Ettepanek oleks selline kallid kaasmaalased: Ärge lugege seda foorumit.
Ärge vastake mitte yhelegi provokatsioonile.
Pole m6tet arutada, siin kes on targem..nii kui nii neile selgeks ei tee...
Samamoodi on soomlased käinud 60-70a rootsis tööl ...lyhike mälu!
Ja seda et nad saavad siin välja elada ..las siis teevad seda oma vahel!
Nii et ei osale Eesti foorumis enam eestlased:)!!!
Mina l6petasin selle foorumi kylastuse ja lugemise:)
K6igile Virolaisille:)
8
534
Vastaukset
- hyvähyvä
no, eihän täällä kenenkään pakko ole viestejä lukea, jos ei miellytä.
oikea päätös. - lapsukene...
kas pahad sommid kiusavad? Ruttu emme, issi juurde!
- pole vaja vastata
... aga vahel on päris tore ju lugeda, pead vangutada ja naerda turtsuda.
On ju siin naljakaid "tarkpäid", kirjutavad sihukest pahna, mida normaalsel inimesel annaks välja mõelda.
Lauslolluselke vastata pole muidugi mõtet. - Karlsson katuselt
Vastupidi. Kui mingi jobu esitab "süüdistusi" Eesti või eestlaste suhtes, siis tuleb ikka täie rauaga vastu panna. Ainult siis, ja ainult nõnda saab jobudele oma koht kätte näidata. Võidab see, kes on vaimselt üle, kelle sõnavara on teravam ja mahlakam, et ajab igasugu jorssi eemale siit. Kui soomlased on tuntud oma jonni poolest, siis eestlased oma nutikuse poolest. Kas loll võidab tarkuse? Mina ei lase sel sündida.
- väga jonnakas
ja ma ei hakka siin tobudega aega raiskama. lähen ja mängin parem parmupilli...
- Karlsson katuselt
väga jonnakas kirjoitti:
ja ma ei hakka siin tobudega aega raiskama. lähen ja mängin parem parmupilli...
Julgete päralt on maailma, ja ainult arg ja loll annab alla.
- majandusteadlane
niin, ei siitä taida viron talouden alamäki miksikään muuttua, vaikka olette täällä hokemassa näitä pioneerileirijuttujanne
"hyvin menee viron taloudella"
tai sitten ei. - :)))
majandusteadlane kirjoitti:
niin, ei siitä taida viron talouden alamäki miksikään muuttua, vaikka olette täällä hokemassa näitä pioneerileirijuttujanne
"hyvin menee viron taloudella"
tai sitten ei.meie "majandusteadlane" on ilmselt kohalik timurlane, kes parandab maailma.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Räppäri kuoli vankilassa
Ei kuulemma ole tapahtunut rikosta. Sama vahinkohan kävi Epsteinille. https://www.hs.fi/suomi/art-2000011840869.html "1164970Välillä kyllä tuntuu, että jaat vihjeitä
Mutta miten niistä voi olla ollenkaan varma? Ja minä saan niistä kimmokkeen luulemaan yhtä sun toista. Eli mitä ajatella293593No kyllä te luuserit voitte tehdä mitä vaan keskenänne, sitä en ymmärrä miksi pelaat,nainen
Pisteesi silmissäni, edes ystävätasolla tippui jo tuhannella, kun sain selville pelailusi, olet toisen kanssa, vaikka ol452440- 501568
- 411520
Jätä minut rauhaan
En pidä sinusta. Lopeta seuraaminen. Älä tulkitse keskustelutaitoa tai ystävällisyyttä miksikään sellaiseksi mitä ne eiv241424- 141252
- 271158
- 1651089
Olen oikeasti aika mukava
Vaikka itse sanonkin. Tunnemyrsky sekoitti mieltä silloin ja annoin aika kahjon kuvan itsestäni.221087