Menee niin pahasti ristiin että

Mulla

Olen aurinkomerkiltäni veskari, mutta nousevalta neitsyt! Siis tämä ei voi olla totta:D
Tiedän kyllä sen että veskarin ominaisuuksista en tule ikinä "luopumaan", edes sitten lähempänä 30v. kun tuon neitsyen pitäis vallata mut.

Voin kuvitella et kukaan ei halua olla neitsyen kanssa(nii ystävä, kumppani kuin työkaverikaan), perus kiukkupussijunttiakka. Hyi!""!

5

656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kimputas

      Nousumerkki on aivan eri asia kuin aurinkomerkki. Aurinko on ihmisen vahvuus - helppo muistaa siitä, että aurinko on valtava voimalaitos. Nousumerkki taas kertoo, millaiseen testiin on syntynyt.

      Vesimiehiä, joilla nousee neitsyt, tulee mieleen nerokas säveltäjä Mozart, kirjailija Virginia Woolf, poliitikot Ilkka Kanerva ja Nicholas Sarkozy.


      Olet analyyttinen yleisihminen, mikäs siinä niin pahaa on?

    • huolet sikseen

      Tässä nyt menee vähän jyvät ja akanat sekaisin. Siis ei nouseva mitenkään "valtaa" aurinkomerkkiä :))
      jos kyseessä on nainen, niin n. 4-kymmenen ikävuoden kieppeillä kun hän alkaa "löytää" itseään, hän tulee enemmän Kuunsa kaltaiseksi, check siis missä kuumerkkisi on. Se on yleensä se oma äiti, eli nainen tulee monasti oman äitinsä kaltaiseksi. No, 3sta eri tyttärestä tulee kaikista hieman erilaisia, heillä on Kuu eri merkissä, äiti on synnyttänyt heidät eri aikaan ja kenties aivan erilaisissa elämänolosuhteissa. Silti he kaikki tavalla tai toisella ilmentävät äitään, ja siihen antaa hieman vastausta se Kuun sijainti horoskoopilla. Nainen siis muuttuu hyvin paljon oman Kuunsa kaltaiseksi, KADOTTAMATTA siltä Aurinkomerkkiään minnekään, joka ikäänkuin vain jalostuu ja syvenee, saa omansa kaltaisia värisävyjä ja säveliä. Näin tulemme sateenkaarenkaltaisiksi olennoiksi, jokainen erilainen kuin toinen, ok? Tästä se naisen ominaiskaltaisuus, oikullinen aina erilainen, salaperäinen ja kunnollinen, ihmeellinen ja arkinen. olisiko tässä se naisen arvoitus? Mies taas tulee aina vain enemmän omaksi auringokseen. Tästä seuraa sitten monet parisuhderistiriidat vaikka kun mies on mennyt tietynlaisen naisen kanssa naimisiin, joka sitten keski-iässä alkaa olla aivan erilainen ja kiinnostua ihan uudenlaisista asioista. Toisaalta taas voi käydä niin että entiset ristiriidat katoavat, koska naisen Kuu joka tulee nyt voimakkaammin esille sopiikin loistavasti sen miehen aina vain vahvistuvan Auringon kanssa. Siis kukaan ei valtaa mitään tai ketään, tulemme vain monisyisemmiksi ja mielenkiintoisimmiksi persoonallisuuksiksi. P.s katso missä Venus, se kertoo myös millainen nainen on naisena.

      • ytytyt

        Hmm, mutta jos tuo nouseva ja kuu merkki ovat molemmat samoja...? Itelläni aurinkomerkki jousimies, mutta nouseva ja kuu merkki onkin sitten neitsyt. Voin siis odottaa kenties muuttuvani vanhemmiten lähemmäksi neitsyttä??


      • huolet sikseen
        ytytyt kirjoitti:

        Hmm, mutta jos tuo nouseva ja kuu merkki ovat molemmat samoja...? Itelläni aurinkomerkki jousimies, mutta nouseva ja kuu merkki onkin sitten neitsyt. Voin siis odottaa kenties muuttuvani vanhemmiten lähemmäksi neitsyttä??

        näin sen asian voisi ajatella. Idealistinen liikkuva liikunnallinen ihminen (jousinainen) joka enenevässä määrin kiinnostuu myös ravinnosta ja terveydestä (neitsyt), suuripiirteinen kärsimätän (j) joka sitten alkaa löytää tarkkuutta ja nautintoa pienemmistä yksityiskohdista ja huolellisuudesta(n) :)) androgyyni hahmo (j) joka vanhemmiten löytää itsestään sen maanläheisen juurevan aistillisuuden ja naisellisuuden (n), homssu-liisa (j) joka onkin huolissaan bakteereista ja homeesta (n).
        Mies ihastuu tässä menevään tulevaan matkailevaan rentoon urheilulliseen itsenäiseen poikamiestyttöön (j) ja huomaa olevansa neitsyen seurassa (kuu!), onkos hämmästyneempää henkilöä sillä hetkellä..


    • Kunhan pistäydyin tänne...

      ... että noin pahan asenneongelman omaava henkilö keräisikin itselleen hieman niitä neitsyen positiivisia ominaisuuksia, saattaisi helpottaa kummasti. Tai kenties projisoit vain omia henkilökohtaisia epämiellyttäviä ominaisuuksiasi toiseen merkkiin, miten vain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3047
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2886
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2068
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1795
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1492
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe