Suonenjoen yöelämä ym.

Muuttaja77

Sain töitä Suonenjoelta ja nyt olisi muutto edessä sinne. Mutta näin sinkkuna kiinnostaa, mitä siellä olisi tarjolla tällaiselle kolmekymppiselle menevälle tyypille? Onko hyviä biletysmestoja? Keilailua tykkään harrastaa usein. Onko siihen mahdollisuutta? Entäs muut harrastusmahdollisuudet? Tutustuuko siellä helposti ihmisiin?

55

11629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • abdullah jafar el miguel

      voi raukkaa olet pistänyt elämäsi pilalle kun suonenjoelle muutat. Yöelämää ei siellä juurikaan ole, tai no lauantaisin on pikkasen porukkaa liikenteessä mutta se siinä sit. Suuntaa lauantai iltana Nightclub carnevaaliin siellä on yhtä hyvät jamit kuin leppävirran nestteellä. (vai mikä lie se kylmä asema siellä olikaan) Muissa baareissa on niitä ammatti juoppoja, joten eiku sekaan vaan, siitä saat sit harrastuksenkin. Ihmisiin tutustut varmasti niiden ammatti juoppojen keskuudessa, kunhan vaan tarjoot niille kylliksi magyaaria.. Muuten saattaa aikaa mennä että voit baarista poikkeen päästä ilman pientä pahoinpitelyä, nämä pikkukylien jannut kun ei tykkää uudesta porukasta, pelkäävät että viet vaan niiden naiset. Jos keilaus on lempiharrastuksesi, niin sit joudut lähtee kaatamaan kuopioon asti, Muuten harrastus mahdollisuudet voipi on aika pienet, lenkkeillä voit metsässä älä näyttäydy julkisesti tuulipuku päällä voit sulautua liian hyvin massaan. hah!! Muuten osta vanha corolla, tummenna takaikkunat ja osta vähintään subbari ja karvanopii, niin voit saada hyväksynnän paikallisten amiksien keskuudessa. Tarttet siihen myös koffin tai karhun lippalakin sekä t-paidan. Ainiin, jos ei muuten tovereita löydy niin vartiotornin jakajat ovat levittäytyneet myös suonenjoelle, niistä saat illanistujaisiin tovereita.. Onnea valitsemallanne tielle, sitä tulet tarvitsemaan.
      Heitän villin veikkauksen ettet suonenjoella asu puolta vuotta pidempään!!

    • Tervetuloa vaan

      Tervetuloa vaan sulleki. Joo ite oon asunu tääl viis vuotta ja kavereita öö nolla paikallista,ku viimonenki läks just ja iteki kärvistelen tääl pakosta. Paikalliset on sisäänpäinlämpeevää. Harrastuksia on kansanopiston kurssit,uiminen,punttis ja ulkoilu. Kavereita saa joko paikallisesta pöpilästä tai hengellisistä seuroista,nii et onnea vaan sitä kyl tarvittet!

    • Tervetuloa vaan

      Jäi vielä mainitsematta et Martat ja SPR ettivät uusia jäseniä. Mä heittäsin kans vetoo et jotain kolme kuukautta ennenko pälli leviää ja pakkaat kimpsus nii,et ilmottele sit vaik täs miten kävi! Nii ja jos oot kipee nii älä ainakaan terveyskeskukseen mee! Mutta kyllä täältä voi aarteenkin löytää,joten älä vaivu epätoivoon!

      • Hassan el-Nissan

        Keilahalli on Kuopiossa, yöelämästä tälläinen vanha pieru ei pysty sanomaan mitään. Kuopioon ei ole paha matka eikä Jyväskylään jos haluaa nähdä enemmän ihmisiä. Lintharjulla hyvät polut ja ladut. Kalastukseen, sienestykseen ja marjastukseen hyvät mahdollisuudet. Paikalliset ihmiset mukavia, lieveilmiöitä ja tenuseipäitä riittää myös.


    • ottomme

      Voi sinua, anteeks muuta ei voi sanoa. Suonenjoki on todellakin suomen peräreikä. Missään pienemmässäkään paikassa, ei asu niin sisäänpäinlämpiävää junttia, kuin sjoella. Jos jotain kautta satut saamaan "kaverin", voit olla varma että selkään puukotetaan vielä jossain vaiheessa. Siellä on kaikki naineet keskenään, mitä nyt joku joskus käy kuopiossa, rlammilla tai karstulassa puikottamassa vaihtelun vuoksi. Kuulumiset vaihdetaan sitten teboililla..

      • tietooo

        Yhdyn moiseen!! :D


    • löytyy

      Suonenojan yöelämä on tiistaisin viihdyttämässä Rautalampilaisia, ja torstaina pitää vapaaillan ja -yön latautuessaan viikonlopun koviin koitoksiin. Muina iltoina/öinä käytettävissä Suonenojalla. Alaikäiset älköön vaivautuko.

    • lähti

      Nyt ei ole yöelämää Suomenjoella... näky just lähtevän äitisä luo Tervoon.

    • Kraa

      Voi voi reppana..keskellä ei mitään. Helvetin kovat sempalot joka viikonloppu ja vielä viikollakin ja harrastaaakin vielä kerkiät kansalaisopisto. Hiljennä tok kohta on suonenjok Tervetulloo .

    • suonenjoen kuviot

      Naisia hyvin vähän liikenteessä ja ne jotka ovat ovat niitä epätoivoisia jotka ripustautuvat liki joka ukon kaulaan. Useammat 30-50 vuotiaat naiset käyvät etäämmällä tanssilavoilla tai ravintolassa.

      Miehiä on liikenteessä ravintoloissa montakin --- moni iälttän 18 - 30 vuotiaita, moni jo ikäisekseen hyvinkin alkoholisoituneita, eli elämä on sitä joka viikonlopun ryyppäämistä vuodesta toiseen --- eli näistä isännistä ei ole ainakaan yhden illan suhteeseen niin kovat on promillit ja naiset usein kännissä myös joten siinäkin suhteessa tilanne sama --- seksistä ei voi puhua, pikemminkin onnetonta räpläämistä molemmin puolin.

      Lähin keilamesta on tosiaan Kuopiossa --- Pieksämäellä ainakin voit harrastaa gurlinkiä yms. --- tosin älä menen yöllä kadulla huutamaan "oon Suonenjoelta", sillä pian huomaat saavasi näin menetellen ns. turpaasi :(

      Mukavia mestoja täällä on uimahalli, jäähalli ja kirjasto...digi-Sat on oiva paikka tutustua asiakaspalveluun ...saat jonotttaa vaikka ei olis yhtään asiakasta...pikemminkin sisäpiirin kauppa ...muta helvetin hyvä kun oppii systeemin..

      • yhtään

        ihmettele,miks ukkoni on outo.
        Se on ja elää (ainakin eilen oli) Suonenjoella.. :D
        Riidan tullen kehtaa riekkua vaihtavansa mansikkatyttöön..Lupaa vaan :D


    • jukseri

      Vai muutto suonenjoelle, työn perässä on pakko mennä se on tosiasia nykyään. Jo pitempään täällä asuneena voin sanoa, että paikka on perseestä.

      Jos ei odota liikoja niin ei pety pahasti. Ihmisiin tutustuu ihan siinä missä muuallakin ei tämä paikka siinä suhteessa eroa muista.

      Mutta kuviot täällä on pieniä niin pieniä, että joskus täytyy ihan pysähtyä miettimään onko se mahdollista.
      Jos muu maailma häviäisi niin me täällä porskutettaisiin vielä 10 vuotta ennenkuin kukaan tajuaisi mitään.
      Ihmeteltäisiin vain että miksi tv:stä ei tule lähetystä väänneltäisiin antennia 9.9 vuotta eri suuntiin.

      • Suonenjoella

        No on sisäänpäin lämpiävää juu, ollaan asuttu jo suhteellisen kauan Suonenjoella ja yhtään paikallista ystävää/kaveria ei ole. Onneksi on hyvät suhteen entiseen kotikuntaan ja niihin tosi ystäviin jotka asuu etempänä. Vapaa-ajanvietto ongelmiakaan ei ole kun ei ole vapaa-aikaa.


    • .

      ei täällä ole yöelämää

    • moroopoooo

      elä ny helvetissä harkihe tänne muuttamista, porukka o sisäsiittosta ja ihmiset elää juoruillaksee muista. Ns. "yöelämä" loistaa puuttumisellaan ellet halua kahtoa uskollisten suonenjoen "TRUU KOVIS AMIZZTEN" dogailua ja mogailua ja kuunnella kui ne verhoilee paskaa rämälämäkoslaasa. Ne raasut ku ei uskalla lähtee isommille paikoille ku kukaa ei pijä niitä siellä minään. Jos et eksy baariin ni saat kyl seuraa pikku tenuista ketkä ryyppää koviksina laavulla ynnämuilla paikoilla mistä vanhemmat ei varmasti niit muka löydä. Keilailua voiki sitte harrastaa baarie edustalla aamuyöllä ku viskaat kaljapullon menemää ni pulit kyl juoksee ja kaatuilee se pullon perässä, muuta täällä sitte ei olekkaan. Ja naiset tosiaa o varmaanki suomen kieroimpia tapauksia. Onnea vaa jos tänne eksyt!

      • LässyLissu

        Suonenjoki on Sisä-Savon persläpi! Juopot ja vosut ei kesken lopu ja juorupiiri pyörii. Vuosia sitten jouduin olosuhteitten pakosta tovin asumaan, mutta onneksi älysin lähteä aikanaan. Onnea valitsemallasi tiellä - ei käy kateeksi !


      • Kamalapaikka
        LässyLissu kirjoitti:

        Suonenjoki on Sisä-Savon persläpi! Juopot ja vosut ei kesken lopu ja juorupiiri pyörii. Vuosia sitten jouduin olosuhteitten pakosta tovin asumaan, mutta onneksi älysin lähteä aikanaan. Onnea valitsemallasi tiellä - ei käy kateeksi !

        Vuodessa oli tarpeeksi ja tuskin ikinä edes käyn koko kylässä. YÖKS


      • 16+7
        Kamalapaikka kirjoitti:

        Vuodessa oli tarpeeksi ja tuskin ikinä edes käyn koko kylässä. YÖKS

        Ressu joutunu asuun tääl jo useamman vuoden ja on kyl ankee paikka, ei oikein oo mitään tekemistä kun ei kapakat kiinnosta. Jotenkin jatkuvasti apea ilme kaupungilla, kukaan ei innostu mistään...


    • ei ikinä S:joelle

      Kyllähän se on aika kuollut paikka.Turha sieltä on mitään menomestoja liiemmin etsiä, pari paikallista kapakkaa..Ja kaikki on naineet keskenään et turha sieltä on kovin hyvää paria löytää.Muuta ihmeessä äkkiä pois!

      • reetu 35

        hanuria saa joka viikonloppu...


      • Jannetaas
        reetu 35 kirjoitti:

        hanuria saa joka viikonloppu...

        Tyhmiä saukkeja kaikki, kunnon juntteja lippispäitä. Joka toisen nimi on Janne? aika vitun outoa, että erittäin moni saukki on janne wtf???


      • hohhoijaataas
        Jannetaas kirjoitti:

        Tyhmiä saukkeja kaikki, kunnon juntteja lippispäitä. Joka toisen nimi on Janne? aika vitun outoa, että erittäin moni saukki on janne wtf???

        Niin, selkeästi täällä puhuvat ne, jotka eivät ole maailmaa liikoja nähneet. Suonenjoki ei ole sen sisäsiittoisempi, sisäänpäinkääntyneempi, ankeampi tai mikään muukaan kuin suurin osa tämän planeetan muistakaan paikoista. Ja tämän voi todeta ihan itse asumalla jossain muuallakin kuin täällä, noin niin kuin vertailupohjana mitä taas näillä vikisijöillä ei ole.

        T: Helsinki, Lontoo, Melbourne, Helsinki, Suonenjoki


      • ei ainakaan saukki
        hohhoijaataas kirjoitti:

        Niin, selkeästi täällä puhuvat ne, jotka eivät ole maailmaa liikoja nähneet. Suonenjoki ei ole sen sisäsiittoisempi, sisäänpäinkääntyneempi, ankeampi tai mikään muukaan kuin suurin osa tämän planeetan muistakaan paikoista. Ja tämän voi todeta ihan itse asumalla jossain muuallakin kuin täällä, noin niin kuin vertailupohjana mitä taas näillä vikisijöillä ei ole.

        T: Helsinki, Lontoo, Melbourne, Helsinki, Suonenjoki

        sinä se tässä typerys olet, mm nuokin paikat nähneenä voin sanoa, että juuri sillä perusteella voin todeta, että Lontoo on hivenen eri asia ku suonenjoki onkos suonenjoelle china town soho jne. ja yli 50km pitkä pääkatu useita eri kansalaisuuksia jotka on jakautunut eri alueille. vittu jos juntti kehtaat vielä sanoa, että et huomaa eroa, niin puhut paskaa noista reissuistasi et oo käyny rautalampea etelämmässä.

        Onko Lontoo sisäsiittoinen = tuskinpa kansalaisuuksia on aikas monta eri, ihmisiäkin miljoonia
        ankea? = jos et tekemistä keksi siellä, niin sitten olet juntti hukassa jos sinne edes olet päässyt.


      • Pekka muailmalta
        hohhoijaataas kirjoitti:

        Niin, selkeästi täällä puhuvat ne, jotka eivät ole maailmaa liikoja nähneet. Suonenjoki ei ole sen sisäsiittoisempi, sisäänpäinkääntyneempi, ankeampi tai mikään muukaan kuin suurin osa tämän planeetan muistakaan paikoista. Ja tämän voi todeta ihan itse asumalla jossain muuallakin kuin täällä, noin niin kuin vertailupohjana mitä taas näillä vikisijöillä ei ole.

        T: Helsinki, Lontoo, Melbourne, Helsinki, Suonenjoki

        sain,, Joo Lontoossa paikalliset lippispäät istuvat paikallisella teboililla ja haukkuvat naapuripitäjän tyyppejä. Sitten kun sisään astuu joku jota he eivät tunne, niin kaikki liike pysähtyy, puheen sorina lakkaa ja tätä tulijaa tuijotetaan, niin kauan kun se on sisällä, ja sitte ruvetaan puimaan, että mitä toi täällä teki ja kukahan se mahtaa olla.. =) =) Mukavaa, että puolustat omaa pitäjääsi, mutta ikävä kyllä se on hyvinkin tyypillinen savolais-lappalainen pikku pitäjä, jossa ei muita kuin syntyperäisiä paikallisia katsota hyvällä, tämä siis toistuu lähes kaikissa pikku pitäjissä.=) suur kaupunkeja joissa on MILJOONIA ihmisiä ei voi käyttää vertailukuvana sen tajuaa typeryskin. Vai mitä? Sinne katsos hukkuu yksi ja kaksikin ihmistä massaan ja kukaan ei tuijota sinua varmasti. Paitsi jos otat Dx corollan mukaan ja vedät väärää kaistaa karvanopat heiluen, capellan tai dj-bobon tahdissa. (mikäli ne ovat jo rantautuneet suonenjoelle (kuitenkin olivat vasta 90luvulla eteläisessä suomessa)


      • Junantuoma68v
        hohhoijaataas kirjoitti:

        Niin, selkeästi täällä puhuvat ne, jotka eivät ole maailmaa liikoja nähneet. Suonenjoki ei ole sen sisäsiittoisempi, sisäänpäinkääntyneempi, ankeampi tai mikään muukaan kuin suurin osa tämän planeetan muistakaan paikoista. Ja tämän voi todeta ihan itse asumalla jossain muuallakin kuin täällä, noin niin kuin vertailupohjana mitä taas näillä vikisijöillä ei ole.

        T: Helsinki, Lontoo, Melbourne, Helsinki, Suonenjoki

        Puhut asiaa....!!
        Junantuomana minäkin tänne tulin työn takia vuonna 1987
        On itsestä kiinni millaista yöelämää tai harrastusmahdollisuuksia etsii. Täältä ei löydy samoja mahdollisuuksaia kuin esim. Helsingistä tai Kuopiosta tai muistakaan isommista kasvukeskuksista mutta täältä löytyy paljon sellaiasta mitä noista ei. Jos muutat tänne sanottasko noin 50-100km sisältä niin tääältä pääsee kyllä käymään entisillä harrastuspaikoilla täällä joudut ehkä etsimään uusia harrastuksia vapaa-ajallesi, itsestä se on kiinni pystyykö muuttumaan ja uusiutumaan entisistä ympyröistä.
        Työnsaanti ei ole tänään enää mikään läpihuutojuttu joten onnittelut että olet sellaaisen löytänyt.


    • uusi kanssa

      Suonenjoki on kopio 100.sta muusta pikkukylästä suomessa, ei huonompi eikä parempi. Jos yöelämää kaipaa on syytä hakeutua suomen muutamiin isompiin taajamiin kuten stadiin. Tosin niissäkin voi olla vain yhdessä soittoruokalassa kerrallaan eikä asiakaskunta ole sen kummempaa kuin kylien räkälöissäkään.

      Suurin osa isoissa taajamissa asuvista on muuttanut niihin pienistä eikä muuttomatkalla tapahdu mitään erityistä ihmisen aivokopassa ja siksi ainoa varsinainen ero on suurien taajamien juottoloissa olevan väen paljoudessa joka auttaa katoamisessa massaan. Mutta miksi kukaan haluaa kadota massaan ellei ole syrjäänvetäytyvää ja ujoa tyyppiä.

      Viina vaikuttaa kaikkialla suomessa samalla tavoin joten sekään ei tee eroa, turpaan tulee niin suonenjoella, mansessa kuin stadissakin jos on tullakseen :D

      Olen asunut Kouvolassa, Mansessa, useassa paikkaa pk-seudulla sekä hetken, mutta vain hetken Turussa ja näiden lisäksi muutamissa pikku kylissä. Tehnyt reissuhommia ympäri maailmaa ja joskus tulee mieleen, että olen kaiken nähnyt mutta ei, vasta kun olin suonenjoen nähnyt asiasta tuli tosi.

      Useassa viestissä ketjussa mainitaan suonejoen olevan sisäänlämpiävä paikka ja se on totta mutta tämän huomaavat ja kokevat vain ne jotka eivät ole sopeutuneet asuinpaikkaansa, niille jotka sopeutuvat on aivan sama missä milloinkin reppuaan naulakossa roikuttavat. Suurkaupungeissa on aivan samaa sisäänlämpiävyyttä mutta se ei koske koko laajaa aluetta vaan pieniä yksiköitä siellä kuten taloa, korttelia, baaria, keilahallia.. näissä kaikissa sopeutumiskyvytön huomaa sisäänlämpiävyyttä, häntä ei hyväksytä, ei siksi että on uusia tulokas vaan siksi, ettei itse hyväksy muita ja muiden tapaa elää tai vain pelkää liiaksi ventovieraita.

      Ainoa varsinainen ero elämisen kannalta on vain ja ainoastaan väen määrä. Jos haluaa asua lähellä suuria joukkoja on syytä hakeutua niiden luokse mutta muuten on sama missä asuu.. lähimpään kaupunkiin ei ole juuri koskaan pitkää matkaa ja sieltä on varsin mukava palata harrastuksista tai vaikka bailaamasta omaan pikku taajamaansa rauhalliseen eloon.

      En ole täällä asunut vasta kuin puolisenvuotta mutta mitään erikoista "persereikämäisyyttä" en ole havainnut suonenjoessa. Ihan tavis kylä tavallisine ihmisineen josta kuopioon on mitätön matka, samassa ajassa ajaa s-joelta kuopioon kuin tikkurilasta stadiin, eikä muuallekaan suomeen erikoisen pitkästi ole, kolmessa-neljässä tunnissa ajaa minne tahansa suomessa... jos laittaa ylärajaksi Oulun.

      Ehkä useimmat kaipaavatkin vain lyhyitä matkoja. Kaikki pitäisi olla nurkan takana vaikka ei sitten missään kävisikään. Ajoittain kansa kirkuu kyläkauppoja säilytettäviksi.. mutta matkaavat itse ostosparatiiseihin hankinnoille ja kyläkaupasta ostetaan vain unohtunut tikkuaski... ja pyhän krapulakaljat, ei siten mikään säily. Mutta nytpä karkasi jo asian sivuun.

      Jos viitsit niin tarinoippa miten sinulla lähtee kulumaan täällä, saadaan ensikäden tietoa asian tiimoilta.

      • hohhoijaataas

        Nämä kaksi älypäätä eivät tajunneet pointtia, se kertoo jo paljon :D . What comes around goes around...


      • persekamarin kamu
        hohhoijaataas kirjoitti:

        Nämä kaksi älypäätä eivät tajunneet pointtia, se kertoo jo paljon :D . What comes around goes around...

        Minä puolestani olen aivan vakuuttunut, että sinä olet asunut siellä peräkammarissasi jo 35 vuotta liian kauan, kaikki ongelmasi kumpuavat siitä =))


      • James ja bond
        persekamarin kamu kirjoitti:

        Minä puolestani olen aivan vakuuttunut, että sinä olet asunut siellä peräkammarissasi jo 35 vuotta liian kauan, kaikki ongelmasi kumpuavat siitä =))

        Kyllä Lontossa tärkeintä ei ole se miten paikallisella Teboililla lippispäinen äijäntekele katselee. Siellä tärkeintä se miten hihittelevät pikkutytöt vilkuilee. Siinä se tähtitaivas ja siitä erottaa suurkaupungin ja peräkylän tosiaan ettei Lontoossa paikalliset kuuluisuudet eikä silmätekevät ole mitään, ei heitä ihannoida eikä palvovata vaan pyörivät toisen seassa hukassa kuin se susi. Ja tärkeää vain se olennainen.

        Mutta ei sitä voida tosiaan peräkylällä ymmärtää...


      • paronin veli
        James ja bond kirjoitti:

        Kyllä Lontossa tärkeintä ei ole se miten paikallisella Teboililla lippispäinen äijäntekele katselee. Siellä tärkeintä se miten hihittelevät pikkutytöt vilkuilee. Siinä se tähtitaivas ja siitä erottaa suurkaupungin ja peräkylän tosiaan ettei Lontoossa paikalliset kuuluisuudet eikä silmätekevät ole mitään, ei heitä ihannoida eikä palvovata vaan pyörivät toisen seassa hukassa kuin se susi. Ja tärkeää vain se olennainen.

        Mutta ei sitä voida tosiaan peräkylällä ymmärtää...

        Kyllä tosiaan Lontoon meinki eroaa peräkylän touhuista. Kun Lontoossa pesunkestävä työmies kävelee paikalliselle Tebskalle katsoa muljaisten lähimmäisiä kuten vain työmies osaa, että vain hän itse on jotain sekä muut joilla ei ole lippis vinossa ovat tyhjänpuhujia tai kapitalistin kätyreitä, niin ei siitä saa kukaan paikallinen paniikkihäirötä hyppien seinille vaan katselee vain rauhallisesti että pysyhän suutari lestissäs.

        Lontoossa onkin niin paljon ihmisiä, niin kukin osataan torpata hänelle kuuluvalle paikalle ja jos joku saanut vähän paikallista julkisuutta, niin ei se herätä ihmetystä edes hihittelevissä tyttösissä, vaan heillä omat merkilliset asiansa mitä edes siellä ei tiede ole pystynyt selittämään millä periaatteilla toimivat.

        Tietenkin suurkaupungissakin joku myös jäykistelee eikä jaksa aina olla lätisemässä ilmoista, eikä tehdä itseään tykö omilla niin ihmeellisillä kuulumisillaan, vaan toimittaa vain asiansa ja jättää elämän suuret mysteriot muiden ratkaistaviksi. Mutta silti suurkaupunki on aina suurkaupunki peräkylään verrattuna. On todellakin.


      • gspijkmg
        paronin veli kirjoitti:

        Kyllä tosiaan Lontoon meinki eroaa peräkylän touhuista. Kun Lontoossa pesunkestävä työmies kävelee paikalliselle Tebskalle katsoa muljaisten lähimmäisiä kuten vain työmies osaa, että vain hän itse on jotain sekä muut joilla ei ole lippis vinossa ovat tyhjänpuhujia tai kapitalistin kätyreitä, niin ei siitä saa kukaan paikallinen paniikkihäirötä hyppien seinille vaan katselee vain rauhallisesti että pysyhän suutari lestissäs.

        Lontoossa onkin niin paljon ihmisiä, niin kukin osataan torpata hänelle kuuluvalle paikalle ja jos joku saanut vähän paikallista julkisuutta, niin ei se herätä ihmetystä edes hihittelevissä tyttösissä, vaan heillä omat merkilliset asiansa mitä edes siellä ei tiede ole pystynyt selittämään millä periaatteilla toimivat.

        Tietenkin suurkaupungissakin joku myös jäykistelee eikä jaksa aina olla lätisemässä ilmoista, eikä tehdä itseään tykö omilla niin ihmeellisillä kuulumisillaan, vaan toimittaa vain asiansa ja jättää elämän suuret mysteriot muiden ratkaistaviksi. Mutta silti suurkaupunki on aina suurkaupunki peräkylään verrattuna. On todellakin.

        tässä vähän yli ammuttiin.. kyllä täällä itse olen saanut sellaisiakin ystäviä jotka ei ole paskan puhujia ja selkään puukottajia.. ihmisiä on moneksi mutta ei ne kaikki ole juuri sellaisia kun sanottiin..! ja ei todellakaan kaikki ole käynyt kaikkia suonenjokelaisia läpi, ne taitaa olla nämä tietyt henkilöt jotka koko kylää käy n******assa! ja sinkkuna eikö ole hyvä että vaihtelua välillä löytyy. ja samat kuviot toistuu kyllä sattumoisin muilla paikka kunnilla kans.. pieksämäelle en ainakaan suosittele muuttamaan! yö elämä ainakin tosi sairasta! kimppuun käydään vaikkei mitään syytä olisikaan!


      • siltä että
        gspijkmg kirjoitti:

        tässä vähän yli ammuttiin.. kyllä täällä itse olen saanut sellaisiakin ystäviä jotka ei ole paskan puhujia ja selkään puukottajia.. ihmisiä on moneksi mutta ei ne kaikki ole juuri sellaisia kun sanottiin..! ja ei todellakaan kaikki ole käynyt kaikkia suonenjokelaisia läpi, ne taitaa olla nämä tietyt henkilöt jotka koko kylää käy n******assa! ja sinkkuna eikö ole hyvä että vaihtelua välillä löytyy. ja samat kuviot toistuu kyllä sattumoisin muilla paikka kunnilla kans.. pieksämäelle en ainakaan suosittele muuttamaan! yö elämä ainakin tosi sairasta! kimppuun käydään vaikkei mitään syytä olisikaan!

        toiset ihmiset ovat hankalia eivätkä ollenkaan sieluunkäypiä, niin silloin ei kannata ajatella ollenkaan sellaista vaihtoehtoa että muuttaa sinne missä vielä enemmän ihmisiä. Siinähän vain se ihmisten paskapäisyys minkä oppinut näkemään entisestään lisääntyy ja vitutuskäyrä sen mukaan. Jos kovin ahdistaa lähimmäiset ja rakkaus kagertelee, niin silloin kannattaa muuttaa autiolle saarelle tai erämaamökkiin. Silloin ei tarvitse sietää kuin omaa kyrpämäisyyttään.


      • HÖLYNPÖLY turhat huo
        siltä että kirjoitti:

        toiset ihmiset ovat hankalia eivätkä ollenkaan sieluunkäypiä, niin silloin ei kannata ajatella ollenkaan sellaista vaihtoehtoa että muuttaa sinne missä vielä enemmän ihmisiä. Siinähän vain se ihmisten paskapäisyys minkä oppinut näkemään entisestään lisääntyy ja vitutuskäyrä sen mukaan. Jos kovin ahdistaa lähimmäiset ja rakkaus kagertelee, niin silloin kannattaa muuttaa autiolle saarelle tai erämaamökkiin. Silloin ei tarvitse sietää kuin omaa kyrpämäisyyttään.

        VOE VOE , minä poeka se oon kiertänyt muailmoo enemmän kuin kukkaa teistä pikkupaskiaisista ja selkään puukottajista!! Voen sanno että suonenjoelta löytyy ihanaa naisimmeistä, vuan ikävä kyllä se piäkoppa(SIVISTYS) ei oo aena samalla tasolla kuin ne fyysiset ominaisuudet!Jos pikkasen saataisiin sivistystä näehin niin olisi kyllä oekeesti ihanoo ihmistä kaupungissa! JA sitten ois niin ihana tansahdella ja vaan tansahdella vaikkapa joissain lukuisista menopaikoista S:joella. Ja sitten vielä lopuksi: KUNNOITTAKAA ITSEÄNNE ja RAKASTAKAA TOISIANNE!! BE HAPPYYY!!


      • piäkopan sisus
        HÖLYNPÖLY turhat huo kirjoitti:

        VOE VOE , minä poeka se oon kiertänyt muailmoo enemmän kuin kukkaa teistä pikkupaskiaisista ja selkään puukottajista!! Voen sanno että suonenjoelta löytyy ihanaa naisimmeistä, vuan ikävä kyllä se piäkoppa(SIVISTYS) ei oo aena samalla tasolla kuin ne fyysiset ominaisuudet!Jos pikkasen saataisiin sivistystä näehin niin olisi kyllä oekeesti ihanoo ihmistä kaupungissa! JA sitten ois niin ihana tansahdella ja vaan tansahdella vaikkapa joissain lukuisista menopaikoista S:joella. Ja sitten vielä lopuksi: KUNNOITTAKAA ITSEÄNNE ja RAKASTAKAA TOISIANNE!! BE HAPPYYY!!

        kovi kummane näätä itelläskää oleva. Luultavasti kuitennii soppii hyvi vyysisii ominaesuuksiis, out luultavasti meleko pöllönnäköne leohka jonka näkemine huvittaa ja kuuntelu väsyttää. Meitä tavallise mukavannäkösiä akkoja, joehe seorassa harmit haehtuu (varsinnii yöaekaa) on Suonijoella iha riittävästi oekeille miehille. Sitäpaehti, sinu älylläsj ei pysty arvioemaa naese sivistystassoo. terveesin Tavan akka joka tanssahtelloo oma ukkosa kansa.


      • Junantuoma68v

        Olipa kerrankin suoraa ja rehellistä puhettta henkilöltä joka on nähnyt muutakin maailmaa jota valtaosa tässäkin ketjussa kirjoittavat ovat jääneet paitsi ja muodostanee maailmankuvansa telkusta tai toisten samanlaisten ressukoiden kertomuksista, eivätkä osaa suhteuttaa kuulemaansa/näkemäänsä omiin ympyröihinsä.


    • Mirppa,

      Suonenjoki on pieni mutta mukava paikka! Vaikka siellä ei ole toimintaa niin paljoa kuin muualla tai kauppoja niin silti se on viihtyisä paikka. On siellä joitain harrastus mahdollisuuksia, voit itse ottaa niistä selvää kun muutat :) Eikä sieltä ole pitkä matka Kuopioon tai muuallekkaan. Baarit ovat ihan hyviä, ainakin minun aikana siellä on sattunut olemaan menoa ja mukavia ihmisiä :) Onhan siellä vähemmän yöelämää mutta ei silti kovin huono tarjonta ole. Itsekkin harkitsen muuttoa sinne, enkä näe siinä mitään huonoja puolia. Rohkeasti vain tutustumaan Suonenjokeen! :)

      • VM.70

        Sieltä löytyy juoruakat, eikä hemasevia ja mukavia tyttöjä (no okoo, joitain, mut aika harvoin). Tosi mies ei paljoa baareissa roiku!! tosimies lyö nyrkillä naulat lankkuun ja aukaisee hampailla kaljapullon(yhden) per kk. Ja tosi mies uskaltaa uhmata kaikkea jos on tarvis., jos pärstä niinkuu ei millään muotoo miellytä tosi mies EI lyö!, vaan kiitää pois tilanteesta ja nauraa makoisasti!.Tosimies ei ajele hienolla aatolla, vuan kää ihan tavallinen mitsupissi ja töyööötä! Oikea mies kunnioittaa naisia, eikä niitä pahemmin kuuntele!Oikea mies EI istu Teebooililla ja kähise. tosi mies ei turhasta känkätä. Tosimies kää joskus huorissakin, mut aika harvoin, koska se on sivistymätöntä ja muutenkin aika likaista touhua.Tosimies on kuin luotettava sveitsiläinen kello, käy ja käy vaan ja menee eenpäin. Heippa!!!


      • Ope26
        VM.70 kirjoitti:

        Sieltä löytyy juoruakat, eikä hemasevia ja mukavia tyttöjä (no okoo, joitain, mut aika harvoin). Tosi mies ei paljoa baareissa roiku!! tosimies lyö nyrkillä naulat lankkuun ja aukaisee hampailla kaljapullon(yhden) per kk. Ja tosi mies uskaltaa uhmata kaikkea jos on tarvis., jos pärstä niinkuu ei millään muotoo miellytä tosi mies EI lyö!, vaan kiitää pois tilanteesta ja nauraa makoisasti!.Tosimies ei ajele hienolla aatolla, vuan kää ihan tavallinen mitsupissi ja töyööötä! Oikea mies kunnioittaa naisia, eikä niitä pahemmin kuuntele!Oikea mies EI istu Teebooililla ja kähise. tosi mies ei turhasta känkätä. Tosimies kää joskus huorissakin, mut aika harvoin, koska se on sivistymätöntä ja muutenkin aika likaista touhua.Tosimies on kuin luotettava sveitsiläinen kello, käy ja käy vaan ja menee eenpäin. Heippa!!!

        onko?


      • Lädyjaihku
        Ope26 kirjoitti:

        onko?

        Tosi lapsellista touhua....minkäs ikäsii ootte?


      • Josefiina ja ikä 40
        Lädyjaihku kirjoitti:

        Tosi lapsellista touhua....minkäs ikäsii ootte?

        Mutta muistakaa kaikki syntiset, Herra rakastaa teitä kun poikakaverinne tai tyttöystävänne tai naapuri ei sitä tee!! Voitte aina turvautua Herraan! Oletta Herran pikku pikku karitsoja kaikki!


      • se katkismus
        Josefiina ja ikä 40 kirjoitti:

        Mutta muistakaa kaikki syntiset, Herra rakastaa teitä kun poikakaverinne tai tyttöystävänne tai naapuri ei sitä tee!! Voitte aina turvautua Herraan! Oletta Herran pikku pikku karitsoja kaikki!

        oikein päin kädessä, niin sieltä voi lukea että se Herra rakastaa iloista antajaa.

        Kelloajoista ei lue mitään, mutta kai se koskee kaikkia vuorokaudenaikoja, eikä vain yötä tai iltahämärää.


      • pläk
        se katkismus kirjoitti:

        oikein päin kädessä, niin sieltä voi lukea että se Herra rakastaa iloista antajaa.

        Kelloajoista ei lue mitään, mutta kai se koskee kaikkia vuorokaudenaikoja, eikä vain yötä tai iltahämärää.

        onks joku vailla meisselii.valtava


    • paras on lähteä kuopiooa yöelämää katsastelee. Muuten on ihan kiva paikkakunta, hieman se savolainen kateus kyllä heittää pilveä.

      • Sujuvuuttapelliin!

        RAVINTOLAN!!!!! Ei taida löytyä oikeaa nighticlubbia koko paekasta! Ja missä olis ystävällinen henkilökunta! Ja semmosen paekan mistä jäis hyvä mieli.


      • HÄÄÄÄÄhhääääää
        Sujuvuuttapelliin! kirjoitti:

        RAVINTOLAN!!!!! Ei taida löytyä oikeaa nighticlubbia koko paekasta! Ja missä olis ystävällinen henkilökunta! Ja semmosen paekan mistä jäis hyvä mieli.

        noi pitäjät pitäis tuoda ihan jostain muualta, ettei mielipide kanalauma pääse sotkemaan kuvioita ja kaikkea särkemään omilla lapsellisilla mielipiteillään.En ymmärrä mikä helvetin aivovamma näillä käkryläisillä on, kun valehteleminen ja paskanjauhaminen on etusijalla.


      • Thorogut
        HÄÄÄÄÄhhääääää kirjoitti:

        noi pitäjät pitäis tuoda ihan jostain muualta, ettei mielipide kanalauma pääse sotkemaan kuvioita ja kaikkea särkemään omilla lapsellisilla mielipiteillään.En ymmärrä mikä helvetin aivovamma näillä käkryläisillä on, kun valehteleminen ja paskanjauhaminen on etusijalla.

        sinne vaan!


    • positiivisuutta

      en asu enää s:joella. Kun asuttiin käytiin vapaa-ajalla leffassa (kino-Rio), kirjastossa oli hyvä iso valikoima dvd:tä ja kirjoja... sitten oli kaatron uimala hyppytornit ja vesiliukumäki (ilmainen! ei ole myöh paikakunnilta löytynyt toista moista kesävesimäkeä muksuille), uimahalli ja squash, ralli-cross-radalla ja raviradalla kävi miesväki, jäähallilla ja punttiksella, frisbee-golfiakin kokeiltiin hiihto-stadionin luona... ja vanhamäki... Tenniskentät ja urheilukenttä oli paremmat kuin monella pikkupaikkakunnalla myöhemmin, ja liikuntaharrstuksiin pääsi hyvin mukaan. Lintharjun ja puruskin maastot oli upeat. nyt lenkkeilen paikallisella puruskilla keskellä puskaa ja tiheikköä. Uimarantoja oli suhteesssa paljon, kävelymatkan päässä ja kauniita paikkoja, nyt kun vertaa paikkakuntaan jossa automtkan päässä pieni törkyinen uimaranta. Välillä mentiin sitten Kuopioon, koska tokihan s.joki on pieni paikka, kuten moni moni muukin paikka maapallolla. mutta suora, nopea reitti kuopioon, puolet vielä moottoritietä. sen bonjaa nyt myöhemmin, kun asutaan taas etelässä ja matka lähimpään kaupunkiin on mutkaista tietä.. Kaikissa asioissa on puolensa. Pessimisti näkee "lasi on puoli tyhjä" Optimisti näkee "lasissa on vielä puolet"

    • HENKKA 44

      MUUTAN SUONEJOELLE 01.10 TULEN TÖIHIN. MITÄ VOI HARASTAA. ONKO SINKKU TOIMITAA. OLEN 44 VUOTIAS HENKKA KEMPELEELTÄ. TULEN TÖIHIN LAITA VIESTIÄ [email protected] KIITOS

    • pikku myy

      Se on kyl aika perse reikä paikka mut hyvällä asenteella ja sillä että oot oma ittes pärjäät ( pakanjauhajii löytyy enemmän ku laki sallii ) Ei se paha paikka oo vaikka moni sanoo kaikki riippuu asenteesta. Ja vinkkinä annan että kannattaa näyttää omalla kohalla jossain vaihees mitäs miehii olet!!! Nössö ei kannata olla :D

    • tervmies77

      Jos oot gimma niin tule minun mökinrötisköön viettämään iltaa. Joka ilta ainakin mäyräkoira juodaan ja irstaillaan :)

      Terv: mies 74 v.

    • uuuuuu

      Minä muutan heti Suonenjoelle..jos pillua saan . Lauloi Popedaaa

    • korvatulpathankintaan

      Yks tällänen lippis-kundi suonenjoelta muutti ns. isompaan kaupunkiin hiljattain ja huomaa kyllä että ollaan böndeltä. Ei mitään käytöstapoja ja mölinää riittää kun mullikkalaumassa kevään laitumella.

    • Amislippis

      Vai että hanurista oleva paikkakunta, nämä tulevaisuuden superpennut taas vauhdissa. Menkää niihin halavatun suurpaikkoihin, egoa ainakin tuntuu olevan.

      • LaulajaRobin

        Syö paskaa bönde amislippis


    • paikallinennn

      pillua täältä ainakin saa, joka ilta olen saanut jos olen halunnut. tänään aattelin lähtee vielä paria tuttua tuikkaamaan, toki jos ei tunne ketään täältä, niin onhan se tuppikullista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe