yksi tarina lisää...

32 vuotias nainen

Kerron teille oman tarinani. Olen ollut puutteessa jo yli kolme vuotta, rakastelemme noin 5 kertaa vuodessa. Mieheni ei halua enempää, hän on joskus ääneen toivonutkin seksitöntä suhdetta. Aina kun keskustelemme, hän pyytää aikaa suhteelle, tyyliin kyllä tämä tästä kun... Perässä liuta syitä. Silloin kolme vuotta sitten hän kertoi syyksi haluttomuuteensa minun lihomiseni ( 15 kg), mutta tajuttuaan että pakkaan kamani ja häivyn perui puheensa. Sen jälkeen ei ole kertaakaan sitä enää ääneen sanonut. Eikä tarvitsekaan, kyllähän minä sen jossain sisälläni tiedän todeksi, vaikka hän sen aina kiistääkin.

Olen pettänyt häntä kerran. Jälkeenpäin tuli kauhea morkkis, ja tunnustin tekoni. Sain anteeksi, jonka jälkeen meillä meni monta kuukautta hyvin aktiivisesti. Mieheni itse myönsi olevansa osasyyllinen ja ajaneensa minut tekooni.

Nyt olen laihduttanut, ja oloni tuntuu päivä päivältä paremmalta. Kun katselen laihtuvaa minääni, mietin alkaako miestäni jossain vaiheessa kiinnostamaan. Voi olla, että näin monen vuoden jälkeen minua ei enää kiinnosta.

Elämässä on muutakin kuin seksi, se on saanut minutkin pysymään tässä suhteessa. Loppuelämä ilman seksiä taas on mahdoton ajatus. Aika näyttää kuinka tässä käy, mutta miten tahansa asiat meneekään, niin tiedän selviäväni ;-)

3

1552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajatelleet...

      Taitaapi tuo mitä kerrot olla melko yleistä nyky-yhteiskunnassa. Mistä lie johtuu?

      Kuitenkin, oletteko ajatelleet tai keskustelleet mahdollisuudesta ottaa mukaanne 3.pyörän tai toisen parin katalyytiksi parisuhteenne seksielämään?

      Me teimme tällaisen ratkaisun n 4v sitten ja homma toimii hienosti edelleenkin, vaikkakin tämä 3. pyörä on vaihtunut jo kahdesti.

      terv 44 vee/ 2 lapsen äiti

    • surusilmä

      Ymmärrän sinua!
      Jos miehesi ei hyväksy sinua sellaisena kuin olet niin sinuna unohtaisin koko körilään. Tietenkään asia ei ole ihan noin yksiselitteinen, mutta tuollainen syö sinun itsetuntoasi! Olen itsekin kokenut samansuuntaista ja voin kertoa että minuun sattui. Silloin kun sattuu saamaan, hänen sanansa palaavat mieleeni satuttaen yhä uudelleen. Ja nautinto himmenee jos sitä enää kohta enää onkaan. Tottakai sitä toivoo saavansa pyyteetöntä rakkautta ilman ehtoja. Mitä se sellainen rakkaus on että rakastaa vain jos toinen on sopusuhtainen.
      Aitoa hellyyttäja rakkautta, tulista tunnetta ja kovaa K:ta sitä se nainen kaipaa.

    • Josefina

      Täällä myös, mies ei enää kiinnostu ulkonäköni menettämisen vuoksi. Tosin kiloja on 25 ylimääräistä...ja paaaaljon selluliittia ja roikkuvaa ihoa. Ketäpä tämmöinen enää miellyttää? Sairauteni vuoksi en pysty liikuntaa niin paljon enää harrastamaan, että kiinteytyisi.

      Mieheni haluaa kuitenkin jatkaa liittoa, paljon taloudellista ja lapset pelissä. Minun vaan tulee hyväksyä eläminen ilman seksiä. En varmaan enää haluistani huolimatta siihen pystyisikään, olenhan täysin hyljätty naisena ja seksuaalisena olentona.

      Vanha mikä vanha...48v.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe