Paras EU maa eläimille?

Ei ainakaan Espanja!

Ärsyttää, oksettaa, kuvottaa ja suututtaa miten Eu maahan lukeutuvalla Espajalla ei ole minkäänlaisia eläinsuojelulakeja, josta johtuen täällä ei arvosteta eläimiä vaan niitä pidetään vain viihdykkeinä.

Eu:n toimivuuden ja sääntöjen eteen työskentelee monia ihmisiä, mutta miten on mahdollista ja kuinka voidaan pitää tärkeämpänä sitä,ettäjokaisessa Eu maassa pitää feta juusto olla merkattuna salaattijuustoksi, ellei sitä ole valmistettu Kreikassa ym. hienoja pikku sääntöjä, mutta sitten Espanjan eläinkaupoissa myydään kultakalamaljoja ja pidetään koiranpentuja lattiasta kattoon sijoitetuissa pienissä lasikopeissa vapisemassa tai tuskan hiessä makuulla (lähes poikkeuksetta ilman vettä, petiä, ruokaa,ilmarakoja, leluja tai seuraa pelkkien sanomalehtien päällä).

Eläintarhassa ensin vanhemmat ja sitten lapset perässä heittävät eläimille sipsejä, naksuja ja wc paperia syötäväksi ja sitten kuvataan videokameralla ja nauretaan kun ne hölmöt syövät ne. Myös suojalaseihin koputellaan,etenkin vanhemmat ihmiset , mutta lukutaito puuttuu, kun sekä ruokkiminen että koputtelu on ehdottomasti kiellettyä. Oli niin lähellä, etten iskenyt, jokaiselle wc paperia mutustavalle apinalle nauravaa portilla jaettua, sääntölehtistä niiden lapsiperheiden vanhempien naamoille. Eläimet ovat siis huvia ja söpöjä. Baletti pukuja myydään pikkukoirille ja isommat lukitaan parvekkeelle ruikuttamaan. Sieltä niitä sitten pelastavat niin paikalliset kuin mm. suomesta tulevat löytöeläin yhdistykset, mutta pienessä mittakaavassa tuo puuha on verrattuna koirien hylkäämistahtiin. Kaltoin kohdeluja koiria eivät jätä sópon pentuvaiheen jälkeen vain paikalliset, vaan costa del soli turistitkin (mm. britit) syyllistyvät aivan samaan. Niin surullista. Miksei Eu puutu asian ytimeen sillä koirien rescue seurat valitettavasti(vaikka tärkeää työtä oikesti teettekin)eivät vaikuta itseongelmaan eivätkä edes hidasta sitä vaab voivat yrittáä ns. haja amunnalla pelastaa sieltä täältä tehtaillulla alulle pistetyt ja sitten mielenkiinnon ohi hyljätyn eläimen.

Paikallisilla koiratarhoilla annettu piikki
(jos sekään laillinen "-vuosia jatkunut toiminta, jossa he ovat lopettaneet tuhansia koiria ja kissoja Mioflex-ruiskeella, joka aiheuttaa koiralle hitaan ja tuskaisen kuoleman. Ensin koira halvaantuu, sitten eläin kuolee tukehtumalla, mutta koko tämän ajan eläin on tajuissaan. Mioflexiä on käytetty sen halpuuden vuoksi, 35 euroa maksavalla määrällä ainetta voi tappaa 10.000 kiloa eläimiä. Tämän vuoksi koiria pidettiin myös ilman ruokaa, jotta ne painaisivat mahdollisimman vähän. Lehtitietojen mukaan pelkästään tämän vuoden alusta elokuun loppuun mennessä on tarhalla tapettu jo 556 koiraa Mioflex-ruiskeella" [www.espanjankoirat.com/cadiz.html])
ei saa olla ratkaisu tähän rilanteeseen vaan sitä tulee lähteä etsimään lakiuudistuksilla tms. kansan arvoihin vaikuttamisella.

Jos Suomelta kielletään VOIMARIINI koska se antaa nimellään väärän kuvan tuotteen sisällöstä, niin onko EU oikeasti niin voimaton eläinsuojeluasioissa kuin tuntuu olevan, vai eikö niistä vain välitetä?

http://www.elmundo.es/elmundo/2007/10/04/ciencia/1191492446.html

http://www.elrefugio.org/NoticiaLeerMas.aspx?Id=554

1

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yllä olevista

      syistä, että en ole markkaakaan pistänyt spagettivaltioon.Ei ole tähän päivään ollut tarvetta matkustella noihin kusipäävaltioihin italia mukaanluettuna katselemaan ylirasvattuja gigoloita. Syvältä ovat....tuota se makaroonin syöminen teettää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      296
      3178
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1723
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      86
      1254
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1243
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1149
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      43
      1020
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      954
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      896
    10. Liikennesäännöt

      Uuden ohitustien myötä torkkolantieltä tulevia kuuluu väistää tai ainakin kuuluisi väistää, jos he tulevat ollintielle.
      Pyhäjärvi
      11
      814
    Aihe