pyllyyn pissaaminen

tiki-

onko kellään kokemusta naisen pyllyyn pissaamisesta?
muijan kans katseltiin filmiä jossa näin tehtiin ja ajatus kiihottaa. eli haluaisin peppuseksin aikana pissiä naiseni pyllyn sisään. kertokaa miltä tuntuu jos jollain kokemusta on.

38

20118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruiskia..

      ..ainakin saa suolen puhtaaksi...ja hyvää se tekee...lämmin ja kultainen suihku...älkää empikö...

    • vaikeaa...

      homma on tosi hankala. Mulkkua ei saa perseeseen kuin kovana versiona, mutta silloin on se juttu edessä, että kusi ei lennä seisokin aikana. Tässä pitää toimia niin, että ruiskii siinä ihan aukon suulla. Oikein kun paineella kusasee, niin kyllä sinne suoleen aina jotakin menee. Jos haluaa katsella, miten neste valuu viemäristä ulos, niin kantsii esim. polkupyörän pumpulla letkun kautta ruiskauttaa jotakin nestettä (maitoa ?) suoleen, sitten vaan antaa naisen ponnistaa, ja sieltähän sitä tulee...tää on ihan perseestä koko homma, mutta kyllä välillä pitää jotakin pervoakin tekaista, aina niitä muisteloita pitää olla,,,

    • Henkka ja Make

      Meillä homma hoituu siten että poikaystäväni. Tankkaa itsensä illalla juomalla täyteen.
      Sitten panee mua takaapäin anukseen ja lauettuaan ei vedä pois vaan käännymme kyljelleen pitäen kokoajan sisällä. Sitten odottelemme ja kuuntelemme radiota. Kun kulli on pehmennyt anuksessani niin hän kusee sisääni. Sitten supistelen anustani ja hän saa uudelleen erektion. Lopuksi käännymme yhdessä vatsalleen ja hän panee minua uudestaan kusta täynnä olevaan anukseen.

      • Palle Riina

        Kai te sentään kuuntelette metsäradiota siellä ne tosimiehet on.


      • Oi niitä aikoja

        Nuorempana,kun vaimolleni tuli tarvis laittaa peräruiske,hän ehdotti,että kokeilisin pissata hänen pyllyynsä.Onnistui yllättävän helposti ja oli kiihottavaa katsella,kun vaimoni laski huuhteen pottaan,sitä hetken pidäteltyään.
        Homma jatkui vuosia,kunnes ikä pehmenti suuttimeni niin,että oli siirryttävä muovista tehtyyn,mutta potta on edelleen sama.


      • Bi-miehen vaimo

        se onnistuu, suosittelemme. Miehelleni on homma tehty. Itseni vierestä katsellen.


      • Kusi666

        Oon nähny homman tehtävän sillain että pissaat purkkiin, josta pissan johdat nesteet letkulla naisen peräreikään.


      • Bi-miehen vaimo kirjoitti:

        se onnistuu, suosittelemme. Miehelleni on homma tehty. Itseni vierestä katsellen.

        Tykkäätkö yleensä katsella kun miehesi nauttii?


    • kokemusta on

      Kyllä on muuten tosinautinnollista ainakin miehelle laskea pullollaan oleva virtsarakollinen lämmintä pissaa ihanan naisensa pyllyyn. Tuntuu siltä kuin olisi minuutin orkku. Ei muuta kuin kokeilemaan, jos rohkeus riittää.

    • peppuun...

      vielä kokeiltu pissata mutta pilluun kylläkin!!!

      • kulta

        haluan tietää, kun tuo ois ihana kokeilla oman miehen kanssa.


      • pissaaminen..
        kulta kirjoitti:

        haluan tietää, kun tuo ois ihana kokeilla oman miehen kanssa.

        onnistuu suht helposti, pitää juoda vettä kohtuullisen reilusti ja kun tulee kova hätä niin eimuutakun naimaan ja kyllä seisovalla kyrvälläkin voi pissata kunhan vaan keskittyy!!! pissahätä kun tulee sietämättömäksi niin lasti täysillä pillunperukoille ja hyvää tekee molemmille!!! tosin sänky kyllä hieman kostuu mutta mitä väliä sillä on, vesikin on keksitty!!!


      • kake1954
        kulta kirjoitti:

        haluan tietää, kun tuo ois ihana kokeilla oman miehen kanssa.

        pikkuse se kirpasee sit tulee nautinto


    • kokemusta on

      Kokemusta tuosta on miehen kannalta ja se on todellakin nautinnollista, kuten joku muukin kirjoitti - tuntui muutaman minuutin orkulta. Homma vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä molemmilta, sillä kovalla kalulla homma ei oikein tahdo onnistua ja alkuun pääseminen voi vaatia oman aikansa. Kun samaan aikaan hyväilee naisen vaginaa, niin nautinto on mahtava molemmin puolin.

      Pimppiin pissaamista on tullut kokeiltua muutamaan otteeseen ja se ei tunnu puoliksikaan yhtä hyvältä ja kauniimpi osapuoli on valittanut hiukan kipeää vatsaansa seuraavana päivänä.

    • seriffi?

      Eikö täällä sitten peppu- pissa- ja kakkaleikeistä voinutkaan kertoa, kun viestini on poistettu?? Minkähän takia? Voisko tämä seriffi selittää?

      • 6-kymppinen

        Pissa ja kakkaleikit kuuluu fetissipalstalle, ei peppuseksipalstalle.


      • häiriökö?
        6-kymppinen kirjoitti:

        Pissa ja kakkaleikit kuuluu fetissipalstalle, ei peppuseksipalstalle.

        Mutta hyvänen aika, tuossahan yläpuolella puhutaan pissaleikeistä!


    • vantaanparaspari

      ei oo vielä kokeiltu mutta viestienne jälkeen tulee kyllä vakavaan harkintaan tässä parisuhteessa! oi kiitos kaverit

    • märkääää

      Sillain on onnistunut, että kun nussimme sylikkäin ja homma loppui, spermat sisällä, jäimme siihen asentoon, kulli pillussa ja keskityimme, niin molemmat pissasimme siinä.

    • Oh my god:D

      Mitähän uskonto-palstan fundamentalistikristityt tuumaisivat tämän ketjun luettuaan?

    • peppupari

      Nyt on tätäkin koitettu. Tuntuu ainakin kepin heiluttajasta todella hyvältä. Pissaaminen vaatii kovaa ponnistamista, kun pyllyreikä pistää kovaa vastaan eikä (puoli)jäykällä peniksellä pissaaminen muutenkaan helppoa ole. Loppujen lopuksi sisälle saatiin useampikin luraus ja sen jälkeen panot kusella täytettyyn perseeseen. Painetta vastaan kuseminen tuotti aivan uskomantonta nautintoa ja olihan siinä aivan omanlainen tuhmuutensa mukana. Nainenkin nautti kovasti ja sanoi, että oli aivan uudenlainen täyttymyksen ja paineen tunne perseessä. Vasta panon jälkeen perseestä lurahti pissat lattialle. Ilmeisen kuset mennä aikalailla syvälle, sillä kun jatkettiin vielä suihkun jälkeen hommia sängyssä, lakanat oli hetken jälkeen aivan märät. Onneksi oli useampi kerros alla niin ei mennyt sänky vaihtoon...

      Ei ehkä aivan arimpien parien tai ensikertalaisten juttu, mutta suosittelen kokeilemaan jos vaan kiinnostusta löytyy!

    • Sepeteus 2

      Liukastakaa peppu shampoolla tai saippualla niin peppureikä jää auki kun vedät kullin pois. Kiihottavaa kun voit kusta avonaiseen reikään ja välillä työntää sisälle. Vaimoni on ihan hulluna tähän.

      • Ne kanto mut puhki nussitun pojan siihen mökin eteen pihanurmelle. Siihen aurinkoiseen paikkaan mikä ei näy naapuriin. Mä olin siinä naama nurmessa kontallani. Äijät potki mun reidet levälleen. Ne otti olutta ja kokeilivat kuka kuseen tarkimmiten mun auki nussittuun anukseen. Mä kuulin vaan poreilun sisälläni ja naisten naurun.


    • Mua kiihottaisi hirveesti jos nainen pissaisi mun peppuun. Voi saispa kokee

    • kake1954

      kyllä on ihanaa kummallakin osapuolella sitten pitkät SUUDELMAT päälle ja ollaan lähekkäin

    • kake1954

      kyllä voi pyllyyn pissata on sama kuin suolihuuhtelu Kake

    • Tillanen

      Paskanhaju on jo niin kihottva ittessään että pitääpä kokeilla miten käy ku vielä kusee. Onko kukaan kokeillu kusta omaan perseseen jollain letkuviritelmällä?

    • kake1954

      en ole rooobootti made in japan hellou

    • Anonyymi

      Itse kusen omaan persereikään koska omaan juuri sopivan mittaisen peniksen joka juuri yltää puoli jäykkänä peräaukolle. Täysin jäykkänä se ei taivu ja ottaa kipeää.

      Pienellä harjoittelulla saan onnistumaan tuon ja terskan upotettua persereikääni kokonaan tulpaksi. Sitten päästelen pieninä suhautuksina siittimestäni pissaa peräaukkooni. Tuntuu taivaalliselta ja ei mene kauan kun jo laukean omaan takamukseen. Aivan upeaa. Kannattaa kokeilla jos omistatte vähintään 23 cm peniksen.

    • Anonyymi

      Jos saa kunnollisen seisokin, niin sillä ei paljoa pissata edes normaalisti saati pilluun tai peppuun!

      Pari kertaa sellaisen olen olen kokenut ja se ei välttämättä ole edes kivan tuntuinen.

      • Anonyymi

        Kyllä pissa lähtee seisokissa kun treenaa. Olen harjoitellut sitä taitoa vuosia, kun joskus sille oli tarvetta ja kysyntää. Välillä menen kovassa kusihädässä runkulle. Runkkaan munan kovaksi ja lasken ruikkien rakon tyhjäksi ja lopuksi mällit perään. Ai että tekee hyvää. Sama fiilis kun tuossa yllä joskus anoi, kuin jatkettu orgaasmi. Parastahan se on, jos sen saa laskea naisen päälle ja hän imee välillä ja lopuksi samalla. Parempaa orkkua ei ole.


    • Anonyymi

      joo on kyllä tosi hyvä jes jes :)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olipa kiihottava lukea noita vanhoja kirjoituksia, vielä kun joskus täällä on ollut asiallinen keskustelun taso.

      Itse sain harrastaa yhden naisen kanssa aikanaan pissaleikkejä ja sain pissata päälle ja suuhun ja sain kunnon suikkaria päälle. Sain naida perseeseen ja lopuksi laskea joskus mällit suuhun sen jälkeen. Tämä aikaa ennen nettipornoa ja sitä että tulisi edes mieleen pussata perseeseen. Kipinä jäi ja sellaista harrastajaa ei ole kaveriksi osunut ja tietenkin jo naimisissa ollut pitkään naisen kanssa jota homma ei kiinnosta eikä kylillä sekoilu ole se juttu.

      Yhden naisen kanssa olemme kumminkin meikeissä hekumoineet asialla ja olisimme valmiit ja halukkaat kokeilen jos vaan päästäisiin saman katon alle rauhassa.

      Muuten olen treenannut asiaa vuosien ajan säännöllisesti ja runkkailen kakun välillä kovaksi ja tyhjennän rakon iloisesti ruiskien kulli kovana ja runkkaan mällit perään. Juuri tuo pitkitetty orgasmi fiilis tulee siitä

      Olisi kiva kuulla uusia tarinoita muiltakin miesten oln sujunut. En luovuta toivoa että saisin vielä jonkin kanssa tehdä tuon... Ja nimenomaa perseeseen...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Filmejä minäkin vaan kattellu ja kiinnostaa kokeilla vaan kun ei löydy naista joka tarjoais pyllynsä kokeiluun. Jos kiinnostaa niin huikkaa täälä, mietitään sitten jatkoa. M44 08alue

    • Anonyymi

      Uu­s­­i s­ek­­siteatteri avautu­u Su­­ome­en! Ku­­tsu­­mme kai­­­kki. Il­mo­­it­­tau­­­tum­ine­­­n ryhmäämme tä­­­äl­­­lä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/C3f3C1

    • Anonyymi

      Muutaman kerran olen tehnyt. Jos vehje on kivikova niin vaatii kyllä keskittymistä. Ja pitää olla aika reipas pissahätä niin onnistuu helpommin. On onnistunut siis ihan hyvin vehje kovana

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe