Reborn nuket, onko kenelläkään?

mymmeli62

Onko kenelläkään Reborn nukkea? Minun tekisi kovasti mieli, mutta aika arvokkaita taitavat olla. Ulkomaalaisilla sivuilla olen katsellut, mutta ainakin tuola oli suomalaisia(?) nukkeja www.ihanuuksia.fi. Olisi ihana saada tuollainen oma "vauveli", vielä kun saisi sellaisen mikä muistuttaisi omaa lapsenlastani vauvana.

10

1976

Vastaukset

 • muille kuulu. Mainosko?

 • tuollaista nukkea.
  mielestäni aivan kammottavan näköisiä,rumasti tehty ja jotenkin mielestäni sairasta hommaa koko nukkien teko.
  Sitten annettaa nukelle ns. virallinen nimi,syntymäaika ja muut

 • Eiköhän noi ole lähinnä opetustarkoitukseen alunperin kehitetty... Nevoloihin, ensikoteihin ym missä opetellaan vauvan käsittelyä. Minä en kyllä näe niissä mitään hirveää, enkä käsitä mikä vauvaa muistuttavassa nukessa voi olla kamalaa... ;)

  • Kyllä reborn-nukkeja löytyy suomestakin! Olen itse käynyt kys. kurssin, ja hurahtanut täysin näiden vauvojen maailmaan... Nyt valmistan niitä itse, ja teen tilauksesta muillekin halukkaille. Tai voin myös opettaa/pitää kurssin jollekulle, joka haluaisi näprätä sellaisen itse.


 • Niin se meni, että ihastuin, ostin ja lopulta opettelin tekemään itse. Nyt harrastusta takana 5 vuotta. Täällä ovat omat reborn-sivustoni: www.babylandia.suntuubi.com

 • Hei !

  Minä teen näitä reborn-nukkeja.
  Hinnat vaihtelevat 150 €- 600 € välillä.
  Huutonetissä minulla esim. on niitä myynnissä, mutta toki myyn myös suoraan.
  Missä päin asut ?
  Haluaisitko tulla katsomaan ?
  Itse asun Helsingissä.
  Myös sähköpostilla voin lähettää kuvia.
  Minun sähköpostini on: skanerva@welho.com

 • Mulla on muun sen sulle jos haluat mut vaan jos annat 380 euroa tai enemmän

 • Onhan ne aidon näköisiä, mutta jotain outoa tässä on. Vähän niinkuin noissa manga-hommeleissa. Ehkö sopivat rakkaudenkipeille naisille.

 • Reborn-nukke voi olla...
  - keräilykohde
  - koriste-esine
  - harrastus
  - mallinukke itse tehdyille vauvan vaatteille
  - lohtu lapsettomuudesta kärsivälle
  - ilo vauvan hoitamisesta pitävälle
  - piristys vanhainkodin asukkaille
  - näytelmän/elokuvan hahmo
  - lelu isommalle lapselle

  Ennakkoluuloisten ja asennevammaisten ihmisten mielipiteistä ei kannata välittää. Jokaisen tulisi saada elää ja käyttää oman elämänsä niin kuin itse parhaaksi näkee. Olipa harrastuksesi tai mieltymyksesi mikä tahansa, aina on ihmisiä jotka eivät sitä ymmärrä. Suurin osa reborn-nukkien omistajista on aivan tavallisia ihmisiä, eivätkä esimerkiksi jostakin asiasta traumatisoituneita.

  Parhaimmillaan reborn-nukke on niin aidon näköinen ja tuntuinen, että sitä voisi luulla aidoksi vauvaksi. Nuket painotetaan oikean vauvan painoisiksi ja niiden hiukset istutetaan käsin päähän karva kerrallaan. Kalleimmilla nukeilla on jopa istutetut kulmakarvat ja ripset. Reborn-nuken idea oli alunperin olla oikean vauvan "kopio", mutta nykyään reborn-nuket saattavat esittää myös satuhahmoja, avaruusolioita tai eläimiä.

  Käytetyttyjä reborn-nukkeja myydään noin 150-400 eurolla. Uusista voit joutua pulittamaan jopa 500-2500 euroa. Hintaan vaikuttavat mm. taiteilija (onko tunnettu ja osaava) ja nuken materiaalit. Useimmissa nukeissa materiaali on vinyylin ja silikonin sekoitusta. Reborn-nukkeja voidaan tehdä myös täyssilikonisina, jolloin ne ovat huomattavasti pehmeämpiä, joustavampia ja aidomman tuntuisia. Silikoniset reborn-nuket ovat huomattavasti kalliimpia kuin vinyyliset.

  KALLIS NUKKE:
  - hiukset istutettua mohair-karvaa tai jopa aitoa ihmisen hiusta
  - ripset ja ehkä jopa kulmakarvat on istutettu
  - täysin saman painoinen kuin oikea vauva
  - maalattu vettä kestävillä maaleilla
  - mahdollista kylvettää, mikäli nukke ei ole kangasvartaloinen
  - silmät lasia

  HALPA NUKKE:
  - hiukset: peruukki, maalatut tai täysin kalju
  - ripset ovat liimatut tekoripset
  - ei kulmakarvoja ollenkaan tai ne on maalattu
  - näyttää nukelta, ei oikealta vauvalta
  - silmät muovia

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  178
  3531
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1074