Inkclubin asiakaspalvelu

Asiakas, kohta entinen

Tilasin 3.4. netin kautta tulostimeeni mustepatruunoita. Sain muutamassa päivässä paketin ja laskun. En tiedä, missä meni vikaan, mutta patruuna ei käy tulostimeeni. Reklamointiaikaa oli 8 päivää tilauksesta. Ennen palautusta pitää ottaa yhteys asiakaspalveluun. Sitä olen yrittänyt pariin otteeseen sähköpostilla, mutta vastausta ei kuulu. Mistään en löydä Inkclubin puhelinnumeroakaan.

Osaako kukaan neuvoa mitä tehdä ettei laskun maksamattomuus aiheutu hankaluuksia.

Sen tästä opin, että ensi kerralla ostan mustepatruunat muualta.

13

2240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • takaisin

      asiakaspalautuksena ja pyydä postista tosite lähetyksestä. Pääsääntöisesti posti- ja kotimyynnissä 14pv palautusoikeus. Toki jos olet sinetöidyn pakkauksen (siis sen ilmatiiviin) avannut niin sitä et toki voi palauttaa. Ja myös päällipakkaus tulee olla jälleenmyyyntikelpoinen

      • inkclubille

        Pakkasin patruunat lähetyspussiin, samoin kirjeen ja laskun (en ollut maksanut tilatessani vaan pyysin laskun).
        Palautus olisi tietenkin ollut helppo, ellen olisi avannut muovikäärettä, mutta pakkohan se oli, miten muuten olisin tiennyt, ettei tavara ollut sitä mitä piti. Maksoin postimaksun (5€), sillä postin luettelosta ei löytynyt ko firman palautussopimusta.
        Postimaksu en ala peräämään ja toivon mukaan karhulaskuja eivät laittele.
        Kritisoin ko firmaa siitä, että laskussa ei ole asiakaspalvelun yhteystietoja. Sähköpostin laitoin www.sivulla olevaan osoitteeseen.


    • Imehtelijä

      Itse olen satoja kertoja tilannut lasertulostimiin kasetteja ja mustesuihkuihin patruunoita ko. firmasta. Koskaan ei ole tullut väätää tuotetta.

      • vastaan

        että toki osasin.
        Jos tilaan postimyynnistä vaikkapa puseron ja se osoittautuu liian isoksi tai pieneksi, eikös senkin saa palauttaa. Jos olisin saanut kontaksin asiakaspalveluun, olisin pyytänyt vaihtamaan tuotteet, minä olisin puolestani palauttanut sopimattomat.


      • että saat palauttaa
        vastaan kirjoitti:

        että toki osasin.
        Jos tilaan postimyynnistä vaikkapa puseron ja se osoittautuu liian isoksi tai pieneksi, eikös senkin saa palauttaa. Jos olisin saanut kontaksin asiakaspalveluun, olisin pyytänyt vaihtamaan tuotteet, minä olisin puolestani palauttanut sopimattomat.

        tuotteen. Et mitenkään voinut tietää, ettei patruuna sovi tulostimeesi, jos olet oikeat tiedot antanut tilatessasi. Sinulla on oikeus vaatia kaikkia kulujasi takaisin. Ehkä lähettämössä on vaan sattunut inhimillinen virhe.


      • musteentilaaja
        että saat palauttaa kirjoitti:

        tuotteen. Et mitenkään voinut tietää, ettei patruuna sovi tulostimeesi, jos olet oikeat tiedot antanut tilatessasi. Sinulla on oikeus vaatia kaikkia kulujasi takaisin. Ehkä lähettämössä on vaan sattunut inhimillinen virhe.

        Olen aina ollut tyytyväinen kyseisen firman palveluun.Hyvää palvelua.


      • viestiketjun aloittajalta
        musteentilaaja kirjoitti:

        Olen aina ollut tyytyväinen kyseisen firman palveluun.Hyvää palvelua.

        Laitoin Inkclubille niiden www.sivuilla kohdasta Asiakaspalvelu/Tilauksia koskevat kysymykset avautuvalla sähköpostilomakkeella kyselyn, johon en saanut vastausta; mahdollisesti ei ollut mennyt perille. Sitten keksin vastata tilausvahvistus viestiin ja sieltähän apu löytyi. Protestoin sitä, että kun käsketään ottamaan yhteys asiakaspalveluun, pitäisi kertoa yhteysosoite. Puhelinta firmalla ei kuulemma ole.

        Äsken tuli viesti, että patruunat ovat palautuneet ja lasku poistettu.Postimaksusta ei mainittu mitään, mutta hyvä näinkin, etten joudu maksamaan tyhjästä yli 40 euroa.


    • pepitar

      Mulla kävi tässä taannoin ihan samoin. Musteen piti käydä tulostimeeni, mutta kuinka ollakaan, ei sopinut. Jätin asian sikseen, maksoin sen pienen maksun, koska oli ensimm. tilaukseni k.o lafkasta, ja samalla myös viimeinen.

    • Anonyymi

      Tilasin Canon-tulostimeeni MP280 mustan mustepatruunan MCA016 470s. hinta 21,70. Maksoin laskun pvm 20.7.21 32400 0001 70603. N. 20 sivun jälkeen tulostusjälki alkoi himmetä. Suoritin tulostimella tulostuspään puhdistuksen, jonka jälkeen muste loppui täysin. Kokeilin tulostuspään puhdistusta puhdistusnesteellä, mutta se ei auttanut asiaa. Mustepatruunassa on tapahtunut täyttövirhe. Yhteystietoni löytynevät laskun perusteella ja sähköpostiosoitteesta.
      Markku Ukkonen

    • Anonyymi

      sain vahvistuksen 8.1, että paketti (mustepatruunat) on lähtenyt, mutta vielä 13.1 ei ole tullut perille.
      Terveisin Marja-Leena Lehtonen Vaarinkatu 10 A 7 04410 Järvenpää

    • Anonyymi

      Tapaus 10431976. Tilaus numerolla: 2011223637 22.1.2024. Missä mahtaa lähetys viipyä kun se ei ole tullut perille. Paketin tiedot MH504542456FI . Viimeisin kommentti Matkahuollolta 24.01.2024 10:05 Odotamme lähetystä lähettäjältä. Terveisin Leo

    • Anonyymi

      Tilaus numerolla 2011223637 22.1.2024 : Onko mahdollista että tämä lähetys olisi voinut palata takaisin lähettäjälle? Haluaisin tietää. Minun täytyy tietää ennen kuin harkitsen uuden tilauksen tekemistä. Terveisin Leo

    • Anonyymi

      Hei. Haluaisin tietää missä on tilaus numerolla 2011223637. Tilaus tehty 22.1.2024. Lähetykselle ostettu kotiinkuljetus. Alkaa kärsivällisyys olla vähän tiukalla. Hyvää ystävänpäivää. Terv. LEO

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe