scorpioni nainen/härkä mies

Nuca

Löytyykö kokemuksia kyseisestä yhdistelmästä? Minulla on naisena vaikeus valloittaa kyseinen härkä mies ja hän tuntuu välillä hyvinkin etäiseltä ja luotaan työntävältä, kuitenkaan en pysty olla ajattelematta häntä.

7

2775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokenut skorppari

      sinuna en miettisi tuollaisia asioita, härkä herra on kiinnostunut tasan tarkkaan siitä mitä hän hyötyy suhteestasi sinuun, ei ole kiinnostunut muuten sinusta tai ehkä seksistä kanssasi mutta muu on yhden tekevää, minäkin yritin panostaa suhteeseen mutta ei edes kaiku vastannut härkä herran suunnasta, olen unohtamassa koko hemmoa ja katselen mielummin sellaista jolta saa myöskin vasta kaikua tunteisiin.

    • härkä itse

      mulla vähän vastaavanlainen tilanne, mutta toisinpäin eli itse olen härkänainen ja mies skorppari. Hän kyllä alunperin tuli minut iskemään, mutta nyt kun seurustellaan (tai ainakin jotain sinnepäin..), niin suhde ei etene ja itse olen nyt se aktiivisempi osapuoli. Hän pitää minut sen verran etäällä kokoajan, etten aina oikein tiedä missä mennään. Ei edes nähdä kovin usein.

      Mutta jos tunneälyni ei ole aivan hukassa, niin väitän kyllä hänen olevan kiinnostunut minusta edelleen. Haluaa vaan pitää etäisyyttä vähän liikaa... En tiedä johtuuko ujoudesta, "kovasta ulkokuoresta" tai onko häntä mahdollisesti joskus loukattu ja siksi vaikea luottaa vai mikä mättää...mutta vaikeaa on, etenkin kun en välttämättä itsekään ole aina maailman taitavin näyttämään tunteitani.

      Onkohan tämä härkä skorppari yhdistelmä sitten vaan jotenkin niin hankala tai jotain. Vähän sellaista olen lukenut, että intohimoa ja vetovoimaa riittää, mutta muuten tämä jääräpäinen yhdistelmä saattaa tuottaa ongelmia...ja juuri tältä minusta tuntuu.

      En kyllä sitten tiedä, että miten tästä toimimattomasta suhteesta pääsee eroon tuon vetovoiman takia. Koska vaikka vaikealta tuntuukin niin en kyllä ainakaan vielä ajatellut luovuttaa, sillä en voi ajatella muuta kuin häntä..

    • Donna Skorppari

      Minulla on kokemusta useammasta härkämiehestä, intohimoa riittää kyllä heidän kanssaan, mutta ainakin omalle kohdalle osuneet härät ovat olleet "loppupeleissä" luusereita. Eli voisi sanoa, että he ovat aika "perseelle" potkittavia.

      Ainakaan itselläni (vahvana skorpparinaisena) ei ole pinna kestänyt.

      Mutta väittävät että skorppari ja härkä olisi hyvä yhdistelmä...

    • Skorpparinainen

      Olin 10 vuotta naimisissa härkämiehen kanssa. Voin sanoa, että seksuaalisesti hän oli erittäin aktiivinen ja alussa myös tunnepuolella erittäin avoin. Olimme naimisiin mennessä vain kovin nuoria ja pelkäänpä, että oma kypsymättömyyteni (=piikikäs käyttäytyminen) aiheutti sen, että hän ei enää loppuaikoina avautunut minulle niin kuin alussa ja sehän sitten turhautti minua.

      Härkä on kuitenkin loppupeleissä mies, johon voi luottaa.

    • Minä skorpioni (m) ja hän härkä (n). Tunnepuolella viileähköä välillä. Härkä on umpikäytännöllinen ihminen eikä aina ymmärrä skorpionin tunnemyrskyjä. Toisaalta tarjoaa riidellessä kunnon vastuksen. Härkä on maamerkki ja skorpioni vesi joten kai se vesi sen maan kastelee...
      Härkä on tarvittaessa kovastikin intohimoinen... kun vaan osuu ajankohdat kohdilleen.

    • Härkä-m

      Heippa

      Olen härkämies ja ollut suhteessa skorpparinaisen kanssa muutaman kuukauden ajan.

      Homma kolahti saman tien ja taisin jäädä jumittamaan hänen kämpilleen noin kolmansilla treffeillä... tässä sohvalla edelleen.

      Hämmentävän järkevä nainen. Itsellä pari pitkää settiä neitsyiden kanssa - skorpioni tuntuu nyt hämmentävän järkevältä vastakappaleelta.

      Skorpparin sielussa on syvää virtausta, mutta hieman heikko kommunikoimaan siitä. Saa härän varovaiseksi. Avoimuutta peliin, härkä elää todellisuudessa ja hänelle pitää kertoa tai mieluummin vääntää rautalangasta missä mennään.

      Muuten skorppari tuntuu aika tasapainoiselta kumppanilta.

      • Kaapro52

        Multa vei kans eka treffeillä jalat alta, ja kirjaimellisesti taklasi vuoteeseen skorppari nainen, eli olen se kamala härkämies....) Ja mä tietysti rakastuin sydämeni pohjasta. En sen mielettömän hyvän seksin takia pelkästään, vaan muutenkin paljon yhteisiä asioita.Mutta se missä alkoi tökkimään en koskaan osannut arvata millä tuulella hän oli ja ne mielialat kyllä olivat aika myrskyisiä. Ja vuorovaikutus? Selkeään keskusteluun aivan mahdotonta haastaa, koska mä kuulemma tiedän kyllä? Mutta kun en todellakaan tiennyt mistä milloinkin kenkä puristi. Ja se oli kyllä aika rankkaa. Mun vika tietysti että en sitä nyrkkiä osaa pöytään lyödä, ehkä joskus olisi ollut tarvis. Itse kärjistän harvoin asioita mutta hän kyllä teki sen munkin puolestani....) Sekin huono asia että olin liikaa mieliksi hänelle. Ja pahinta se etten koskaan tiennyt mistä syystä ne "yliluönnit" milloinkin tuli. Mutta se toinen puoli. Se oli kertakaikkiaan ihana. Ja varmaan rakastan häntä vieläkin vaikka erilleen sitten mentiin. Ja tiedän kyllä että joku skorppari vielä joskus vie multa jalat alta jos kohdalle sattuu. Mutta toivon että ei ihan niin ääritapaus kuin tämä. Monia asioita jäin kaipaamaan, ja toisia mietin vieläkin? Mutta olihan se elämäni suurin vuoristorata kaikkineen. Eli kommunikoitaessa skorpparin kaa pitäisi kirjottaa asiat rivien väliin. Sillä itse tekstin hän jättää lukematta. Se oli mun kokemukseni. Mutta luoja paartkoon kaipaan vieläkin sitä naista. Se iso paha härkämies...:)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe