö näytti todella pahoinvoivalta, kärsivältä ja vihaiselta.
      Olin odottanut että tämä kidnappaaja mies olisi hakannut ja raiskannut tyttöä, mutta se näyttikin olevan kiinnostunut nylkyttämään tytön nukkea??
      Vai oliko tämä jokin vertauskuva tytön hyväksi käyttöön?
      K18 ja Kauhu? Sanoisin komedia...nauroin puolet elokuvan ajasta XD Ainoastaan ukkelin perse oli K18 kamaa, huh se jäi mieleen.
      Meinasin saada mikreeni kohtauksen elokuvan joka välissä välähtävistä valoista, jossa oli siis se rovio juttu.
      Arg, vitsi se kansi oli niin houkutteleva...

    • jdjfjf

      Pakko nähä jos se kerran on niin paska! taidampa ladata netistä ettei mene rahaa hukkaan.

    • Liliuy

      Kansikuva ja elokuva ei mitenkään liity toisiinsa. Tyttö nätisti sisustetussa kaapissa olisi parempi nimi tälle elokuvalle. Eipä sillä tytölle ollut siellä mitenkään paha olla kun pelasivat vaan sulkapalloa ja naureskelivat sen "pahan" miehen kanssa!
      En ymmärrä miten moista elokuvaa edes kehtasivat julkaista.

    • Liliuy

      Elokuva olisi kaiken lisäksi ollut noin puolentunnin pituinen jos siitä olisi poistettu kohtaukset joita näytettiin kerta toisensa perään, esimerkiksi se nuken nylkyttäminen.

    • JÄRKYTTÄVÄÄ

      PASKAA!

    • Rpäotta!

      Ei vittu!

      • Norsuhippiäinen

        Sain kyseisen leffan kauhuboxin mukana. Aivan paska elokuva kyllä, yhdyn edellisiin kirjoittajiin

        Säälittävämpää leffaa saa hakea, ei voi todellakaan tajuta miksi on K-18 kamaa. Toisaalta olen kiitollinen, ettei mtn raiskausjuttuja näytetty leffassa, mutta olisi siinä jotain saanut tapahtuakin. Hurjinta mitä leffassa näkyi oli todellakin kidnappaajan perse (siinäkään ei ollut paljoa katseltavaa) ja naisen poltto roviolla noitana... So boring!!!


    • perkele12121234

      ostin dark label boxin jossa ikävä kyllä tuli tuo tekele mukana... oli elämäni hirveimmät 1.20 h :S:S:S mielummin vaikka pahin krapula viikoksi...

    • hyvät arvostelut

      kyllä kyllä ^^ :D katsoin leffan ennenkuin luin tämän, ja toden totta, ÄLKÄÄ KATSOKO. Saman rahan minkä laittaa tähän leffaan voi heittää vaikka takan pesään ja saa siltikin enemmän vastinetta rahoilleen!

    • INSESTI-ISÄ

      joo kuultu on aikasemminki juttua tämmösestä pätkästä. vois iha uteliaisuuttaan kattoa. onks tää joku taidefilmi, vai mikä hä..?

    • marruk80

      uskomatonta pskaa.siinä meni rahat hukkaan ku vuokrasin.

    • ....

      Tuskainen tekele.

    • siiss

      juu, aivan järkyttävä tekele, kuinka joku voi tehdä tällasta roskaa.

      • ok

        Oli se ihan hyvä, jos sen tajuaa!


      • Totuus21
        ok kirjoitti:

        Oli se ihan hyvä, jos sen tajuaa!

        Elokuva "Tyttö kellarissa" on täysin arvoton törkymöykky, joka ei säväytä pelottavuudella tai taiteellisuudella.

        Jonkinlaiset pyrkimykset syväluotaavaan tutkielmaan kappaajan ja kaapatun suhteesta kilpistyvät täysin samojen kohtausten toistamiseen ja tytön epärealistiseen käytökseen.

        Ääni, jolla tarinan siepattu tyttö kertoo omaa tarinaansa elokuvan alkupuolella on äärimmäisen ruma ja vastenmielinen. Kaupasta ostetulla DVD:lläkin se kuulosti pikkutyttömäiseltä tyhjänpäiseltä lässyttämiseltä.

        Teos on puhdasta skeidaa kennelin lattialta.


      • ap.
        Totuus21 kirjoitti:

        Elokuva "Tyttö kellarissa" on täysin arvoton törkymöykky, joka ei säväytä pelottavuudella tai taiteellisuudella.

        Jonkinlaiset pyrkimykset syväluotaavaan tutkielmaan kappaajan ja kaapatun suhteesta kilpistyvät täysin samojen kohtausten toistamiseen ja tytön epärealistiseen käytökseen.

        Ääni, jolla tarinan siepattu tyttö kertoo omaa tarinaansa elokuvan alkupuolella on äärimmäisen ruma ja vastenmielinen. Kaupasta ostetulla DVD:lläkin se kuulosti pikkutyttömäiseltä tyhjänpäiseltä lässyttämiseltä.

        Teos on puhdasta skeidaa kennelin lattialta.

        yhtä järkyttävä tekele on The Tomb...empäs ole huonompaa taas pitkiin aikoihin nähnyt...alelaarista sen ostin ja meni todellakin tyystin hukkaan ne 3 eskoa...ois pitäny katsastaa ensin tuo arvostelu...puoltoista tähtee kymmenestä...siinä on viis liikaa...

        http://www.imdb.com/title/tt1039646/


      • -Nanna-
        ap. kirjoitti:

        yhtä järkyttävä tekele on The Tomb...empäs ole huonompaa taas pitkiin aikoihin nähnyt...alelaarista sen ostin ja meni todellakin tyystin hukkaan ne 3 eskoa...ois pitäny katsastaa ensin tuo arvostelu...puoltoista tähtee kymmenestä...siinä on viis liikaa...

        http://www.imdb.com/title/tt1039646/

        todella samaa mieltä Tombista :D järkyttävää kuraa, mutta niin on keskustelun alkuperäinenkin elokuva "Tyttö kellarissa". Huoh..


    • s

      sä oot ääliö toi leffa o just hyvä...

      • s

        kaikki ootte nii tyhmii hankkikaa elämä


    • James12

      Tyttö Kellarissa ja muut Ulli Lommellin leffat ovat samanlaista kakkaa, omasta mielestäni. En suosittele kellekkään.

    • ok

      dafug

    • pettynyt!!!!!

      kansista sai aivan eri vaikutelman, odotin tytön tulleen hakatuksi ja raiskatuksu. Ei, koko ajan se vaan hihitti ja kasvoilla sama masentunut ilme! Elokuvan kansiin oli panostettu enemmän kuin koko elokuvaan! eikä se tyttö edes käynyt kellarissa! Jos olisin Natascha olisin loukkaantunut, ja syvästi!

    • 12+8

      Uwe Bollinkin leffat on parempia :DDDDDDD

    • Kellarin Muija :D

      joo iha p*ska leffa, katoin tän viikonloppuna ja PETYIN -,- se kansiha johtaa iha harhaan eikä tää leffa ees oo mtn kauhuu -,- iha sonta pätkä!

      • Anonyymi

        Enys Men-elokuvasta on myös varoituksen sana tässä paikallaan, koska jotkut kriitikot ovat verranneet sitä jop alkuperäiseen Wicker Maniin. Ei ole elokuvallisesti, eikä sisällöllisesti juuri mitään samaa kyseisissä teoksissa. Enys Men on kuin elokuvaharjoitelma, jossa musiikki kyllä toimii ja tukee saaren karua kuvastoa, mutta kuvitellaanpa tuo elokuva ilman musiikkia. Mitä jää jäljelle? Eipä juuri mitään. Hyvät draamat usein kyllä toimivat ilman musiikkiakin, mutta tässä elokuvassa se on melkeinpä ainoana kantavana voimana.


    • Anonyymi

      oletteko nähneet elokuvaa 3096 päivää ,Natascha Kampuschin Tarina ? Itselläni on se bluraynä ..en pystynyt katsomaan kaikkia kohtauksia kuten hyväksikäyttöä , on kai parempi kuin tuo tyttö kellarissa ...En ole nähnyt Tyttö kellarissa leffaa ENKÄ AIOKAAN KATSOA , KUN TÄÄLLÄ EI SUOSITELLA SITÄ . Rakastan 3096 päivää leffassa kohtausta missä Natascha on imuroimassa sieppaajan autoa ja sieppaajan puhelin soi ja hän vastaa siihen ja lähtee pois imurin melusta että kuulee paremmin ja Natascha näkee että portti on auki ja jättää imurin päälle , ja juoksee portista vapauteen .

    • Anonyymi

      Nyt tulee teeveessä dokkari. On kyllä maailmassa sairaita ihmisiä.
      Lähellä on ollut tytön pelastuminen jo heti kaappauksen jälkeen mutta poliisit tehneet huolimatonta työtä vaikka käyvät tämän kaappaaja.n kotona ja vihjeenä valkoinen pikkubussi.
      Tällaisten valkoisten pikkubussien omistajat, varsinkin yksinäiset miehet ja heidän talonsa olisi pitänyt jos silloin alussa tutkia perinpohjin..mutta helppo olla jälkiviisas...vielä sitten joku yksityisetsivä vilkkaine mielikuvituksineen.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe