SuperMoniveto preview

M.a.n.c.h.e.s.t.e.r

Aloitetaan tärkeimmästä eli Manchester United - Roma ottelusta. Todennäköisesti tästä ei ole tarjolla kaikkein huikeimpia kertoimia, mutta kun moniveto tarjonta on muutenkin mitä on niin kokeillaan.

Manchester United - AS Roma
Pitkään näytti että United selviää kaudesta ilman pahempaa loukkaantumissumaa, mutta kun vähiten odottaa niin sekin tilanne iskee. Muutama harmiton tilanne ja puolustuksen tukipilarit ovat poissa, Nemanja Vidic ja Rio Ferdinand. Vidic olisi erityisen tärkeä miehen puuttuminen näkyi jo viikonlopun ottelussa. Gerard Pique korvaa todennäköisesti Ferdinandin ja saa näytönpaikan, taidot ovat riittävät mutta kokemuksen riittävyys epäilyttää. Voidaan todeta Unitedin puolustuksen olevan merkittävästi heikentynyt ilman kahta avainpuolustajaansa.

Keskikenttä ja hyökkäys ovat kuitenkin Unitedin aseet kotikentällä ainoastaan Nanin puuttuminen on menetys, mutta materiaali on kuitenkin laaja. Mielenkiintoista nähdä ketä Ferguson miehittää kärkeen ajatellen viikonlopun tärkeää Arsenal kohtaamista, jo nyt on ollut käytössä laajempi rinki kuin alkukaudesta.

Romalla on paljon kirittävää Unitedin hakeman 0-2 vierasvoiton jäljiltä. Totti on edelleen poissa Romalta, mutta Simone Perotta palaa vahvistamaan keskikenttää. Mirko Vucinic todennäköisesti yksinäisenä kärkenä. Roman olisi tehtävä vähintään kaksi maalia, vaikeaa tulee olemaan koska United on nollannut Roman kahdella edellisellä vierailulla Englannissa.

Barcelona - Schalke 04
Helppoa ei tule olemaan vierailla tässäkään parissa, Barcelona haki vierasvoiton joten etumatkan voidaan sanoa olevan merkittävä. Schalkella oli kotonaan mahdollisuutensa mutta se tuhlasi ne. Barcelonalla tulee olemaan kovat piipussa, kausi on ollut pettymys kotimaan osalta ja jotain olisi voitettava. Lionel Messi, Ronaldinho ja Deco poissa Barcalta, varsinkin Messin poissaoloa ei voi korostaa liikaa.

Barcelona jäi viikonloppuna kotonaan 0-0 tasapeliin Getafea vastaan, tämä oli vasta toinen kerta tälläkaudella kun Barcelona ei onnistunut tekemään maalia kotonaan. Schalke valmentaja Mirko Slomka on saanut kovaa kritiikkiä viimeaikoina kärkimies valinnoistaan kritiikkiä on tullut myös joukkueen sisältä, joten tällä voi olla vaikutusta joukkueen mielialaan.

Watford - Barnsley ja Ipswich - Cardiff C
otteluista enemmän huomenna. Barnsley on sarjan huonoimpia vierasjoukkueita, mutta Wartfordin peli on ontunut. Ipswich on kova kotijoukkue ja taistelee vielä pääsystä nousukarsintaan tosissaan, Cardiff on ollut vieraissa lähinnä tasapelikone 19 ottelusta 10 tasapeliä vieraissa.

Lisää infoa otteluista kunhan jotain mainitsemisen arvoista ilmaantuu. Huomenna sitten tarkemat arviot voimasuhteista otteluiden osalta ja mietteet Brittien peleistä.

11

1600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vittuun täältä

      ikinä et ole osunu etkä osu

      varma vinkki: 1-1 1-1 1-1 1-1

      siihen voi sit varmistuksia laittaa lompakon mukaan

    • onko paineita

      alapäässä ku noin paljo skriivaat? käy panolla poikafrendis luona!

      • .................

        ferdinand tod. pelaa. Pique ehkä pelaa o'shean sijasta, jos eivät heitä garya tai silvestreä, joista jälkimmäinen lienee lähempänä. O'shea oli sen verran pihalla, ettei hän ehkä aloita tänään. Piquetä SAF kehui, joten miksei aloittaisi... Mutta uskon Rion olevan kunnossa.


    • OleGunnar

      Manulla turvallisen tuntunen johto. Roman hyökättävä ja manulle aukee paikkoja. Tasapelikään ei välttämättä huono kokeilu, jos roma ei onnistu maalinteossa, ei manunkaan tarvii sitä väkisin hakee.
      Barcan pelissä myös tasapeli hyvä lähtökohta, samat perustelut pätee tässäkin kuin manun pelissä. Tehot on ollu vähän hakusessa barcalla viime aikoina eli vähämaalista kokeilisin tähän peliin. maali kotijengille alkuun niin vieraat tuskin toipuvat siitä. jotain 0-0, 1-0, 1-1 vois aatella.
      Jommastakummasta seuraavista pitäis kehitellä kertoimia. Watfordin isommista voitoista tai maalittomasta tasurista sais jotain. Barnsley ei juurikaan vieraissa juhli (paitsi poolissa) eikä kotijengikään maaleilla oo mässäilly. Kotivoitto kuitenkin aika tod.näk.
      Cardiffilla hyvä putki päällä, ipswichin kotisaldo taas on melkonen. Tasapeli tai vierasvoitto tähän kohteeseen, muuten jää kertoimet turhan alas. Muutenkaan ei hirveesti euroja tuu laitettua tähän monariin, haetaan vähän parempia kertoimia.

    • M.a.n.c.h.e.s.t.e.r

      Rion vaiva ei ilmeisesti ole vakava, tai ainakaan jalka ei ole murtunut. Gary Neville ja Mikael Silvestre molemmat myös tyrkyllä joukkueeseen loukkaantumisten jälkeen. Vähän maaleja olisi oma arvio se ainakin olisi Unitedin etu, ja tuskin Roma kahta maalia saa tehtyä. Manchesterin ei tarvitse turhaan painaa päälle, joten rauhallisella pelin hallinnalla ollaan jo pitkällä. Jos United pelaa yhtä järkevästi kuin viimeksi ei Romalla ole mahdollisuuksia.

      Barcelona - Schalke 04 pelissä ei paljon uutta kerrottavaa, Gabi Milito pelikuntoinen viikonloppuna saadusta kolhusta huolimatta. Barcalta paljon hyökkäysvoimaa poissa, mutta ei tässä Saksalaisille voi isoa mahdollisuutta antaa.

      Watford v Barnsley
      Kotijoukkueen valmentajalla on suorastaan runsaasti materiaalia mistä valita hyökkääjänsä. Darius Henderson palaa pelikiellosta ja Tamas Priskin palasi lainajaksolta Prestonista. John Eustace (M) ja Gareth Williams (M) poissa, ei merkittäviä.
      Brian Howard ja Martin Devaney pois vierailijoilta Howard joukkueen maalitykki ja molemmat runkopelaajia joukkuessa. Wartford ei kotonaan antaudu helposti ja on lähellä suoraa nousupaikkaa. Keskinäisissä ei juuri vierailija joukkueet ole juhlineet. Barnsleyllä on 3 tappiota ja 1 tasapeli 4:Stä viimeisestä vieraspelistä. Wartford ei ole hävinnyt kotonaan 6:n peliin.

      Ipswich v Cardiff
      Cardiff omaa mahdollisuudet FA-cupissa sellaiseen tekoon, että ei voi kuin toivoa että onnistuvat. Muutenkin vieraiden peli on ollut uomissaan. Voitto pitäisi vieraiden nousumahdollisuudet vielä hengissä. Kevin McNaughton loukkasi selkänsä viikonloppuna Paul Parry (9 maalia) on kyseenalainen. Muutenkin valmentajan odotetaan kierrättävän pelaajia vierasjoukkueessa.
      Pablo Counago, David Norris, Shefki Kuqi, Richard Naylor poissa kotijoukkueelta, joten ainakin hyökkäys on heikentynyt. Jon Walters saatta pelata ottelussa kuntouduttuaan, mutta ei täyttä aikaa. Myös kotijoukkueelle pisteet olisivat tärkeät.
      Cardiff ei historiassa ole tasapeliä parempaan suoritukseen Ipswichin vieraana pystynyt. Tasapeli voisi tänään olla todennäköinen vaihtoehto.

    • OleGunnar

      Rohkeesti jätettiin ipswichin voitot lapulta pois, mutta luotetaan cardiffin kovaan kuntoon ja ainakin tasuriin. Kovin isoo lappua ei pitäny laittaa joten jostain oli karsittava.

      ManU 013
      Roma 01 pois 2

      Barca 01
      Schalke 0

      Watford 134
      Barns 01 pois x

      Ipswich 012
      Cardiff 012 pois 1

      rivejä 300
      hinta 15€

      • Singlebet

        aikalailla samat ideat..


    • Singlebet

      EI TAIDOLLA!

      Pelitiedot
      SuperMoniveto 1 - säästöjärjestelmä

      1. Manchester U - Roma
      Koti: 1
      Vieras: 1

      2. Barcelona - Schalke 04
      Koti: 0 1
      Vieras: 0

      3. Watford - Barnsley
      Koti: 3 4 5 6 7
      Vieras: 0 1

      4. Ipswich - Cardiff C
      Koti: 0 1 2 3
      Vieras: 0 1 2 3
      poistettu: 1

      Rivejä: 200 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 10,00 €

      • kaikki+

        laitto watfoordille niin minäkin laitoin 3-0.1 oliskin laittanut toisin päin olis tullut melkein 3000€ helvetti tätä monivetoo


      • Ponnarikiekka
        kaikki+ kirjoitti:

        laitto watfoordille niin minäkin laitoin 3-0.1 oliskin laittanut toisin päin olis tullut melkein 3000€ helvetti tätä monivetoo

        Barnsleylle, mutta yksi maali tuli liikaa. ManU:kin teki liian vähän. Olishan noi tietysti pitäny tietää. Systeemi oli tällanen:

        ManU-Roma 4567-01
        Barca-Schalke 012-01 P:2
        Watf-Barnsley 014-12 P:X
        Ipsw-Cardiff 12-12

        Ei siis mitään tullu, vaikka kaikki merkit meni oikein. Isompaan lappuunkaan ei olisi varmaan tullut laitettua ManU:n 1-0-voittoa. Barnsley olisi kyllä löytynyt. Sehän oli käytännössä ainoa peli, jossa oli yllätysmomenttia. Vaikea peli tämä monari, mutta kyllä ne vielä napsuu kohilleen.


    • Niina*

      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    4 6
      Vieras:    1 2
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    3
      Vieras:    1 2
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    1 3
      Vieras:    2
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    2
      Vieras:    1 3

      Rivejä: 32 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 1,60 €


      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    1 3
      Vieras:    0
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    1
      Vieras:    1 2
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    1
      Vieras:    1
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    0
      Vieras:    2

      Rivejä: 4 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 0,20 €


      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    2
      Vieras:    0 2
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    2
      Vieras:    1
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    2 3
      Vieras:    0
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    1
      Vieras:    2 4

      Rivejä: 8 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 0,40 €



      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    2
      Vieras:    0
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    2
      Vieras:    2
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    2
      Vieras:    0
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    2
      Vieras:    0

      Rivejä: 1 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 0,05 €


      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    4
      Vieras:    1
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    2
      Vieras:    0
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    0
      Vieras:    2
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    2
      Vieras:    2

      Rivejä: 1 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 0,05 €


      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    4
      Vieras:    0
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    1
      Vieras:    0
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    2
      Vieras:    1
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    1
      Vieras:    0

      Rivejä: 1 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 0,05 €


      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    5
      Vieras:    2
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    3
      Vieras:    1
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    1
      Vieras:    1
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    2
      Vieras:    1

      Rivejä: 1 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 0,05 €


      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    2 3
      Vieras:    1
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    2 4
      Vieras:    1 2
      poistettu:     X
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    2 3
      Vieras:    2 3
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    3
      Vieras:    1

      Rivejä: 24 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 1,20 €


      1.    Manchester U - Roma
      Koti:    1 4
      Vieras:    1
      2.    Barcelona - Schalke 04
      Koti:    2
      Vieras:    3
      3.    Watford - Barnsley
      Koti:    1 2
      Vieras:    1
      4.    Ipswich - Cardiff C
      Koti:    3 4
      Vieras:    1 2

      Rivejä: 16 kpl
      Panos: 0,05 €
      Hinta: 0,80 €

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe