KOKO TOTUUS HÄRKÄ MIEHESTÄ!

éldorado

NYT! ARVON PALSTALAISET ON AIKA SELVITTÄÄ MITÄ HÄRKÄ MIES ON MIEHIÄÄN!
KESKUSTELU ON LUOTU EPÄTOIVOISILLE,KIINNOSTUNEILLE SEKÄ KOKENEILLE!

MISTÄ huomaa jos hän on OIKEASTI kiinnostunut sinusta?

MISTÄ huomaa että häntä ei kiinnosta?

MISTÄ huomaa jos hän pelaa tai vain "leikkii" tunteillasi eikä ole tosissaan?

MITEN sinusta kiinnostunut härkä mies käyttäytyy läheisyydessäsi?

jos härkä mies on kerran päättänyt mielessään että millainen olet, voiko hän myös muuttaa mielipidettään jos tekosi todistavat hänen päätelmänsä sinusta vääräksi?

jos härkä on kiinnostunut mutta ei koskaan uskallakkaan tehdä asialle mitään, "kuoleeko" hänen kiinnostuksensa sinua kohtaan, vai pysyvätkö tunteet sinnikkäästi vahvana?

MITEN härkää lähestytään jos on oikeasti vakavasti kiinnostunut härkä miehestä? (voi mainita useita tapoja)

MITEN härkää EI kannata lähestyä?

haluaako härkä mies yleensä ensin olla hyviä ystäviä naisen kanssa ennen läheisempää kontaktia?

MITEN härkä mies flirttailee jos on tosissaan?

KAIPAAKO härkä mies paljon huomiota kiinnostuksen kohteeltaan?

kumpi on tärkeämpää? sanat vai teot?

MISTÄ huomaa jos härkä on kiinnostunut sinusta vain ystävänä?

Ottaako härkä mies naisen kiinnostuksen osoitukset ja muut "merkit" tosissaan vai kaipaako hän vakuuttelua?

VOIKO härkä seurustella naisen kanssa ja olla samaan aikaan kiinnostunut myös toisesta naisesta tosissaan?

MISTÄ huomaat että hän on valinnut juuri SINUT?

NYT KAIKKI HÄRKÄ MIEHET JA MUUT VASTAAMAAN! TÄSTÄ ON VARMASTI APUA MONILLE!

hyvää kevättä

6

5690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anticho

      ..vaikka en olekaan härkä tai mies. Minun kokemuksia huomioon ottaen, härkä ei mielellään aloita suhdetta ystävyydestä,ellei tietysti ihastu itse jo ystävänä. Joset kiinnosta häntä, sen huomaa siitä kun hän ei jatka itse keskustelua esimerkiksi mesessä, tai siis jos tervehdit, hän vastaa, mutta sinä saat jatkaa siitä keskustelua. Ja jos hän todella haluaa jutella kanssasi, niin hän yleensä aloittaa itse keskustelun, ja jatkaa myös sitä jos sinä et jatka. Ja härkä todellakin kaipaa huomiota kiinnostuksen kohteeltaan, en sitten tiedä paljonko, mutta olen varma että paljon. Hän saattaa myös kyllästyä jos vastaat kaikkiin hänen kysymyksiin aina samalla tavalla, tai jos hän joutuu liian kauan suostuttelemaan sinua..

      • veera-

        minuakin kiinnostaisi tietää juuri nuo kysymykset häristä!

        viestejä kehiin siis!


      • Nimetön
        veera- kirjoitti:

        minuakin kiinnostaisi tietää juuri nuo kysymykset häristä!

        viestejä kehiin siis!

        tere sulle veera.sanoisin et oma mielipide on et todellinen härkä tekee sen mitä haluaa,mut on myös se itsepäisyys minkä kaikki tulee kokemaan, ja sitä en kaikkille toivo suotavan! koska se on meidän härkämiesten kosto kaikille heteroille!!!!!!!argh nam!?


    • Betti batti ja butti

      ootko kiinostunut trooppisesta vai sideerisestä härästä ja sen touhuista......on meinaan aika eri asia

    • cauris

      MISTÄ huomaa jos hän on OIKEASTI kiinnostunut sinusta? - Hän ottaa aktiivisesti yhteyttä, haluaa nähdä ja lähestyy hyvin varoen katselemalla silmiin ja hivenen varovaisesti koskettamalla.

      MISTÄ huomaa että häntä ei kiinnosta? - Kaikesta. Ei ota aktiivisesti yhteyttä ja kun menet puhumaan hänen kanssaan, saattaa olla korrekti, mutta hänestä huomaa, ettei hän ole kiinnostunut keskustelemaan sinun kanssasi.

      MISTÄ huomaa jos hän pelaa tai vain "leikkii" tunteillasi eikä ole tosissaan? - Härkä ei leiki/pelaa, härkä testaa, oletko hänen rakkautensa arvoinen. Tämä kyseinen ketju alkaa siitä, kun hän huomaa sinussa jotakin, mihin ei voi luottaa. Hän alkaa testaamaan, kuinka kovasti haluat häntä. Yleensä tämä keino on huono ja sekoittaa härän päätä entisestään, koska harva alkaa vuolaasti osoittaa tunteitaan siinä tilanteessa. Yleensä kaikki hämmentyy ja alkaa pelailemaan peliä takaisinpäin.

      MITEN sinusta kiinnostunut härkä mies käyttäytyy läheisyydessäsi? - Katsoo paljon silmiin, ehkä hieman ujosti ja veitikkamaisesti. Hakeutuu seuraan ja juttusille/ Odottaa katseellaan, että menet hänen juttusilleen.

      jos härkä mies on kerran päättänyt mielessään että millainen olet, voiko hän myös muuttaa mielipidettään jos tekosi todistavat hänen päätelmänsä sinusta vääräksi? - Ei voi. Härkä käyttää pitkän aikaa siihen, että ottaa selvää siitä millainen olet. Härkä tietää myös tasan tarkkaa mitä haluaa. Jos hän huomaa jotakin, mikä ei toimi, hän antaa olla. Härkä kykenee olemaan vallan hyvin yksinkin, hän ei tarvitse parisuhdetta ollakseen onnellinen. Härkä voi aluksi sokaistua toisesta, mutta ajan mittaa kun huomaa, ettei tämä vastaakaan sitä mitä hän toivoisi rinnalleen, alkaa etääntyminen. Tätäkään ei voi pysäyttää. Tämäkin on sitä kuuluisaa pelailua, jossa hän yrittää vielä kaivaa niitä tunteita esille...

      jos härkä on kiinnostunut mutta ei koskaan uskallakkaan tehdä asialle mitään, "kuoleeko" hänen kiinnostuksensa sinua kohtaan, vai pysyvätkö tunteet sinnikkäästi vahvana? - Härkä jatkaa eteenpäin, mutta elämäntilanteesta riippuen, mikäli tämä ihastus osuu uudelleen kohdalle, saattaa se sotkea kuviot. Jos hän on todella mennyt ihastuksestaan eteenpäin, ei uutta mahdollista suhdetta voi rikkoa.

      MITEN härkää lähestytään jos on oikeasti vakavasti kiinnostunut härkä miehestä? (voi mainita useita tapoja) - Menee rohkeasti puhumaan ja on oma itsensä. Härkä pitää hyvinkäyttäytyvistä avoimista naisista, jotka ovat naisellisia ja tyylikkäitä. (Härkä kiinnittää huomionsa kokonaisuuteen, ei pelkästään johonkin tiettyyn yksityiskohtaan.) Huumorintaju ja iloisuus on tärkeää. Myös huomion osoittaminen vain hänelle on tärkeää, siitä se lähtee yleensä liikkeelle. Mikään pelailu ei auta. Puhelinnumero on pyydettävä reippaasti ja otettava myös yhteyttä. Härän valjastaminen vaatii siis rohkeutta naiselta tulla myös torjutuksi.

      MITEN härkää EI kannata lähestyä? - Heittämällä jotakin typerää tai mustasukkaista. Käyttäytymällä teennäisesti, pelaamalla pelejä. Epäsiistinä tai käyttämällä ronskia kieltä. Ylpeys on kaikista pahin, jos kuvittelet olevasi täydellisin nainen, tiput kovaa ja korkealta. Härkää ei saada seksillä tai ulkonäöllä. Härkä saadaan aitoudella ja älyllä.

      haluaako härkä mies yleensä ensin olla hyviä ystäviä naisen kanssa ennen läheisempää kontaktia? - Yleensä ei. Sinkkuhärkä sitoutuu mielellään, jos löytää sen oikean. Toisaalta härkä kestää "ystävätasoista" tapailua, mutta pyrkii läheisempään kontaktiin, mikäli on kiinnostunut.

      MITEN härkä mies flirttailee jos on tosissaan? - Katsoo silmiin hyvin kauniisti, koskettaa vaivihkaa, ihailee selvästi katseellaan ja olemuksellaan.

      KAIPAAKO härkä mies paljon huomiota kiinnostuksen kohteeltaan? - Kyllä, ja se ei lopu alkuun, hän haluaa sitä aina!

      kumpi on tärkeämpää? sanat vai teot? - molemmat tärkeitä. Sanat erityisesti.

      MISTÄ huomaa jos härkä on kiinnostunut sinusta vain ystävänä? - Kun hän juttelee niitä näitä, on ystävällinen ja korrekti, mutta se syvä palo katseesta puuttuu, se että riisuu sinua silmillään.

      Ottaako härkä mies naisen kiinnostuksen osoitukset ja muut "merkit" tosissaan vai kaipaako hän vakuuttelua? - Kyllä hän kaipaa vakuuttelua, kun päästään pidemmälle. Härkä varoo omaa sydäntään, koska antaa lopulta suhteessa kaikkensa ja haluaa olla varma, että antaa sen sellaiselle, joka osaa sitä arvostaa. Jos lähestyy häntä aidosti ja hänkin on kiinnostunut, ei paljoa vakuutteluja alussa tarvita.

      VOIKO härkä seurustella naisen kanssa ja olla samaan aikaan kiinnostunut myös toisesta naisesta tosissaan? - Jos on onnettomassa suhteessa kyllä. Härkä on erittäin huono satuttamaan ihmisiä, joten hän ei välttämättä lähde huonosta suhteesta, mutta sen kyllä huomaa varmasti, jos on onneton. Härkä ei ymmärrä, että olemalla suhteessa ja haluamalla muuta, hän satuttaa enemmän. Jos härkä päättää lähteä, hän voi tehdä päätöksen hyvinkin nopeasti. Silloin härkä ei ole valmis suhteeseen tai on ollut siinä onneton. Joskus kokeilut osoittautuu huonoiksi vaihtoehdoiksi ja he haluavat takaisin. Silloin härkä ei välttämättä itsekään tajua, että ei ole ollut onnellinen. Väliä on oltava se puoli vuotta ainakin, ennen kuin ottaa takaisin. Sitten voikin olla jo toinen meininki. Härkä ei ihastu herkästi toisiin, jos on onnellinen. Aina täytyy muistaa, että ihastumisia tulee kaikille parisuhteessa jossakin vaiheessa. Siinä testataan se, että onko parisuhde hyvä ja vahva...

      MISTÄ huomaat että hän on valinnut juuri SINUT? - Hän sitoutuu. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi ja muistaa sinua päivittäin omalla rakkaudellaan ja olemuksellaan. Hän on onnellinen sinun kanssasi, mitä sitten teettekin. Hänellä ei ole kiire minnekään vaan hän puhuu kanssasi tulevaisuudesta ja tekee unelmista totta yhdessä sinun kanssasi. Härkää pitää "potkia" joskus vähän eteenpäin, mutta kyllä hän sitoutuu, jos on siihen valmis....

      • 100%:sti

        voin vakuuttaa sen omasta kokemuksestani. Härkämiehen kanssa onnellisesti kihloissa oleva ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      219
      1733
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1654
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      322
      1301
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1219
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      126
      1207
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      94
      1155
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1115
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      244
      1039
    9. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      94
      1016
    10. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      63
      1003
    Aihe