Syrjähypystä käry ja rangaistus

Jussi

Syrjähypystä käry ja rangaistus


Vaimoni on tosi hyvän näköinen. Hän on juuri 40 täyttänyt ja hyvin tyttömäinen edelleen. Hän on huolehtinut vartalostaan jatkuvalla liikunnalla. Harrastaa mm. kuntosalilla käyntiä, pyöräilyä, juoksua jne. Minä en enää pysy hänen perässään vaikkakin olen myös hyväkuntoinen liikkuja. Hänellä on lyhyt vaalea tukka, tummanruskeat silmät, mukavan pyöreät poskipäät, hymyilevä suu ja valkoiset hampaat.

Hänellä on lisäksi kiinteä peppu ja suloiset pyöreät rinnat, jotka mukavasti pomppoilevat hänen ryhdikkäissä nopeissa liikkeissään. Ihailen häntä kovasti ja rakastan suunnattomasti. En voisi kuvitellakkaan mitään ilman häntä. Olemme olleet naimisissa ja 21 vuotta ja tottuneet tosiimme siinä ajassa erittäin hyvin. En voisi esim. pettää häntä missään tilanteessa. Luotan myös häneen 100 %: sesti.

Kunnes tässä vuosi sitten tajusin yllättäen, että hän ei ollutkaan ehkä ihan entisensä. Ajattelin sen johtuvan ehkä työssä tapahtuneista muutoksista, iästä, lapsien aikuistumisesta tai jostain sellaisesta.
Hän teki poikkeuksellisesti jonkin verran ylitöitä. Kokoukset alkoivat lisääntyä. Koulutustilaisuuksia tuntui olevan jopa pari kertaa kuukaudessa. Myös kahden päivän koulutuksia rupesi olemaan. Kyselin joskus vaivihkaa hänen hyvältä työtoveriltaan, että mikäs siellä firmassa on meneillään, kun väkeä koulutetaan noinkin tiiiviisti. Hän vaan totesi, että se on ajan trendi nykyisin. Joskus ylitöistä ja kokouksista palaava vaimoni oli hyvin hiljainen. Toisinaan liiankin puhelias ja epäaito. Ihmettelin, mutta en kysellyt liikaa. Olihan meillä täydellinen luottamus ja kunnioitus toisiamme kohtaan.

Epäilyni kasvoi ja olin jo huolissanikin. Sitten ryhdyin pikkuhiljaa seurailemaan hiukan tarkemmin.
Vilkaisin kännykkää ja tarkistin luettelon, sekä viestit. Sieltä löytyikin jo jotain, joka nostatti minut uudelle tasolle. Saapuneissa viesteissä oli mm. Tulen noutamaan sinut töistä klo 15.30 P... Sitten toinen viesti. " Ylitöissä" klo 16.00 - 18.00 ?? P...
Katsoin päiväykset ja sehän sopi yks yhteen. Vaimollani oli salainen rakastaja. Nyt tämä alkoi selvitä.
En vaan ymmärtänyt Miksi näin juuri hän. Ja kuka tuo saasta olisi. Sen minä aion selvittää vaikka mikä olisi. No tietysti puhelinnumero talteen, josta viestit olivat tulleet. Kysely numeropalvelusta paljasti nimen . Seppo Åhman ja sama paikkakunta.

Kuka Seppo. En tuntenut. Ei ainakaan vaimoni firmassa ollut sen nimistä. Selvittely jatkui.

Sänkyhommatkin meillä alkoivat hiipumaan. Enää ei intohimoa kovastikkaan löytynyt. Se oli sellaista pakonomaista silloin tällöin, että ei kokonaan unohtuisi. Siitä puuttui innostus ja aitous ja ennen niin mukavat esileikit ym.
Kerran hän tuli ns. ylitöistä tai kokouksesta. Olin varannut viiniä ja muuta mukavaa. Yritin saada kait hänet jotenkin kiinnostumaan uudestaan tai jotain sellaista. Melko muodolliseksi meni sekin ilta. Rakastellessamme ja häntä nuollessani tunsin kauhukseni aivan selvästi vieraan miehen sperman maun joka tavallaan kiihotti minua ja samalla sai minussa ällöttäviä tuntemuksia. Varmasti häntä oli paneskellut tuo Seppo vain muutamia hetkiä ennen. Tunsin sen selvästi.

Sitten ryhdyin rakentamaan ns. ansaa jolla hänet saisin kiinni. Eräänä viikonloppuna järjestin niin, että kerroin lähteväni kaverin mökille kalaan koko viikonlopuksi. Nuoret olivat kielileirillä ja toinen lapsistamme muualla, joten vaimoni jäi ihan yksin kotiin. Hän paljasti jo ilmeellään, kun kerroin kalareissustani, että sehän passaa myös hänelle.

Perjantai tuli ja lähdin muka kalaan. Ajoinkin pois kaupungista, mutta en kovin kauas. Illalla palasin takaisin, mutta jätin auton kauas pihastamme. Kävelin omakotitalomme lähelle. Siellä näin jo kaukaa, että kadunvarteen oli pysäköity sininen Opel Astra. Oli senverran hämärää loppusyksystä, että saatoin melko vapaasti lähestyä taloamme. Valot paloivat joissakin huoneissa. Säleverhot olivat kiinni. Pääsin siirtymään takaseinän viereen. Verhojen läpi näkyi liikettä.
Eh halunnut paljastua, joten etenin hyvin varoen. Menin hiljaa autotallin ovelle ja avasin sen varoen. Pujahdin talliin, josta pääsisi pannuhuoneen kautta saunaneteiseen. Hengittämättä kuuntelin hiljaa. Huomasin, että saunassa oli käyty. Se oli edelleen kostea ja vielä lämmin. Ovi pukuhuoneeseen eli takkahuoneeseen oli jätetty raolleen. Siitä näkyi hämärästi valaistuun olohuoneeseen.
Näin vilahduksen olutpullo kädessä kävelevästä miehestä. Kasvoja en ehtinyt havaitsemaan. Miehellä oli päällään minun kylpytakki. Voi perkele. Ajattelin suutuksissani. Menisinkö sisään ja vetäsisin turpaan. Ei odottelin edelleen. Nyt tuli Päivi kädessään viinipullo ja lasi. Hän kaatoi lasin puolilleen ja laittoi sen olohuoneen pöydälle. He keskustelivat ja kuulin ihan selvään myös aiheen.
Kylpytakki oli löysällä hänen yllään. Tuo mies istui selin minuun päin sohvalla ja Päivi käveli hänen eteensä. Ovi oli niin vähän auki, että vaimoni ei voisi minua nähdä pimeässä eteisessä. Nyt hän avasi takin vyön. Hän valautti sen olkapäiltään ihan miehen edessä. Hänen rintansa näkyi, mutta ei hänellä varmaan ollut pöksyjäkään jalassa. Näin kuinka hän kumartui suutelemaan miestä. Mies laittoi suuret kouransa vaimoni lanteille. Hän hyväili saastaisilla käpälillään pikku kultani pyöreää peppua.
Nyt Päivi kumartui vielä alemmaksi. Nähtävästi hän kaivoi miehen elimen esiin ja alkoi leikkiä sillä.
hänen päätään ei näkynut ja kuvittelin hänen ottaneen tuon sian elimen suuhunsa.
Miehen pää taipui taakse ja selvästi hän imetti itseään Päivillä. Säpsähdin kauhusta ja kaluni oli kovettunut. Se pyrki pois housuistani. Se mitä näin, ja en nähnyt inhotti ja kuvotti minua.
Yllättäen he nousivat ja suutelivat toisiaan alastomina minusta vain muutaman metrin päässä. Jäykistyin paikoilleni. Eivät kai vaan siirry muualle, vaikka makuuhuoneeseen. Ei sentään. Mies talutti Päivin sohvan toiselle puolelle vielä lähemmäksi minua. Päivi kumartui vasten sohvan selkänojaa. Mies asettui hänen taakseen. Siinä Päivi kumartui vielä lisää ja mies kouri hänen peppuaan ja kosketteli vaimoni pillua sormillaan. Sitten hän meni polvilleen Päivin taakse ja alkoi nuolemaan jalkoväliä. Päivi myötäili pyöritellen pyllyään miehen nuollessa minun rakkaimpani suloista pillua. Minun housuissani oli pakahtumaisillaan oleva kalu ja oli pakko päästää se esiin.
Samassa muistin, että videokamaramme on varmaan takkahuoneen asekaapin päällä. Ottaisinko pyssyn, vai kameran. Valitsin kameran ja menin takaisin ovelle. Tähtäsin ja käynnistin rec liipaisimesta. Aäänettömasti kamera alkoi tallentamaan näkemääni. Tätä voi vielä tarvita joskus, ajattelin kiihottuneen sekavana.

Nautinnon äänet kuuluivat korviini Päivin suusta. Nuo minulle niin tutut kiimaiset äänet. Nyt mies nousi ja kääntyi noustessaan sen verran, että näin vilauksen hänen valtavasta elimestään. Se oli todella iso. Ainakin minusta näytti siltä. Zoomasin ja kuvasin . Käteni tärisi jännityksestä ja kiihkosta. Hän piti siitä kourallaan kiinni ja yli puolet jäi vielä näkyviin.
Sen päässä oleva iso terska näytti tennispallon kokoiselta. Voi perkele. Nyt tuo ukko aikoo nussia kultaani tuolla melallaan takaapäin. Hän asettui Päivin taakse. Otti kourillaan häntä lantiosta kiinni ja alkoi työntyä tuohon odottavaan kiima-aukkoon. Päivi vilkaisi taakseen ja sanoi haluavansa kalun sisäänsä. Työnnä se sisääni ja nai minua. Haluan kovasti tuota sinun isoa ja kovaa kaluasi, hän sanoi jotenkin sinneppäin Sepolleen.

Mies työntyi käskystä Päivin pilluun ja alkoi naimaan tuota pomppoilevaa ja rytmikkäästi lypsävää pillua innokkaasti . Hän hyväili suurilla kourillaan Päiviä estottomasti. Päivi valitti ja vikisi nautinnosta. He naivat minun ja kameran edessä omassa kodissamme eivätkä voineet kuvitellakkaan, että heitä seurataan.

Runkkasin vapaalla kädelläni kovaa , tuskaista kyrpääni. Olisin halunnut juuri nyt naida Päiviä ja heittää tuo retale ikkunasta pihalle. Niin tuskainen oli oloni. Kurkkuani kuristi ja päätäni särki. Niin koville otti tuo juttu.
Vihdoin ja tuskastuttavan pitkän paneskelun jälkeen he saivat homman päätökseen. Päivi kääntyi nuolemaan Sepon veltostuneen elimen ja imi siitä vielä loput spermat. Mies kouri kultani tissejä ja hyväili häntä niskasta Päivin nuollessa kyrpää ja kiveksiä. Silloin minäkin laukesin. Kuvaus keskeytyi ja laskin spermani seinällä roikkuneeseen pyyhkeeseen, jonka sieppasin kaluni ympärille. Aah huokasin hiljaa.

Otin kameran mukaani ja peruuttelin tulemaani reittiä takaisin ulos. Hengitin kiihkeästi ja sydän pompotti varmaan kahtasataa. Mitä tekisin nyt. Kello oli jo melkein kymmenen illalla. Mihin menisin miettimään asioita. Olin sekaisin. En pystyisi menemään kotiovelle ja kohtaamaan heitä. Ei , sitä en tekisi ainakaan.
Kävelin kadulle autoa kohti. Astuin autoon ja päätin hiukan rauhoituttuani ajaa lenkin ja soittaa Päiville. Hälyyttää, hälyyttää ja vastaa : Päivi , niinkö, etkö voinutkaan sitten jäädä sinne yöksi, No mihinkä aikaan aiot tulla kotiin, Jaa että olet jo tulossa, niinkö ? No siis tunnin päästä tääll. ? Joo Aja varovasti, Hän vielä sanoi.
Ajelin lähimmälle yöhuoltamolle. Ostin kahvit ja odottelin. Kohta menisin kotiin.
Päivi oli katsomassa telkkaria tuolla samalla sohvalla, jossa häntä hetki sitten naitiin. Mies oli luonnollisesti häipynyt. Vain outo tuoksu tulvi sieraimiini. Eipä saanutkaan koko yötä nussia kultaani, ajattelin.
En ehtinyt kunnolla istumaan, kun Päivi kapusi kaulaani ja soperteli, että hänellä oli tullut hirveä ikävä, ja oli muka kiva, että en jäänytkään kalareissulle yöksi. ( olisiko jäänyt hänkin vielä hiukan puutteelle ) Hän oli käynyt suihkussa ja hiukset märkinä halusi suukotella minua. Olin valmis jatkamaan ja katsomaan, mitä tuleman piti. Läheltä piti, että en heti kietaissut häntä syliini ja repinyt hänen vähäisiä kotiasujaan lattialle. Panetti niin kauheasti.

Sanoin kuitenkin, että mitäpä jos katsottaisi yks videopätkä ensin. Se onkin sellainen, mitä ei ennen ole yhdessä nähty. Päivi arveli sen olevan joku vuokravideo, jollaisia joskus olimme katselleet ennen rakastelujamme. Kelasin kasetin ja annoin Päiville kaukosäätimen. No laita pyörimään.

Tajuttuaan näkemäänsä ja tutun kuvausympäristön Päivi huusi ääneen ja meni ihan punaiseksi.
Hän aikoi sammuttaa sen, mutta ei löytänyt painiketta. Siinä hämärässä valaistuksessa kuvaamani pätkä paljasti tuon hetki sitten tapahtuneen kiihkeän seksikohtauksen liiankin yksityiskohtaisesti. Paremmin, kuin mitä olin nähnyt livenäkään.

Ei tarvitse selitellä, sanoin. Ei siis mitään selityksiä. Uskotko, että en halua tietää mitään tuosta miehestä, enkä suhteestanne. Olen siitä ihan varma. Sanoin tiukalla äänensävyllä Päiville, että haluan että riisut nyt itsesi alasti ja minä teen sellaista, mitä et koskaan ole ennen kokenut kanssani.
Hän ihmetteli ja yritti naureskellakkin vastustellesaan aluksi käskyäni.
Vavisten ja pelokkaana Päivi riisui niukat oloasusteensa ja seisoi alastomana edessäni häpeissään.
Mitä tämä nyt tarkoittaa, hän yritti kysellä.

Ryhdyin komentelemaan häntä erittäin vihaisena kovalla äänellä. Nautin , kun hän pelkäsi ja totteli minua kuin pieni koira.
Minä olen nyt Sepposi ja sinä olet pikkuinen tuhma tyttöni, joka on tehnyt hyvin pahaa, hyvin hyvin tuhmaa. Sinä haet nyt Sepolle tuolta hiukan tarvikkeita. Seppo tahtoo että haet vaikkapa aluksi muutaman vyön tuolta vaatekaapista. Nyt heti. Päivi vapisi pelosta. Hän varmaankin pelkäsi määrätietoista ääntäni ja vihaista katsettani ehkäpä jopa selkäsaunaa. Koskaan en ollut häntä lyönyt, enkä edes uhkaillut. Nyt olinkin eri mies. Olin muuttunut mies. Olin Seppo Åhman. Päivi meni hitaasti kaapille ja tuntui etsivän mielestäni liian kauan muutamaa vyötä. Nopeasti sieltä, senkin lutukkani. Äkkiä. Seppo ei halua odotella.
Hän toi vyöt ja yritti sanoa jotain. Suu kiinni. Sinulta ei nyt kysellä mitään. Tuhma tyttö, Senkin huoranalku. Komensin hänet samaan kohtaan jossa Seppo häntä nussi. Käsikin seisomaan sohvan taakse. Pujotin vyöt hänen nilkkojensa ympärille jalat melko levälleen ja sidoin toiset päät sohvan jalkapallukoiden ympärille. Ranteisiin toiset kaksi vyötä. Ne sidoin kaiteisiin komentaen hänet kumartumaan eteenpäin. Siinä pysyt nyt alkuunsa. Kelasin uudelleen videon ja pakotin hänet katsomaan tuota kuvaamaani otosta.
Siirryin hänen etupuolelleen. Seurasin hänen pelokasta ja silti niin kiihkeää katsettaan. Hän katsoi tuota nussimiskuvausta ja välillä vilkasi minua ja yritti anteeksi jne. Turpa kiinni nyt. Sinä puhut vain jos kysyn jotain, onko selvä. Nousin ja menin hänen taakseen. Pylly oli sopivasti koholla korkean selkänojan tasolla. Läppäsin sitä avokämmenellä. Hyi Päiviä. Tuhma tyttö. Seppo tahtoo nyt kurittaa tuhmaa tehnyttä naistaan. Läppäsin hiukan kovemmin. Sitten kurkistin jalkoväliin. Tuo tumma söpö pillu näytti turpealta sekä kimaltavan kostealta. Työnsin sormeni sinne ja sanoin. Sinäkö tykkäätkin tästä. Sinähän suorastaan haluat rangaistusta. Hänen pillunsa sykki, kun sormeni liikkui siellä. Täällähän on käynyt joku minun pikku kolossani, sanoin. Hyi hyi. Oletko antanut jonkun tuhman sedän vierailla kolossasi. Läppäsin vielä kovemmin.
Ei saisi antaa outojen setien vierailla näin kivassakaan kolosessa. Nyt saat kyllä piiskaa. Läppäilin tuota jo punottavaa persettä ihan tosissani. Välillä tutkin kihottunutta pimpsaa. Otin kivikovan kalun käteeni. Siirryin hänen eteensä. Päivi yritti jälleen itkuisin silmin ja vapisevalla äänellään armoa ja että päästäisin hänet jo ja sopisimme asioista. HILJAA ja heti. Kelasin jälleen filmin alkuun ja annoin taas pyöriä. Eikö tämä riittänytkään sinulle, osoittaen kovaa kyrpääni hänen kasvojensa edessä. Sait varmaan paljon isompaa. Sitäkö tämä tarkoittaa.
Taisi tehdä nannaa se iso kalu tuolla kiimapyllyssäsi. Imitkin sitä niin halukkaasti ennen kuin sait sen pikkupilluusi. Vieläkin näkyy valuvan ihan reidet noronaan. Hyi sinua. Tainnut saada useinkin jo, kun olen ollut huomaavinani. Ylitöissä taisi olla ihan kivaa. Saitko ylityökorvauksena muutakin. Mitä ? Katso, kuinka sinua nussittiin tuolla näkyy oikein himopanoa. Olet kuin pornotähti tuossa. Kuuntele noita ääniä. Taisi tehdä tosi jytää tuo meisseli pillussasi.
Hivelin Päivin jalkoväliä ja totesin, että tosi kiimainen oli olotila. Hän yritti pyöritellä persettään siten, että käteni olisi hipaissut vakoa. En kuitenkaan koskenutkaan tuohon valuvaan mättääseen. Sensijaan astuin hänen kasvojensa luo uudelleen. Vein kaluni aivan hänen eteensä. Runkkasin ja annoin lastin lentää hänen kasvoilleen ja kaulalleen. Täältä tulee nyt hukkalasti. Olisiko ollut mukavaa saada se juuri nyt sisään. Heh Heh. Hän oli avuttoman näköinen siinä sidottuna. Hän yritti hangata kiimaista pilluaan nahkasohvan selkänojaa vasten. Huomatessani sen siirryin jälleen hänen taakseen. Annoin useita läimäytyksiä paljaalle kuumalle pyllylle ja varmistin että hän ei voinut tyydyttää himoaan sohvaa vasten....


Jatkan vielä muutaman rivin, mikäli joku haluaa kuulla, miten tässä lopulta edettiin.

Jussi

7

16894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rouva

      ..tää kiihotti mua..

    • LISÄÄ!

      LISÄÄ!

    • Namu

      Jussi...pahuksen mies...minäkin odotan täällä hengästyneenä, uskallakin jättää tarinasi kesken..hemmetin hemmetti, siitä on aikaa kun joku on vienyt noin intensiivisesti mukanaan, pelkästään näppäimistön välityksellä..hyvänen aika sentään ;)

      Jatka ...

      • jussi

        Kiitti vaan. Jussi jatkaa edellistä juttua piakkoin. Jäihän se vähän kesken. Osittain oli kyllä tarkoituskin niin ihan kiusatakseni lukijoita. Mutta jatko on kuitenkin tulossa

        Kiihkeitä lukuhetkiä kaikille Jussi


    • Jarnus60

      Jussi,
      Nyt tuli tarina johon ehdottomasti pitäâ saada jatkoa. Mielikuvituksesi (vai kokemuksesi)on siirtynyt mahtavalla tavalla näppiksen kautta koneelle.

    • ninnu

      lisää pyytää tuhma tyttö...

      • nostaja

        nostetaans tämäkin ylemmäs...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe