Mitähän mahtaa Jouskari

kukka

mulle viestittää käytöksellään? Olen tuntenut yhden jousimiehen parin vuoden ajalta ja hän on täysin saanut minut ihastumaan itseensä. Olemme tapailleet muutaman kerran, ei sen vakavempaa vielä, kun hän haluaa olla sinkku, eikä sitoutua kehenkään. Näin ainakin sanoo itse. Jos näämme baarissa tai jossain muualla, niin hän on heti minun luona ja ei lähde siitä kulumallakaan. Sitten kun eroamme toisistamme, niin hän sanoo aina napakkaasti, että "Soita". Hän itse ei soittele, koska selittää, että joutuu työnsä puolesta olemaan puhelimessa niin paljon. Hän välillä ottaa minua sillai ihanasti kiinni ja rutistaa kunnolla. Joskus olen sanonut hänelle, että mitäs mun kulta, niin vastasi siihen, että älä sano noin. Mä sanoin hänelle, että tykkään hänestä, niin meni mies aivan hiljaiseksi. Kysyin kerran häneltä, että oletko onnellinen, niin sanoi ettei ole. Mithän mies mahtaa viestittää mulle... Sanokaahan jouskarit, miten ilmaisette tunteenne naista kohtaan, josta olette kiinnostunut?

11

2556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      nii no mul on yks jouskari kierrokses joo ja nii se sano että se haluis kyl tyttöystävän, mut se ei tiedä mitä rakkaus on. jos tos ois kyse samasta asiasta.....?

    • jouskarinainen-66

      Ujo, tai pelkää saavansa pakit jos tekee aloitteen. Niin että rohkeasti vaan soittelemaan=)

    • kaverina

      Jousimies miestä jo kolme vuotta. Pelkää sitoutumista ja tuntuu välillä välinpitämättömältä, mutta joskus on tosi mustasukkainen. Ota nyt tosta selvää. Ihana mies silti!

      • söpöä ja ihanaa

        Jousimiestä jo neljä vuotta. Pelkää sitoutumista ja tuntuu välillä välinpitämättömältä, mutta joskus on järkyttävän mustasukkainen. Minä en sais tehä mitään, hänen pitää saada mennä. Eikä minun saa kysellä monojaan, loukkaantuu. Ota nyt tosta selvää. Ihana mies silti! Maailman ihanin :) ja järki lähtee välillä....


    • jouskari n

      Tunnistan tuossa jouskarissa niin itseni! Itselläni muutama pitkäaikaisempi suhde, jonka jälkeen haluan olla "irrallaan" eli nytkin yksi kundi on jonka kanssa ei aivan seurustella,koska pistän jarrua. Itselleni tulee hassu ahdistus jos mies käyttää "mun kulta" tms. omistavaa lausetta itsestäni. Tosin annan miehen mennä niinkuin hän haluaa ja toki menen ja tulen itsekin kokoaika (en tarkoita että juoksisin muiden miesten perässä, haluan vain tuntea itseni vapaaksi)

    • Nimetön

      Taidatte olla kaikki aika nuoria vielä...

      Elämänkokemusta omaavana voin kertoa (jousimiesnaisena), että jousimiehet ovat tunteellisia vaikka ehkä eivät näytä sitä heti alkuunsa.

      Itse pidän, jos minulle soitetaan tai otetaan muuten yhteyttä, ystävät ja varsinkin rakkaat, ovat erittäin tärkeitä, heitä en halua menettää millään!

      Rohkeasti vaan soittelemaan jouskariystävälle, ei todellakaan lähde karkuun, pitää varmasti siitä! Jousimiehestä, oli mies tai nainen, saat tosi ystävän.

      Hyvää jatkoa teille kaikille!

      • kaverina vastaa

        ihana oletus sulla, että ollaan kaikki nuoria:D Kiitos! Sillä minä olen 46 vuotias NeitsytN


    • vihjeeksi,että jousimies mies odottaa,että nainen tulisi tasa-asrvon aikaan juttelemaan,kun täällä naiset pelleilee lyhkästen miesten kanssa.Miehiltä menee,just se itsekunnioitus ja rohkeus,kun naiset syrjii ja pelleilee ja ei puolusta ollenkaan täällä.Odotan suomessa naisilta enemmän että olisivat rohkeempia,kuin miehiet ,tulemaan juttelemaan miesten kanssa,etenkin lyhkästen.ja käyttäsivät jo sitä alyään miesten kanssa.Monet miehet manipuloi naisia täällä heikompia vastaan viellä.lyhkäsillä miehillä on paljon vcaikeampaa,kuin pitkillä täällä,jokaisella meillä on tehtävämme elämässä.

      • puhut!

        Joo itsekunnioitus on ollut monesti koetuksella, ja ei pahemmin huvita aloitetta tehdä, kun se pelleily meidän lyhkästen kanssa on mitä on. Tällaista tämä pinnallisuuden ja turhamaisuuden kyllästämä elämä on...


        t:170cm jouskarimies


      • napakelkka
        puhut! kirjoitti:

        Joo itsekunnioitus on ollut monesti koetuksella, ja ei pahemmin huvita aloitetta tehdä, kun se pelleily meidän lyhkästen kanssa on mitä on. Tällaista tämä pinnallisuuden ja turhamaisuuden kyllästämä elämä on...


        t:170cm jouskarimies

        ...arvaa suututaako täällä edes opiskella suomessa ,kun nuo pitkät miehet vie viellä kaikki parhaat muijat suomessa ja lyhempiä jätkiä ei kuunnella ollenkaan edes.Tuntuu monesti,että ei kannata edes opiskella täällä lyhempien,kun nuo pitkä vie kakki parhaat muijat täällä suomessa ja pyörivät tuolla sänguissä vuisia ja lyhäset opiskelaa yksin ja raatavat täällä.Suomessa enemmän arvostusta lyhemmille miehille.Täällä pitäs ärähtää jo suomessa muutkin,että lyhemillä on kaikilla korkeempi arvonen upseeriarvokin täällä,kuin noilla pitkillä.Täällä sorretaan lyhkäsiä jätkiä suomessa.Puhukaa suomessa jo muutkin täällä, että lyhemille lisää arvostusta ja korkeempia arvoja.Tässä valtiossa viellä kaikki poliisit ja nuo pitkät jätkät tulevat pienempien päälle täällä suomessa.onko oikein että lyhemmät miehet saavat tällä pelätä.


    • lultavasihän haluisi olla ystäväsi ilman sen kumenpatarvetta seurustelun tai ainakin niin mitä tuosta pätelisin sillä meistä joillain on laja käsitys sittä mitä ystävys on mutta toki vään voi olla kinostunut mutta ei vielää niin paljon et olisi ihastunut suhu niin paljo että että se johtaisi suhtesen asti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2214
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1065
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe