Seefeld

Patikoijatar

Hei
Varasin matkan Seefeldiin elokuun alkuun. Aurinkomatkojen 1 hh majoituspaikkoja oli vapaana vain Dietrichiin. Onko kukaan ollut siellä majoittuneena, se näyttää olevan aika vaatimaton? Entä muita vinkkejä, oon pari kertaa aiemmin ollut Itävallassa ja vaellellut yksikseni, mutta kaikkea ei vaan hoksaa...

6

1641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaeltajat

      Moi!

      Joo, olimme viime heinäkuussä Seefeldissä ja nimenomaan Dietrichissä. Hotelli on pieni ja vaatimaton, mutta kuitenkin ihan siisti, rauhallinen ja tarpeet täyttävä. Aamiainen oli oikein hyvä, siihen ei viikossa ehtinyt kyllästymään. Lisäksi aamiaishuoneessa oli luettavana pari aamun itävältalaista sanomalehteä, josta pidin kovasti. Aamullahan täytyy vähän saada lehteä lukea. Talonväki asuu itse alakerrassa koirineen, joten palvelu pelaa.

      Kiipeä ihmeessä Rosshuttelle ja sieltä eteenpäin Seefelder Spitzille. Maisevat ovat mahtavat, polut suhteellisen hyväkuntoisia ja hyvin merkittyjä. Hiihtohissillä pääsee ylös/alas, jos ei jaksa kävellä molempiin suuntiin.

      Juna-asema on aivan hotelli Dietrichin lähellä. Tee siis päiväretki Innsbruckiin ja Saksan puolelle Mittenwaldiin ja Garmisch- Partenkircheniin. Junia kulkee hyvin ja matkustaminen ei ole erityisen kallista.

      • patikoijatar

        Kiitos, nyt uskallan ootella lomaa luottavaisin mielin. Roshuttella ja Seefelder Spitzlläkin on tullut kerran aiemmalla reissulla käytyä, mutta aina sinne vaan on palattava... En vaihtais etelän rantalomaan! Jos saan suositella, Zell am See on vähintään yhtä hyvä kohde (Aurinkomatkoilla), mutta sinne on kentältä pitkä bussimatka. Ja eikun menoksi!


      • toinen vaeltaja

        Olen ollut samassa hotellissa. Aamiaishuone oli tosi viihtyisä ja aamiainen hyvä. Se jäi erityisesti mieleen.

        Yhden hengen huoneessa ei ollut parveketta, mutta en yleensäkään vietä paljon aikaa hotellihuoneessa.

        Maisemat ja järjestelyt vaelluksilla olivat hyvät. Reiteista osa on vaihtunut oman käyntini jälkeen.


    • vaeltelija

      Harmi, kun olet ehtinyt varata matkan. Katso siitä huolimatta blogistani www.vaelluksillasielljatll.blogspot.com ,mitä kaikkia mahdollisuuksia Seefeldistä olisi kulkea vuorilla. Varauksestasi huolimatta suosittelen, että nouset kivan päiväreissun ainakin Nördlinger Huettelle vaikkapa vain syömään ja ihailemaan maisemia. Jos aamulla lähdet, niin varmaankin ehdit tehdä huetteltä jopa pienen seikkailuretken Scharnitziin ja sieltä junalla Seefeldiin. Mikä estää mökillä yöpymästäkään (mukaan pussilakana ja tyynyliina). Blogi antaa paljon vihjeitä seuraavalle omatoimiselle matkallesi (lento Muencheniin, junalla Seefeldiin jne.).

      • reissutar

        Moi vaeltelija
        Ihan oon kateellinen kun oot päässyt niin paljon reissaamaan. Minä vasta aloittelen, tuo työelämä kun on rajoittanut tätä uutta ja kallistakin harrastusta. Tatralle menoa harkitsin ensin, mutta ei vielä sattunut sopivaa "saumaa". Tuo Keski-Eurooppa (varsinkin Itävalta) ja Alpit on niin takuuvarma ja helppo, että uskaltaa mennä hyvin yksinkin, naisihminenkin! Jospa seurava loma veisi jonnekin Slovakian suuntaan. Kiitos hyvistä vinkeistä, hienoja vaellusreissuja sulle edelleen!


      • vaeltelija
        reissutar kirjoitti:

        Moi vaeltelija
        Ihan oon kateellinen kun oot päässyt niin paljon reissaamaan. Minä vasta aloittelen, tuo työelämä kun on rajoittanut tätä uutta ja kallistakin harrastusta. Tatralle menoa harkitsin ensin, mutta ei vielä sattunut sopivaa "saumaa". Tuo Keski-Eurooppa (varsinkin Itävalta) ja Alpit on niin takuuvarma ja helppo, että uskaltaa mennä hyvin yksinkin, naisihminenkin! Jospa seurava loma veisi jonnekin Slovakian suuntaan. Kiitos hyvistä vinkeistä, hienoja vaellusreissuja sulle edelleen!

        on minun mielestäni Slovakiassa ihan yhtä varma asia kuin muuallakin Euroopassa. Olen usein liikkunut Tatran maastoissa ja muuallakin Slovakiassa enkä osaa kuvitella, mitä vaaraa siellä olisi(itäisen osan mustalaisseuduista nyt en silti menisi takuuseen, vaikka en mikään rasisti olekaan). Kamppeistahan on joka puolella aina pidettävä visu huoli. Ja ennenkaikkea se on vielä ennen euroon siirtymistään tosi halpa maa. Ota joku ystävätär mukaan, sillä kaksin on toki aina mukavampi liikkua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      413
      1716
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1348
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      172
      1334
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1285
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1026
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      936
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      890
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      110
      834
    Aihe