Canesten!!!!!!

tuikkuliinu

Canestenit ovat aivan suolistosta! Käytin niitä kolme pvää. Oireet eivät hävinneet, pahenivat vain. Samaan aikaan sekstaillessa puikko emättimessäni hinkkasi poikaystävän värkkiin niin kovasti että hommasta ei meinannut tulla mitään. Eli puikko ei ollut sulanut kokonaan edes 16 tunnissa!

Canesten ei myöskään auta ulkosynnyttimien hiivaan (yleensä on kumpikin samaanaikaan)vaan sitten pitäisi ostaa salvaa jota käytetään viikonverran.

Seuraavana päivänä hain apteekista Gyno-Dactariiniä (3pvää, sama hinta)jotka sitten auttoivat ja joita oli miellyttävä käyttää. EI KIITOS CANESTEN!

7

35870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omena

      Canesten ohjeissa lukee että vältettävä yhdyntää kuurin aikana!
      Jos sinulla todella on ollut hiivatulehdus, miten olet edes voinut ajatella yhdyntää? Itsellä ainakin alapää kihisee/kuumottaa/kutisee hiivatulehduksen aikana niin ettei tulisi mieleenkään yhdyntä.

      • tuikkuliinu

        Yhdyntää hoidon aikana ei kielletä. Neuvotaan vain ettei hoidon aikana saa käyttää kumisia ehkäisyvälineitä! Kuten kondomia tai pessaria. Minulla oireet ovat vähäiset, pientä kutinaa, punoitusta ja runsaampaa valkovuotoa joten seksi maistuu kyllä, aina!!! Hiiva voi toki tarttua, muttei kuurin aikana. Siinä samallahan myös mies saa lääkettä. Mutta Canesten tosiaan oli erittäin huono vaihtoehto. Ainakin minulle. Hoidin hiivani mainitsemallani toisella lääkkeellä ja johan tepsi!

        Kiitos!


      • Anonyymi

    • no huhhuh

      ... ei kai noin urpoja ole oikeesti olemassa? Joku tolkku siihen sekstailuunkin! Tuliko mieleen siinä hiivan aikana sekstaillessa että kundikaverisi voi myös saada infektion ja sen jälkeen sinä saat sen taas uudestaan vaikka tunkisit sisääsi kuinka monta Daktarinia tahansa. Miten ylipäätään voit ajatella seksiä hiivatulehduksen aikana varsinkaan jos oireet ei hellitä hoidosta huolimatta?!?!

    • ...

      Minulla myös aikanaan pahensi tuo Canesten oireet aivan sietämättömiksi. Saman teki Gyno-Daktarin. Pystyin käyttämään kyllä sellaisia kuin Gyno-Trosyd, mutta yleensä haen lääkäriltä reseptin suunkautta otettavaan Diflucan-lääkkeeseen. Se on todella helppo, tarttee ottaa vain 1 pilleri. Mutta ainakin markkojen aikaa tuo yksi ainoa pilleri maksoi n. 100 mk. En tiedä hintoja nyt, kun ei ole hiivaa ollut pariin vuoteen. Mut toi Diflucan on tuhat kertaa parempi vaihtoehto kuin noi karseet emätinpuikot.

      Mut noi herkistymisreaktiot on aina tosi yksilöllisiä. Eri vaikuttavat aineethan noissa kaikissa on, eikä kaikki käy kaikille.

      Ei tosiaan kannata sekstailla hiivan aikana ainakaan ilman kondomia, koska mies voi tosiaan saada sen hiivan ja se voi olla hänellä myös oireeton. Kokemusta löytyy..

      • ääh

        Sain ekan hiivani viisitoistavuotiaana antibioottikuurista. Äiti toi apteekista Gyno-Daktarinia ja poltti niin kamalasti. Polte alkoi heti ja sitten ne kolme yötä menivät vessassa itkiessä ja suihkuttaessa puikkoa pois. Myöhemmin gynekologi sanoi, että kyse ei ole yliherkkyydestä vaan joillekin Daktarinin lääkeaine mikonatsoli muodostaa pahan yhdisteen hiivan kanssa ja polttaa.

        Trosyd sopi kerran tässä välillä. Mutta nyt taas 25-vuotiaana sain hiivan. Halusin myös voiteen ja ostin Canesten-yhdistelmäpakkauksen. Puikko on kyllä kuiva mutta tehoaa. Sitä voidetta joutuu sitten käyttämään viikon ja se ärsyttää vähän samaan tapaan kuin Daktarin mutta on juuri ja juuri siedettävää - sekin on jotain natsolia.

        Ensi kerralla kyllä kokeilen taas sitä Trosydiä. Epäilen kuitenkin, lähteekö sillä hiiva myös, jos se on levinnyt myös häpyhuuliin ja peräaukkoon päin. Onko se puikko siis niin kosteaa, että valuu kyseisiin paikkoihin ja kerkeää hoitamaan ne kunnolla kolmessa yössä?
        Kokemuksia? Jos haluaisi välttämättä, niin Trosydiä saa myös isossa voidetuubissa esim. jalkasieneen. Mietin, voisiko sekin käydä voiteesta alapäähän. Täytyy kyllä apteekista kysyä, todella epäilyttäisi oma-aloitteisesti kokeilla tollasta. Riittääkö siis ne kolme puikkoa?


    • apua!

      kertokaa ihmiset miten tarkalleen olette hoitaneet hiivanne ym onnistuneesti!!!! miten yhdistää eri voiteet ym ym. Jos canesten tms polttaa laitettaessa niin kannattaako lopettaa kokonaan? jos kokkareista valkovuotoa ei enää näy niin onko hiiva menossa pois? otin suun kautta fluconazol orionin 150mg eilen päivällä. kirvelyä on yhä. Missä esim. netissä olisi koottu tärkeät hoito ym ohjeet?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe