Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

PayPal-tili avaamisessa Visa välttämätön?

onko tietoja?

http://agloco-finland.awardspace.us/paypal_tilin_avaamis_ohje.pdf

"Personal Account -tili (Unverified):
- Voit lähettää rahaa PAYPALin kautta 2500 euroa, jonka jälkeen PAYPAL vaatii sinua varmentamaan PAYPAL tilisi luottokortin avulla (verifioimaan eli todentamaan/varmentamaan PAYPAL-tilisi luottokortin avulla, saat lisätietoja vaikka pankista, mikäli limiittisi täyttyy ja haluat jatkaa PAYPAL-tilin käyttöä).

- Unverifi ed/varmentamaton/todentamaton PAYPAL-tilisi sallii viisi ”transaktiota” (eli maksutapahtumaa) vuodessa.

- Voi vastaanottaa rahaa Unverified/varmistamattomalla/todentamattomalla PAYPAL-tililläsi maksimissaan 750 euroa kuussa, mikäli nettitienauksesi ovat korkeammat kannattaa PAYPAL-tili varmistaa luottokortillasi tai Visa Electronilla jotta saat korkeammat ”limiitit” käyttöösi."


Eli tarvitseeko tuon PayPal-nettitilin saaminen varmistetuksi aina luottokortin, vai kelpaako Electron pankkikortti myös?

On meinaan hatusta jos joutuu luottokortin hankkimaan siksi että voi tehdä PayPalilla enemmän kuin viisi maksutapahtumaa vuodessa esimerkiksi saada tilille tilisiirrolla rahaa tai siirtää sitä sieltä kotimaan tilille tai nettikaupalle ym.

Rahaakin voi lähettää PayPalin kautta 2500 euroa jonka jälkeen tili ei toimi ja mahdolliset tilillä olevat rahat jäädytetään todentamisen ajaksi.

Lisäksi rahaa voi vastaanottaa varmistamattomalla/todentamattomalla PayPal-tilillä maksimissaan 750 euroa kuussa. Mitä jos tekee netin kanssa pieniä tienestejä joita ei ole järkevää vastaanottaa sekkeinä tai kotimaan tilille?

Entä jos ikä ei riitä luottokortin hankintaan mutta saisi pieniä tuloja vaikka nettisivuja klikkailemalla? Eikö PayPalia todella saa käyttöön suuremmalla tapahtumamäärällä vuodessa, sillä jos klikkaa useammasta sivusta ja vaikka viidestä paikasta lähetetään muutaman kuukauden päästä muutamat eurot tilille niin viiden maksutapahtuman katto tulee vastaan, etkä saa rahaa pois tililtä. Voiko se olla noin?

Voiko noita tilejä sitten ottaa useita samalla nimellä ja tehdä jokaisella se viisi taransaktiota eli tilitapahtumaa (siirtoa/panoa) vuodessa ja lopettaa tilin käyttö sen jälkeen. Onnistuuko tämä?

Jos tilin saa varmennetuksi tavallisella uudella Electron pankkikortilla niin voiko tilejä avata eri korteilla useamman, esimerkiksi Sammon ja Nordean kortilla molemmilla tilin jossa toisessa hoitaa nettikauppaostokset ja toiselle saa netistä pieniä tienestejä? Eli sidotaanko tilit kortin numeroon vai tilinottajan nimeen?

Varmentamattomanhan tilin saa ilman todentamista joten sinne voisi laittaa henkilötiedoikseen käytännössä mitä vain, ja ottaa uusi tili kun transaktiomäärä tulee täyteen. Eihän siinäkään olisi mitään järkeä?

3

1595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -------------------

      Visa Electron käy myös, mutta verkkomaksu ominaisuus pitää käydä verkkopankissa kytkemässä päälle.

      Muuten toimit kuin Visan kanssa, ja seuraat paypal:in ohjeita.

    • PayPalilla

      Onko PayPalilla mahdollista vielä tuo "Unverified" varmistamaton tili, jonka avaamiseen ei tarvita visaa ym. korttia?

    • Mave1948

      Minä käytin PayPal systeemiä ihan pankkitilini kanssa.Siirrot oli vain hitaampia.Siirsin PayPal tilille rahaa, millä suoritin ostoksia.Verifiointi piti suorittaa, että siirton meni takaisin pankkiin.

      http://www.maksukamu.com/paypal-tilin-avaaminen/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe