Tulkintaa?

Skorpparinainen

Nouseva merkki: kaksonen
Kuu: vaa'assa
merkurius: skorpionissa
venus: kauriissa
Mars: vaa'assa
Millainen olen? Millainen mies sopii minulle?
Mikä miehen horoskooppimerkin tulisi olla?

6

2182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ¤noita¤

      Aurinko Skorpioni: Apua! Tätä merkkiä en haluaisi käsitellä. Tunnen itseni voimattomaksi Skorpioni-merkin edessä. Se on niin salaperäinen, niin vahva, niin tunnevoimainen! Mutta ei auta. Skorpionia ei voi ohittaa. Muuten Skorpioni voi käyttää piikkipyrstöään lassona ja kysyä ohimennen silmää räpäyttämättä >>Mihinkäs sitä ollaan menossa?

      • Minäkin

        Hei, mäkin haluaisin tulkintaa, pliiiiis.
        Ei tarttis sitä aurinko merkkiä enää laittaa kun sen jo kirjoitit.
        Alla olevissa tiedoissa tuo eka luku on asteita, vaikka eipä kai niitä tällaisessa tulkinnassa tarvitse, missä kerrotaan planeetoiden sijainneista eri merkeissä.
        Pliiiiiiis!
        Aurinko: 18 25` Skorpioni 2.huone
        Kuu: 29 48` Kaksoset 9.huone
        Merkurius: 28 59´ Skorpioni 2.huone
        Venus: 5 24` Kauris 3.huone
        Mars: 1 28` Skorpioni 1.huone
        Jupiter: 19 52` Vaaka 1.huone
        Saturnus: 13 31` Jousimies 3.huone
        Uranus: 11 39` Leijona 10.huone
        Neptunus: 2 56` Skorpioni 2.huone
        Pluto:.2 11` Neitsyt 11.huone
        Chiron: 12 6` Vesimies 4.huone
        Ceres: 28 46` Rapu 10.huone
        Pallas: 26 15` Oinas 7.huone
        Juno: 19 16` Kaksoset 9.huone
        Vesta: 8 32` Oinas 6.huone
        Kuunsolmu: 10 5` Skorpioni 2.huone
        Vertex: 21 17` Oinas 7.huone


      • ¤noita¤
        Minäkin kirjoitti:

        Hei, mäkin haluaisin tulkintaa, pliiiiis.
        Ei tarttis sitä aurinko merkkiä enää laittaa kun sen jo kirjoitit.
        Alla olevissa tiedoissa tuo eka luku on asteita, vaikka eipä kai niitä tällaisessa tulkinnassa tarvitse, missä kerrotaan planeetoiden sijainneista eri merkeissä.
        Pliiiiiiis!
        Aurinko: 18 25` Skorpioni 2.huone
        Kuu: 29 48` Kaksoset 9.huone
        Merkurius: 28 59´ Skorpioni 2.huone
        Venus: 5 24` Kauris 3.huone
        Mars: 1 28` Skorpioni 1.huone
        Jupiter: 19 52` Vaaka 1.huone
        Saturnus: 13 31` Jousimies 3.huone
        Uranus: 11 39` Leijona 10.huone
        Neptunus: 2 56` Skorpioni 2.huone
        Pluto:.2 11` Neitsyt 11.huone
        Chiron: 12 6` Vesimies 4.huone
        Ceres: 28 46` Rapu 10.huone
        Pallas: 26 15` Oinas 7.huone
        Juno: 19 16` Kaksoset 9.huone
        Vesta: 8 32` Oinas 6.huone
        Kuunsolmu: 10 5` Skorpioni 2.huone
        Vertex: 21 17` Oinas 7.huone

        Kuu Kaksoset/9.huone:Kuu kaksoset
        Vierailut, tapaamiset ja matkustelu ovat sinun mielestä innostavaa toimintaa. Yhteenkuuluvuuden tunne ja samaistuminen vanhempiin, perheenjäseniin, ystäviin ja muihin elämän ilmiöihin on välitöntä sekä kokemuksia ja mielikuvia vaihtavaa. Lyhyet tapaamiset ja pistäytymiset tuttavien luona sekä tapahtumien keskellä rikastuttavat arkipäivää ja takaa sinun eloisuuden. Päivittäiseen ohjelmaan vaikuttavat vastoinkäymiset ja viivästymiset sinä otat vastaan kevyesti - pelin uusina sääntöinä, samoin kuin lapsi leikkiessään voi muuttaa leikin luonnetta ja vaihtaa roolia kesken tärkeänkin kohtauksen.

        Sinun tunteet ovat kisailua erilaisten ilmiöiden ja asioiden välillä, - siinä mielessä ne eivät ole henkilökohtaisia, eivät edes ilkeydessään tai osoittelussaan, vaan ne kääntyvät ennepitkään nauruksi. Roolileikit, puheet ja tarinat kepeissä ja harmittomissa muodossaan liittyvät juuri sinuun. Tiedon hankintaan ja tiedonvälitykseen liittyvät esineet puhuttelevat sinun tunteitasi. Sellaisia ovat esim. sadut, tarinat, uutiset, kirjat, lehdet, viestintävälineet radio ja tv, sekä, puhelin, kynät, kumit, lehtiöt - ja nykyisin myös internet ja sähköposti.

        Tarpeettomat tunnereaktiot, sopeutumattomuus ja Itsensä kohtaamisen alitajuiset pelot, jotka estävät sisäisen vapauden kokemista mahdollisimman puhtaana - ja vapautunutta onnistumisen tunnetta elämässä - voivat sinun kohdalla olla seuraavanlaisia: tarpeeton reagointi sisäisiin mielikuviin, esim. "soitankin sille ja sille tuttavalle, käynpä sitä ja sitä kautta, otankin tämän näkökulman mukaan tai muutankin sitä tuhon suuntaan, ja mitä siitäkin sanotaan. jne…" Loputon sisäinen impulssivirta hajoittaa omaa rauhaasi ja kykyä kesittyä mihinkään. Sinulla voi olla vaikeata ymmärtää, että kaksinaisuus ja vastakohdat eivät ole itsetarkoitus, vaan väline siinä, miten päästä eteenpäin ja/tai nähdä toisin, kunnes voi löytää ykseyden kaikkien tunnetilojen takaa - tai niistä välittämättä. Tunteet ja kokemukset voivat jäädä usein ajatuksiksi, mielikuviksi, niinpä sinä saatat tuntea, ettet saa kosketusta Itseesi tai elämääsi, koska et koe todellista olemisen tilaa. Tarpeeton puhuminen ja ajatteleminen ts. pinnallinen tiedonsiirto hajoittaa tätä ykseydentilaa, joka on ehto puhtaalle kokemiselle.

        Olet levoton, vaihtelunhaluinen, matkustushaluinen, uusia kokemuksia keräävä ja opiskeleva. Et muuta asenteitasi helposti ja puhdas logiikka ei riitä, ellei s evetoa jollakin tapaa tunteisiin. Sinulla on tunneperäinen suhtautuminen ulkomaihin, uskontoihin ja -ismeihin.

        Merkurius Skorpioni:
        Kun Merkurius on Skorpionissa, Skorpionin kiihkeys ja intuitio yhsityvät. Merkuriuksen johdonmukaisuuteen, järkevään lähestymistapaan ja tiedonhaluun. Valtava yhdistelmä, joka saa sinut sinnikkäästi pyrkimään kohti päämäärää. Sinä haluat saada tosiasiat selville sekä tietää asioiden täsmällisyyden syyn. Sinä haluat ratkaista ongelmia ja perehtyä elämän eri aspektien pienimpiikin yksityiskohtiin. Sinä saatat olla "voimakas hiljainen typpi", joka sanoo vähän, mutta huomioi kaiken. Merkuriuksen avomielisyys ei ole huipussaan, mutta planeetta täydentää taatusti skorpionin päämäärätietoisuutta ja päättäväisyyttä. Sinä saatat tuntea itsesi ahdistuneeksi ja sitä on hillittävä. Samoin mysteerit ja mahdolliset salatieteet kiinnostavat. Ja kun Skorpioni on aurinkomerkki, Merkuriuksen vaikutus on voimakas ja se toimii vahavsti älyllisten ja mielikuvituksellisten mahdollisuuksien lähteenä.

        Tämä sijanti antaa Skorpioneille tutkimustyöhön soveltuvia piirteitä, joten olet synnynnäinen tutkija. Kykenet hyvin säntilliseen työhön, ja jos löydät erityisen mielenkiintoisen aiheen, syvennyt siihen koko skorpionin määrätietoisuudella ja sisäisellä voimallasi.

        Venus kauris:
        Rakkauden ilmentäminen on hiottua, ja sinä olet mahdottoman uskollinen ja huolehtivainen viileydestäsi huolimatta. Sinä haluat tehdä paljon partnerisi hyväksi, ja työskentelet lujasti ansaitakseen lisää rahaa kaiken mahdollisen hankkimiseksi tätä varten. Tässä sijannissa esiintyy myös ylpeilyn tarvetta, ja sinä haluat mahtailla rakastetullasi näyttelemällä tätä ystävillesi ja tuttavillesi.

        Sinulla menee kauan, ennen kuin ymmärrät itsesi seksuaalisesti. Sinulla on valtava turvallisuudentarve, joten pystyt vastaamaan seksuaalisesti kunnolla vain, jos tunnet itsesi truvalliseksi kumppanisi kanssa. Tästä syystä rakastajasi onkin usein itseäsi vanhempi. Kuten muissakin asioissa, olet seksuaalisuhteessa viileä, varovainen ja vähäpuheinen. Tarvitset paljon aikaa syttyäkseen heti. Et mene kenen kanssa tahansa vuoteeseen. Seksihän on sinulle vakava asia. Jaksat odottaa vaikka kuinka kauan, jos et tahdo löytää itsellesi sopivaa kumppania. Itsehillintä on vahva. Olet kumppanisi kanssa epäitsekäs, kestävä ja kärsivällinen. Rakastella sinä kyllä osaat.

        Suhtaudut vakavasti rahan hankkimiseen, koska Venus Kauriissa tekee sinusta muita skorpioneja varovaisemman ja terävämmän raha-asioissa. Et ota riskejä, vaan keräät varasi vähitellen.

        Työtoverisi voivat pitää sinua yksinäisenä sutena, voimakkaana hiljaisena tyyppinä: vältä esiintymistä liian etäisenä, koska voit tehdä hienostelevan vaikutelman. Samoin jos olet työnantaja, tietty etäisyys ja luoksepääsemättömyys voisivat estää työntekijöitäsi ilmaisemasta sinulle todellisia mielipiteitään.

        Mars Skorpioni:
        Plaanetan vaikutus on äärimmäisen voimakas tässä merkissä, koska Mars on Skorpionin perinteinen hallitsija. Sinulla on hyvin korkea tunne- ja fyysisen energian taso, joita on ohjailtava varovaisesti ja harkitusti. Näitä voimia pitää ilmaista voimallisesti ja myönteisesti uralla tai jokapäiväisessä työssä sen laadusta riippumatta. Sinun pitäisi myös kanavoida fyysinen energiasi päivän töiden jälkeen jonkin urheiluharrastuksen kautta. Sinä olet määrätietoinen ja päättäväinen, ja skorpionin kiihkeys ja intuitio vaikuttavat myös tietyssä määrin. Mars Skorpionissa tarvitsee voimavaroilleen antoisan ja täyteläisen seksielämän, ja partneriisi saattaa kohdistua huomattavia vaatimuksia.

        Jupiter Vaaka:
        Sinä olet ystävällinen, antelias ja rakastava, mutta Jupiterista ei ole apua elämän suuntaa valittaessa ja haasteita ottaessa. Sinä kaipaat mielihyvää ja huvia ja rauhallista elämäntapaa. Sinä voit hyvinkin asennoitua elämään liian rennosti ja uskoa sokeasti parempaan huomiseen. Sinä arvostat suuresti elämän parempia anteja, ja mukavuus, tyylikkyys ja elämän laatu ovat tärkeitä.

        Saturnus Jousimies:
        Saturnus Jousimiehessä on parhaassa tapauksessa yhdistelmä laajanäköisyyttä ja selkää päämäärätietoisuutta, mutta sinulta saattaa viedä kauankin, ennen kuin sinä pääset tasoihin kyseisten mainoiden ominaisuuksien kanssa. Optimismi ja pessimismi vaihtelevat joskus siinä määrin, että sinä olet hurmioituneen onnellinen jostakin asiasta, ja samalla kuitenkin epätoivoisen onneton aivan toisesta syystä. Sinun on pidettävä mielessäsi, että Saturnus suorastaan pulppuaa tervettä järkeä, ja että elämän ei tarvitse olla sarja dramaattisia tunne- ja mielialamuutoksia.

        Uranus Leijona/10.huone:
        Uranuksen ja vallan välillä on hyvinkin voimakas yhteys. Uranuksen luovat voimat pääsevät esiin ja, todennäköisesti politiikka kiinnostaa. Itsepäisyys korostuu etenkin skorpionin painottuessa.

        Sijainti ikään kuin työntää sinut julkisuuteen. Sinä saatat nousta nopeasti julkisuuden huipulle, mutta saatat pudota sieltä ylhäältä täyttä vauhtia alas (huom! saatat, mutta et pakosti!). Ylä- ja alamäkiä erityisesti ammatillisessa elämässä tai julkisuudessa saattaa ilmetä. Sinä olet henkilö, jota toiset ihailevat ja kunnioittavat ja toiset vihaavat ja inhoavat.

        Neptunus Skorpionissa vuosina 1956-57 - 1970/71:
        Neptunuksen vaikutus on jännittävä, mutta kova. Siinä on häivähdys salaperäisyyttä ja hieman outo tunnelma. Tässä sukupolvessa on selvästi havaittavaa julmuutta, ja voimakkaasti Neptunuksen vaikutuksen alaisten henkilöiden tiedetään lävistäneen sieraimensa hakaneuloilla. Punk-rokkarihahmo ilmentää hyvin Neptunusta Skorpionissa, kuten koko rockmusiikki-touhu. Neptunus Skorpionissa vilkastaa mielikuvitusta, ja tulos voi olla kiihkeä ja voimallinen. Tämä sukupolvi on jättänyt jälkensä maailmaan.

        Pluto Neitsyessä vuosina 1956/57-1971):
        Sinulla on tilaisuus tehdä todella voimallisia muutoksia, jotka eivät vaikuta pelkästään sinun omaan elämääsi, vaan paljastaa tosiseikkoja ja tuoda epäoikeudenmukaisuudet julki. Sinulla on melko erikoinen valta hallussasi, ja sinä voit käyttää sitä omalla tavallasi.

        Chiron:
        Osoittaa, missä ja miten voimme kohdata itsessämme olevia haavoittuneita alueita tai "muistutuksia kuolevaisuudesta" ja saada omakohtaisen kokemuksen kautta myös kykyjä parantaa ja eheyttää muita. Chironin sopiva ihmistyyppi on vaihtoehtoinen parantaja, opettaja tai initoija.Chiron on läsnä aina käydessämme läpi henkisiä kriisejä, joissa sisäinen intuitiomme vaatii meitä asettamaan kyseenalaisiksi perinteiset opit ja dogmit. Sinulla Chiron on Vesimiehessä.

        Ceres:
        Varauksettoman rakkauden ja hyväksynnän prinsiippi Hoitaminen ja huolenpito, minä kuva, itsensä arvostaminen, itsetuntemus. Menettämisen patologia; hylkääminen, suru, kärsiminen, viha, kiinnittyminen ja vastahakoisuus; Pyrkimys säilyttää yksin kontrolli lapsista, omaisuudesta tai asioista. Jakamisen ja irtipäästämisen prinsiippi; Muodonmuutoksen teemat; syntyminen, kuoleminen, uudistumisen syklit, hoitotyö. Yksinhuoltajuus ja vastuu; Suhde luontoon ja maan energioihin; Kasvu, tuottavuus, työ ja tehokas toiminta; Okkulttiset teemat; kuoleman läpikäyminen, verimysteerit. Sinulla Ceres on Ravussa.

        Pallas:
        Liittyy patriarkaalisiin arvoihin ja isään. Sinulla Pallas on Oinaassa.

        Juno:
        Tarkoittaa "virallista" asemaa (mahdollisessa) avioliitossa.

        Sinulla Juno on Kaksosissa eli vasta kun asiat menevät todella pahasti pieleen, sinä saatat juuttua paikoilleen ja ikävystyä avioliitossa. Sinun on helppo puida ongelmia keskustelussa hyvän ja johdonmukaisen seurustelutaitosi ansiosta, sekä antaa partnerilleen täsmälliset tiedot tunteistasi, asenteistasi ja mielipiteistäsi. Sen lisäksi sinun ei ole vaikea urkkia partnerisi mielialoja ja saada tämä paljastamaan tunteensa. Joten kun on aika tarttua kaksin käsin kiperään ongelmaan, sinä kyllä kykenet siihen. Sinä olet hyvin nokkela väittelyssä, ja jos sinun partnerinsi syyttää sinua siitä, että sinä kiedot partnerinsi pikkusormensia ympäri, hän voi hyvinkin olla oikeassa.

        Sinulla ja sinun partnereillasi tulee sinun mielestäsi olla yhtäläiset oikeudet ja vastuu avioliitossa, mikä onkin paikallaan etenkin nykyaikaisessa sosiaalisessa ilmapiirissä.

        Sinä et sanottavammin nauti pidemmän päälle pelkästä kodinhoitajan tehtävästä. Juno kaksosmiehet eivät taas halua pelkkää kotivaimoa itselleen. He haluavat ehkä laittaa ruokaa tai tehdä muita kotitaloustöitä (seonneet!?! Todellakin.. =). Sinä haluat kehitellä jonkinlaista uraa itsellesi jopa silloin, kun lapset ovat pieniä.

        Vesta= miten säilytät pyhyyden kosketuksen tämän maailman ja tuonpuoleisen kanssa. Sinulla Vesta on Oinaassa.

        Kuunsolmu Skorpioni:
        Tarkoitus on lisätä Skorpionin positiivisia ominaisuuksia, tunteellisuutta ja perinpohjaistuutta ja vähentää materialisuutta. Seksuaalisuus, itsensä tutkiminen ja vallankäyttö on sinulla lähellä sydäntä. Härän negatiivisia piirteitä pois. Oppia Härän hyvistä ominaisuuksista.

        Vertex:
        Vertex liittyy elämän suuriin tapahtumiin, tyyliin syntymä, kuolema, avioliitto.
        Vertexiä tulkitaan eri tavoin, mutta tosiaan eräs tulkinta olisi, että vertex osoittaisi sinuun jotenkin merkittävästi vaikuttavan henkilön/henkilöiden merkin, ei tarvii olla vastakkaista sukupuolta tai romantiikkaa kyseessä. Tai riippuu missä huoneessa Vertex sijaitsee. Jos merkki sijaitsee työn huoneessa, niin silloin se voi merkitä työssä tapahtuvia muutoksia. Sinulla Vertex on Oinaassa.

        Toivottavasti tästä oli hyötyä.. =)


      • Skorpioni,N
        ¤noita¤ kirjoitti:

        Kuu Kaksoset/9.huone:Kuu kaksoset
        Vierailut, tapaamiset ja matkustelu ovat sinun mielestä innostavaa toimintaa. Yhteenkuuluvuuden tunne ja samaistuminen vanhempiin, perheenjäseniin, ystäviin ja muihin elämän ilmiöihin on välitöntä sekä kokemuksia ja mielikuvia vaihtavaa. Lyhyet tapaamiset ja pistäytymiset tuttavien luona sekä tapahtumien keskellä rikastuttavat arkipäivää ja takaa sinun eloisuuden. Päivittäiseen ohjelmaan vaikuttavat vastoinkäymiset ja viivästymiset sinä otat vastaan kevyesti - pelin uusina sääntöinä, samoin kuin lapsi leikkiessään voi muuttaa leikin luonnetta ja vaihtaa roolia kesken tärkeänkin kohtauksen.

        Sinun tunteet ovat kisailua erilaisten ilmiöiden ja asioiden välillä, - siinä mielessä ne eivät ole henkilökohtaisia, eivät edes ilkeydessään tai osoittelussaan, vaan ne kääntyvät ennepitkään nauruksi. Roolileikit, puheet ja tarinat kepeissä ja harmittomissa muodossaan liittyvät juuri sinuun. Tiedon hankintaan ja tiedonvälitykseen liittyvät esineet puhuttelevat sinun tunteitasi. Sellaisia ovat esim. sadut, tarinat, uutiset, kirjat, lehdet, viestintävälineet radio ja tv, sekä, puhelin, kynät, kumit, lehtiöt - ja nykyisin myös internet ja sähköposti.

        Tarpeettomat tunnereaktiot, sopeutumattomuus ja Itsensä kohtaamisen alitajuiset pelot, jotka estävät sisäisen vapauden kokemista mahdollisimman puhtaana - ja vapautunutta onnistumisen tunnetta elämässä - voivat sinun kohdalla olla seuraavanlaisia: tarpeeton reagointi sisäisiin mielikuviin, esim. "soitankin sille ja sille tuttavalle, käynpä sitä ja sitä kautta, otankin tämän näkökulman mukaan tai muutankin sitä tuhon suuntaan, ja mitä siitäkin sanotaan. jne…" Loputon sisäinen impulssivirta hajoittaa omaa rauhaasi ja kykyä kesittyä mihinkään. Sinulla voi olla vaikeata ymmärtää, että kaksinaisuus ja vastakohdat eivät ole itsetarkoitus, vaan väline siinä, miten päästä eteenpäin ja/tai nähdä toisin, kunnes voi löytää ykseyden kaikkien tunnetilojen takaa - tai niistä välittämättä. Tunteet ja kokemukset voivat jäädä usein ajatuksiksi, mielikuviksi, niinpä sinä saatat tuntea, ettet saa kosketusta Itseesi tai elämääsi, koska et koe todellista olemisen tilaa. Tarpeeton puhuminen ja ajatteleminen ts. pinnallinen tiedonsiirto hajoittaa tätä ykseydentilaa, joka on ehto puhtaalle kokemiselle.

        Olet levoton, vaihtelunhaluinen, matkustushaluinen, uusia kokemuksia keräävä ja opiskeleva. Et muuta asenteitasi helposti ja puhdas logiikka ei riitä, ellei s evetoa jollakin tapaa tunteisiin. Sinulla on tunneperäinen suhtautuminen ulkomaihin, uskontoihin ja -ismeihin.

        Merkurius Skorpioni:
        Kun Merkurius on Skorpionissa, Skorpionin kiihkeys ja intuitio yhsityvät. Merkuriuksen johdonmukaisuuteen, järkevään lähestymistapaan ja tiedonhaluun. Valtava yhdistelmä, joka saa sinut sinnikkäästi pyrkimään kohti päämäärää. Sinä haluat saada tosiasiat selville sekä tietää asioiden täsmällisyyden syyn. Sinä haluat ratkaista ongelmia ja perehtyä elämän eri aspektien pienimpiikin yksityiskohtiin. Sinä saatat olla "voimakas hiljainen typpi", joka sanoo vähän, mutta huomioi kaiken. Merkuriuksen avomielisyys ei ole huipussaan, mutta planeetta täydentää taatusti skorpionin päämäärätietoisuutta ja päättäväisyyttä. Sinä saatat tuntea itsesi ahdistuneeksi ja sitä on hillittävä. Samoin mysteerit ja mahdolliset salatieteet kiinnostavat. Ja kun Skorpioni on aurinkomerkki, Merkuriuksen vaikutus on voimakas ja se toimii vahavsti älyllisten ja mielikuvituksellisten mahdollisuuksien lähteenä.

        Tämä sijanti antaa Skorpioneille tutkimustyöhön soveltuvia piirteitä, joten olet synnynnäinen tutkija. Kykenet hyvin säntilliseen työhön, ja jos löydät erityisen mielenkiintoisen aiheen, syvennyt siihen koko skorpionin määrätietoisuudella ja sisäisellä voimallasi.

        Venus kauris:
        Rakkauden ilmentäminen on hiottua, ja sinä olet mahdottoman uskollinen ja huolehtivainen viileydestäsi huolimatta. Sinä haluat tehdä paljon partnerisi hyväksi, ja työskentelet lujasti ansaitakseen lisää rahaa kaiken mahdollisen hankkimiseksi tätä varten. Tässä sijannissa esiintyy myös ylpeilyn tarvetta, ja sinä haluat mahtailla rakastetullasi näyttelemällä tätä ystävillesi ja tuttavillesi.

        Sinulla menee kauan, ennen kuin ymmärrät itsesi seksuaalisesti. Sinulla on valtava turvallisuudentarve, joten pystyt vastaamaan seksuaalisesti kunnolla vain, jos tunnet itsesi truvalliseksi kumppanisi kanssa. Tästä syystä rakastajasi onkin usein itseäsi vanhempi. Kuten muissakin asioissa, olet seksuaalisuhteessa viileä, varovainen ja vähäpuheinen. Tarvitset paljon aikaa syttyäkseen heti. Et mene kenen kanssa tahansa vuoteeseen. Seksihän on sinulle vakava asia. Jaksat odottaa vaikka kuinka kauan, jos et tahdo löytää itsellesi sopivaa kumppania. Itsehillintä on vahva. Olet kumppanisi kanssa epäitsekäs, kestävä ja kärsivällinen. Rakastella sinä kyllä osaat.

        Suhtaudut vakavasti rahan hankkimiseen, koska Venus Kauriissa tekee sinusta muita skorpioneja varovaisemman ja terävämmän raha-asioissa. Et ota riskejä, vaan keräät varasi vähitellen.

        Työtoverisi voivat pitää sinua yksinäisenä sutena, voimakkaana hiljaisena tyyppinä: vältä esiintymistä liian etäisenä, koska voit tehdä hienostelevan vaikutelman. Samoin jos olet työnantaja, tietty etäisyys ja luoksepääsemättömyys voisivat estää työntekijöitäsi ilmaisemasta sinulle todellisia mielipiteitään.

        Mars Skorpioni:
        Plaanetan vaikutus on äärimmäisen voimakas tässä merkissä, koska Mars on Skorpionin perinteinen hallitsija. Sinulla on hyvin korkea tunne- ja fyysisen energian taso, joita on ohjailtava varovaisesti ja harkitusti. Näitä voimia pitää ilmaista voimallisesti ja myönteisesti uralla tai jokapäiväisessä työssä sen laadusta riippumatta. Sinun pitäisi myös kanavoida fyysinen energiasi päivän töiden jälkeen jonkin urheiluharrastuksen kautta. Sinä olet määrätietoinen ja päättäväinen, ja skorpionin kiihkeys ja intuitio vaikuttavat myös tietyssä määrin. Mars Skorpionissa tarvitsee voimavaroilleen antoisan ja täyteläisen seksielämän, ja partneriisi saattaa kohdistua huomattavia vaatimuksia.

        Jupiter Vaaka:
        Sinä olet ystävällinen, antelias ja rakastava, mutta Jupiterista ei ole apua elämän suuntaa valittaessa ja haasteita ottaessa. Sinä kaipaat mielihyvää ja huvia ja rauhallista elämäntapaa. Sinä voit hyvinkin asennoitua elämään liian rennosti ja uskoa sokeasti parempaan huomiseen. Sinä arvostat suuresti elämän parempia anteja, ja mukavuus, tyylikkyys ja elämän laatu ovat tärkeitä.

        Saturnus Jousimies:
        Saturnus Jousimiehessä on parhaassa tapauksessa yhdistelmä laajanäköisyyttä ja selkää päämäärätietoisuutta, mutta sinulta saattaa viedä kauankin, ennen kuin sinä pääset tasoihin kyseisten mainoiden ominaisuuksien kanssa. Optimismi ja pessimismi vaihtelevat joskus siinä määrin, että sinä olet hurmioituneen onnellinen jostakin asiasta, ja samalla kuitenkin epätoivoisen onneton aivan toisesta syystä. Sinun on pidettävä mielessäsi, että Saturnus suorastaan pulppuaa tervettä järkeä, ja että elämän ei tarvitse olla sarja dramaattisia tunne- ja mielialamuutoksia.

        Uranus Leijona/10.huone:
        Uranuksen ja vallan välillä on hyvinkin voimakas yhteys. Uranuksen luovat voimat pääsevät esiin ja, todennäköisesti politiikka kiinnostaa. Itsepäisyys korostuu etenkin skorpionin painottuessa.

        Sijainti ikään kuin työntää sinut julkisuuteen. Sinä saatat nousta nopeasti julkisuuden huipulle, mutta saatat pudota sieltä ylhäältä täyttä vauhtia alas (huom! saatat, mutta et pakosti!). Ylä- ja alamäkiä erityisesti ammatillisessa elämässä tai julkisuudessa saattaa ilmetä. Sinä olet henkilö, jota toiset ihailevat ja kunnioittavat ja toiset vihaavat ja inhoavat.

        Neptunus Skorpionissa vuosina 1956-57 - 1970/71:
        Neptunuksen vaikutus on jännittävä, mutta kova. Siinä on häivähdys salaperäisyyttä ja hieman outo tunnelma. Tässä sukupolvessa on selvästi havaittavaa julmuutta, ja voimakkaasti Neptunuksen vaikutuksen alaisten henkilöiden tiedetään lävistäneen sieraimensa hakaneuloilla. Punk-rokkarihahmo ilmentää hyvin Neptunusta Skorpionissa, kuten koko rockmusiikki-touhu. Neptunus Skorpionissa vilkastaa mielikuvitusta, ja tulos voi olla kiihkeä ja voimallinen. Tämä sukupolvi on jättänyt jälkensä maailmaan.

        Pluto Neitsyessä vuosina 1956/57-1971):
        Sinulla on tilaisuus tehdä todella voimallisia muutoksia, jotka eivät vaikuta pelkästään sinun omaan elämääsi, vaan paljastaa tosiseikkoja ja tuoda epäoikeudenmukaisuudet julki. Sinulla on melko erikoinen valta hallussasi, ja sinä voit käyttää sitä omalla tavallasi.

        Chiron:
        Osoittaa, missä ja miten voimme kohdata itsessämme olevia haavoittuneita alueita tai "muistutuksia kuolevaisuudesta" ja saada omakohtaisen kokemuksen kautta myös kykyjä parantaa ja eheyttää muita. Chironin sopiva ihmistyyppi on vaihtoehtoinen parantaja, opettaja tai initoija.Chiron on läsnä aina käydessämme läpi henkisiä kriisejä, joissa sisäinen intuitiomme vaatii meitä asettamaan kyseenalaisiksi perinteiset opit ja dogmit. Sinulla Chiron on Vesimiehessä.

        Ceres:
        Varauksettoman rakkauden ja hyväksynnän prinsiippi Hoitaminen ja huolenpito, minä kuva, itsensä arvostaminen, itsetuntemus. Menettämisen patologia; hylkääminen, suru, kärsiminen, viha, kiinnittyminen ja vastahakoisuus; Pyrkimys säilyttää yksin kontrolli lapsista, omaisuudesta tai asioista. Jakamisen ja irtipäästämisen prinsiippi; Muodonmuutoksen teemat; syntyminen, kuoleminen, uudistumisen syklit, hoitotyö. Yksinhuoltajuus ja vastuu; Suhde luontoon ja maan energioihin; Kasvu, tuottavuus, työ ja tehokas toiminta; Okkulttiset teemat; kuoleman läpikäyminen, verimysteerit. Sinulla Ceres on Ravussa.

        Pallas:
        Liittyy patriarkaalisiin arvoihin ja isään. Sinulla Pallas on Oinaassa.

        Juno:
        Tarkoittaa "virallista" asemaa (mahdollisessa) avioliitossa.

        Sinulla Juno on Kaksosissa eli vasta kun asiat menevät todella pahasti pieleen, sinä saatat juuttua paikoilleen ja ikävystyä avioliitossa. Sinun on helppo puida ongelmia keskustelussa hyvän ja johdonmukaisen seurustelutaitosi ansiosta, sekä antaa partnerilleen täsmälliset tiedot tunteistasi, asenteistasi ja mielipiteistäsi. Sen lisäksi sinun ei ole vaikea urkkia partnerisi mielialoja ja saada tämä paljastamaan tunteensa. Joten kun on aika tarttua kaksin käsin kiperään ongelmaan, sinä kyllä kykenet siihen. Sinä olet hyvin nokkela väittelyssä, ja jos sinun partnerinsi syyttää sinua siitä, että sinä kiedot partnerinsi pikkusormensia ympäri, hän voi hyvinkin olla oikeassa.

        Sinulla ja sinun partnereillasi tulee sinun mielestäsi olla yhtäläiset oikeudet ja vastuu avioliitossa, mikä onkin paikallaan etenkin nykyaikaisessa sosiaalisessa ilmapiirissä.

        Sinä et sanottavammin nauti pidemmän päälle pelkästä kodinhoitajan tehtävästä. Juno kaksosmiehet eivät taas halua pelkkää kotivaimoa itselleen. He haluavat ehkä laittaa ruokaa tai tehdä muita kotitaloustöitä (seonneet!?! Todellakin.. =). Sinä haluat kehitellä jonkinlaista uraa itsellesi jopa silloin, kun lapset ovat pieniä.

        Vesta= miten säilytät pyhyyden kosketuksen tämän maailman ja tuonpuoleisen kanssa. Sinulla Vesta on Oinaassa.

        Kuunsolmu Skorpioni:
        Tarkoitus on lisätä Skorpionin positiivisia ominaisuuksia, tunteellisuutta ja perinpohjaistuutta ja vähentää materialisuutta. Seksuaalisuus, itsensä tutkiminen ja vallankäyttö on sinulla lähellä sydäntä. Härän negatiivisia piirteitä pois. Oppia Härän hyvistä ominaisuuksista.

        Vertex:
        Vertex liittyy elämän suuriin tapahtumiin, tyyliin syntymä, kuolema, avioliitto.
        Vertexiä tulkitaan eri tavoin, mutta tosiaan eräs tulkinta olisi, että vertex osoittaisi sinuun jotenkin merkittävästi vaikuttavan henkilön/henkilöiden merkin, ei tarvii olla vastakkaista sukupuolta tai romantiikkaa kyseessä. Tai riippuu missä huoneessa Vertex sijaitsee. Jos merkki sijaitsee työn huoneessa, niin silloin se voi merkitä työssä tapahtuvia muutoksia. Sinulla Vertex on Oinaassa.

        Toivottavasti tästä oli hyötyä.. =)

        Lämpimät kiitokset vaivannäöstäsi!!!!


      • ¤noita¤
        Skorpioni,N kirjoitti:

        Lämpimät kiitokset vaivannäöstäsi!!!!

        Olkaapa hyvä vain.. =) Hyvä, että miellytti.


      • skorpparii
        ¤noita¤ kirjoitti:

        Olkaapa hyvä vain.. =) Hyvä, että miellytti.

        teetkö enään näitä tulkintoja.. ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      548
      4017
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3464
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3090
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2382
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2240
    6. 227
      1688
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1329
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe