Yksipuolinen ihastus

surullinen (n)

Mikään ei ole niin inhottavaa kuin yksipuolinen ihastus. Ja siinä tilanteessa varsinkin, kun sen huomaa, ettei toista kiinnosta... Sattuu ihan liikaa.

Jos voisin, en näkisi miestä vuoteen, jolloin ehkä pääsisin hänestä yli, mutta... Pakko nähdä hänet.

Tämä ei tee yhtään hyvää minulle ja mielenterveydelleni...

34

14533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mullakin (m)

      Mullakin yksipuolinen ihastus ja toivottamalta näyttää.

      • *^*^*^*

        mulla on nyt just päällä ihan sama tilanne.

        tää jätkä kenest pidän, asuu 150 km:n päässä, ja sillä on jo joku toinen..
        sain siit eilen illal tietää, se kirjaimellisesti särki mun sydämmen.

        ollaa tunnettu tän jätkän kaa jtn päälle 3 vuotta ja se pitää mua sen hyvänä ystävänä,joten ku sain tietää nii suoraa vaa tekstasin sille, et miks se ei kertonu.
        kaikki viestit mitä silt on tullu sen jälkee on sellasii joissa se pyytää anteeks et ei kertonu,ja et se ei halunnu kertoo eikä tienny miks..

        pahimmalt täs tuntuu se, et se tasantarkkaan ties et mä välitin siitä enemmä ku ystäväst, eikä se kertonu mulle---> sain kuulla ton mun omalt äidilt, oli siin kiva koetaa pitää pokka ruokapöydäs kunnes pääs omaa huoneesee.

        ens viikolla mun ois pitäny mennä tapaamaan sitä sinne missä se asuu, mut nyt ei oikee löydy fiiliksii siihe..


      • määääääää
        *^*^*^* kirjoitti:

        mulla on nyt just päällä ihan sama tilanne.

        tää jätkä kenest pidän, asuu 150 km:n päässä, ja sillä on jo joku toinen..
        sain siit eilen illal tietää, se kirjaimellisesti särki mun sydämmen.

        ollaa tunnettu tän jätkän kaa jtn päälle 3 vuotta ja se pitää mua sen hyvänä ystävänä,joten ku sain tietää nii suoraa vaa tekstasin sille, et miks se ei kertonu.
        kaikki viestit mitä silt on tullu sen jälkee on sellasii joissa se pyytää anteeks et ei kertonu,ja et se ei halunnu kertoo eikä tienny miks..

        pahimmalt täs tuntuu se, et se tasantarkkaan ties et mä välitin siitä enemmä ku ystäväst, eikä se kertonu mulle---> sain kuulla ton mun omalt äidilt, oli siin kiva koetaa pitää pokka ruokapöydäs kunnes pääs omaa huoneesee.

        ens viikolla mun ois pitäny mennä tapaamaan sitä sinne missä se asuu, mut nyt ei oikee löydy fiiliksii siihe..

        Sähän uuden puun löysit... :D No ei se väärin oo.

        Luultavasti kaveri pitää myös sinusta, mutta kun olet niin kaukana ja on paljon houkutuksia lähempänä...


      • luovuta!

        Mulla itsellänikin on ollut monta monta vuotta samanlainen tilanne ja on kyllä edelleenkin. alunperin ihastuminen oli täysin yksipuolista, ja ihastukseni sanoikin minulle että "on parempi että tää meidän juttu säilyy pelkkänä ystävyytenä". meidän yhteyden pito ja tapaaminen ei ole ollut aina säännöllistä, välillä kumpikin on elänyt täysin uutta elämää erillään toisistamme, mutta jotenkin me vaan ollaan taukojenkin jälkeen päädytty yhteydenpitoon ja tapaamisiin. Me asutaan ihan eri paikkakunnilla mikä tosin kans vaikuttaa siihen että me ei nähdä kovin usein. Nyt vasta about kolmen vuoden jälkeen olen huomannut että ehkäpä kiintymistä on havaittavissa molemmin puolin, koska ei tämä olisi säilynyt hengissä näin pitkään ainoastaan yhden ihmisen ihastumisen voimalla?!!. Nyt myös tuntuu että kumpikin rupee enemmän panostamaan tähän ja uskaltaa näyttää tunteita paljon rohkeammin. Toivottavasti meidän jutulla on myös siivet tulevaisuudessa ja että tämä kolme vuotta oli sen arvoista että kannatti odottaa!:)


    • kokenut sitä jonkun kerran

      mutta lohdutukseksi sinulle, kyllä sä vielä löydät itsellesi parhaan! Ihan varmasti, niin minäkin löysin.

    • näy taaskaa

      perhanan s24

    • sama tilanne

      Sattuu todella.Samaa toivoisin, että en näkisi häntä.Ei pysty välttämäänkään ja sekin sattuu,kun näkee toisen.Yhtä tuskaa kaikki...

    • ea (m)

      Sekin vaalea nainen jota olen pommittanut vaikka millä, on vaan niin... no, kuin ei olisi koskaan nähnytkään.

      Pitäisköhän mennä tänään juomaan pari pitkää... vaikka lasillista vettä. Voisinpa ehdottaa tuolle ihmiselle samaa.

    • ea (m)

      En voisi olla aloittajan kanssa eri mieltä. On tää niin väärin! Syytkin tiedän, mutta kovapäinen kun olen en millään halua uskoa niitä!

      I'm a summer - ruined by rain
      I'm a pilot - shotdown in flames
      I'm a sailor - sunk without trace
      The last time I saw your face...

      • VaaleaN1

        Soititko tuota tänään?


    • ...

      Hei. Minulla sama ongelma...pahaa tekee, kun tuntuu sydämessä asti kirjaimellisesti. Koita joteki kestää...

      • ja itken

        näinkö aina meille täällä käy, rakkautta hukkaan heitetään.


    • Gammalgubbe

      Tiedätkös, mikä jutussa on keljuinta. Se ei sitten yhtään helpotu vanhemmallakaan iällä, kun toiseen ihastuu yksipuolisesti. Sattuu yhä niin perkeleesti. Kumma juttu, vaikka ihno nahistuu ja kulmat kurtistuvat, niin tunteet säilyvät. Oi, jospa ei vaan kyllä.

    • lonley---

      Itse ihastuin yhteen jätkään galleriassa. tuntui alussa että jätkä oli minustakin kiinnostunut kun keskustelimme todella paljon. Harmittaa kun paras kaverini on yrittänyt auttaa minua ja vihjaillut jätkälle että pidän hänestä mutta jätkä onkin ihastunut parhaaseen kaveriini tosin tämä ei kuulemma hänestä pidä. En ymmärrä, miksi jätkät eivät minua kiinnosta vaikka minua on sanottu kauniiksi ja paras kaverini saa jätkiä vaan tissiensä avulla... Elämä on epäreilua...

    • tervetuloa...

      kerhoon...jos se mies tietäis puoliakaan siitä mitä tunnen häntä kohtaan.. mut hän on osoittanut sen ( ei sanonu suoraan mut muilla tavoin) ettei häntä kiinnosta muu kuin kaveruus

      • Ihastunutjärjettömästi:(

        Mulla sama. . .tai en tiedä. Jos toinen välil kahtoo(ollaan samas työpaikas) mut ei sano mitään. . . . .en tiedä. Ehkä hänel on nainen/naisia. . . . .huoh.


    • surusilimä

      Minulla yksipuolinen ihastus, toiseen naiseen. On kyllä ystävä mutta ei muuta. Miten tää voi tuntua niin pahalta...sydän särkyy...olla niin lähellä ja niin kaukana...ja ikää on jo rutkasti...kamalaa

    • Boom Boom

      Samaa tuskaa täällä. Tumma ja tulinen kaunotar on silmieni edessä, syön häntä silmilläni mutt aon tehnyt selväksi että rakastaa omaa miestään eikä suostu mihinkään kanssani.

      Sepä se on ... olla niin kaukana ja samalla liian lähellä... hulluksihan tässä tulee

    • Minä myös

      Minä myös, siis ihastunut. Hän ei taida tuntea samoin. En tiedä, emme ole jutelleet. Olen ujo, hän aina tyrmäävän kaunis. Varmaan reippaampi kuin minä, miksei hän juttele minulle? En tiedä kuin hänen etunimensä. Näen häntä joskus silloin tällöin työpaikassaan. Jos lopettaa siellä hän häviää lopulliseti enkä enää näe häntä. Olen katsellut häntä. Olen huomannut että hän on katsellut minua. Kerroin hänelle kerran yhenden jutun, ei varmaankaan ollut edes kovin hauska, hän kuitenkin nauroi:) Se tuntui minusta kivalta. En varmaankaan unohda häntä ikinä. Hänelle on paikka ajatuksissani aina ja ikuisesti.

    • HerkkäHeluna

      Yksipuolinen ihastus on kammottavaa!!!Jotenkin sen on vuosien saatossa unohtanut millaiselta tämä tuntuu.Viimeksi kymmenen vuotta sitten ollut vastaavassa tilanteessa eikä tosiaan olo ole yhtään vahvempi tämän tunteen edessä.Keräsin kaiken rohkeuteni ja pyysin tätä ihanaa miestä ulos kanssani,ilmeni että hän seurustelee eikä pystyisi ammattinsa takia minua tapailemaan.Miksi ihastus ei voisi päättyä kun tilanne on selvästi toivoton?

    • fdsarewq

      Vietin itse juuri vuoden ulkomailla osittain vastaavasta syystä. Takaisin oli tultava eikä tuo nyt täysin unohtunut ole. Toisaalta jos hyvä onni käy ei kyseistä ihmistä tarvitse enää nähdä missään eikä ehkä koskaan.

    • Rakkaudestakärsivä

      Mä en ymmärrä miten mä en oo päässy hänestä vieläkään yli :'(. Siitä on jo jotain puolivuotta ku vielä kerroin tykkääväni hänestä, eikä hän tykänny yhtään uutisesta. Hän oli kauheen hämillään ja sanoi olevansa hieman ahdistunut se jos mikä oli kauheeta kuultavaa, ensi-ihastukseni X(. Jotenkin olen jo päässyt yli hänestä, mutta kun joudun näkemään hänet koulussa melkein joka päivä :(. Se on aivan kauheeta... ja joskus joutuu kiusallisiin tilanteisiin kun meitä niin sanotusti "paritetaan" että meidän pitäisi tehdä kaksistaan asioita parina, SE ON KAUHEEN KIUSALLISTA ja tuntee itsensä ahdistelijaksi. Ja vaikka ihan selvästi yrittää välttää häntä :'( aivan tulee itku silmään kun tätä kirjottelee...sitä piti silloin niin ihanana asiana ja näin se muuttui täysin päinvastaiseksi. Ja sitten sekin kun muualta niinkuin horoskooppia (ESIM) kattoessa sanotaan että kaksonen sopii leijonan kanssa NII VITTU MIKSEI SITTE SE MUN IHASTUS OLLU SITTE LEIJONA. Tämän tapasia asioita on tullu muitakin vastaan ja se aina masentaa ku tulee sellanen kuva et nyt kaikki asiat ei olla sen ihastukseni kanssa puhuttu läpi (koska mä en tiedä yhtään mitä se ajatteli musta) Ja ettei mun olis vielä kannattanu luovuttaa, mut mä pelkään että se vaan pahentais asioita X'((

    • weeppe

      eikö se toinen osapuoli sitten ole ihastunut?

    • Sad woman

      Joo,fiilis on kurja. Olen häntä nuorempi. En kaunis. No se siitä. Aika auttaa kaiketi.

    • sad too

      (n) mutta olen häntä vanhempi. Fiilis on myös kurja mutta toisinaan odottava. Onko tilaisuus kohdaltani mennyt, sitä en tiedä. Itsetuntoni on kunnossa, en koe olevani huonompi tai riittämättömämpi kuin muutkaan.Kauneus on katsojan silmissä että siitä en myöskään huolehdi, joten olen samalla viivalla muiden kanssa, kai? Antaa ajan näyttää, en toivoa menetä, älä sinäkään!

      • Sad woman

        Niin...Katsoo nyt. Hän hymyilee jne mutta en saa selvää,haluaako olla ystävä vai mitä.


      • sad woman
        Sad woman kirjoitti:

        Niin...Katsoo nyt. Hän hymyilee jne mutta en saa selvää,haluaako olla ystävä vai mitä.

        Nyt selvis. Ihastus oli nauranut takanapäin minua. Heti viilenivät tunteeni. Olkoot.


    • wuuu.

      Jos kyse on pelkästä ihastuksesta eikä rakastumisesta, niin ei se satu (ainakaan paljon) vaikka olisi yksipuolista.

    • Oona11

      Totta viserrät. Koita ajatella jotain muuta. Vaikeaahan se on, mutta kannattaa yrittää. Voi myös olla hyvä muistaa, että ihmiset ovat yleensä täydellisiä fantasioissamme, mutta kun tutustumme heihin parempiin heistä paljastuu huonompia puolia. Ihastuksesi kohde ei luultavasti ole ihan täysin sellainen kuin kuvittelet. En tiedä auttaako tuon ajattelu, mutta voit kokeilla.

    • Jarppi4

      Tuutu tunne. Mukava etenkin homoseksuaalisena olla ihastunut heteroon. Luhaksikas hyvännäköinen ja kaiken lisäks mukava mies, jota en saa itselleni koskaan.

    • Anonyymi

      Tuttua:(

      • Anonyymi

        Jep, tämä on vanha keskustelu ja löysin tämän uudelleen, koska sinä (15:07) kommentoit. Tänään sama tunne ollut koko päivän pinnassa. Sattuu aivan helvetisti, tekee oikeasti kipeää. Iso kaipuu, johon ei koskaan saa vastausta...

        Milloin pääsen sinusta yli?


    • Anonyymi

      Mulla on ongelma. Oon yks 12v tyttö ja oon ihastunu mun luokalla olevaan yhteen poikaan suunillee 2 vuotta. Se joskus kattoo mua tunneilla ja saattaa myös hymyillä:). Mutta mun mielestä se on jo varattu ja se on ollu moooonessa suhteessa ja mä en oo ollu yhessäkää:(.

    • Anonyymi

      Vanha ketju, mutta asia ei muutu.

      Ymmärrän miksi ihastus on yksipuolista. Olen vanha, lihava enkä nättikään. En tienaa hyvin enkä ole varakas. Järjen valokaan en taida olla. Hyväksyn nuo asiat.

      Se ihastumisen tunne on ihana. Siitä en halua luopua. En vaikka tiedän ettei muuta tule. Kohde ei saa tietää eikä kärsiä, se on tärkeää.

      Ihastuksen kohde on mun mieleen varmasti monellakin tapaa. Kun hän löytää kumppanin, pitää olla iloinen ja toivoa että uusi pari on miehen/naisen arvoinen. Vähän pitää vielä opetella.

      Ihastua saa kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe