Lahjakortti tytölle, onko liian tylsä lahja?

MicMic85

Tarvitsisin hieman apua synttärilahjan ostossa tytölle, jota olen tapaillut nyt n. kuukauden ja jonka synttärit ovat suunnilleen kuukauden päässä.

Mietin tosissani, että ostan hänelle mieluisaan vaateliikkeeseen mukavalla summalla lahjakortin ja siihen oheen suklaaboksin. Mutta onko tälläinen lahja sitten liian tylsä? Toisaalta ihan näin äkkiseltään luulisin, että kun lahjakortin saa, niin saa valita itse mitä ostaa eikä näin ainakaan tule pettymystä. Ja ainahan parikymppinen tyttö tykkää vaatteita shoppailla :)

Mutta miten naispuoliset täällä reagoisivat lahjakorttiin? Olisiko se mieluinen vai kertooko vain siitä, että lahjan ostaja on keplotellut itsensä sieltä mistä aita on matalin?

5

733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • g85*

      Ei kai sillä lahjalla nyt niin väliä ole. Mutta ei mua ainakaan haittaisi saada poikaystävältä lahjakorttia lahjaksi, ihme jos ei ilahdu. :)Ootko miettinyt myös perinteisiä vaihtoehtoja, esim. hajuvettä, koru...tai sit kysyt vaan suoraan mitä hän itse haluaa lahjaksi.

    • jonttu-tonttu79

      Siis lahjakorttihan on varma valinta.. tyttösi saa varmasti ostaa mieleisensä vaatetta sillä.. Ja vaikka suklaasydämiä punaisessa rasiassa kyytipojaksi niin avot :)

    • libbe

      minä olen taas sitten sitä mieltä että ei lahjakorttia... itse olen joskus pariinkin otteeseen saanut lahjakortin ja siitä tuli sellainen olo että eipä ole sitten mitään muuta keksinyt. niin ja esimerkiksi koru on naiselle aina hyvä lahja idea, mieti minkälaisista koruista tyttöystäväsi pitää ja osta samantyylinen.
      olen itse persoonallisen lahjan kannalla (tosin tästä saa päänvaivaa kun on ottanut tämmöisen tavan...) mutta mielestäni harkittu ja mietitty lahja kertoo paljon enemmän. esim. mitä tyttösi harrastaa?? mistä hän pitää? mistä hän yleensä juttelee? itse olen ostamassa miehelleni hieronta lahjakorttia koska aina valittelee selkäänsä ja hartioita. eli lahjakorttikin on ok jos siinä on jotain ideaa taustalla. esim. pitääkö tyttösi jostain merkkivaatteista, voisi ostaa lahjakortin juuri jotain tiettyä merkkiä varten.

      • libbe

        sellainen tuli vielä mieleen, että syntymäpäivien lähestyessä kuuntele tarkkaan mitä tyttösi juttelee esim. kun käytte kaupassa. itselläni on ainakin tapana yrittää vihjata mikä lahja olisi kiva. tosin nyt ollaan oltu yhdessä jo niin kauan että sen voi jo sanoa suoraankin =)


    • siruna

      Korvikset,riipus,rannerengas tai astiat säilyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe