kohdunkaulaorgasmi?!?

Onko tuttu juttu

Rakkauden alkemia ja sielukas seksi.

David Deida

Sivu 114

"Antaudu kohdunkaulaorgasmien autuudelle"

"Hieroin naisystäväni emättimen sisäpuolta sormin kolme, neljä kertaa viikossa melkein kuukauden. Aluksi hyväilin klitoriksen ja g-pisteen aluetta, syvemmälle menin vain satunnaisesti. Muutaman viikon jälkeen aloin kuitenkin keskittyä kohdunkaulan alueelle.

"Au! Lopeta. Tuo sattuu", hän huudahti, kun kosketin lähellekään hänen kohdunkaulan aluettaan. Vesin sormeni hitaasti pois hänen aukostaan ja hieroin hänen reisiään, kunnes hänen valmiutensa puhui itse. "Hyvä on, kokeile uudelleen", hän sanoi. Niin menin hänen sisälleen, varovasti, häntä tunnustellen, varoen, etten tunkeutuisi väkisin hänen avoimeen lihaansa tai sydämmeensä. Kosketin häntä hellästi ja hitaasti, kunnes hän pyysi lisää.

Lopulta kun hän viikkojen kuluessa rentoutui, aloin hieroa hänen kohdunkaulansa aluetta. Sujautin sormeni varovasti hänen sisäänsä suudeltuani, kosketeltuani ja syleiltyäni häntä ja johdatin rakkauteni hänen syviin sisuksiinsa. Oli kuin vuosien mielipaha olisi ollut kiertyneenä hänen kohdunkaulansa maisemiin: nopeiden miesten, halpa-arvoisten miesten, hyväntahtoisten mutta pelkoa sydämmessään kantavien miesten vuodet. kun kosketin häntä viikko toisensa jälkeen, kerroksittain epätäydellistä rakastamista nousi pintaan. Hän huusi, vihasi, sulkeutui ja työnsi minua pois, kun vuosia kestäneen epätyydyttävän seksuaalisen tunkeutumisen tiukoiksi käärimät turhautumisen ja sietämisen kerät alkoivat purkautua.

Ajan mittaan hänen kohdunkaulansa alkoi luottaa minuun. Se tervehti suudelmin sormiani, jotka menivät emättimeen iloisesti lemmiskellessämme. Hieroin sen ympärillä olevaa aluetta ja myös kohdunnapukkaa. Kykenin vihdoinkin tunnustelemaan hänen kohdunkaulaansa hellästi ja yhä uudelleen, ikään kuin olisin painellut hänen salaisen aarrekammionsa ovella olevaa nappulaa ja odotellut kärsivällisesti hänen piilossa olevien huoneittensa aukenevan ja paljastavan rikkautensa.

Ja se tapahtui. Varovaisten stressinpurkamisviikkojen jälkeen hän halusi minut syvälle sisäänsä maanitellen kohdunkaulaansa kohden täydellistä antautumista. Menin hänen sisäänsä sormellani, sitten siittimelläni hyväillen hänen pieniä häpyhuuliaan, yli klitoriksen, pitkin g-pistettä, mutta aina ja toistuvasti kohdunkaulaan asti.

Lopulta hänen syvä emättimensä, kohdunkaulansa, kohtunsa ja koko alavatsa kerjäsi yhteensulautumista. Hänen kohdunkaulansa kaipasi yhteyttä, jota se oli välttänyt vuosia. Se oli ollut hylätty ja itseensä vetäytynyt, se oli turruttanut itsensä rakkaudelle ja siirtänyt reagoivan voimansa heikommalle serkulleen klitorikselle. Nyt hänen kohdunkaulansa oli niin voimakas, että se kykeni ylittämään sydämmen haavat ja mielen pelot. Rakastettuni, joka aiemmin oli kyvytön antautumaan oman rakautensa voimalle, huomaisi olevansa kohdunkaulansa otteessa. Päästyään läpi vastahankaisuutensa ahtaasta aukosta hän avautui suurenmoiselle feminiiniselle rajattomuudelle, joka avasi hänen sielunsa kahleettomaan syvään kunnioitukseen.
Kun houkuttelin sormellani ja siittimelläni hänen kohdunkaulastaan esiin kaiken mahdollisen kiihkeyden, hän avautui Jumalan luottamukseen yli tavanomaisen epäilevän mielensä. Tunnin kestäneen impulsiivisen ja vaihtelevan rakkauden sekä heltiämättömän hartaan pyytämisen jälkeen hän tempautui kohdunkaulansa kapeikon läpi, puhkeisi Voi Jumalani! -huudahteluihin ja tuli raikkaaksi kuin sydän, jonka ei tarvitse salata tuntemuksiaan ja tarpeitaan.

Kohdunkaulaorgasmien myötä hän ymmärsi luottamuksen perustan: rakkauden avoin kaikkeus. Ei pelkoa. Ei sulkeutumista: Ei tarvetta kuulla lupauksia ja tuntea väliaikaista turvallisuutta. Hänen lanteitaan pyöritti valtameren energia. Rakkauden myrsky järisytti hänen haluaan. Hänen rakkautensa oli kasvanut määrääväksi. Hän oli tiennyt sen kaiken aikaa. Hänen elämänsä jokainen mies ja jokainen hetki olivat vaikuettaneet hänen kulkuaan tai vain viittilöineet kohti tietä, joka johtaisi hänen äärettömyyteensä. ja nyt, suojaamattomana ja kohdunkaulastaan auki kerityneenä täydellisen syvään avoimuuteen, hänen kehonsa värähteli nautintoa ja yltäkylläisyyttä joka tasolla.

Nauru ja itku, huudahdukset ja äänettömät rakkauden tunnustukset täyttivät pariutumisemme tilan. Hänen kohdunkaulansa liikkui sisäänpäin ja imi siittimeni päätä' kuin hauras janoinen lintu, joka kasvoi valtavaksi siivekkääksi pelokkaaksi pedoksi. jos vetäytyisin tai en olisi täydellisen rehellinen, hän tuntisi sen. Hän antautui, ja se vaati minut kokonaan. Hänen kohdunkaulaorgasminsa sai kaikenlaiset teennäiset eleet raukeamaan.

Hänen kyyneltensä ja villin rakkaudelle antaumisensa takana levittäytyi kaiken ruumiillisen ylittävä avaruus, joka nielaisi tuon hetken ulottuvuuden. Rakkauden viemät. Valtaisan seksuaalisuuden viemät. Pohjattoman mielihyvän huokauksen viemät. Hänen läpinäkyvien orgasmien aaltojnesa lahjoihin alastomina hukkuneina säteilimme kuin raskas rakkaus, hänen kohdunkaulansa aukeni valaisemaan hetken katoamista ikuiseen syvyyteen.

Monet naiset eivät ole koskaan kokeneet kohdunkaulaorgasmia. ne jotka ovat, eivät koskaan unohda sitä. naiset, jotka ovat kokeneet tällaisen harvinaislaatuisen, maata järisyttävän seksuaalisen ilmestyksen kerran tai kaksi, puhuvat siitä "uskonnollisena kokemuksena":

Toiset naiset, ne jotka kokevat kohdunkaulaorgasmeja säännöllisesti, ymmärtävät niiden olevan kauniita avoimuutta ja syvää antaumusta tarjoavia sattumuksia, joiden tähden ei ole syytä hermoilla. harjoittamallaniitä voi saada luotettavan kumppanin kanssa niin usein kuin jaluttaa. Melko monet naiset kykenevät antautumista harjoiteltuaan avaamaan sydämensä ja kehonsa niin kokonaisvaltaisesti rakkaudelle, että he kokevat kohdunkaulaorgasmin itsekseen, ilman kumppania tanssiessaan, laulaessaan tai istuessaan meditoimassa.

Lopulta halu saada valtaisia orgasmeja alkaa muuttua. Kun kykenet halutessassi saamaan jonkin tietyn kokemuksen, oli se sitten kosminen orgasmi, jäätelö tai jumalainen näky, et enää kaipaa ja tarvitse sitä niin kovasti. Pakkomielteinen halu saada tuo kokemus heikkenee. Saatat edelleen nauttia siitä tai saatata kyllästyä siihen, mutta oli asia kummin päin tahansa, kyseessä on vain kokemus. Se saattaa olla kaunis kokemus, mutta se ei muuta elämääsi olenniasella tavalla. Kokemus tulee ja menee, mutta jos et hyödynnä sitä kunnolla, jatkat elämääsi kuten ennenkin.


http://www.deida.info/


Aika jännä juttu tämäkin. Suomalainen ajatus kaikesta!

http://www.youtube.com/watch?v=szE69GtZ8Jo


Kerro tutuille näistä kuumista perunoista!

6

2916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sairaaksi

      Menee jo sairaaksi touhuksi. Ei naisen kohdunkaula kestä tollasta venyttämistä. Menee paikat rikki.

    • Viisaus

      Kirjoitit kovin kauniisti naisen ja miehen välisestä yhteydestä ja kaikesta siitä rakkaudesta, luottamuksesta ja aitoudesta, mitä sen kautta voi parhaimmillaan tavoittaa. Rakkautta, lämpöä ja hyvää oloa!

    • TuttuJuttuVaiEi

      Onko täällä naista joka olisi kokenut kohdunkaulaorgasmin vai onko urbaani legenda tämä?

    • Anonyymi

      En ole nainen, olen siis mies... Olen tuntenut miehenä puolisoni kohdunkaulaorgasmin. Aluksi peljästyin itkua, joka seurasi ensimmäistä kkorgasmia. Ensimmäisen kerran jälkeen puolisoni on tullut tuosta tunteesta ja kokemuksesta riippuvaiseksi ja itkuksi se hänellämenee joka kerta.
      Voin sanoa, että tuntuu se taivaalliselta minustakin. Mulkku menee niin syvälle, että koko terska ”ohittaa” tuon kaulan... siitä sitte puolisoni hellästi ”muljuttelee” ja pyörittää, niin ei aikaakaan kun molemmat on taivaissa...
      Suosittelen kaikille mielen kiintoisia aikoja etsiessämme sitä ”suurempaa klitorista”, takuulla kannattaa, saatte molemmat...Miehille vinkiksi, anna naisen ”löytää” se itse, vie vain lähelle - tunnet sen kyllä.

    • Anonyymi

      <<Ja se tapahtui. Varovaisten stressinpurkamisviikkojen jälkeen hän halusi minut syvälle sisäänsä maanitellen kohdunkaulaansa kohden täydellistä antautumista. Menin hänen sisäänsä sormellani, sitten siittimelläni hyväillen hänen pieniä häpyhuuliaan, yli klitoriksen, pitkin g-pistettä, mutta aina ja toistuvasti kohdunkaulaan asti. <<


      Täyttä puppua koko älytön juttu. Jutussa on naisen alapään anatomia ihan sekaisin ja siellä on g-piste, emätin ja kohtu sikinsokin. Emättimeen tunnet kohdunnapukan ja kaula on taatusti sen takana syvemmällä naisessa ja kudoksissa. Napukka tuntuu sormella ja tuntuu se kalullakin, jos väärässä kulmassa sohii sisään niin se satuttaa naista ikävästikin.

      Kaikkea soopaa sitä näkeekin. Naisen saa kyllä sekaisin ja itkemäänkin nautinnosta, mutta "kohdunvarsiorgasmit" on höpönpöppöä.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe