KalatM+JouskariN

epätietoinen_n

eli tällasesta yhdistelmästä kuin jouskari nainen ja kalat mies en löytänyt tietoa ja kokemuksia vaikka etsiskelin =)

10

1784

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suhde

      tulee toimimaan, joskin jousimiesn. joutuu epäilevää kalaa käsittelemään varovasti. Leiskuva jousimies kuitenkin palvoo huomaavaista ja älykästä kalamiestä. Kalamies pelkää, mutta pelolle ei saa antaa valtaa. Altavastaajaksi jousimies ei ala ja nuoli voi osua kalaan jos hän niin tahtoo. Tulisuus ei kuitenkaan anna rakkauden sammua. Kalan äykkyys ruokkii roihua. Uskollisempaa taivaan merkiä ei löydy. Vuosi 2008 onkin tällaiselle parille uskollisuuden mittari.

      • alk.per.

        kovasti mietityttää vain että kuinka jouskarina voisin varoen käsitellä?

        Itselläni tunteet aina niin vahvasti pinnassa, mielelläni syvä analysoisin jokaisen tapahtuman.. menneen, nykyisen ja tulevan.. mutta kalat mies ei kauheasti tällaiseen pähkäilyyn olis lähdössä =)

        ....kuinkas jouskarina vois pyytää "päällepäsmäröintiään" tai liian nopeaa etenemis vimmaansa anteeksi? =)


      • voi ja
        alk.per. kirjoitti:

        kovasti mietityttää vain että kuinka jouskarina voisin varoen käsitellä?

        Itselläni tunteet aina niin vahvasti pinnassa, mielelläni syvä analysoisin jokaisen tapahtuman.. menneen, nykyisen ja tulevan.. mutta kalat mies ei kauheasti tällaiseen pähkäilyyn olis lähdössä =)

        ....kuinkas jouskarina vois pyytää "päällepäsmäröintiään" tai liian nopeaa etenemis vimmaansa anteeksi? =)

        kannattaa kokeilla hiljaisuuden mahtivoimaa. Kalat osoittaa tunteensa teoilla, pienillä eleillä. Hänen tietoisuutensa pelottaa. Ei kun KOKEILE rauhoittumalla ja anna hänen "viedä. Tulet yllättymään.
        En usko että häntä haittaa vaikka teetkin analyysejäsi, saattaa pitääkin mukavana asiana niiden kuuleminen.


      • Kalalla kestää

        hermo ja ymmärtää Jousimiehen ailahtelevuutta. Älääkä ruvetko puolustamaan. Varmasi nuorina sellaista ollut. Että vatvotaan, vatvotaan ja sitten loukataan sitä henkilöä pahasti.

        Jousimies suuttuu, jos ei mennä sen mukaan ja hän itse haukkuu muita. Ainahan mukamas leikillään, mutta kun jouskarin käyttäytymistä vähänkin arvostellaan, niin siinä kestää muutama viikko ennen kuin tilanne rauhoittuu.


    • tämä sama

      keskustelu...HALOO silmätkö teiltä päästä puuttuu kun ette näe että tämmöisiä keskusteluja on jo ainakin kaksi ja toinen niistä http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000007&conference=4500000000000096&posting=22000000033483364
      tuossa osoitteessa

      Joo, niinku on ennenki sanottu, tää yhdistelmä toimii vastaa kun helvetti jäätyy, kai nyt tyhmäkin tajuaa ettei tuli ja vesimerkkien välillä synny kuin hetkeen huuma jos edes sitäkään....poikkeuksia on, mutta kun kerta horoskoopit tähän mukaan sotketaan niin sitten kans puhutaan näitten astrologia"oppien" mukaan eikä niin että joka 99 ihminen ilmoittautuu että "no kyllä meillä on niin ja näin ja neljä lastakin"

      • häiritsee

        se, että ihmiset kysyvät toistamiseen tietyn merkin yhteensopivuudesta, niin pysyttelethän poissa palstalta... ;D Palsta on tarkoitettu ihmisille jotka haluavat tiedustella asioita, vaikka sitten useampaan kertaan. Minua tämä ei häiritse ollenkaan. Itse en edes ainakaan ole niin kiinnostunut muiden asioista, että jaksaisin jatkuvasti pyöriä täällä tutkimassa kuka mitäkin kysyy. Hyvää kevään jatkoa (vai onkohan sitä jo palstalla toivotettu) mutta tässä uudelleen ;D


    • jouskari nainen

      Mä olen ollut yli 3 vuotta enemmän ja vähemmän kalat
      miehen kanssa. Yhtä vuoristorataa. Laiskahko, ottaa kunnolla kun ottaa ja flirttailee heti kun pystyy muille...kokemusta on. Älä edes aloita seurustelua ellet halua menettää hermojasi. Todella kevytmielisiä ihmisiä ja eivät lupaa mitään pysyvää. Lisäksi erittäin pihejä.

    • 1961

      Mä olen ollut yli 3 vuotta enemmän ja vähemmän kalat
      miehen kanssa. Yhtä vuoristorataa. Laiskahko, ottaa kunnolla kun ottaa ja flirttailee heti kun pystyy muille...kokemusta on. Älä edes aloita seurustelua ellet halua menettää hermojasi. Todella kevytmielisiä ihmisiä ja eivät lupaa mitään pysyvää. Lisäksi erittäin pihejä.

    • -kokemukseni

      Aikaisemmin ollessani masentunut ympärilläni alkoi kummallisesti parveilla aiempaa enemmän kaloja niin kavereina kuin miesehdokkainakin. En sitten tiedä, mistä tämä johtui. En ymmärrä, mikä ihmisessä voi kiehtoa silloin, kun hän ei jaksa näyttää yleisesti minkäänlaista kiinnostusta ulkomaailmaa kohtaan. Ehkä kalat herkkine aisteineen vain hakeutuvat mielellään jonkinlaisiksi lohduttajiksi tai sitten vain nauttivat ihmissuhteiden haasteista.

      Itse olen jousimiesnainen. Olen todennut, että Jousimies ja kalat on ainutlaatuisen hieno yhdistelmä niin ystävinä kuin kumppaneinakin. Vaikka tuli- ja ilmamerkit ovat minulle merkkini puolesta helppoa ja hauskaa seuraa, niin kaloissa on aina ollut jotakin, joka minua kiehtoo syvemmällä tasolla. En missään nimessä halua puoltaa sanontaa, että helvetti jäätyy sitten, kun veden ja tulen merkit sopivat yhteen. Mieltymykseni kaloihin on toisaalta yllättävä, sillä omassa syntymäkartassani vain Merkuriuksessa on vesimerkki edustettuna. Muutoin edustan enimmäkseen tulimerkkejä.

      Olen hyvin herkkä ja haaveileva ihminen, kuten kalojakin usein kuvaillaan. Sekä jousimies että kalat rakastavat uppoutua unenomaiseen maailmaan. Ihaninta uneksiminen on yhdessä. Ehkä haavemaailmassa eläminen onkin syy, etteivät jousimies ja kalat ainakaan parisuhdetta saa pidemmän päälle toimimaan. Kalat ei edes ahdista jousimiestä omistamishaluisin elkein, mutta jostakin syystä suhde kuitenkin kaatuu elämän realiteetteihin.
      Kuitenkin kalojen teot ja sanat ovat olleet romanttisinta, mistä jousimiehenä olen ikinä voinut vain uneksia. Kalat on varmaankin jousimiehelle ikuinen arvoitus ja niin ihanan saavuttamaton, ehkäpä myös toisinpäin. Suorastaan nautin ihan vain siitä, että voin vain kaivata jotakin sellaista, jota sanoin ei voi kuvailla.

      • jouskarinainen81

        kuulosti aivan kuin olisin itse kirjoittanut. Itse olen jousimies ja olen aivan mielettömän ihastunut kalatmieheen. Hän ui kyllä omassa rauhassaan syvissä vesissä, on hieman aikaansaamaton, mutta niin herkkä ja haaveileva kuin minäkin. Hän on niin älykäs ja romanttinen, jotain sellaista mitä on vaikea kuvailla. Kyllä jousimiehelle sopii kalat. Kaipaamme haasteita ja kaloissa sitä on, kunhan vaan pystyy olemaan maltillinen.
        Kalojen koukkuun saaminen voi olla haaste malttamattomalle jousimiehelle. Mutta laske ne verkot vesille ja uppoudu haaveilemaan, se kannattaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe