Niin

Miss Blue

tässä olis teille jousimiehille vähän kysymyksiä..
1.No mistä huomaa,jos jousimes on ihastunut tai kiinnostunut?Miten se käyttäytyy?
2.Onko Jousimiehet uskollisia?
3.Onko niille kamut tärkeämpiä kuin rakastettu?
4.Kyllästyykö ne nopeasti ja jättääkö jos ei vaan jaksa kiinnostaa enää?

6

1156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jouskari(n)

      Jaa-a mitä kysymyksiä....

      Kysymys 1 on ihan luonnekysymys, ei sitä voi päätellä horoskoopeista. Paitsi että kun on kiinnostunu niin jahkailu kuuluu kuvaan. Lisäksi suorasukaisuus on yksi merkki meillä. Jos ollaan kiinnostuttu, ni sit tehään pelinhenki selväks. Eikä jäädä kiertelemään eikä kaartelemaan. Et eiköhän me muuten normaalisti käyttäydytä.

      Kysymys 2:n vastaus on, että jaa-a. Kuka tahansa ihminen horoskoopeista voi pettää, älä sitä unohda. Mut yleensä me olaan uskollisia.

      Kysymys 3:n vastaus riippuu täysin siitä minkälainen kohde on. Itse heittäydyn täysillä yleensä juttuun, jos kohde on ns. oikeanlainen. Tämä saattaisi tuntua, että rakastettu olisi tärkeämpi kuin kamut. Koska olen niin tunnetyyppi. Mutta kamut on kyllä ehdottoman tärkeitä kaikesta huolimatta.

      Kysymys 4:n vastaus on, että yleensä ei periksi anneta helposti. Kun ollaan niin itsepäisiä. Mut jos kiinnostus lopahtaa, ni sit se lopahtaa. That´s it.

      Minulta upposi ainakin tämmöiset vastaukset... Ehkäpä joku muu keksii jotain lisättävää:)

    • jousN

      1. Aika suoraan tulee ilmaistua että onko kiinnostunut vai ei / missä mielessä kyseinen ihminen kiinnostaa.

      2. Jos Jouskaria yrittää kahlita liikaa tai ylipäätään estää tekemästä asioita jotka tuntuvat tärkeältä, alkaa ahdistamaan ja seuraa haetaan sitten muualta... hiemankin epävarma suhde altistaa myös pettämiselle...mutta jos jouskari tosissaan on jonkun ihmisen suhteen niin sitten kyllä on uskollinen. Jouskarihan on aikamoinen tuuliviiri :)

      3. Kyllä on useissa tapauksissa!

      4. vaihtelun halu ja "uudet virikkeet" on jouskarin perus juttuja että kyllästyminen yhteen asiaan tapahtuu helposti... jos suhde alkaa päivä päivältä olemaan samaa rutiinia niin ei sitä kauaa katsella.

    • minäkin jouskari

      1) Minä ainakin olen hieman hajamielinen ja sekoilen sanoissani, jos se ihastuksen kohde on lähellä.:))

      2)Minä olen aina ollut uskollinen jos olen seurustellut jonkun kanssa.

      3)Rakastettu on etusijalla, sillä en harrasta hirveesti kaveripiirejä.

      4)Minä ainakin tiedän jo heti alussa onko kumppani mua varten. En yleensä kyllästy.

    • redblackcat

      1. Yleensä kun me jouskarit ollaan kovin kovaäänisiä ja ehkä töksäytteleviäkin, niin ihastukselle puhuu lempeämmin ja harkitummin... Mutta sanoissa saattaa mennä välillä sekaisin jos sydän alkaa liikaa läpättään. Mutta yleisesti ottaen ollaan tosi suorasukaisia ja rehellisiä kertomaan tunteista jos uskallusta ja kiinnostusta riittää.
      2. Tunnen monen monta jouskaria, joille käsite uskollisuus on omanlaisensa. Kuten minullekin.... Mutta olen yhdessä sellaisen kanssa josta todella välitän, en tee mitään tyhmää (pientä viatonta flirttiä lukuunottamatta).
      3. Kaverit ja ystävät ovat henkireikäni! En halua kohottaa seurustelukumppania muiden yläpuolelle, onhan hänkin ystävä kuten muutkin, hieman erillailla vain. Ja aina jos tulee ero, niin silloin on läheisiä ympärillä.
      4. Saatan kyllästyä joko tosi nopeasti tai sitten en ollenkaan, aika ääripäinä. Jos ei kiinnosta enää niin minkäs teet, uudet seikkailut odottavat...

    • suulas...

      Hmmmmmm
      1.No mistä huomaa,jos jousimes on ihastunut tai kiinnostunut?Miten se käyttäytyy?

      No mä jousimies naisena ainakin sanon aikas suoraan jos kiinnostusta löytyy. Toisaalta oon ollut tässä kiinnostunut jousimies miehestä ja tuota suoraa vastausta saa kyllä hakea... Hmmm, jos oon kiinnostunut, käyttäydyn viekoittelevasti :)

      2.Onko Jousimiehet uskollisia?
      Noh, ainakin sen aikaa kun kokevat olevansa arvostettuja ja rakastettuja ja ennen kaikkea "vapaita". Auta armias jos tulee joku muu tunne, se voi olla menoa... Tää on ehkä se mikä tekee meistä vaikeita...

      3.Onko niille kamut tärkeämpiä kuin rakastettu?
      Kamut on tärkeitä ja niitä on oltava paljon, mutta jos joku oikeesti on niin ihana että voittaa kamut niin oksat pois. Kuu lähtee tulemaan taivaalta :)

      4.Kyllästyykö ne nopeasti ja jättääkö jos ei vaan jaksa kiinnostaa enää?
      Rutiini on kirosana. Elämän vaan on oltana hauskaa, vaihtelevaa, haastavaa, jännittävää... Ei se muuten olis elämisen arvoista. Mutta sen kaiken voi aina kokea oman mielitietyn kanssa :)

    • the me

      jos olet rapu ja ulkonako ok.niin jouskari on sinun.ujo? sanoisin epavarma. rapu naisten ailahteleva mieliala on jouskarille aina ikuinen arvoitus siksi han on ravun eika muun oma ikuisesti.rapu nainen rakastaa ylellisyytta joten ainaskin minun jouskari pitaa siita huolen etta on aina vara pitaa vaatteet ja ulkonako tiptop.kyllastyy jos riekut mutta se on vain itseluottamuksesta kysymys

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3427
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1359
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      68
      1170
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1104
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1009
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      48
      880
    Aihe