eläimilläkin on oikeuksia!

eläinrakas-95

eläimillä tosiaankin on sielu ja tunteet,aivan kuin meillä ihmisilläkin. Niitä kuuluisi kohdella samalla tavalla kuin ihmisiäkin, eikä kuin koneita, joista saa mm.maitoa ja munia. On onneksi ihmisiäkin jotka välittävät eläimistä,mutta mitä enemmän niitä on sitä parempi! Eläimet kärsivät kamalia tuskia kun niistä tehdään turkkeja, niitä käytetään eläinkokeisiin tai muuten vain rääkätään. Jos et ole vielä ymmärtänyt asian kamaluutta, käyppä sivuilla: www.tehotuotanto.net (katso video) tai oikeuttaelaimille.net (katso kuvat). Avatkaa silmänne ja tehkää eläinten olot paremmaksi! liity eläinsuojeluyhdistykseen, tee lahjoitus, älä osta turkiksia, al vegaaniksi tai osta luomua, käytä eläinkokeettomia meikkejä. Kiitos.

8

536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nel.ly

      Olen samaa mieltä, mutta tässäkin asiassa joku kohta kuitenkin taas aloittaa paasaamaan siitä, että olemme vaan tälläisiä "teinejä", jotka vaan purpattaa ja purpattaa eläinten oikeuksista...
      Kyllä meidän ikäiset jo osaa ajatella, ei me olla oikeesti mitään henkisiä 5-vuotiaita!!!

      Nm.merk: Eläinten puolesta!!!

      • *-*

        En sano teitä teineiksi, sensijaan esitän pari kysymystä.

        1. Haluatteko että eläinruuan tuottaminen siirtyy maihin joissa eläimiä saa pitää huonommissa oloissa kuin meillä?

        Mitä paremmin tuotantoeläimiä pidetään, sitä kalliimmaksi ruuan tuottaminen tulee. Yli 90 % kansasta syö eläintuotteita, tämä ei tule loppumaan. Mikäli eläinruuantuotanto suomessa muuttuu vaikeaksi, seurauksena on tuotannon siirtyminen itään. Meille tuodaan jo nyt lihaa mm. Brasiliasta. (Brasialaiselle karjatilalle onkin sitten hankalampi mennä kuvia ottamaan). Turkistarhaus siirtyi jo, en tiedä oliko netissä elävältä nyljetyty ketut video oikea vai feikki. Yhtäkaikki, en usko kettujen olevan yhtään paremmassa jamassa kuin Suomessa. Pikemminkin pahemmassa. (Yllättäen kukaan ei ole matkustanut Kiinaan vapauttamaan kettuja -ja kuluttaja käyttää onnellisena kiinalaisessa kettutarhassa tuotettua turkista).

        Toinen haluatteko ruuan hinnan yhä nousevan?
        Mitä kalliimmalla tuotetaan, sitä kalliimpaa ruoka on. Pätee myös kasviksiin, maailmalla on ruokapuola (ollut uutisissa) ja kasvihuoneiden lämmittäminen on kallista hupia pohjoisessa maassa.

        Kolmas: Haluatteko että työpaikkojen määrä vähenee? Mikäli eläintuotanto siirtyy ulkomaille, menetetään näiden parissa työskennelleet työpaikat.


    • johanna-banaani

      Juuri eilen kävin liittymässä oikeutta eläimille-yhdistykseen, kävin lukemassa oikeutta eläimille-sivuston ja katsoin sen kamalan videon ja juuri tällaisen topicin minäkin olisin tehnyt, oli kamalaa lukea miten eläimiä teurastetaan ja valmistetaan ruoaksi ja turkiksiksi ja tehdään kokeita, kuvat ovat kauheaa katsottavaa, eläimillä on tunteet, eläimille oikeuksia!

      • *-*

        Hienoa, miten aiotte pelastaa ne ketut jotka aktivistien toiminnan johdosta siirrettiin Kiinaan?

        Toiminnan tuloksena kettujen olot huonontuivat ja suomessa menetettiin työpaikkoja?

        Eläinten KÄRSIMYS lisääntyi, kuka voitti?

        Minun nähdäkseni kiinalainen turkistarhanpitäjä. Tällä linjalla kun jatketaan eivät eläinten olot mihinkään parane - ne PAHENEVAT.

        Miltä luulette navetta kuvien näyttävän jos niissä otetut kuvat olisivat joltain ''itäiseltä farmilta''? Lihaa tuodaan brasiliasta jo nyt, joten turha väittää ettei tuotanto siirry.


    • ....

      Tuo on totta, ymmärtäisivätpä kaikki ihmiset että eläimilläkin on tunteet. En tajua edes mitä järkeä on kokeilla ihmisille tarkoitettuja lääkkeittä ja muita eläimiin, kun ei eläin reagoi siihen kuin ihminen. Eläinkokeita olen kyllä vastaan ja kaikkia turkiksia ja muita hyi että en semmosta päälle laittaisi, sitäpaitsi ne on rumia. Eläimillä todellakin on tunteet, siks olis kiva et ihmiset miettis tarkkaa eläimen ostoa, ettei eläin joudu elämänsä aikana moneen eri perheeseen se on vaan todella sressaavaa eläimelle.

    • perusmato

      minkä takia pitäs ostaa luomuu????? se kuormittaa luontookin enemmän kun normi tuotanto ("Luomulihan tuotanto aiheuttaa 30 % enemmän ja luomukananmunien tuotanto 15 % enemmän päästöjä tavanomaiseen verrattuna. Luomumaidolla on 16 % suuremmat kasvihuonekaasupäästöt tavanomaisesti viljeltyyn maitoon verrattuna.")(voi tarkistaa wikipediasta) "Eläimet kärsivät kamalia tuskia kun niistä tehdään turkkeja, niitä käytetään eläinkokeisiin tai muuten vain rääkätään. Jos et ole vielä ymmärtänyt asian kamaluutta, käyppä sivuilla..." ei se kyll suomes oo iha silleen et eläimet kärsii ja elämä on perseest. jos viherpiipertäjät käy ilman lupaa toisten sikalois, navetois ja kanalois ja löytää sielt muutaman kuolleen kanan, niin se on sitte niin hirveetä!!! vinkkinä vaan et ihminen ei voi sille mitään jos kanat on nokkinu toisen hengilt, sillä sitä sanotaan nokkimisjärjestykseks jolle ei voi mitään... ja eläimii kuolee sairauksiin ja tauteihinkin vaik ois kuinka hyvä terveydenhuolto tahansa. tiedän tän vaan siks et tunnen aika törkeen monta tuottajaa ja oon käyny niiden tiloil ollaan itekkin tuottajii

    • 3 Kissaa

      Mutta en jostain syystä saanut aloitettua uutta ketjua joten kerron kesäkissan, Miurun tarinan täällä. Miuru kuoli.

      Hei, olen Miuru hassun pennunääneni takia. Olen päässyt perheeseen jossa on lapsia ja aikisia ja kaikki silittävät sekä ruokkivat minua. Nyt on kesän alku kuulemma ja asumme pienessä mökissä jossa on makuupaikat kaikille ihmisille ja keittiö. Keittiössä saan yleensä hyvää ruokaa. Tuo suurin ihminen on käsittääkseni isä. Se käy veneellä joskus tuolla veden päällä ja saa jotenkin tuotua sieltä eläimiä joita ihmiset kutsuvat kalaksi.

      Ihmiset syövät osan kaloista ja minä saan osan jota he kutsuvat perkuujätteeksi. Se on hyvää ja saan siitä paljon energiaa. Lisäksi asumme sellaisessa paikassa missä on paljon noita minua pienempiä nelijalkaisia joilla on pitkä karvaton häntä. Isäntäni kutsuu niitä hiiriksi ja on kovin tyytyväinen jos nappaan sellaisen kiinni. Eihän siinä mitään, mielelläänihän minä noita syön. Minulla on kokoajan kuitenkin nälkä ja se johtuu kuulemma siitä kun olen kasvavassa iässä.

      Nyt on jo lehdet olleet puussa tosi pitkään ja mielestäni ne eivät ole kasvaneet pitkään aikaan enään kokoa. Isäntäväki on muuttunut hassuksi. Pienet isännät eivät leiki enään minun kanssani niin paljon kuin ennen ja isommatkaan eivät enään ihastele vaikka kuinka yritän viedä heille niitä hiiri nimisiä eläimiä. En ymmärrä, ennen he rakastivat sitä kun toin saaliin heille. Yritän miellyttää kuitenkin kehräämällä, mutta minut ajetaan useasti ulos mökistä.

      Lehdet jotka olivat kasvaneet isoiksi, kuten kuulemma minäkin, ne lehdet ovat muuttuneet ruskeiksi ja isäntäväki ei enään anna minun tulla mökin lähellekkään ja ei anna niitä kuivamuonan palasiakaan ollenkaan. Minun on nälkä, mutta pärjään vielä kun syön saaliini itse.

      Tänään satoi vettä hiutaleina, hassua, värikin oli muuttunut valkoiseksi. Olen ollut nälissäni jo 2 viikkoa koska en enään löydä niitä siimahäntäisiä ja isäntäperhettäkään ei ole näkynyt. Olen kierrellyt tätä mökkiä ja etsinyt rakoa jos pääsisin edes lämpimään. En ole vielä löytänyt aukkoa, mutta luotan, että minulle on jätetty keittiöön reitti.

      Olen mökin kuistilla. Minulla on kylmä ja nälkä. Olen janooni ja nälkääni syönyt sitä valkoista vettä mitä on satanut. Kyllä varmaan kohta tulee isäntäväki ja avaa oven.

    • sinäkään

      käytä eläimillä testattuja lääkkeitä äläkä mesoa kuka mitäkin saisi syödä.kiitos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      79
      3295
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1871
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe