Muhosen talli! (kälviä)

Maija

jos joku tietää jotakin tästä tallista niin
voisiko kertoa millainen paikka sen on.
hyvä/huono? millainen opetus ja hepat?
tuntihinnat? ym ym...

olemme nimittäin muuttamassa kälviälle ja
haluaisin tietää jotain tallista jo vähän
etukäteen

27

4355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anastasia

      Kälviällä pitäisi olla vuonohevonen nimeltään
      Pera, että jos joku tuntee ja tietää sieltä
      Kälviältä päin Pera-vuoniksen, kertokaapa Peran
      kuulumisia, siinä oli heppa vailla vertaa!

      • nor

        pera voi oikein hyvin....


      • Pertsa-polle

        Heippa! Niin itse käyn kans Muhosella kerran viikossa ja hoidan Peraa:D. Eli Pera voi hyvin ja on yhtä pyöreä kuin aina ennekin:D. Hyvässä kunnossa polle on ja menee yleensä 2 tuntia päivässä enimmäkseen aloittelijoilla. Että sillai...


      • H3nsku

        Hei!Pera-vuonis voi mahtavasti ja on Muhosen tallilla tontikäytössä.Lisää voit luke muhosen tallin netisivuilta www.muhosentalli.fi


    • Sakke12345

      Heippa!
      Itse käyn ratsastamassa tallilla (tuolla Muhosen tallilla)
      Osoittessa http://personal.inet.fi/yritys/muhosentalli/
      löytyy lisää kaikista mistä kysyit mutta tässä minun mielipiteitäni:
      talli on ihan hyvä paikka, ihania hevosia!
      Opetus on ihan hyvää vaikkakin tunnilla on mielestäni vähän liikaa porukkaa. yleensä on mun tunneilla 8 henkiä. Tunnin hintana on 15€
      mikä on ihan okei. yksityistunti taisi olla 30€, 2 hengentunti 25€/ henkilö ja siitä vähemmän oli 19€ henkilöltä.
      Paljon alkeisheppoja (tai siis joilla voi mennä kaikenasoiset)
      ja myös vaikeampiakin!
      Vaikka voi olla että kun laitan nyt tän viestin niin ole tjo muuttanut ja kokeillut tallia.. Mutta kuitenkin! :D
      Sinne vaan, olet tervetullut!
      Ties vaikka nähtäis ;D

      • Tossukka

        Yksityistunti on kyllä 35 €, ja 3-5 henkeä 19 €. Mielestäni alkeisheppoja on tosi vähän. Niitä 'vaikeampia ' on tuplasti enemmän...


      • sakke12345
        Tossukka kirjoitti:

        Yksityistunti on kyllä 35 €, ja 3-5 henkeä 19 €. Mielestäni alkeisheppoja on tosi vähän. Niitä 'vaikeampia ' on tuplasti enemmän...

        Juu niin hinnat taisikin olla. Kiitos korjauksesta.

        Mutta hevosista vielä sen verran että tallilla on suunnilleen 9 kaikentasoisille sopivaa ja 8 tai 7 kokeneempien.. Kaikki kokeneempien hevoset ei kyllä edes ole tallilla. :)
        Eli ei tuplasti enemmän ; )


    • saimii

      Muhosen talli on mun mielestä paras talli,ite hoijan siellä saimia :D Muhonen on tosi hyvä,hyvä opetus,hepat on kaikki tosi kilttejä ja ihania. (: Kannattaa alkaa käymää siellä (:

    • Tossukka

      Juu, onhan muhonen ihan kiva talli :> ite hoidan tosia. Tunnit on periaatteessa aika halpoja, 15 € / tunti...

      • VaGGari

        Periaatteessa aika halpoja? Korjaan Muhosen tallin tunnit ovat erittäin edullisia! Jos käyt esim. surffailemassa muutamienkaan ratsastustallien sivustoilla, tulet kyllä huomaamaan, että 15e on tunnista vähän. Lisäksi jos vielä haluaa verrata hinta-laatu-suhdetta, niin opetuksen tasoa ajatellen Muhosella tunneista olisi varaa pyytää vieläkin enemmän..

        Ei jaksa narista turhista.. :)


    • Marjoriikka

      Hei!
      Olen ollut hevostyttö koko ikäni, mutta jostain syystä tuli 10 vuoden tauko. No, syy taisi olla että yritin "tehdä uraa" tanssijana, mut se ei ollut mun juttu.
      Nuoruudessani ratsastin ja sit olinkin ravityttö, koska hoitohepat löyty ravitallilta. Nyt noin 10 vuoden tauon jälkeen lähdin Muhoselle koittaan ratsastusta uudestaan ja olen tykännyt!!!
      Ratsastan useimmiten tinker-tamma Fialla, mutta se ns. painaa käsille aika paljon. (No, ravityttö on tottunut siihen). Mut siellä on ihania issikoita ja muutenkin tykkään ilmapiiristä! Eli mukaan vaan moninaiseen joukkoomme! Marjo

      • -antero-

        Muhosellako issikoita? Vai mitä tallia meinasit? Muhosella ei ole ollut 10 vuoteen jos koskaan ainuttakaan issikkaa... :)


      • VaGGari

        Taitaa Marjoriikka tarkoittaa vuoniksia, joita Muhoselta löytyy viisin kappalein! :) Vuonikset ovat käytössä erittäin kestäviä ja kaikentasoisille soveltuvia, joten ei ihmekään, että Sirpa niitä suosii!

        P.S. Fia, kuten kaikki muutkin tuntihevoset kyllä keksivät keinot, joilla sietää alati vaihtuvia ratsastajia ja vältellä työntekoa. Käsille painaminen kertoo vielä ratsastustaitojesi riittämättömyydestä. Tsemppiä!


      • Anonyymi

        Muhosen talli on kyllä oikein mainio talli . ite käyn Muhosella joka keskiviikko hoitamassa ja joka perjantai ratsastamassa. Kaikki hepat on oikein osaavia ja kilttejä paitsi yks poni on tosi hankala mut ihan kiva se välillä on ja tyypit tallilla on ihan kivoja mut on siellä tietysti ne joka tallin Bissikset . Tallin omistaja on kyl mukava ja opettajat osaavia mutta vähän liian tiukkoja.


    • Muhosella kävijä

      Se on tosi hyvä paikka! Siellä on hyvät opettajat, ja hyvä opetus. Hepaaoja on kaiken kokoisille ja tasoisille. Varmasti löytyy joku hepo! Tunti maksaa 15 euroa, ja 11 tunninkortti maksaa 150e. mee sivulle www.muhosen talli.fi, tai googleta vaan muhosen talli=)

    • Mellu111

      Hei. Käyn Muhosen tallilla ratsastamassa. Muhosen talli on paras! :)

      • Mellu111

        Hei. Korjaan vielä tohon että: Muhosen talli. Ku tuli edellisessä viestissä väärin. :)


      • vxy14
        Mellu111 kirjoitti:

        Hei. Korjaan vielä tohon että: Muhosen talli. Ku tuli edellisessä viestissä väärin. :)

        Jos olet suunnitellut meneväsi Muhoselle pienryhmätunnille (2-4 ratsukkoa) niin varaudu siihen, että sillä tunnilla voi olla enemmänkin porukkaa ja silti joudut maksamaan tunnista korkeemman eli pienryhmän hinnan.


      • vEinE
        vxy14 kirjoitti:

        Jos olet suunnitellut meneväsi Muhoselle pienryhmätunnille (2-4 ratsukkoa) niin varaudu siihen, että sillä tunnilla voi olla enemmänkin porukkaa ja silti joudut maksamaan tunnista korkeemman eli pienryhmän hinnan.

        Pienryhmätunnilla on yleensä aina 4 ratsastajaa, joskus vain 3, mutta joissain tapauksissa voi olla myös 5 (esim. joku omalla hevosellaan tmv.). Erikseen joutuu varaamaan tunnin jos haluaa vain 1 tai 2 hlöä tunnille, silloin siis pitää ilmoittaa haluavansa tuntia vain 2 ihmiselle, jolloin puhutaan jo yksityistunnista, ei pienryhmätunnista.


      • vEinE
        vEinE kirjoitti:

        Pienryhmätunnilla on yleensä aina 4 ratsastajaa, joskus vain 3, mutta joissain tapauksissa voi olla myös 5 (esim. joku omalla hevosellaan tmv.). Erikseen joutuu varaamaan tunnin jos haluaa vain 1 tai 2 hlöä tunnille, silloin siis pitää ilmoittaa haluavansa tuntia vain 2 ihmiselle, jolloin puhutaan jo yksityistunnista, ei pienryhmätunnista.

        Nyt puhun juurikin Muhosen tunneista, en muista talleista.


      • muutamankerrankäynyt
        vEinE kirjoitti:

        Nyt puhun juurikin Muhosen tunneista, en muista talleista.

        OK-paikka, mutta ihan liikaa porukkaa tunneilla. 8 hlö / normitunti on liian paljon sekä maneesiin, että tehokasta oppimista ajatellen. Jos haluaa "ratsastella" niin jees, mutta jos kehittyä tehokkaasti, menisin jonnekin muualle.


    • Ape fani <3

      Niin eli muhosentalli on tosi hyvä ja itsekin käyn sunnuntaisin siel ratsastamasa tunnin pitäjät ovat parhaita ja tallin henki on hyvä ja hepat ovat aivan ihania hoidan ite myös kimmaa . Ja hinta on 1tunnista 15 e ja puolituntia 8 e. Kannattakaa kaikki muhosentallia se on aivan sika hyvä !!  

      • Bamsen Hoitaja

        Niin, 8 ratsastajaa on kieltämättä paljon, mutta itseäni ei ratsukoiden määrä häiritse. (: pienryhmätunnitkaat eivät ole kalliita, niitä on käsittääkseni 3-4. ((: Pienryhmätuntihan on 19 euroa, mikä ei ole paljon, koska pienryhmissä opettaja kerkeää keskittyä ratsastajiin paremmin. Jos vertaat johonkin muuhun talliin hintoja, huomaat kyllä, miten edulliset hinnat Muhosen Tallilla on (:


    • memsu

      Hei! Muhosen talli on oikein mukava paikka. Opetus on kilttiä ja opettajat suhtautuvat rauhallisesti. Hevoset on todella hyvin koulutetut ja jos vahingossa menee liian lähelle toisen hevosen takamusta, hevonen ei paljoa välitä koska on koulutettu hyvin. Suosittelen lämpismästi muhosen tallia

    • Rossu99

      Siis ite ratsastan Muhosella ja tuntien hinta on tällä hetkellä, että jos oot vakioasiakas niin maksaa 17e ja jos et oo vakioasiakas niin se tunti maksaa 18e

    • muhosella käynyt

      Muhosesella on hyvä opetus. Maneesi hieman liian pieni..Vähän ahdasta tahtoo olla. Tallin pihapiiri on läävä ja jotain kettujakin siellä on koska haisee eli ei mikään laatutallin vaikutelma. Mutta itse ratsastuskokemus oli ok.

    • Polttarainen

      Siis en voi käsittää, miten joku voi kutsua Muhosen talliympäristöä lääväksi?? Päinvastoin, pihapiiri, talli ja maneesin sekä kenttä aina hyvin siistit ja ryhdikkäät!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3151
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2569
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      381
      2477
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2065
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1887
    6. 172
      1309
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      980
    Aihe