parempi-molempi

Pillu täyteen kerrankin

Noinhan se on paras että pieni pili löytää pikkusormen kuristavan pimpin ja horo pillu saa jättimunan joka tuntuu.

Näin ajatuksen tasolla tuntuu että miehet ja naiset ovat syntyneet väärälle puolelle palloamme.

Suomalaisen miehen unelma on itämainen nainen, joilla todella on suurimmalla osalla tuollainen hirttäjäpillu ja kaiken muun lisäksi nämä naiset hoitavat miehen kaikki tarpeet (suikkiinoton ja nielemisen, anaaliseksin jne.) ja kaiken muunkin (hieronnat, kotityöt ym.) valittamatta. Pienipilinenkin suomipoika luulee omistavansa mahtimelan, kun tunkeutuessaan tiukkaan lihaan tuntee kalunsa kuristuvan ja pohjan tulevan vastaan. Kaiken lisäksi oikeat oriental-naiset ovat vähäkarvaisia tai täysin posliineja tuolta alapäästä, josta suurin osa miehistä haaveilee.
Kaiken lisäksi nämä suloiset nukkemaiset olennot vielä rakastavat Pohjois-Eurooppalaista ulkonäköä, enemmän kuin mitään muita rodullisia piirteitä miehissä.

Suomalaiset naiset taas haaveilevat tummista tai mielummin mustista macho-miehistä, jotka vievät kyselemättä ja ottavat jättikaluillaan. Löysässä useasti synnyttäneessä horossakin tuntuu kun kilometrikalu poraa pohjaan ja levittää vitun äärimmilleen. Nämä rakastajat sanan parhaassa merkityksessä jaksavat vielä tyydyttää naisen kaikella muullakin tapaa ja rakastella rajusti tuntikausia.
Isoa jättikalua jaksaa pidempäänkin katsoa, runkata ja ottaa suuhun, ja niellä lastitkin. Toisin kuin suomipojan normimittaista "kun on nähnyt yhden niin on nähnyt kaikki"-prinssinakkia, yök!
Myös hyvin syönyt suomityttö saa hyvin ulostaneen pyllynsä täyteen kerrankin.
Kaiken lisäksi nämä urokset ymmärtävät naisensa arvon, ja antavat tämän olla kodin kuningatar, joka saa hoitaa koko kodin. Mies hoitaa imagopuolta turistien kanssa.

Parasta olisi tietenkin se jos naimisissa oleva suomipariskunta voisi muutaman kerran vuodessa toteuttaa unelmansa yhdessä ulkomaanmatkalla. Tässä on vain se huono puoli, että Kauko-Idän matkoilla naisella ei olisi mitään iloa, kun paikalliset miehet ovat vielä suomipoikaakin alemmalla kikkeliasteikolla.
Toisaalta taas Afrikassa tai Lähi-Idässä, jossa nainen toteuttaisi mieluiten unelmansa, suomipoika on aina vaarassa menettää henkikultansa jos paikallisiin herkkupyllyihin lankeaa. Nämä etelän hedelmät kyllä pitävät vaaleaa pohjoismaista hipiää ykkösenä itämaisten sisariensa tapaan, mutta geenivaihto on tehty hyvin vaikeaksi. Siinä voi menettää sekä nainen että mies henkensä, jos edes hymyä tulee julkisesti vaihtaneeksi.

Ehkä parhaaksi paikaksi pariskunnalle jää Keski-Amerikka, jossa naispuolinen osapuoli saa toteutettua fantasiansa mustien Karibialaisten(ei pienimunaisten hispano) miesten kanssa, ja mies saa upeakroppaisia hoikkia maailman parasperseisiä mulattityttöjä, joiden ylivoimainen perseenpyörittely irrottaa viimeisetkin jämät pikaisesti. Ainoa huono puoli naissä Karibian tytöissä, joka pudottaa heidät alemmas kuin itämaiset sisarensa on heidän aina auki oleva suunsa. Toisaalta huuto naidessa on myös sen mukaista.
Kaiken lisäksi Karibialaiset miehet käyvät kuumana vaaleiden antautuvien naisten perään, ja myös pitkähiuksiset tummatukkaiset etelän ruusut käyvät täysillä kierroksilla pohjoismaisen vaalean arjalaisen rodun perään.

Kuten sanottua Venus ja Mars ovat vain syntyneet väärälle puolelle palloa.

5

447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljon matkaillut

      "Ehkä parhaaksi paikaksi jää Keski-Amerikka, jossa mies saa upeakroppaisia hoikkia maailman parasperseisiä mulattityttöjä, joiden ylivoimainen perseenpyörittely irrottaa viimeisetkin jämät pikaisesti. Ainoa huono puoli naissä Karibian tytöissä, joka pudottaa heidät alemmas kuin itämaiset sisarensa on heidän aina auki oleva suunsa. Toisaalta huuto naidessa on myös sen mukaista."
      "ja myös pitkähiuksiset tummatukkaiset etelän ruusut käyvät täysillä kierroksilla pohjoismaisen vaalean arjalaisen rodun perään."

      Paljon alueella matkanneena olen pannut merkille saman asian. Ihme sikäli että vaikka Suomalaiset naiset jatkuvasti valittavat miesten kalujen kokoa ja sitä ettei tunnu missään, niin Karibiattarien en koskaan ole kuullut haukkuvan Eurooppalaisten kikkelien kokoa. Vaikka luulisi näin tapahtuvan, jos paikallislla miehillä on kaikilla jättimulkut. Päinvastoin Karibiattaret hakeutuvat hyvin, hyvin mielellään vaaleiden miesten seuraan ja olisivat valmiit jopa lähtemään mukaan. Ja kymmeniä mulattivittuja kokeiltuani täytyy myöntää että ne ovat todella tiukkoja. Mahtaako kyse olla siitä että yleensäkin kaikki Karibian alueen naiset 16-alle 40 v. ovat lähes järjestäin todella kiinteitä ja muutenkin mallinmitoissa ja hyvässä kunnossa. Suomessa taas suurin osa naisista on kohtuullisesti tai enemmänin ylipainoisia tai ainakin rapakunnossa ja mallia laattaperse collection, joka tietenkin vaikuttaa myös pilluun ja sen tiukkuuteen.
      Normaalilla 16 sentin kalulla varustettunakin mulattitytöt ovat tuntuneet tiukoilta, ja suurimmalla osalla kalu on ottanut pohjaan. Kaiken lisäksi nämä naiset osaavat käyttää vartaloaan ja vatkata persettään ja lantiotaan taivaallisesti, jonka kertovat jo musavideotkin. Muutenkin he ovat rakastelussa aina mukana, kun Suomalaiset naiset usein makaavat kuin lahnat, ja ainoat asennot jossa heitä voi naida ovat niitä jossa muija voi helpoiten rötkottää. Perinteinen lähetyssaarnaaja asento, lusikka eli kyljellään takaa nainti, sekä se varsinainen lahna-asento, laiskan tytön takaapano, jossa nainen makaa rötköttää sängyssä kuin ellun kana, ja mies hoitaa työt takaa.
      Mulattinaiset antavat parastaan yleensä aina myös pylly pystyssä selkä erittäin kaarella takaapäin, pystyssä edestä, ratsastaen jne. Lisäksi heidän makuaistinsa ei tunnu olevan niin valikoitunut kuin naisten Suomessa ja spermojen otto suuhun käy lähes järjestäin.
      Kun Suomalaisen naisen kanssa 16 sentillä ei tunnu oikein onnistuvan nainti edestä pystyssä niin mulattien kanssa se onnistuu aivan hyvin ja nautinnollisesti.
      Laiskuus taitaa olla suurin syy huonoon seksiin.

      • Anonyymi

        kyllä se lapsen teko onnistuu jos yltää vehje sisälle ja sinne laukeaa,kaikenmaailman akrobatiat onkin sitten heidän ongelmansa jotka haluavat leikkiä ja pelata kun eivät pysty normi parisuhteesen vaan ovat kokoajan ettimässä pidempää tai tiukempaa,jokainen aikuinenhan sen tietää aina löytyy parempi,isompi ja tiukempi mutta...tarvitseeko sellasta?


    • Anonyymi

      Pientähän saa Aina isommaks tavalla jos toisellakin vaan liian isoa on helvetin hankala saada sopivammaksi tietty aina voi turvautua saksiin tai veitseen ja typistää tai kokonaan leikata pois 🤡

      • Anonyymi

        Miten sen pienen saa pysyvästi isommaksi, jos ihan rehellisiä kerrankin ollaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sen pienen saa pysyvästi isommaksi, jos ihan rehellisiä kerrankin ollaan?

        Mietipähän sinä sitä. Googlaa vaikka niin ei tarvi pientä aivosoluasi ylirasittaa 🤡


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe